Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Aλλάζω ψήφο σε littlemissdevil. Αν και δεν θα αλλάξει κάτι αυτό πιστεύω ότι αυτή και η Niyia είναι δολοφόνοι. Έχω υπάρξει δολοφόνος και αναγνωρίζω τον τόνο των ποστς...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? :hmm:
Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? :hmm:
Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του.

Πολύ απλά επειδή βαριέμαι να προσπαθώ να σας αλάξω γνώμη, αγαπητή μου. Ούτως ή άλλως, αν δεν με διώξετε τώρα, θα με διώξετε στον άλλο γύρο.
Ψοφήστε με.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εκεί που δεν ήξερα τι να ψηφίσω ένα ποστ τα άλλαξε όλα :P

Miss διαολίνα for me! :P

χαχα, επειδη ειμαι κακος, διαολινα και εγω!

Ψοφήστε την. :P

Καλε τι γίνεται εδω;;; :hmm: Πως ανατραπηκε ετσι το κλιμα; :hmm:

Ποσο είναι το σκορ;

Ωχ καλά, τώρα τα διάβασα....χαμός :D

Πολύ περίεργες ανατροπές, μου επιτρέπετε να πώ έτσι? :hmm:

νομίζω είναι 6-6 μεταξύ εμού και της διαολίνας.

Διαβασα ολα τα ποστ καταλαβα οτι εχουμε μπλεξει τα... ποδια μας :P!

Αλλαζω την ψηφο μου και ψηφιζω shaman γιατι πολυ παραξενη ηταν η γενικοτερη αλλαγη των ψηφων σαν καποιοι να θελουν να μας αποπροσανατολίσουν :hmm:! Κριμα που δεν θα μπορεσω να παρακολουθησω την ψηφοφορια μεχρι τελους!:( Εχει σασπενς! ;)

Τουλάχιστον αν φύγω, στον επόμενο γύρο θα ψηφίσετε αυτόν που πρέπει να ψηφίσετε...

Εγώ πάλι επιμένω στην αρχική μου ψήφο, δλδ shaman...
κ όλες αυτές του οι κινήσεις του που έχει φερει τα πάνω κάτω μου φαίνονται ύποπτες. Προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει κ να ψηφίσουμε άλλον...

Νiyia και Phoebe συνεχίζετε να μου φαίνεστε άκρως ύποπτες...

Μετά τη Διαβολίνα είστε οι επόμενες...

Εγώ πάλι επιμένω στην αρχική μου ψήφο, δλδ shaman...
κ όλες αυτές του οι κινήσεις του που έχει φερει τα πάνω κάτω μου φαίνονται ύποπτες. Προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει κ να ψηφίσουμε άλλον...

Χειροτερεύεις την θέση σου με κάθε σου ποστ όμως. Όταν φύγω, όλοι θα στραφούν εναντίον σου. Γι'αυτό...
Ψοφήστε με. Θα θυσιαστώ για το καλό των πολιτών.

Κατσε ρε shaman... πολυ μελω το εκανες... Τωρα αρχισες να μου βρωμας και εμενα... οχι οτι δεν μου βρωμαει και η niyia

Αν σου βρωμάω, άλλαξε την ψήφο σου.
Ψοφήστε με.

Ασε ρε... Αρκετες φορες αλλαξα ηδη... Τωρα πια μονο τα τελευτεα 5 λεπτα για να κανω επεισοδιακο τελος την αλλαζω:P

Γουστάρω πολύ πάντως, γιατί πρέπει να είμαι ο μόνος που δίνει κάποιο ενδιαφέρον στο παιχνίδι :D [ψώνιο mode off]

Κατσε ρε shaman... πολυ μελω το εκανες... Τωρα αρχισες να μου βρωμας και εμενα... οχι οτι δεν μου βρωμαει και η niyia

ποστάρω για άσχετο λόγο με το παιχνίδι, για να πω απλά πως το ποστ του Dark_kronos με έχει γονατίσει στα γέλια....
:D:D:D:D:D:D:D:D

Λίστα για Πέμπτη:
  1. Angie_Ann: misslittledevil
  2. Bill_Slayer: shaman
  3. Bugs Bunny: shaman
  4. burbuja:
  5. Corpse Bride: shaman
  6. Dark_kronos: misslittledevil
  7. dooo: Lorien
  8. evouli: Lorien
  9. faithplus1: Molka
  10. Founes: misslittledevil
  11. Hunter: shaman
  12. Lorien: shaman
  13. mania: faithplus1
  14. Michelle:
  15. misslittledevil: shaman
  16. Molka: Lorien
  17. Niyia: shaman
  18. Phoebe: shaman
  19. shaman: misslittledevil
  20. Sleepyhead:
  21. Vkey:misslittledevil
  22. XRZ: faithplus1
  23. Youki: Bill_Slayer
shaman: 8
misslittledevil: 5
Lorien: 3
faithplus1: 2
Bill_Slayer: 1
Molka: 1

(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!

Τελευταία επεξεργασία:
shaman γιατι παω με τον οχλο :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back