evouli
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
ψηφίζω εντελώς τυχαία κ χωρίς λόγο τον fandago (σορρυυυυυυυυ fandago )
κ σας χαιρετώ επίσης, θα μπω ξανά το απόγευμα (ελπίζω όχι για τελευταία φοράαααααα) το πιάσατε το υποννοούμενο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
Έχεις χρόνο ως τις 20.00 Niyia.
κ αν με δολοφονήσουν τα δολοφόνια?
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- evouli: phoebe
- misslittledevil: adespoto
- Kakerlak: Molka
- Niyia: fandafo
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
Συμμετέχουν οι: 8)
- Αρκτούρος
- adespoto
- Bill_Slayer
- burbuja
- Corpse Bride
- Dark_kronos
- dooo
- evouli
- faithplus1
- fandago
- Founes
- Hunter
- Kakerlak
- mania
- misslittledevil
- Molka
- Niyia
- Phoebe
- thodoris28
- XRZ
- Youki
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε!Για να μην ξεχαστώ και μείνω εκτός παιχνιδιού, θα πω από τώρα την υπεράνω πάσης υποψίας Kajira.
Αν και αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι λίγο λόττο. 4 δολοφόνοι στου 21...Οι πιθανότητες δεν είναι και πολύ καλές.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα αυτό είναι το πανούργο σχέδιό μου. Να ξεκάνω τη συντονιστική.Κι εγώ θα σε κάνω ban γιατί είσαι απρόσεκτος! Εγώ είμαι συντονιστική επιτροπή καλέεεεεεεεεεε!
Έχεις δίκιο btw. Burbuja ήθελα να πω.
Έχω μια τάση να σας μπερδεύω εσάς τις δύο. Πρέπει να φταίει το "j".
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- dooo: phoebe
- evouli: phoebe
- faithplus1: burbuja
- misslittledevil: adespoto
- Kakerlak: Molka
- Niyia: fandafo
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
Συμμετέχουν οι: 8)
- Αρκτούρος
- adespoto
- Bill_Slayer
- burbuja
- Corpse Bride
- Dark_kronos
- dooo
- evouli
- faithplus1
- fandago
- Founes
- Hunter
- Kakerlak
- mania
- misslittledevil
- Molka
- Niyia
- Phoebe
- thodoris28
- XRZ
- Youki
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
phoebe.
διακρίνω σημάδια από το προηγούμενο παιχνίδι
Τι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;;
Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!!
Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!!
Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!!
Αλλα θα δουμε...
dooo
Διακεκριμένο μέλος
ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπαΤι εκανα παλι εγω καλεεεεεεε;;;;;;
Κατ' αρχας πιο προηγουμενο παιχνιδι;;; Εγω δεν ημουν στο προηγουμενο!!!
Εσυ εισαι ενας απο τους δολοφονους!!! Εσυ και το evouli που πατε να με βγαλετε χωρις καν να εχω μιλησει!!!
Οι υποψιες μου πεφτουν πανω σε dooo και evouli!!!
Αλλα θα δουμε...
evouli
Διάσημο μέλος
εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη)
ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο..
adespoto
Περιβόητο μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Τι είστε εσείς ρε, μιλάει ένας άνθρωπος, είναι ύποπτός, δε μιλάει, πάλι είναι ύποπτος.
Καλά έτσι και με βγάλετε από τον πρώτο γύρο εσένα θα κυνηγάω
Προς το παρόν δε βλέπω κάτι που να μου κινεί υποψίες, εν καιρώ θα ψηφίσω κι εγώ.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
κ εγω το σκεφτηκα αλλα θα δουμεDoo για δεύτερη φορά δολοφόνος στο καπάκι δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέες κατεβάζουν τα διαστροφικά μυαλά της συντονιστικής επιτροπής
την αλλη φορα την ψηφησα κ με δολοφονησαν αυτη κ ο φουνες...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
ναι, μη φας εσύ, έχουμε γλαρόσουπα
Παλι καλα... δεν μου αρεσει κιολας !
αντε παλι με βαλατε στο στοχαστρο
εγω δεν εχω λογο που σε ψηφισα, απλα ειδα ολα τα ονοματα και το δικο σου μου εμεινε στο μυαλο (πολυ ψαγμενη αποψη)
ειναι πολυ -αλλα παρα πολυ- πιθανο μεχρι τις 4.30 πουθα ειμαι γραφειο να αλλαξω ακομα 100 γνωμες.. απλα ειπα ενα ονομα ετσι για να γινει τζέρτζελο..
Μμμ, με επεισες!!! Δεν σε θεωρω υποπτη πλεον!!! Απο οτι βλεπεις ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου !!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.