Όχι, σήμερα σας είπαμε ποιος έφυγε με δολοφονία και το πάμε εναλλάξ κάθε ημέρα. Αύριο θα μάθετε την ιδιότητα αυτού που θ' αποχωρήσει με ..ψοφοφορία!
Λοιπόν δεν μας τα λέτε καλά Σ.Ε. Τα είπατε πουθενά αυτά στην αρχή; Το μόνο που καταφέρνετε έτσι είναι μπερδεύουν τα πράγματα και ουσιαστικά βοηθάτε τους δολοφόνους. Θα έπρεπε να υπάρχει κανόνας που να λέει ότι η ιδιότητα, θα φανερώνεται μόνο και σε κάθε ψηφοφορία. Όχι όποτε είναι πολίτης και μόνο. Τώρα δεν ξέρουμε σε καμία περίπτωση πόσοι δολοφόνοι είναι ακόμα και αν έχουμε σκοτώσει εμείς οι ίδιοι κάποιον.

Αλλά σας αρέσει μάλλον ο χαβαλές με τους δολοφόνους οπότε το διασκεδάζετε ε;
Επίσης το εναλλάξ είναι "φανερώνουμε", "δεν φανερώνουμε", "φανερώνουμε", "δεν φανερώνουμε". Όχι, "φανερώνουμε", "φανερώνουμε", "δεν φανερώνουμε", "δεν φανερώνουμε", "φανερώνουμε", όπως σκοπεύετε να το κάνετε.
Κι εσύ το ίδιο έκανες αλλά δεν έβαλες το δικό σου όνομα με πορτοκαλί...
Για όσους ενδιαφέρονται στο παρακάτω έχω με πορτοκαλί πάλι όσους στον προηγούμενο γύρο ψήφισαν κάποιον που είναι ακόμα στο παιχνίδι και τώρα δεν τον ψηφίζουν.
Αν δεις ποιους ψήφισα εγώ που είναι οι παρακάτω:
fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia > Kakerlak
Και ο Hunter και η Niyia έφυγαν οπότε δεν ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Με άλλα λόγια ψήφισα Kakerlak στην αρχή για λόγους που εξήγησα μετά Hunter και Νiyia για λόγους που ξανά εξήγησα, οι οποίοι έφυγαν και μετά ξανά Kakerlak. Οπότε αγαπητή Youki κάνεις λάθος.
Αν ψήφισα τελικά adespoto ήταν γιατί περίμενα ότι η Σ.Ε. θα διώξει πολίτη όπως πιστεύω ότι έκανε (άσχετα αν και καλά ρίξανε κέρμα). Οπότε για μένα το adespoto είναι δολοφόνος. Αντίθετα, αν άφηνα ίδια την ψήφο μου, τότε θα σκοτώναμε ένα άτομο χωρίς να αποκτήσουμε στοιχεία για τον ανταγωνισμό του.
Παρόλα αυτά εγώ θα εμείνω στην επιλογή μου της Kakerlak, ελπίζω να πείσω και κάναν άλλο, αλλά αν πάλι δεν στηρίξει κανείς την άποψη μου θα το σκεφτώ.
Πλέον μετά και από αυτό το μακροσκελές post μου, είμαι σίγουρος ότι είτε κούρασα εσάς και θα με διώξετε με ψηφοφορία ή οι δολοφόνοι θα με σκοτώσουν γιατί τους κουράζω...