adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:22 Η adespoto έγραψε: #3.741 22-11-07 11:22 το έσβησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:27 Η Niyia έγραψε: #3.742 22-11-07 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Lorien από εμένα ε; Τα είπαμε.. και αν φύγει, Niyia θα σε περιμένω στη γωνία! Click για ανάπτυξη... κ εγώ θα σου κρύβομαι.... (καλά ρε, ακόμα να κτλβτε τι είμαι...έλεος δλδ...ή μήπως είσαι εσύ ο 2ος δολοφόνος? ε????? αχαααααα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:27 Η Resident Evil: #3.743 22-11-07 11:27 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: - Click για ανάπτυξη... - το έσβησε- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Niyia έγραψε: #3.744 22-11-07 11:30 όχι πως έχει νόημα που το έβαλα (είμαστε πολύ λίγοι πλέον) αλλά έτσι για τους τύπους Λίστα για Πέμπτη Idril: Lorien Lorien: Molka Metal_Lover : Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Molka : 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:32 Η Niyia έγραψε: #3.745 22-11-07 11:32 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: hey!!! αυτό απαιτεί σβήσιμο!!!! Click για ανάπτυξη... γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #3.746 22-11-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Χμμ...υποπτο αυτο που λες... Αφου παραλειπονται γιατι τα γραφεις δλδ μανδάμ ; ε ; Αμεσως οποιος δε ψηφισε, ειναι δολοφονος. Ενισταμαι ! Με ψηφιζουν γιατι ειμαι μαυρο προβατο του φορουμ ! Ψηφιζω Idril γιατι εκει που νομιζα οτι θα μου πει κατι καλο, με ειπε δολοφονο Click για ανάπτυξη... με τις λίστες εδώ πάλι η Niyia δεν τα πάει καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Resident Evil: #3.747 22-11-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Click για ανάπτυξη... γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Η adespoto έγραψε: #3.748 22-11-07 11:37 Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:38 Η Niyia έγραψε: #3.749 22-11-07 11:38 @ ΧΡΖ : ναι αλλά κ εσύ είπες την γνώμη σου εδώ >> #709 Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Youki έγραψε: #3.750 22-11-07 11:46 Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το έσβησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:27 Η Niyia έγραψε: #3.742 22-11-07 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Lorien από εμένα ε; Τα είπαμε.. και αν φύγει, Niyia θα σε περιμένω στη γωνία! Click για ανάπτυξη... κ εγώ θα σου κρύβομαι.... (καλά ρε, ακόμα να κτλβτε τι είμαι...έλεος δλδ...ή μήπως είσαι εσύ ο 2ος δολοφόνος? ε????? αχαααααα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:27 Η Resident Evil: #3.743 22-11-07 11:27 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: - Click για ανάπτυξη... - το έσβησε- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Niyia έγραψε: #3.744 22-11-07 11:30 όχι πως έχει νόημα που το έβαλα (είμαστε πολύ λίγοι πλέον) αλλά έτσι για τους τύπους Λίστα για Πέμπτη Idril: Lorien Lorien: Molka Metal_Lover : Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Molka : 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:32 Η Niyia έγραψε: #3.745 22-11-07 11:32 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: hey!!! αυτό απαιτεί σβήσιμο!!!! Click για ανάπτυξη... γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #3.746 22-11-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Χμμ...υποπτο αυτο που λες... Αφου παραλειπονται γιατι τα γραφεις δλδ μανδάμ ; ε ; Αμεσως οποιος δε ψηφισε, ειναι δολοφονος. Ενισταμαι ! Με ψηφιζουν γιατι ειμαι μαυρο προβατο του φορουμ ! Ψηφιζω Idril γιατι εκει που νομιζα οτι θα μου πει κατι καλο, με ειπε δολοφονο Click για ανάπτυξη... με τις λίστες εδώ πάλι η Niyia δεν τα πάει καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Resident Evil: #3.747 22-11-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Click για ανάπτυξη... γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Η adespoto έγραψε: #3.748 22-11-07 11:37 Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:38 Η Niyia έγραψε: #3.749 22-11-07 11:38 @ ΧΡΖ : ναι αλλά κ εσύ είπες την γνώμη σου εδώ >> #709 Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Youki έγραψε: #3.750 22-11-07 11:46 Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Lorien από εμένα ε; Τα είπαμε.. και αν φύγει, Niyia θα σε περιμένω στη γωνία! Click για ανάπτυξη... κ εγώ θα σου κρύβομαι.... (καλά ρε, ακόμα να κτλβτε τι είμαι...έλεος δλδ...ή μήπως είσαι εσύ ο 2ος δολοφόνος? ε????? αχαααααα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:27 Η Resident Evil: #3.743 22-11-07 11:27 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: - Click για ανάπτυξη... - το έσβησε- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Niyia έγραψε: #3.744 22-11-07 11:30 όχι πως έχει νόημα που το έβαλα (είμαστε πολύ λίγοι πλέον) αλλά έτσι για τους τύπους Λίστα για Πέμπτη Idril: Lorien Lorien: Molka Metal_Lover : Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Molka : 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:32 Η Niyia έγραψε: #3.745 22-11-07 11:32 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: hey!!! αυτό απαιτεί σβήσιμο!!!! Click για ανάπτυξη... γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #3.746 22-11-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Χμμ...υποπτο αυτο που λες... Αφου παραλειπονται γιατι τα γραφεις δλδ μανδάμ ; ε ; Αμεσως οποιος δε ψηφισε, ειναι δολοφονος. Ενισταμαι ! Με ψηφιζουν γιατι ειμαι μαυρο προβατο του φορουμ ! Ψηφιζω Idril γιατι εκει που νομιζα οτι θα μου πει κατι καλο, με ειπε δολοφονο Click για ανάπτυξη... με τις λίστες εδώ πάλι η Niyia δεν τα πάει καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Resident Evil: #3.747 22-11-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Click για ανάπτυξη... γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Η adespoto έγραψε: #3.748 22-11-07 11:37 Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:38 Η Niyia έγραψε: #3.749 22-11-07 11:38 @ ΧΡΖ : ναι αλλά κ εσύ είπες την γνώμη σου εδώ >> #709 Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Youki έγραψε: #3.750 22-11-07 11:46 Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: - Click για ανάπτυξη... - το έσβησε- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:30 Η Niyia έγραψε: #3.744 22-11-07 11:30 όχι πως έχει νόημα που το έβαλα (είμαστε πολύ λίγοι πλέον) αλλά έτσι για τους τύπους Λίστα για Πέμπτη Idril: Lorien Lorien: Molka Metal_Lover : Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Molka : 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:32 Η Niyia έγραψε: #3.745 22-11-07 11:32 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: hey!!! αυτό απαιτεί σβήσιμο!!!! Click για ανάπτυξη... γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #3.746 22-11-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Χμμ...υποπτο αυτο που λες... Αφου παραλειπονται γιατι τα γραφεις δλδ μανδάμ ; ε ; Αμεσως οποιος δε ψηφισε, ειναι δολοφονος. Ενισταμαι ! Με ψηφιζουν γιατι ειμαι μαυρο προβατο του φορουμ ! Ψηφιζω Idril γιατι εκει που νομιζα οτι θα μου πει κατι καλο, με ειπε δολοφονο Click για ανάπτυξη... με τις λίστες εδώ πάλι η Niyia δεν τα πάει καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Resident Evil: #3.747 22-11-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Click για ανάπτυξη... γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Η adespoto έγραψε: #3.748 22-11-07 11:37 Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:38 Η Niyia έγραψε: #3.749 22-11-07 11:38 @ ΧΡΖ : ναι αλλά κ εσύ είπες την γνώμη σου εδώ >> #709 Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Youki έγραψε: #3.750 22-11-07 11:46 Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όχι πως έχει νόημα που το έβαλα (είμαστε πολύ λίγοι πλέον) αλλά έτσι για τους τύπους Λίστα για Πέμπτη Idril: Lorien Lorien: Molka Metal_Lover : Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Molka : 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:32 Η Niyia έγραψε: #3.745 22-11-07 11:32 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: hey!!! αυτό απαιτεί σβήσιμο!!!! Click για ανάπτυξη... γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #3.746 22-11-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Χμμ...υποπτο αυτο που λες... Αφου παραλειπονται γιατι τα γραφεις δλδ μανδάμ ; ε ; Αμεσως οποιος δε ψηφισε, ειναι δολοφονος. Ενισταμαι ! Με ψηφιζουν γιατι ειμαι μαυρο προβατο του φορουμ ! Ψηφιζω Idril γιατι εκει που νομιζα οτι θα μου πει κατι καλο, με ειπε δολοφονο Click για ανάπτυξη... με τις λίστες εδώ πάλι η Niyia δεν τα πάει καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Resident Evil: #3.747 22-11-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Click για ανάπτυξη... γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Η adespoto έγραψε: #3.748 22-11-07 11:37 Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:38 Η Niyia έγραψε: #3.749 22-11-07 11:38 @ ΧΡΖ : ναι αλλά κ εσύ είπες την γνώμη σου εδώ >> #709 Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Youki έγραψε: #3.750 22-11-07 11:46 Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: hey!!! αυτό απαιτεί σβήσιμο!!!! Click για ανάπτυξη... γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:33 Η Resident Evil: #3.746 22-11-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Χμμ...υποπτο αυτο που λες... Αφου παραλειπονται γιατι τα γραφεις δλδ μανδάμ ; ε ; Αμεσως οποιος δε ψηφισε, ειναι δολοφονος. Ενισταμαι ! Με ψηφιζουν γιατι ειμαι μαυρο προβατο του φορουμ ! Ψηφιζω Idril γιατι εκει που νομιζα οτι θα μου πει κατι καλο, με ειπε δολοφονο Click για ανάπτυξη... με τις λίστες εδώ πάλι η Niyia δεν τα πάει καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Resident Evil: #3.747 22-11-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Click για ανάπτυξη... γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Η adespoto έγραψε: #3.748 22-11-07 11:37 Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:38 Η Niyia έγραψε: #3.749 22-11-07 11:38 @ ΧΡΖ : ναι αλλά κ εσύ είπες την γνώμη σου εδώ >> #709 Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Youki έγραψε: #3.750 22-11-07 11:46 Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Χμμ...υποπτο αυτο που λες... Αφου παραλειπονται γιατι τα γραφεις δλδ μανδάμ ; ε ; Αμεσως οποιος δε ψηφισε, ειναι δολοφονος. Ενισταμαι ! Με ψηφιζουν γιατι ειμαι μαυρο προβατο του φορουμ ! Ψηφιζω Idril γιατι εκει που νομιζα οτι θα μου πει κατι καλο, με ειπε δολοφονο Click για ανάπτυξη... με τις λίστες εδώ πάλι η Niyia δεν τα πάει καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:34 Η Resident Evil: #3.747 22-11-07 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Click για ανάπτυξη... γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Η adespoto έγραψε: #3.748 22-11-07 11:37 Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:38 Η Niyia έγραψε: #3.749 22-11-07 11:38 @ ΧΡΖ : ναι αλλά κ εσύ είπες την γνώμη σου εδώ >> #709 Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Youki έγραψε: #3.750 22-11-07 11:46 Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: γτ? ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα Click για ανάπτυξη... γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:37 Η adespoto έγραψε: #3.748 22-11-07 11:37 Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:38 Η Niyia έγραψε: #3.749 22-11-07 11:38 @ ΧΡΖ : ναι αλλά κ εσύ είπες την γνώμη σου εδώ >> #709 Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Youki έγραψε: #3.750 22-11-07 11:46 Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:38 Η Niyia έγραψε: #3.749 22-11-07 11:38 @ ΧΡΖ : ναι αλλά κ εσύ είπες την γνώμη σου εδώ >> #709 Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Youki έγραψε: #3.750 22-11-07 11:46 Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@ ΧΡΖ : ναι αλλά κ εσύ είπες την γνώμη σου εδώ >> #709 Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Youki έγραψε: #3.750 22-11-07 11:46 Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μιλάω, δεν μιλάω τόσες μέρες....θα σκάσω.... Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #3.751 22-11-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν... Click για ανάπτυξη... oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ") @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η evouli έγραψε: #3.752 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι! Click για ανάπτυξη... μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Niyia έγραψε: #3.753 22-11-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: .... @Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril????? [το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ] Click για ανάπτυξη... κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Niyia έγραψε: #3.754 22-11-07 11:53 Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Νοεμβρίου 2007 Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Πέμπτη (σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ) Idril: Lorien Lorien: Idril Metal_Lover : Idril Molka: Lorien Niyia: Lorien Lorien : 3 Idril : 2 --------------------------------------------------------------- Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ... σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος & επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ (μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 11:54 Ο Klaus έγραψε: #3.755 22-11-07 11:54 Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Idril Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.756 22-11-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους Click για ανάπτυξη... Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι! Αρχική Δημοσίευση από evouli: μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο.. το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα... ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η evouli έγραψε: #3.757 22-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν εξαρτάται από μένα αυτό.. Click για ανάπτυξη... αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:17 Η Oralee έγραψε: #3.758 22-11-07 12:17 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evouli: αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Aπό εσένα;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:23 Η evouli έγραψε: #3.759 22-11-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Aπό εσένα;... Click για ανάπτυξη... αααααααα....... ναι, απο εμενα... ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Oralee έγραψε: #3.760 22-11-07 12:29 Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ πάλι δεν έχω ακριβώς την ίδια άποψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.