stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφολυ είσουν σίγουρη πώς και παραπλανήθηκες απο αυτούς σέρλοκ της κακιάς ώρας;
όλους τους παραπάνω τους ψήφισα και με θέρμη (αν εξαιρέσεις τον Φούνες που δεν πρόλαβα, αλλά είχα καταλάβει τι έπαιζε..)
προκαταβολικά κι ένα συγνώμη που σε υποψιάστηκα κούκλα μου, αλλά με μπέρδεψαν αυτά που άκουγα τριγύρω περί δολοφονικών σου ενστίκτων..!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι βρώμικες είναι εύκολες καλέ... δια της οσφρήσεωςΚαι οι βρώμικες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Εγώ μόνο αυτό το φόνο έκανα
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[γμτ... είναι δυνατόν σήμερα να είμαι αποκλεισμένη από δίκτυο και να πρέπει να δουλεύω με μόνο διαθέσιμο μια ταπεινή dial-up??? grrrrr!]
ΠΛΑΚΑ δεν είχε???
a... k miss διαβολίνα... εγώ είχα λυσσάξει από την αρχή (μετά τον έναν δύο πρώτους) να σε βγάλουμε... δεν ξέρω σε φοβόμουν ότι ... πας καλά !
άντε και στο επόμενο τώρα
[αλλά μην το αρχίσετε next week!!! θα λείπω όλη τη βδομάδαααααααα!}
misslittledevil
Επιφανές μέλος
a... k miss διαβολίνα... εγώ είχα λυσσάξει από την αρχή (μετά τον έναν δύο πρώτους) να σε βγάλουμε... δεν ξέρω σε φοβόμουν ότι ... πας καλά !
Θα το θυμαμαι αυτο..
mania
Επιφανές μέλος
όλους τους παραπάνω τους ψήφισα και με θέρμη (αν εξαιρέσεις τον Φούνες που δεν πρόλαβα, αλλά είχα καταλάβει τι έπαιζε..)
προκαταβολικά κι ένα συγνώμη που σε υποψιάστηκα κούκλα μου, αλλά με μπέρδεψαν αυτά που άκουγα τριγύρω περί δολοφονικών σου ενστίκτων..!!
Πραγματικά προσπαθούσα να βρώ τον δολοφόνο
Πλάκα όμως είχε αφάνταστη λέμε, πέθανα στο γέλιο
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Kαλά ντε, μη βαράτε...
mania
Επιφανές μέλος
Μουαχαχαχαχα...Σας δούλεψα όλους κανονικότατα.
Kαλά ντε, μη βαράτε...
Το λουλούδι μας μπέρδεψε
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
εγω θελω συντονιστικη επιτροπη αλλα δεν εχω μουσουνου... γινεται ετσι;;;;
κατεβασε το καλε απ το msn.com το μονο ευκολο ειναι αυτο
evouli
Διάσημο μέλος
κατεβασε το καλε απ το msn.com το μονο ευκολο ειναι αυτο
καλε δεν το επιτρεπει το δικτυο της δουλειας λεμε
mania
Επιφανές μέλος
Χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά! Οι συμμετοχές για τον επόμενο γύρο θα γίνουν εντός της επόμενης ή μεθεπόμενης εβδομάδας! Θα χρειαστούμε δε βοήθεια στη Συντονιστική Επιτροπή μάλλον, οπότε όποιος έχει διάθεση θα μπορεί να δηλώσει για εκεί (και να κερδίσει το πιο πολύ γέλιο απ' όλους!)
Τι θα κάνει η συντονιστική;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Η Συντονιστική επιλέγει ποιοι θα είναι οι δολοφόνοι, απαντά σε ερωτήσεις παικτών και δημοσιεύει προκηρύξεις και θανάτους! Μάνια εσύ δεν μπαίνεις συντονιστική όμως, σε θέλω να παίξεις! (Κι επίσης μάλλον την κάλυψα ήδη την θέση, οπότε μην αγχώνεστε )
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
καλε δεν το επιτρεπει το δικτυο της δουλειας λεμε
αααααα
ε στο σπιτι δεν εχεις πισι;
αν δεν εχεις ουτε εκει...δεν ξερω τι αλλο να πω
evouli
Διάσημο μέλος
Χωρίς μουσουνού.. δεν γίνεται τίποτα!
καλα, τοτε θα ειμαι παιχτρόνι..
misslittledevil
Επιφανές μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
αααααα
ε στο σπιτι δεν εχεις πισι;
αν δεν εχεις ουτε εκει...δεν ξερω τι αλλο να πω
δεν εχω σταθερο ακομα αλλα ακομα και να ειχα δεν νομιζω οτι θα προλαβαινα ΚΑΙ ιντερνετ απ'το σπιτι
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Δεν παίζει, αλλά μιλάει με τους δολοφόνους, οπότε κάνει τον πιο πολύ χαβαλέ απ' όλους! Όμως μάλλον δεν θα χρειαστώ κάποιον τελικάΗ συντονιστικη, δεν παιζει σωστα?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.