evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:23 Η evouli έγραψε: #1.261 08-10-07 10:23 καλε τι λετε και θετε να με παρετε ολη τη δοξα;;;;; εγώ εφυγα πρωτη στο πρωτο παιχνιδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:24 Η Niyia έγραψε: #1.262 08-10-07 10:24 λοιπόν, ψηφίζω εντελώς τυχαία κ χωρίς λόγο τον fandago (σορρυυυυυυυυ fandago ) κ σας χαιρετώ επίσης, θα μπω ξανά το απόγευμα (ελπίζω όχι για τελευταία φοράαααααα) το πιάσατε το υποννοούμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η Niyia έγραψε: #1.263 08-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχεις χρόνο ως τις 20.00 Niyia. Click για ανάπτυξη... κ αν με δολοφονήσουν τα δολοφόνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:28 Η Kakerlak έγραψε: #1.264 08-10-07 10:28 σημερα δεν εχει δολοφονια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:31 Η Niyia έγραψε: #1.265 08-10-07 10:31 ααα ναι...ξεχάστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:34 Η Oralee έγραψε: #1.266 08-10-07 10:34 Λίστα για Δευτέρα: evouli: phoebe misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η Kakerlak έγραψε: #1.267 08-10-07 10:37 kakerlak = 13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Ο faithplus1: #1.268 08-10-07 10:37 Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #1.269 08-10-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:42 Η dooo έγραψε: #1.270 08-10-07 10:42 phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε τι λετε και θετε να με παρετε ολη τη δοξα;;;;; εγώ εφυγα πρωτη στο πρωτο παιχνιδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:24 Η Niyia έγραψε: #1.262 08-10-07 10:24 λοιπόν, ψηφίζω εντελώς τυχαία κ χωρίς λόγο τον fandago (σορρυυυυυυυυ fandago ) κ σας χαιρετώ επίσης, θα μπω ξανά το απόγευμα (ελπίζω όχι για τελευταία φοράαααααα) το πιάσατε το υποννοούμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η Niyia έγραψε: #1.263 08-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχεις χρόνο ως τις 20.00 Niyia. Click για ανάπτυξη... κ αν με δολοφονήσουν τα δολοφόνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:28 Η Kakerlak έγραψε: #1.264 08-10-07 10:28 σημερα δεν εχει δολοφονια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:31 Η Niyia έγραψε: #1.265 08-10-07 10:31 ααα ναι...ξεχάστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:34 Η Oralee έγραψε: #1.266 08-10-07 10:34 Λίστα για Δευτέρα: evouli: phoebe misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η Kakerlak έγραψε: #1.267 08-10-07 10:37 kakerlak = 13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Ο faithplus1: #1.268 08-10-07 10:37 Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #1.269 08-10-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:42 Η dooo έγραψε: #1.270 08-10-07 10:42 phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπόν, ψηφίζω εντελώς τυχαία κ χωρίς λόγο τον fandago (σορρυυυυυυυυ fandago ) κ σας χαιρετώ επίσης, θα μπω ξανά το απόγευμα (ελπίζω όχι για τελευταία φοράαααααα) το πιάσατε το υποννοούμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η Niyia έγραψε: #1.263 08-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχεις χρόνο ως τις 20.00 Niyia. Click για ανάπτυξη... κ αν με δολοφονήσουν τα δολοφόνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:28 Η Kakerlak έγραψε: #1.264 08-10-07 10:28 σημερα δεν εχει δολοφονια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:31 Η Niyia έγραψε: #1.265 08-10-07 10:31 ααα ναι...ξεχάστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:34 Η Oralee έγραψε: #1.266 08-10-07 10:34 Λίστα για Δευτέρα: evouli: phoebe misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η Kakerlak έγραψε: #1.267 08-10-07 10:37 kakerlak = 13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Ο faithplus1: #1.268 08-10-07 10:37 Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #1.269 08-10-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:42 Η dooo έγραψε: #1.270 08-10-07 10:42 phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχεις χρόνο ως τις 20.00 Niyia. Click για ανάπτυξη... κ αν με δολοφονήσουν τα δολοφόνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:28 Η Kakerlak έγραψε: #1.264 08-10-07 10:28 σημερα δεν εχει δολοφονια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:31 Η Niyia έγραψε: #1.265 08-10-07 10:31 ααα ναι...ξεχάστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:34 Η Oralee έγραψε: #1.266 08-10-07 10:34 Λίστα για Δευτέρα: evouli: phoebe misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η Kakerlak έγραψε: #1.267 08-10-07 10:37 kakerlak = 13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Ο faithplus1: #1.268 08-10-07 10:37 Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #1.269 08-10-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:42 Η dooo έγραψε: #1.270 08-10-07 10:42 phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σημερα δεν εχει δολοφονια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:31 Η Niyia έγραψε: #1.265 08-10-07 10:31 ααα ναι...ξεχάστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:34 Η Oralee έγραψε: #1.266 08-10-07 10:34 Λίστα για Δευτέρα: evouli: phoebe misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η Kakerlak έγραψε: #1.267 08-10-07 10:37 kakerlak = 13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Ο faithplus1: #1.268 08-10-07 10:37 Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #1.269 08-10-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:42 Η dooo έγραψε: #1.270 08-10-07 10:42 phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααα ναι...ξεχάστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:34 Η Oralee έγραψε: #1.266 08-10-07 10:34 Λίστα για Δευτέρα: evouli: phoebe misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η Kakerlak έγραψε: #1.267 08-10-07 10:37 kakerlak = 13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Ο faithplus1: #1.268 08-10-07 10:37 Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #1.269 08-10-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:42 Η dooo έγραψε: #1.270 08-10-07 10:42 phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Δευτέρα: evouli: phoebe misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η Kakerlak έγραψε: #1.267 08-10-07 10:37 kakerlak = 13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Ο faithplus1: #1.268 08-10-07 10:37 Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #1.269 08-10-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:42 Η dooo έγραψε: #1.270 08-10-07 10:42 phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
kakerlak = 13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Ο faithplus1: #1.268 08-10-07 10:37 Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #1.269 08-10-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:42 Η dooo έγραψε: #1.270 08-10-07 10:42 phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:41 Η Oralee έγραψε: #1.269 08-10-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:42 Η dooo έγραψε: #1.270 08-10-07 10:42 phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira. Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:42 Η dooo έγραψε: #1.270 08-10-07 10:42 phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:46 Ο faithplus1: #1.271 08-10-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική. Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω. Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:48 Η Oralee έγραψε: #1.272 08-10-07 10:48 Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Δευτέρα: dooo: phoebe evouli: phoebe faithplus1: burbuja misslittledevil: adespoto Kakerlak: Molka Niyia: fandafo (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Συμμετέχουν οι: 8) Αρκτούρος adespoto Bill_Slayer burbuja Corpse Bride Dark_kronos dooo evouli faithplus1 fandago Founes Hunter Kakerlak mania misslittledevil Molka Niyia Phoebe thodoris28 XRZ Youki Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 10:53 Η Phoebe έγραψε: #1.273 08-10-07 10:53 Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: phoebe. διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:01 Η dooo έγραψε: #1.274 08-10-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;; Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!! Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!! Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!! Αλλα θα δουμε... Click για ανάπτυξη... ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η evouli έγραψε: #1.275 08-10-07 11:03 αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η adespoto έγραψε: #1.276 08-10-07 11:03 Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:03 Η misslittledevil: #1.277 08-10-07 11:03 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος. Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:08 Η Kakerlak έγραψε: #1.278 08-10-07 11:08 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Doo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής Click για ανάπτυξη... κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμε την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:13 Η Oralee έγραψε: #1.279 08-10-07 11:13 Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ρε σεις, εγώ είμαι μια μικρή κι αθώα μοδερατόρισσα, τι είναι αυτά που λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2007 στις 11:15 Η Phoebe έγραψε: #1.280 08-10-07 11:15 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα Click για ανάπτυξη... Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας ! Αρχική Δημοσίευση από evouli: αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη) ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο.. Click για ανάπτυξη... Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.