Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αφολυ είσουν σίγουρη πώς και παραπλανήθηκες απο αυτούς σέρλοκ της κακιάς ώρας;:hmm::P

όλους τους παραπάνω τους ψήφισα και με θέρμη (αν εξαιρέσεις τον Φούνες που δεν πρόλαβα, αλλά είχα καταλάβει τι έπαιζε..) :smoke:

προκαταβολικά κι ένα συγνώμη που σε υποψιάστηκα κούκλα μου, αλλά με μπέρδεψαν αυτά που άκουγα τριγύρω περί δολοφονικών σου ενστίκτων..!! :(:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε σεις μέχρι να διορθώσω τα λογκς έχετε προχωρήσει πολύ! Ψάξτε τα πίσω ποστς! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ να δηλώσω ότι ήμουν η νοσοκόμα για τον ντοκ;
Εγώ μόνο αυτό το φόνο έκανα :P

Και ύστερα από δεν ξέρω πόση ώρα τα διάβασα όλα!!!
[γμτ... είναι δυνατόν σήμερα να είμαι αποκλεισμένη από δίκτυο και να πρέπει να δουλεύω με μόνο διαθέσιμο μια ταπεινή dial-up??? grrrrr!]

ΠΛΑΚΑ δεν είχε???

a... k miss διαβολίνα... εγώ είχα λυσσάξει από την αρχή (μετά τον έναν δύο πρώτους) να σε βγάλουμε... δεν ξέρω σε φοβόμουν ότι ... πας καλά ! :P

άντε και στο επόμενο τώρα :);):P

[αλλά μην το αρχίσετε next week!!! θα λείπω όλη τη βδομάδαααααααα!}

a... k miss διαβολίνα... εγώ είχα λυσσάξει από την αρχή (μετά τον έναν δύο πρώτους) να σε βγάλουμε... δεν ξέρω σε φοβόμουν ότι ... πας καλά ! :P

Θα το θυμαμαι αυτο.. :whistle::P

όλους τους παραπάνω τους ψήφισα και με θέρμη (αν εξαιρέσεις τον Φούνες που δεν πρόλαβα, αλλά είχα καταλάβει τι έπαιζε..) :smoke:

προκαταβολικά κι ένα συγνώμη που σε υποψιάστηκα κούκλα μου, αλλά με μπέρδεψαν αυτά που άκουγα τριγύρω περί δολοφονικών σου ενστίκτων..!! :(:P

Πραγματικά προσπαθούσα να βρώ τον δολοφόνο:worry::worry:

Πλάκα όμως είχε αφάνταστη λέμε, πέθανα στο γέλιο:P

Μουαχαχαχαχα...Σας δούλεψα όλους κανονικότατα. :P :P :P

Kαλά ντε, μη βαράτε...

Μουαχαχαχαχα...Σας δούλεψα όλους κανονικότατα. :P :P :P

Kαλά ντε, μη βαράτε...

Το λουλούδι μας μπέρδεψε:P

Χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά! :) Οι συμμετοχές για τον επόμενο γύρο θα γίνουν εντός της επόμενης ή μεθεπόμενης εβδομάδας! Θα χρειαστούμε δε βοήθεια στη Συντονιστική Επιτροπή μάλλον, οπότε όποιος έχει διάθεση θα μπορεί να δηλώσει για εκεί (και να κερδίσει το πιο πολύ γέλιο απ' όλους!) :D

εγω θελω συντονιστικη επιτροπη αλλα δεν εχω μουσουνου... :( γινεται ετσι;;;; :hmm:

εγω θελω συντονιστικη επιτροπη αλλα δεν εχω μουσουνου... :( γινεται ετσι;;;; :hmm:

κατεβασε το καλε απ το msn.com το μονο ευκολο ειναι αυτο;)

κατεβασε το καλε απ το msn.com το μονο ευκολο ειναι αυτο;)

καλε δεν το επιτρεπει το δικτυο της δουλειας λεμε :)

Χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά! :) Οι συμμετοχές για τον επόμενο γύρο θα γίνουν εντός της επόμενης ή μεθεπόμενης εβδομάδας! Θα χρειαστούμε δε βοήθεια στη Συντονιστική Επιτροπή μάλλον, οπότε όποιος έχει διάθεση θα μπορεί να δηλώσει για εκεί (και να κερδίσει το πιο πολύ γέλιο απ' όλους!) :D

Τι θα κάνει η συντονιστική;:hmm:

Χωρίς μουσουνού.. δεν γίνεται τίποτα! :(

Η Συντονιστική επιλέγει ποιοι θα είναι οι δολοφόνοι, απαντά σε ερωτήσεις παικτών και δημοσιεύει προκηρύξεις και θανάτους! Μάνια εσύ δεν μπαίνεις συντονιστική όμως, σε θέλω να παίξεις! ;) (Κι επίσης μάλλον την κάλυψα ήδη την θέση, οπότε μην αγχώνεστε :))

καλε δεν το επιτρεπει το δικτυο της δουλειας λεμε :)

αααααα:worry:
ε στο σπιτι δεν εχεις πισι;:worry:
αν δεν εχεις ουτε εκει...δεν ξερω τι αλλο να πω:P

Χωρίς μουσουνού.. δεν γίνεται τίποτα! :(

:cry_x: :cry_x: :cry_x: :cry_x: :cry_x: :cry_x: :cry_x: :cry_x: :cry_x: :cry_x:

καλα, τοτε θα ειμαι παιχτρόνι.. :baby:

Η συντονιστικη, δεν παιζει σωστα?

αααααα:worry:
ε στο σπιτι δεν εχεις πισι;:worry:
αν δεν εχεις ουτε εκει...δεν ξερω τι αλλο να πω:P

δεν εχω σταθερο ακομα αλλα ακομα και να ειχα δεν νομιζω οτι θα προλαβαινα ΚΑΙ ιντερνετ απ'το σπιτι

Η συντονιστικη, δεν παιζει σωστα?
Δεν παίζει, αλλά μιλάει με τους δολοφόνους, οπότε κάνει τον πιο πολύ χαβαλέ απ' όλους! ;) Όμως μάλλον δεν θα χρειαστώ κάποιον τελικά :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back