adespoto
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
Lorien από εμένα ε; Τα είπαμε.. και αν φύγει, Niyia θα σε περιμένω στη γωνία!
κ εγώ θα σου κρύβομαι....
(καλά ρε, ακόμα να κτλβτε τι είμαι...έλεος δλδ...ή μήπως είσαι εσύ ο 2ος δολοφόνος? ε????? αχαααααα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- το έσβησε-
Niyia
Διάσημο μέλος
Λίστα για Πέμπτη
- Idril: Lorien
- Lorien: Molka
- Metal_Lover :
- Molka: Lorien
- Niyia: Lorien
Molka : 1
Niyia
Διάσημο μέλος
hey!!!
αυτό απαιτεί σβήσιμο!!!!
γτ?
ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Χμμ...υποπτο αυτο που λες...
Αφου παραλειπονται γιατι τα γραφεις δλδ μανδάμ ; ε ;
Αμεσως οποιος δε ψηφισε, ειναι δολοφονος. Ενισταμαι ! Με ψηφιζουν γιατι ειμαι μαυρο προβατο του φορουμ !
Ψηφιζω Idril γιατι εκει που νομιζα οτι θα μου πει κατι καλο, με ειπε δολοφονο
με τις λίστες εδώ πάλι η Niyia δεν τα πάει καλά
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
γτ?
ΥΣ.: Συγχωρήστε με, με έχει πιάσει ντελίριο σήμερα
γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους
adespoto
Περιβόητο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Όπως κ νά 'χει, επαναφέραμε ζωή σε ένα μουντό μισοτελειωμένο παιχνίδι
ΥΣ.: ΧΡΖ, μη ξεχάσεις το βραβείο μου, έτσι??? Κ δωράκι δλδ άμα θέλετε να μου κάνετε...δεν έχω πρόβλημα εγώ
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε τελειώνετε να ξαναπάιξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ήξερα οτι οι δολοφονημένοι δε μπορούν να μιλήσουν αλλά όσοι έχουν φύγει με ψηφοφορία μπορούν...
oι από ψηφοφορία μιλάνε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά αναφορικά με το παιχνίδι στα famous last words τους! όχι 100 χρόνια μετά και πολλαπλές φορές!. Οι δολοφονημένοι σιωπούν για ΠΑΝΤΑ αναφορικά με το παιχνίδι απαξ και δολοφονηθουν (όπως γράφει και η kajira συνήθως.. "ο τάδε αποχωρεί και δεν έχει δικαίωμα να ξαναγράψει εδώ")
@Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril?????
[το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ]
evouli
Διάσημο μέλος
Η "παλιά" σε λίγο θα πάει για ..μπαν-άκι, αν συνεχίσει έτσι!
μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο..
το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα...
ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;;
Niyia
Διάσημο μέλος
....
@Niyia: καλά θα με τρελάνεις? Εκφέρω γνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ όταν χιουμοριστικά σου λέω ότι έκανες λάθος και έβαλες το Lorien ότι έχει ψηφίσει Molka ενώ έχει ψηφίσει Idril?????
[το βραβείο είναι δεδομένο... το μέγεθος θα εξαρτηθεί από την ... εγγυρότητα των αποτελεσμάτων σου ]
κ να φανταστείς λέω πως δεν είμαι ξανθιά.... θορρυυυυυυυυυ, άλλο κτλβα
Niyia
Διάσημο μέλος
(σωστή ελπίζω αυτή τη φορά) (που κ να ήταν περισσότεροι παίκται...χεχεχ)
- Idril: Lorien
- Lorien: Idril
- Metal_Lover : Idril
- Molka: Lorien
- Niyia: Lorien
Idril : 2
---------------------------------------------------------------
Να τα κοιτάτε καλά τα Πινακάκια που φτιάχνω εγώ...
σκέφτομαι άλλα, γράφω άλλα κ τα κάνω πάντα λάθος
& επίσης, θέλω το βραβείο της ΧΡΖ
(μου φαίνεται θα πάρω μια περιποιημένη δολοφονία για βραβείο να ησυχάσω αλλά κουυυυυυλλλλλ )
Klaus
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
γιατί οι πεθαμένοι μόνο ως spammers μπορούν να λειτουργούν [με την ανοχή της μανδαμ καγιρα] και δεν επιτρέπεται να λένε τη γνώμη τους
Μανδάμ να πεις το πρώτο σου παιδι!
μπανακι νο νο νο ακομα εχει κρυυυυυυυυυυυυυυυυοοοο..
το καλοκαιρι μπανακι στη θαλασσιτσα...
ε φανταστικο μου καγιριιιιιι;;;;;
Δεν εξαρτάται από μένα αυτό..
evouli
Διάσημο μέλος
Δεν εξαρτάται από μένα αυτό..
αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Aπό εσένα;...αλλάαααααααααααααααααα;;;;;;;
evouli
Διάσημο μέλος
Aπό εσένα;...
αααααααα....... ναι, απο εμενα...
ε, λοιπον, εγω δεν νομιζω οτι εχω κανει κατι το μεμπτο....
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.