misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:19 Η misslittledevil: #881 13-09-07 09:19 Εγω δεν θυμαμαι ποιοι εχουμε μεινει στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Oralee έγραψε: #882 13-09-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω δεν θυμαμαι ποιοι εχουμε μεινει στο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Mπορεις να τους δεις εδώ Διαβολίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η Oralee έγραψε: #883 13-09-07 11:56 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io io: Vkey Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Η Resident Evil: #884 13-09-07 12:00 ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:06 Η misslittledevil: #885 13-09-07 12:06 Υποπτα εγω? Νο.. Η κατερινα μου κανει κατι εμενα.. Την ψηφιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:28 Ο thodoris28: #886 13-09-07 12:28 αν και ανέφερα ότι υποψιάζομαι την corpse bride και όχι ότι την ψηφίζω, δεν πειράζει. ούτως ή άλλως αυτή θα ψήφιζα και τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η zanin έγραψε: #887 13-09-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα για την ώρα... Click για ανάπτυξη... να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #888 13-09-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω δεν ξέρω... δεν τα διάβασα αναλυτικά αλλά σε θυμάμαι να ψηφίζεις κάποιον το πρωι και τελευταία στιγμη το απόγευμα να ξαναλλάζεις... ίσως ήταν στην αρχή και δεν θυμάμαι καλά... δεν με πείθεις για την αθωότητα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:00 Η Oralee έγραψε: #889 13-09-07 13:00 [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Resident Evil: #890 13-09-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν θυμαμαι ποιοι εχουμε μεινει στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:53 Η Oralee έγραψε: #882 13-09-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω δεν θυμαμαι ποιοι εχουμε μεινει στο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Mπορεις να τους δεις εδώ Διαβολίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η Oralee έγραψε: #883 13-09-07 11:56 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io io: Vkey Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Η Resident Evil: #884 13-09-07 12:00 ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:06 Η misslittledevil: #885 13-09-07 12:06 Υποπτα εγω? Νο.. Η κατερινα μου κανει κατι εμενα.. Την ψηφιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:28 Ο thodoris28: #886 13-09-07 12:28 αν και ανέφερα ότι υποψιάζομαι την corpse bride και όχι ότι την ψηφίζω, δεν πειράζει. ούτως ή άλλως αυτή θα ψήφιζα και τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η zanin έγραψε: #887 13-09-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα για την ώρα... Click για ανάπτυξη... να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #888 13-09-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω δεν ξέρω... δεν τα διάβασα αναλυτικά αλλά σε θυμάμαι να ψηφίζεις κάποιον το πρωι και τελευταία στιγμη το απόγευμα να ξαναλλάζεις... ίσως ήταν στην αρχή και δεν θυμάμαι καλά... δεν με πείθεις για την αθωότητα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:00 Η Oralee έγραψε: #889 13-09-07 13:00 [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Resident Evil: #890 13-09-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω δεν θυμαμαι ποιοι εχουμε μεινει στο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Mπορεις να τους δεις εδώ Διαβολίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:56 Η Oralee έγραψε: #883 13-09-07 11:56 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io io: Vkey Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Η Resident Evil: #884 13-09-07 12:00 ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:06 Η misslittledevil: #885 13-09-07 12:06 Υποπτα εγω? Νο.. Η κατερινα μου κανει κατι εμενα.. Την ψηφιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:28 Ο thodoris28: #886 13-09-07 12:28 αν και ανέφερα ότι υποψιάζομαι την corpse bride και όχι ότι την ψηφίζω, δεν πειράζει. ούτως ή άλλως αυτή θα ψήφιζα και τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η zanin έγραψε: #887 13-09-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα για την ώρα... Click για ανάπτυξη... να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #888 13-09-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω δεν ξέρω... δεν τα διάβασα αναλυτικά αλλά σε θυμάμαι να ψηφίζεις κάποιον το πρωι και τελευταία στιγμη το απόγευμα να ξαναλλάζεις... ίσως ήταν στην αρχή και δεν θυμάμαι καλά... δεν με πείθεις για την αθωότητα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:00 Η Oralee έγραψε: #889 13-09-07 13:00 [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Resident Evil: #890 13-09-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io io: Vkey Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Η Resident Evil: #884 13-09-07 12:00 ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:06 Η misslittledevil: #885 13-09-07 12:06 Υποπτα εγω? Νο.. Η κατερινα μου κανει κατι εμενα.. Την ψηφιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:28 Ο thodoris28: #886 13-09-07 12:28 αν και ανέφερα ότι υποψιάζομαι την corpse bride και όχι ότι την ψηφίζω, δεν πειράζει. ούτως ή άλλως αυτή θα ψήφιζα και τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η zanin έγραψε: #887 13-09-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα για την ώρα... Click για ανάπτυξη... να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #888 13-09-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω δεν ξέρω... δεν τα διάβασα αναλυτικά αλλά σε θυμάμαι να ψηφίζεις κάποιον το πρωι και τελευταία στιγμη το απόγευμα να ξαναλλάζεις... ίσως ήταν στην αρχή και δεν θυμάμαι καλά... δεν με πείθεις για την αθωότητα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:00 Η Oralee έγραψε: #889 13-09-07 13:00 [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Resident Evil: #890 13-09-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:06 Η misslittledevil: #885 13-09-07 12:06 Υποπτα εγω? Νο.. Η κατερινα μου κανει κατι εμενα.. Την ψηφιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:28 Ο thodoris28: #886 13-09-07 12:28 αν και ανέφερα ότι υποψιάζομαι την corpse bride και όχι ότι την ψηφίζω, δεν πειράζει. ούτως ή άλλως αυτή θα ψήφιζα και τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η zanin έγραψε: #887 13-09-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα για την ώρα... Click για ανάπτυξη... να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #888 13-09-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω δεν ξέρω... δεν τα διάβασα αναλυτικά αλλά σε θυμάμαι να ψηφίζεις κάποιον το πρωι και τελευταία στιγμη το απόγευμα να ξαναλλάζεις... ίσως ήταν στην αρχή και δεν θυμάμαι καλά... δεν με πείθεις για την αθωότητα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:00 Η Oralee έγραψε: #889 13-09-07 13:00 [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Resident Evil: #890 13-09-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υποπτα εγω? Νο.. Η κατερινα μου κανει κατι εμενα.. Την ψηφιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:28 Ο thodoris28: #886 13-09-07 12:28 αν και ανέφερα ότι υποψιάζομαι την corpse bride και όχι ότι την ψηφίζω, δεν πειράζει. ούτως ή άλλως αυτή θα ψήφιζα και τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η zanin έγραψε: #887 13-09-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα για την ώρα... Click για ανάπτυξη... να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #888 13-09-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω δεν ξέρω... δεν τα διάβασα αναλυτικά αλλά σε θυμάμαι να ψηφίζεις κάποιον το πρωι και τελευταία στιγμη το απόγευμα να ξαναλλάζεις... ίσως ήταν στην αρχή και δεν θυμάμαι καλά... δεν με πείθεις για την αθωότητα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:00 Η Oralee έγραψε: #889 13-09-07 13:00 [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Resident Evil: #890 13-09-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν και ανέφερα ότι υποψιάζομαι την corpse bride και όχι ότι την ψηφίζω, δεν πειράζει. ούτως ή άλλως αυτή θα ψήφιζα και τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η zanin έγραψε: #887 13-09-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα για την ώρα... Click για ανάπτυξη... να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #888 13-09-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω δεν ξέρω... δεν τα διάβασα αναλυτικά αλλά σε θυμάμαι να ψηφίζεις κάποιον το πρωι και τελευταία στιγμη το απόγευμα να ξαναλλάζεις... ίσως ήταν στην αρχή και δεν θυμάμαι καλά... δεν με πείθεις για την αθωότητα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:00 Η Oralee έγραψε: #889 13-09-07 13:00 [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Resident Evil: #890 13-09-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ειμαι ανάμεσα σε corpse, διαβολίνα και zanin... Οι δύο πρώτες κινούνται πολύ ύποπτα εδώ μέσα και η τελευταία κάτι μου κάνει έτσι που κατ'εξακολούθηση αλλάζει ψήφο ... σαν να είναι κάποιο παιχνίδι τακτικής... misslittledevil για μένα σήμερα για την ώρα... Click για ανάπτυξη... να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:38 Η Resident Evil: #888 13-09-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω δεν ξέρω... δεν τα διάβασα αναλυτικά αλλά σε θυμάμαι να ψηφίζεις κάποιον το πρωι και τελευταία στιγμη το απόγευμα να ξαναλλάζεις... ίσως ήταν στην αρχή και δεν θυμάμαι καλά... δεν με πείθεις για την αθωότητα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:00 Η Oralee έγραψε: #889 13-09-07 13:00 [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Resident Evil: #890 13-09-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: να σου θυμήσω πως τις τελευταίες τρεις φορές έχω ψηφίσει το ίδιο άτομο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω δεν ξέρω... δεν τα διάβασα αναλυτικά αλλά σε θυμάμαι να ψηφίζεις κάποιον το πρωι και τελευταία στιγμη το απόγευμα να ξαναλλάζεις... ίσως ήταν στην αρχή και δεν θυμάμαι καλά... δεν με πείθεις για την αθωότητα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:00 Η Oralee έγραψε: #889 13-09-07 13:00 [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Resident Evil: #890 13-09-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Resident Evil: #890 13-09-07 13:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: [FONT="]Έπρεπε να περιμένουμε τα μεσάνυχτα για να δράσουμε..είμασταν όμως εξοπλισμένοι: σκορδαλιά, σταυρούς, ασημένιες σφαίρες.. δε χρειάστηκαν όλα, η σκορδαλιά (με 10 σκελίδες παρακαλώ) έκανε τη δουλειά της. Misslittledevil δε θα βρυκολακιάσεις ποτέ ξανά! [/FONT] Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!! τότε ψηφίζω corpse... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:20 Η misslittledevil: #891 13-09-07 13:20 Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:26 Ο truffinho: #892 13-09-07 13:26 Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #893 13-09-07 13:41 Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ κλασσικά θα μελετήσω τις ανταγωνίστριές μου και θα κρίνω ανάλογα αργότερα Αν και βλέπω να έρχεται η ώρα της κρεμάλας για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:45 Η Resident Evil: #894 13-09-07 13:45 Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από truffinho: Καλά τα λες... Εγώ θέλω να ψηφίσω την αγαπητή XRZ... Click για ανάπτυξη... εσύ τοχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στον άλλο κόσμο!!! Μήπως φταίει που σε υποψιάζομαι και έχω δίκιο αγαπητέ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #895 13-09-07 14:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Κανονικά δεν μπορείς να πεις, αλλά επειδή δεν λες και πολλά.. άντε θα το δω σαν να σου έκανα τελευταία χάρη πριν σε σκοτώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #896 13-09-07 14:21 XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
XRZ και σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο Γιώργος έγραψε: #897 13-09-07 16:10 Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σούμα για Πέμπτη: burbuja: Vkey Corpse Bride: Vkey io-io: Vkey misslittledevil: Corpse Bride Molka: Vkey The Stand: Vkey thodoris28: Corpse Bride truffihno: XRZ underwater: XRZ XRZ: Corpse Bride zanin: Vkey (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορω να πω κατι τελευταιο? Φτου σας λαμογια. Με φαγατε μπαμπεσικα. Click για ανάπτυξη... Και ήταν πολίτης. (ξεχάσαμε να το πούμε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:11 Η Vkey έγραψε: #898 13-09-07 16:11 Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή με περιμένει καφεδάκι και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω Corpse for me ( ντεν έκει ανάλυση καρντιά μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:15 Η io-io έγραψε: #899 13-09-07 16:15 Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ρεεεεε! Αν βγει η Vkey θα σκασω εαν δεν μας πειτε τι ηταν! Ετσι μου ερχετε να αφαιρεσω τον ψηφο μου μπας και βγει κανενας αλλος για να την ξαναψηφισω αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:22 Η Vkey έγραψε: #900 13-09-07 16:22 Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατί καλή μου ιο-ιο έχεις φαγωθεί μαζί μου; Θα αρχίσω να ψάχνομαι μήπως μου έχουν κολλήσει κανένα χαρτάκι από πίσω που λέει αυτή ήταν η σέξυ νοσοκόμα (αν και νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι σέξυ.... νοσοκόμα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.