Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Καλά μαρή κι ήσουν και δολοφόνα! Σκοτώσαμε ποτέ κανέναν στις 20.00 στο προηγούμενο παιχνίδι;ερώτησις... σήμερα [δευτέρα] στις 8 έχει δολοφονία ναι ή ου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Καλά μαρή κι ήσουν και δολοφόνα! Σκοτώσαμε ποτέ κανέναν στις 20.00 στο προηγούμενο παιχνίδι;
καλά ντε!!! Μη βαράτε!
Από ψηφοφορία ήθελα να γράψω και μπερδεύτηκα
σολλυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομίζω το ήθελε πολύ κ... μάλλον της κάνανε το χατίρι
mania
Επιφανές μέλος
αποφάσισα να ψηφίσω γιατί μετά τις 2-3 δεν μπαίνω, οπότε ψηφίζω mania.
νομίζω το ήθελε πολύ κ... μάλλον της κάνανε το χατίρι
Τι χατίρι σέρλοκ; να γίνω δολοφόνος; θαθελες
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
χμμμ....προσπάθεια απενοχοποίησης χωρίς να υπάρχει κατηγορία...τοτε θα επρεπε να κανου αρχηγο εμενα που με σκωτοσαν 1η
ίσως λοιπόν και να σε έκαναν αρχηγό...
ωστόσο θα παραμείνω πιστή στην άποψή μου (προς το παρών)
mania
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- dooo: phoebe
- evouli: phoebe
- faithplus1: burbuja
- Founes: Kakerlak
- misslittledevil: adespoto
- Kakerlak: Molka
- mania : Youki
- Niyia: fandafo
- thodoris28: mania
- XRZ: Niyia
- Youki: mania
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
Συμμετέχουν οι: 8)
- Αρκτούρος
- adespoto
- Bill_Slayer
- burbuja
- Corpse Bride
- Dark_kronos
- dooo
- evouli
- faithplus1
- fandago
- Founes
- Hunter
- Kakerlak
- mania
- misslittledevil
- Molka
- Niyia
- Phoebe
- thodoris28
- XRZ
- Youki
evouli
Διάσημο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
η μανια ωστοσο δεν μιλαει τοσο πολυ οσο παλιοτερα.. επιφυλασσομαι..
Δεν μηλάω γενικά, πόσα πόστ έχεις δεί σήμερα στο στέκι; δέυτερε σέρλοκ...
Ψηφίζω mania
Απ'ευθείας εσύ, έτσι κάνατε και την προηγούμενη και με παιτάξατε έξω, ούτε ένα συγνώμη δεν άκουσα για τον κακό τρόπο που μου φερθήκατε
Πές στα διαολίνα γιατί οι δολοφόνοι πάλι σε μένα στρέφοντε για να κοιτάτε αλού
evouli
Διάσημο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Λίστα για Δευτέρα:
- dooo: phoebe
- evouli: phoebe
- faithplus1: burbuja
- Founes: Kakerlak
- misslittledevil: adespoto
- Kakerlak: Molka
- mania : Youki
- Niyia: fandafo
- thodoris28: mania
- XRZ: Niyia
- Youki: mania
Επ, τι ειναι αυτο εδω;;;;;
Καινουργιος παικτης;;;;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν, το σκεπτικό μου πάει ως εξής: αφού η συντονιστική επιτροπή επιλέγει (όχι τυχαία) τους δολοφόνους και αφού είναι λίγοι στον αριθμό αυτή τη φορά, θα διάλεξαν γνωστά σε αυτούς άτομα (βλέπε έχουν μεγάλη συμμετοχή στο στέκι), που μεταξύ τους θα μπορούν να μιλάνε και άνετα (ίσως δλδ οι δολοφόνοι να είναι ένα παρεάκι) και που ίσως να μπορούν να νικήσουν. Πολλές υποθέσεις, αλλά σε αυτό το σημείο μόνο αυτό γίνεται. Επίσης ο συλλογισμός με τη μανία είχε μια βάση, αλλά κρατάω μια επιφύλαξη.
Φαίνεται ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα ε;
Αν ο συλλογισμός μου είναι σωστός, με βλέπω να δολοφονούμαι...
Hunter
Περιβόητο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Niyia
από εμένα. ϊσως το αλλάξω αργότερα γιατί διάβασα πολύυυυ βιαστικά τα ποστ αλλά μου κάνει πολύ για την νέα bugs των δολοφόνων [είμαι νέα, άγνωστη, άσχετη και προσπαθώ να σας πείσω ότι δεν έχω ιδέα...]
[η διαίσθηση ενός πρώην δολοφόνου μιλάει εδώ... ]
μα...εγώ σου κάνω για δολοφόνος?
είμαι πολύ αθώααααααα...αλήθειαααααααααααα...
κλάψ κλαψ μη με πετάτε αμέσως έξωωωωωωωωωωωω
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και υποψιάζομαι και τη Molka.. Ίδωμεν..
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπόν, πριν ψηφίσω, θα'θελα να δω μερικά ποστς ακόμα, γιατί η δαιμόνια μύτη μου μυρίζεται λαυράκι..
(πλάκα πλάκα, στην πρώτη ψηφοφορία που πέφτουν συνήθως άκυρες ψήφοι είναι που φαίνονται οι πρώτοι ύποπτοι κατ' εμέ, κυρίως απ'την αιτιολόγηση των ψήφων τους... )
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.