Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λές κρόνο για καλημέρα, είναι ύποπτη μούρη:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λίστα για Τετάρτη
  1. adespoto:Youki
  2. Angie_Ann: XRZ
  3. Bill_Slayer:
  4. burbuja:
  5. Dark_Kronos: youki
  6. dooo: XRZ
  7. evouli:
  8. faithplus1:
  9. Founes
  10. Idril
  11. Lorien
  12. mania: dark_kronos
  13. Metal_Lover:
  14. Molka
  15. Niyia:
  16. Phoebe
  17. shaman: youki
  18. Vkey
  19. XRZ
  20. Youki: Vkey
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!

Εβαλα και τη δική μου ψήφο στο πινακάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειτε πολιτης - ειτε δολοφονος πεθαμενη με θελετε. :knife:
Ρε τι ειστε εσεις? Μαλλον επειδη ειμαι γλυκοαιματη, τα βαμπιρ με θελουν νεκρη. :baby::smoke:
Καλα να παθετε ομως! Φατε τωρα τα πινακακια της γιουκι στα μουτρα! :P

Γιουκι.. το νου σου.. σε περιμενω στον επομενο γυρο :ropalo::teasing:

Παντως.. ειναι αδικο. Εγω 8 η ωρα, δεν ειμαι εδω και δεν μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ. :teasing::teasing:

Μην ξεχνατε, ε? ΠΑΙΖΟΥΜΕ! :jumpy:

Νομίζω ότι αυτοί που ψήφισαν τελευταία στιγμή μις ήταν κατά πάσα πιθανότητα δολοφόνοι. (εκτός και αν η μις ήταν δολοφόνα) Έτσι για μένα οι ύποπτοι αυτή τη στιγμή είναι η XRZ και η Phoebe. (αν και δεν είμαι και τόσο σίγουρη) Όσο για την Yiouki επειδή έχει ψηφιστεί από κάποιον που θεωρώ δολοφόνο (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...ακόμα :P) την θεωρώ πολίτη. Έτσι ψηφίζω ΧRZ αν και όπως το βλέπω πάλι πολίτη θα χάσουμε στην επόμενη ψηφοφορία :/:

Το σκεπτικό σου μου φαίνεται ότι έχει κενα... :P
Εκτός και αν είσαι εσυ μια από τους στυγερούς δολοφόνους :whistle::P

Δεν ξερω τι θα ψηφισω για σήμερα! Εχω καναδυο υπ' οψιν αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει! Μεχρι τη 1 έχουμε χρόνο!

ανάμεσα σε Vkey και adespoto (στυγερούς κυνηγούς της youki--γιατί άραγε??? μήπως λέει αλήθειες που ενοχλούν τα δολοφόνια???:hmm::P) πιο ύποπτη είναι σαφώς η Vkey της οποίας την αποχώρηση ψηφίζω ενθέρμως για σήμερα :P

[και πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί θα με διώξουν αν συνεχίσω να χαζολογάω όλη μέρα :P]

Είδες κάτι ήξερα που ψήφισα Vkey χθες!Και θα απολαύσει και την ψήφο μου και για σήμερα!:P

Λίστα για Τετάρτη
  1. adespoto:Youki
  2. Angie_Ann: XRZ
  3. burbuja:
  4. Dark_Kronos: youki
  5. dooo: XRZ
  6. evouli:
  7. Founes
  8. Idril
  9. Lorien
  10. mania: dark_kronos
  11. Metal_Lover: Vkey
  12. Molka
  13. Niyia:
  14. Phoebe
  15. shaman: youki
  16. Vkey
  17. XRZ: Vkey
  18. Youki: Vkey
Vkey: 3 ψήφοι
XRZ: 2 ψήφοι
Youki: 3 ψήφοι

(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!

Τελευταία επεξεργασία:
να ρωτήσω κάτι? Bill_Slayer και faithplus Που απόσο έχω σημειώσει δεν ψήφισαν καμία φορά είναι εκτός παιχνιδιού?

Τελευταία επεξεργασία:
Ουφ κανονικά ναι. :/: Ο Faith είχε ειδοποιήσει όμως πως μπορεί από Πέμπτη.. Ζορζ; (και σφάξε την ψηφοφορία :slourp: )

Ουφ κανονικά ναι. :/: Ο Faith είχε ειδοποιήσει όμως πως μπορεί από Πέμπτη.. Ζορζ; (και σφάξε την ψηφοφορία :slourp: )
Πρέπει να τους βγάλουμε. :/:

Σφάζω το poll, τ' άλλα κάντα εσύ. :P:P

Τους έβγαλα, σορρυ γκάϊζ! :/:

ψηφιζω κι εγω ξουρουζου μεχρι τη μια και βλεπουμε μετα.. :)

πωπω...2η μέρα ντέρμπυ...

έτσι...να πήξουμε μέχρι τις 8.

Αρχιζει να μου ακουγετε λογικη και η θεωρια της XRΖ... δεν ξερω... Μηπος να αλλαξω την ψηφο μου;...

νατο το κρονακι πιαστηκε στα διχτυαααααααααααααααααα...
"μηπως να αλλαξω την ψηφο μου" και να ψηφισω vkey για να μεινει μεσα η συν-δολοφονος xrz????
λέεεεεεεεεεεεεεεεω εγω τωρα...
:hmm:

Σου φαίνεται λογική η θεωρία της...Χμ...

Κρόνος και XRZ για δολοφόνοι μου κάθονται παιδιά. Άντε να φύγει ένας από τους 2. :P

edit. ΜΕ πρόλαβε το evouli και συμφωνώ απόλυτα! :D

Σου φαίνεται λογική η θεωρία της...Χμ...

Κρόνος και XRZ για δολοφόνοι μου κάθονται παιδιά. Άντε να φύγει ένας από τους 2. :P

edit. ΜΕ πρόλαβε το evouli και συμφωνώ απόλυτα! :D

εεεετς... ;)

τσ τσ τσ.... λόγια δολοφόνων... και καλά "έλα φιλενάδα να σώσουμε τον κόζμο"... τσ τσ τσ :P:P:P:P:P

[έχω κόψει τα γραφικά γιατί θα με πάρετε στο ψιλό :P]

Αν η XRZ είναι δολοφόνα θα φάω τα παπούτσια μου...

Βέβαια δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμα τη γνωστή ατάκα (= θα με δικαιώσει η ιστορία κλπ).

νατο το κρονακι πιαστηκε στα διχτυαααααααααααααααααα...
"μηπως να αλλαξω την ψηφο μου" και να ψηφισω vkey για να μεινει μεσα η συν-δολοφονος xrz????
λέεεεεεεεεεεεεεεεω εγω τωρα...
:hmm:

Δεν ειναι νωρις να ψηφισω για να σωσω καπιων;...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back