Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Niyia έγραψε: #1.561 09-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ τα ένωσα NIyia, ελπίζω να μη σε πειράζει. Απλά ήταν συνεχόμενα.. Ο Φουνες δεν μπορεί να πειράξει ποστ! Click για ανάπτυξη... κανένα πρόβλημα kajira... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Oralee έγραψε: #1.562 09-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομίιιιιιιιιιιιιζειιιιιιιιις... επειδή δεν θέλω να αρχίσουν τα εγκεφαλικά όμως... ειμαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Molka έγραψε: #1.563 09-10-07 19:41 Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η misslittledevil: #1.564 09-10-07 19:41 Που ειναι ο γιατρος σημερα? Αρχική Δημοσίευση από Founes: ...ειμαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Ο fandago έγραψε: #1.565 09-10-07 19:42 come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Niyia έγραψε: #1.566 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομίιιιιιιιιιιιιζειιιιιιιιις... επειδή δεν θέλω να αρχίσουν τα εγκεφαλικά όμως... ειμαι... Click για ανάπτυξη... τελικά είσαι ή ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Vkey έγραψε: #1.567 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α) Είσαι συντονιστική, μη κατευθύνεις ψήφους! Β) Εμάς θα εκβιάσεις; Ας γελάσω! Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η Oralee έγραψε: #1.568 09-10-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:47 Ο Founes έγραψε: #1.569 09-10-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Click για ανάπτυξη... που να δώσεις... δεν σε παίρνει... θα φανερωθείς και είσαι η επόμενη για έξοδο!!! misslittledevil ---> γελάς εεε??? γιατι γελάς??? Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τελικά είσαι ή ?? Click για ανάπτυξη... Είμαι ένας άγγελος, διαβολάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η misslittledevil: #1.570 09-10-07 19:50 Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εγώ τα ένωσα NIyia, ελπίζω να μη σε πειράζει. Απλά ήταν συνεχόμενα.. Ο Φουνες δεν μπορεί να πειράξει ποστ! Click για ανάπτυξη... κανένα πρόβλημα kajira... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Oralee έγραψε: #1.562 09-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομίιιιιιιιιιιιιζειιιιιιιιις... επειδή δεν θέλω να αρχίσουν τα εγκεφαλικά όμως... ειμαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Molka έγραψε: #1.563 09-10-07 19:41 Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η misslittledevil: #1.564 09-10-07 19:41 Που ειναι ο γιατρος σημερα? Αρχική Δημοσίευση από Founes: ...ειμαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Ο fandago έγραψε: #1.565 09-10-07 19:42 come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Niyia έγραψε: #1.566 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομίιιιιιιιιιιιιζειιιιιιιιις... επειδή δεν θέλω να αρχίσουν τα εγκεφαλικά όμως... ειμαι... Click για ανάπτυξη... τελικά είσαι ή ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Vkey έγραψε: #1.567 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α) Είσαι συντονιστική, μη κατευθύνεις ψήφους! Β) Εμάς θα εκβιάσεις; Ας γελάσω! Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η Oralee έγραψε: #1.568 09-10-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:47 Ο Founes έγραψε: #1.569 09-10-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Click για ανάπτυξη... που να δώσεις... δεν σε παίρνει... θα φανερωθείς και είσαι η επόμενη για έξοδο!!! misslittledevil ---> γελάς εεε??? γιατι γελάς??? Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τελικά είσαι ή ?? Click για ανάπτυξη... Είμαι ένας άγγελος, διαβολάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η misslittledevil: #1.570 09-10-07 19:50 Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομίιιιιιιιιιιιιζειιιιιιιιις... επειδή δεν θέλω να αρχίσουν τα εγκεφαλικά όμως... ειμαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Molka έγραψε: #1.563 09-10-07 19:41 Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η misslittledevil: #1.564 09-10-07 19:41 Που ειναι ο γιατρος σημερα? Αρχική Δημοσίευση από Founes: ...ειμαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Ο fandago έγραψε: #1.565 09-10-07 19:42 come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Niyia έγραψε: #1.566 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομίιιιιιιιιιιιιζειιιιιιιιις... επειδή δεν θέλω να αρχίσουν τα εγκεφαλικά όμως... ειμαι... Click για ανάπτυξη... τελικά είσαι ή ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Vkey έγραψε: #1.567 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α) Είσαι συντονιστική, μη κατευθύνεις ψήφους! Β) Εμάς θα εκβιάσεις; Ας γελάσω! Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η Oralee έγραψε: #1.568 09-10-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:47 Ο Founes έγραψε: #1.569 09-10-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Click για ανάπτυξη... που να δώσεις... δεν σε παίρνει... θα φανερωθείς και είσαι η επόμενη για έξοδο!!! misslittledevil ---> γελάς εεε??? γιατι γελάς??? Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τελικά είσαι ή ?? Click για ανάπτυξη... Είμαι ένας άγγελος, διαβολάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η misslittledevil: #1.570 09-10-07 19:50 Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η misslittledevil: #1.564 09-10-07 19:41 Που ειναι ο γιατρος σημερα? Αρχική Δημοσίευση από Founes: ...ειμαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Ο fandago έγραψε: #1.565 09-10-07 19:42 come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Niyia έγραψε: #1.566 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομίιιιιιιιιιιιιζειιιιιιιιις... επειδή δεν θέλω να αρχίσουν τα εγκεφαλικά όμως... ειμαι... Click για ανάπτυξη... τελικά είσαι ή ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Vkey έγραψε: #1.567 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α) Είσαι συντονιστική, μη κατευθύνεις ψήφους! Β) Εμάς θα εκβιάσεις; Ας γελάσω! Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η Oralee έγραψε: #1.568 09-10-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:47 Ο Founes έγραψε: #1.569 09-10-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Click για ανάπτυξη... που να δώσεις... δεν σε παίρνει... θα φανερωθείς και είσαι η επόμενη για έξοδο!!! misslittledevil ---> γελάς εεε??? γιατι γελάς??? Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τελικά είσαι ή ?? Click για ανάπτυξη... Είμαι ένας άγγελος, διαβολάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η misslittledevil: #1.570 09-10-07 19:50 Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που ειναι ο γιατρος σημερα? Αρχική Δημοσίευση από Founes: ...ειμαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Ο fandago έγραψε: #1.565 09-10-07 19:42 come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Niyia έγραψε: #1.566 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομίιιιιιιιιιιιιζειιιιιιιιις... επειδή δεν θέλω να αρχίσουν τα εγκεφαλικά όμως... ειμαι... Click για ανάπτυξη... τελικά είσαι ή ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Vkey έγραψε: #1.567 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α) Είσαι συντονιστική, μη κατευθύνεις ψήφους! Β) Εμάς θα εκβιάσεις; Ας γελάσω! Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η Oralee έγραψε: #1.568 09-10-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:47 Ο Founes έγραψε: #1.569 09-10-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Click για ανάπτυξη... που να δώσεις... δεν σε παίρνει... θα φανερωθείς και είσαι η επόμενη για έξοδο!!! misslittledevil ---> γελάς εεε??? γιατι γελάς??? Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τελικά είσαι ή ?? Click για ανάπτυξη... Είμαι ένας άγγελος, διαβολάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η misslittledevil: #1.570 09-10-07 19:50 Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Niyia έγραψε: #1.566 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομίιιιιιιιιιιιιζειιιιιιιιις... επειδή δεν θέλω να αρχίσουν τα εγκεφαλικά όμως... ειμαι... Click για ανάπτυξη... τελικά είσαι ή ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Vkey έγραψε: #1.567 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α) Είσαι συντονιστική, μη κατευθύνεις ψήφους! Β) Εμάς θα εκβιάσεις; Ας γελάσω! Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η Oralee έγραψε: #1.568 09-10-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:47 Ο Founes έγραψε: #1.569 09-10-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Click για ανάπτυξη... που να δώσεις... δεν σε παίρνει... θα φανερωθείς και είσαι η επόμενη για έξοδο!!! misslittledevil ---> γελάς εεε??? γιατι γελάς??? Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τελικά είσαι ή ?? Click για ανάπτυξη... Είμαι ένας άγγελος, διαβολάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η misslittledevil: #1.570 09-10-07 19:50 Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: νομίιιιιιιιιιιιιζειιιιιιιιις... επειδή δεν θέλω να αρχίσουν τα εγκεφαλικά όμως... ειμαι... Click για ανάπτυξη... τελικά είσαι ή ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:42 Η Vkey έγραψε: #1.567 09-10-07 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α) Είσαι συντονιστική, μη κατευθύνεις ψήφους! Β) Εμάς θα εκβιάσεις; Ας γελάσω! Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η Oralee έγραψε: #1.568 09-10-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:47 Ο Founes έγραψε: #1.569 09-10-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Click για ανάπτυξη... που να δώσεις... δεν σε παίρνει... θα φανερωθείς και είσαι η επόμενη για έξοδο!!! misslittledevil ---> γελάς εεε??? γιατι γελάς??? Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τελικά είσαι ή ?? Click για ανάπτυξη... Είμαι ένας άγγελος, διαβολάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η misslittledevil: #1.570 09-10-07 19:50 Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Α) Είσαι συντονιστική, μη κατευθύνεις ψήφους! Β) Εμάς θα εκβιάσεις; Ας γελάσω! Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η Oralee έγραψε: #1.568 09-10-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:47 Ο Founes έγραψε: #1.569 09-10-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Click για ανάπτυξη... που να δώσεις... δεν σε παίρνει... θα φανερωθείς και είσαι η επόμενη για έξοδο!!! misslittledevil ---> γελάς εεε??? γιατι γελάς??? Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τελικά είσαι ή ?? Click για ανάπτυξη... Είμαι ένας άγγελος, διαβολάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η misslittledevil: #1.570 09-10-07 19:50 Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: come on faithplus1, we have faith in you!!! Εγώ λέω επειδή είναι ντέρμπυ και επειδή ο faith μπορεί να μπει αργότερα, να παρατείνουμε την ψηφοφορία για αυτόν μόνο. Δηλαδή να καθορίσει αυτός το αποτέλεσμα αν δεν έχει κριθεί απο αυτό που θα κλειδώσει στις 20.00 Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Όχι καλέ...τους τρεις που είναι για Και τα κέρδη θα τα μοιραστεί η συντονιστική καλά...δεν ξανά μιλάω Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:47 Ο Founes έγραψε: #1.569 09-10-07 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Click για ανάπτυξη... που να δώσεις... δεν σε παίρνει... θα φανερωθείς και είσαι η επόμενη για έξοδο!!! misslittledevil ---> γελάς εεε??? γιατι γελάς??? Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τελικά είσαι ή ?? Click για ανάπτυξη... Είμαι ένας άγγελος, διαβολάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η misslittledevil: #1.570 09-10-07 19:50 Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Δεν θα δώσω συνέχεια στο παραλήρημά σου αγαπητέ Δεν περνάει η ώρα! Click για ανάπτυξη... που να δώσεις... δεν σε παίρνει... θα φανερωθείς και είσαι η επόμενη για έξοδο!!! misslittledevil ---> γελάς εεε??? γιατι γελάς??? Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τελικά είσαι ή ?? Click για ανάπτυξη... Είμαι ένας άγγελος, διαβολάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η misslittledevil: #1.570 09-10-07 19:50 Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαβολικος αγγελος ειναι το σωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Resident Evil: #1.571 09-10-07 19:50 τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελευταία προσπάθεια να σώσω τον ευατό μου για μια μέρα τουλ... αν και δεν πιστεύω ότι ο hunter είναι δολοφόνος... αλλάζω ψήφο σε hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Ο Founes έγραψε: #1.572 09-10-07 19:52 αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααα μου αρέσουν τα μπάχαλα!!! Αλλάζω ψήφο σε XRZ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:52 Η misslittledevil: #1.573 09-10-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι αδύνατον, αφενός γιατί ο Faith μπορει να μη μπει καν, αφετέρου γιατί πρέπει να βγει αποτέλεσμα για να αποφασίσουν και οι δολοφόνοι για αύριο! Άλλωστε έχει δικαίωμα να λείψει μια μέρα ανά εβδομάδα. (Και πρέπει να πάω να διαβάσω κάποια στιγμή! ) Click για ανάπτυξη... ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:53 Η Oralee έγραψε: #1.574 09-10-07 19:53 Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:54 Ο fandago έγραψε: #1.575 09-10-07 19:54 O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
O Founes θα μπορούσε να έχει συμπεριφορά χαφιέ. Αν δούμε ποια άτομα κατηγορεί θα δούμε ότι όλα τους ψηφίζουν XRZ. Γιατί όμως; Τόσο πολύ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Hunter είναι δολοφόνος; Και αν ο Founes θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό; Ότι δλδ είναι ο χαφιές; Πωπω... μπέρδεμα... edit: μετά το τελευταίο post του, είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στο παιχνίδι. Κάνει τον κλόουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:55 Η Resident Evil: #1.576 09-10-07 19:55 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: ΑΡΑ οι δολοφονοι ειναι μεσα ή οπου να 'ναι θα σκασουν μυτη, σωστα? Νταξει, ο φουνες και η ξουρουζου ειναι σιγουρα δολοφονοι τελικα. Click για ανάπτυξη... Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Oralee έγραψε: #1.577 09-10-07 19:57 Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nτερμπάρααααααα! Υπενθυμίζω πως σε περίπτωση ισοψηφίας αποφασίζει η συντονιστική! Kι αν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τρεις.. ε, ρε πάρτυ! (Φουνες είσαι κ@λόπαιδο λέμε! ) Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: misslittledevil adespoto: Hunter Bill_Slayer: Ηunter burbuja: Niyia Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Niyia faithplus1: fandago: Ηunter Founes: XRZ Hunter: XRZ Kakerlak: Niyia misslittledevil: XRZ Molka: XRZ Niyia: XRZ Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Hunter Youki: Ηunter XRZ: 7 ψήφοι Hunter: 7 ψήφοι Niyia: 5 ψήφοι Faith (που δεν σε βλέπω να εμφανίζεσαι) είναι όλα στο χέρι σου! (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Ο Founes έγραψε: #1.578 09-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Founes θα σε σκοτώσω. (τι είχες ψηφίσει?) αλλά προφανώς εσύ είσαι ο παλιός δολοφόνος που επιλέχθηκε να ξαναείναι δολοφόνος οπότε δεν είνια η doo που φανταζόμουν... miss αν θυμάσαι από παλιά την προηγούμενη φορά ποτέ δεν ήμουν μέσα τέτοια ώρα (τότε που είχα confidence ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα με προστατέψουν). Οκ... στο ντέρμπι Hunter-ΧΡΖ ισοβαθμία ξέρω ότι είμαι εκτός. Θα γράψω το μεταθανάτιο λόγο μου αύριο παρολαυτά... Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η misslittledevil: #1.579 09-10-07 19:57 ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΑΛΛΑΖΩ, ΑΛΛΑΖΩ! (Προλαβα, προλαβα! ) Λεω Founes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 19:58 Η Resident Evil: #1.580 09-10-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Founes: ποιος ειναι ο δολοφόνος είπαμε ??? Click για ανάπτυξη... ομγ! θεατρινισμοι!!!!! [δεν πήγε 8 ακόμα?] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.