Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η Resident Evil: #6.801 23-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Συμβουλή μου papas, μην ψηφίσεις αν δεν πει τα τελυταία της λόγια η youki. Click για ανάπτυξη... η Υοuki δολοφονήθηκε, άρα δεν έχει τελευταία λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:42 Ο fandago έγραψε: #6.802 23-06-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλήθεια πιsτεύεις πως μέσα σε 1 λεπτό, θα είχαν προλάβει να συνεννοηθούν στο μσν, να φτιάξουν προκήρυξη, να τη στείλουν στη Resident και η τελευταία να την ποστάρει κιόλας? Click για ανάπτυξη... Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πόσο ιερόδουλη είσαι ρε fandago! Click για ανάπτυξη... Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αυτά δε γίνονται και το ξέρεις. Έχω κάνει δολοφόνος και ξέρω, μην προπαθείς να πείσεις τους άλλους με αυτό. Click για ανάπτυξη... Είπαμε, ξέρω, αλλά ξέρω καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Απλά στάθηκαν πολύ άτυχοι. Click για ανάπτυξη... Ή πολύ έξυπνοι Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Συμβουλή μου papas, μην ψηφίσεις αν δεν πει τα τελυταία της λόγια η youki. Click για ανάπτυξη... Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουν Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Το παιχνίδι θα τελειώσαει στις 8 αν βγει η neraida. ΚΑι το ξαναλέω, αν δεν τελειώσει πέστε να με φάτε. Εγώ δε θα ποστάρω τίποτα για να επηρρεάσω. Click για ανάπτυξη... Και ο κλασσικός μελοδραματικός τόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:43 Η Ηρώ έγραψε: #6.803 23-06-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ειμαι μπερδεμενος... Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις να πει τα τελευταία της λόγια η youki, που είμαστε σίγουροι πως είναι πολίτης. Σου ξαναλέω, πως στις 8 θα τελειώσει το παιχνίδι, γιατί η μοναδική δολοφόνα που έχει απομείνει είναι η neraida. Aν δε γίνει αυτό που σου λέω, πρώτον να μη με λένε Ηρώ και δεύτερον δε θα ποστάρω τίποτα για να σας επηρρεάσω και σου λέω να με βγάλεις τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο papas έγραψε: #6.804 23-06-08 13:46 Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η Ηρώ έγραψε: #6.805 23-06-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ούτε μια το εκατομμύριο να μην είσαι! Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουν Click για ανάπτυξη... Λάθος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:51 Ο fandago έγραψε: #6.806 23-06-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Click για ανάπτυξη... Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:52 Η Ηρώ έγραψε: #6.807 23-06-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά papas. Το παιχνίδι θα τελειώσει απόψε, αν πετύχουμε δολοφόνο. Δεν είμαι εγώ. Στο ξαναλέω αν δεν τελειώσει σήμερα, βγάλτε με αύριο. Δε θα σε επηερρεάσω καθόλου. Αν φύγω εγώ σήμερα το παιχνίδι έχει χαθεί. Θα έχει μείνει μέσα η ιερόδουλη και η δολοφόνα. Ψήφισε neraida και στις 8 θα το δεις! Θα έχουμε κερδίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η Ηρώ έγραψε: #6.808 23-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Α ρε fandago, αν καταφέρεις να πείσεις με αυτά τον papas, γιατί πάνω του στηρίζεται το παιχνίδι.. τι να σου πω! Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #6.809 23-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Click για ανάπτυξη... Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Click για ανάπτυξη... Να το πάλι το δράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:59 Ο papas έγραψε: #6.810 23-06-08 13:59 Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Συμβουλή μου papas, μην ψηφίσεις αν δεν πει τα τελυταία της λόγια η youki. Click για ανάπτυξη... η Υοuki δολοφονήθηκε, άρα δεν έχει τελευταία λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:42 Ο fandago έγραψε: #6.802 23-06-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλήθεια πιsτεύεις πως μέσα σε 1 λεπτό, θα είχαν προλάβει να συνεννοηθούν στο μσν, να φτιάξουν προκήρυξη, να τη στείλουν στη Resident και η τελευταία να την ποστάρει κιόλας? Click για ανάπτυξη... Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πόσο ιερόδουλη είσαι ρε fandago! Click για ανάπτυξη... Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αυτά δε γίνονται και το ξέρεις. Έχω κάνει δολοφόνος και ξέρω, μην προπαθείς να πείσεις τους άλλους με αυτό. Click για ανάπτυξη... Είπαμε, ξέρω, αλλά ξέρω καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Απλά στάθηκαν πολύ άτυχοι. Click για ανάπτυξη... Ή πολύ έξυπνοι Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Συμβουλή μου papas, μην ψηφίσεις αν δεν πει τα τελυταία της λόγια η youki. Click για ανάπτυξη... Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουν Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Το παιχνίδι θα τελειώσαει στις 8 αν βγει η neraida. ΚΑι το ξαναλέω, αν δεν τελειώσει πέστε να με φάτε. Εγώ δε θα ποστάρω τίποτα για να επηρρεάσω. Click για ανάπτυξη... Και ο κλασσικός μελοδραματικός τόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:43 Η Ηρώ έγραψε: #6.803 23-06-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ειμαι μπερδεμενος... Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις να πει τα τελευταία της λόγια η youki, που είμαστε σίγουροι πως είναι πολίτης. Σου ξαναλέω, πως στις 8 θα τελειώσει το παιχνίδι, γιατί η μοναδική δολοφόνα που έχει απομείνει είναι η neraida. Aν δε γίνει αυτό που σου λέω, πρώτον να μη με λένε Ηρώ και δεύτερον δε θα ποστάρω τίποτα για να σας επηρρεάσω και σου λέω να με βγάλεις τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο papas έγραψε: #6.804 23-06-08 13:46 Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η Ηρώ έγραψε: #6.805 23-06-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ούτε μια το εκατομμύριο να μην είσαι! Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουν Click για ανάπτυξη... Λάθος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:51 Ο fandago έγραψε: #6.806 23-06-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Click για ανάπτυξη... Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:52 Η Ηρώ έγραψε: #6.807 23-06-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά papas. Το παιχνίδι θα τελειώσει απόψε, αν πετύχουμε δολοφόνο. Δεν είμαι εγώ. Στο ξαναλέω αν δεν τελειώσει σήμερα, βγάλτε με αύριο. Δε θα σε επηερρεάσω καθόλου. Αν φύγω εγώ σήμερα το παιχνίδι έχει χαθεί. Θα έχει μείνει μέσα η ιερόδουλη και η δολοφόνα. Ψήφισε neraida και στις 8 θα το δεις! Θα έχουμε κερδίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η Ηρώ έγραψε: #6.808 23-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Α ρε fandago, αν καταφέρεις να πείσεις με αυτά τον papas, γιατί πάνω του στηρίζεται το παιχνίδι.. τι να σου πω! Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #6.809 23-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Click για ανάπτυξη... Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Click για ανάπτυξη... Να το πάλι το δράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:59 Ο papas έγραψε: #6.810 23-06-08 13:59 Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλήθεια πιsτεύεις πως μέσα σε 1 λεπτό, θα είχαν προλάβει να συνεννοηθούν στο μσν, να φτιάξουν προκήρυξη, να τη στείλουν στη Resident και η τελευταία να την ποστάρει κιόλας? Click για ανάπτυξη... Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πόσο ιερόδουλη είσαι ρε fandago! Click για ανάπτυξη... Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αυτά δε γίνονται και το ξέρεις. Έχω κάνει δολοφόνος και ξέρω, μην προπαθείς να πείσεις τους άλλους με αυτό. Click για ανάπτυξη... Είπαμε, ξέρω, αλλά ξέρω καλύτερα Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Απλά στάθηκαν πολύ άτυχοι. Click για ανάπτυξη... Ή πολύ έξυπνοι Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Συμβουλή μου papas, μην ψηφίσεις αν δεν πει τα τελυταία της λόγια η youki. Click για ανάπτυξη... Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουν Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Το παιχνίδι θα τελειώσαει στις 8 αν βγει η neraida. ΚΑι το ξαναλέω, αν δεν τελειώσει πέστε να με φάτε. Εγώ δε θα ποστάρω τίποτα για να επηρρεάσω. Click για ανάπτυξη... Και ο κλασσικός μελοδραματικός τόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:43 Η Ηρώ έγραψε: #6.803 23-06-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ειμαι μπερδεμενος... Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις να πει τα τελευταία της λόγια η youki, που είμαστε σίγουροι πως είναι πολίτης. Σου ξαναλέω, πως στις 8 θα τελειώσει το παιχνίδι, γιατί η μοναδική δολοφόνα που έχει απομείνει είναι η neraida. Aν δε γίνει αυτό που σου λέω, πρώτον να μη με λένε Ηρώ και δεύτερον δε θα ποστάρω τίποτα για να σας επηρρεάσω και σου λέω να με βγάλεις τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο papas έγραψε: #6.804 23-06-08 13:46 Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η Ηρώ έγραψε: #6.805 23-06-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ούτε μια το εκατομμύριο να μην είσαι! Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουν Click για ανάπτυξη... Λάθος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:51 Ο fandago έγραψε: #6.806 23-06-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Click για ανάπτυξη... Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:52 Η Ηρώ έγραψε: #6.807 23-06-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά papas. Το παιχνίδι θα τελειώσει απόψε, αν πετύχουμε δολοφόνο. Δεν είμαι εγώ. Στο ξαναλέω αν δεν τελειώσει σήμερα, βγάλτε με αύριο. Δε θα σε επηερρεάσω καθόλου. Αν φύγω εγώ σήμερα το παιχνίδι έχει χαθεί. Θα έχει μείνει μέσα η ιερόδουλη και η δολοφόνα. Ψήφισε neraida και στις 8 θα το δεις! Θα έχουμε κερδίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η Ηρώ έγραψε: #6.808 23-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Α ρε fandago, αν καταφέρεις να πείσεις με αυτά τον papas, γιατί πάνω του στηρίζεται το παιχνίδι.. τι να σου πω! Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #6.809 23-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Click για ανάπτυξη... Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Click για ανάπτυξη... Να το πάλι το δράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:59 Ο papas έγραψε: #6.810 23-06-08 13:59 Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Ειμαι μπερδεμενος... Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις να πει τα τελευταία της λόγια η youki, που είμαστε σίγουροι πως είναι πολίτης. Σου ξαναλέω, πως στις 8 θα τελειώσει το παιχνίδι, γιατί η μοναδική δολοφόνα που έχει απομείνει είναι η neraida. Aν δε γίνει αυτό που σου λέω, πρώτον να μη με λένε Ηρώ και δεύτερον δε θα ποστάρω τίποτα για να σας επηρρεάσω και σου λέω να με βγάλεις τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο papas έγραψε: #6.804 23-06-08 13:46 Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η Ηρώ έγραψε: #6.805 23-06-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ούτε μια το εκατομμύριο να μην είσαι! Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουν Click για ανάπτυξη... Λάθος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:51 Ο fandago έγραψε: #6.806 23-06-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Click για ανάπτυξη... Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:52 Η Ηρώ έγραψε: #6.807 23-06-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά papas. Το παιχνίδι θα τελειώσει απόψε, αν πετύχουμε δολοφόνο. Δεν είμαι εγώ. Στο ξαναλέω αν δεν τελειώσει σήμερα, βγάλτε με αύριο. Δε θα σε επηερρεάσω καθόλου. Αν φύγω εγώ σήμερα το παιχνίδι έχει χαθεί. Θα έχει μείνει μέσα η ιερόδουλη και η δολοφόνα. Ψήφισε neraida και στις 8 θα το δεις! Θα έχουμε κερδίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η Ηρώ έγραψε: #6.808 23-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Α ρε fandago, αν καταφέρεις να πείσεις με αυτά τον papas, γιατί πάνω του στηρίζεται το παιχνίδι.. τι να σου πω! Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #6.809 23-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Click για ανάπτυξη... Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Click για ανάπτυξη... Να το πάλι το δράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:59 Ο papas έγραψε: #6.810 23-06-08 13:59 Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η Ηρώ έγραψε: #6.805 23-06-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ούτε μια το εκατομμύριο να μην είσαι! Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουν Click για ανάπτυξη... Λάθος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:51 Ο fandago έγραψε: #6.806 23-06-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Click για ανάπτυξη... Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:52 Η Ηρώ έγραψε: #6.807 23-06-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά papas. Το παιχνίδι θα τελειώσει απόψε, αν πετύχουμε δολοφόνο. Δεν είμαι εγώ. Στο ξαναλέω αν δεν τελειώσει σήμερα, βγάλτε με αύριο. Δε θα σε επηερρεάσω καθόλου. Αν φύγω εγώ σήμερα το παιχνίδι έχει χαθεί. Θα έχει μείνει μέσα η ιερόδουλη και η δολοφόνα. Ψήφισε neraida και στις 8 θα το δεις! Θα έχουμε κερδίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η Ηρώ έγραψε: #6.808 23-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Α ρε fandago, αν καταφέρεις να πείσεις με αυτά τον papas, γιατί πάνω του στηρίζεται το παιχνίδι.. τι να σου πω! Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #6.809 23-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Click για ανάπτυξη... Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Click για ανάπτυξη... Να το πάλι το δράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:59 Ο papas έγραψε: #6.810 23-06-08 13:59 Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω... Click για ανάπτυξη... Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ούτε μια το εκατομμύριο να μην είσαι! Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουν Click για ανάπτυξη... Λάθος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:51 Ο fandago έγραψε: #6.806 23-06-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Click για ανάπτυξη... Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:52 Η Ηρώ έγραψε: #6.807 23-06-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά papas. Το παιχνίδι θα τελειώσει απόψε, αν πετύχουμε δολοφόνο. Δεν είμαι εγώ. Στο ξαναλέω αν δεν τελειώσει σήμερα, βγάλτε με αύριο. Δε θα σε επηερρεάσω καθόλου. Αν φύγω εγώ σήμερα το παιχνίδι έχει χαθεί. Θα έχει μείνει μέσα η ιερόδουλη και η δολοφόνα. Ψήφισε neraida και στις 8 θα το δεις! Θα έχουμε κερδίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η Ηρώ έγραψε: #6.808 23-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Α ρε fandago, αν καταφέρεις να πείσεις με αυτά τον papas, γιατί πάνω του στηρίζεται το παιχνίδι.. τι να σου πω! Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #6.809 23-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Click για ανάπτυξη... Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Click για ανάπτυξη... Να το πάλι το δράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:59 Ο papas έγραψε: #6.810 23-06-08 13:59 Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη. Και πάλι απλά δε γίνεται! Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;! Click για ανάπτυξη... Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:52 Η Ηρώ έγραψε: #6.807 23-06-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά papas. Το παιχνίδι θα τελειώσει απόψε, αν πετύχουμε δολοφόνο. Δεν είμαι εγώ. Στο ξαναλέω αν δεν τελειώσει σήμερα, βγάλτε με αύριο. Δε θα σε επηερρεάσω καθόλου. Αν φύγω εγώ σήμερα το παιχνίδι έχει χαθεί. Θα έχει μείνει μέσα η ιερόδουλη και η δολοφόνα. Ψήφισε neraida και στις 8 θα το δεις! Θα έχουμε κερδίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η Ηρώ έγραψε: #6.808 23-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Α ρε fandago, αν καταφέρεις να πείσεις με αυτά τον papas, γιατί πάνω του στηρίζεται το παιχνίδι.. τι να σου πω! Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #6.809 23-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Click για ανάπτυξη... Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Click για ανάπτυξη... Να το πάλι το δράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:59 Ο papas έγραψε: #6.810 23-06-08 13:59 Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε??? Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα... Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα... Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι? Click για ανάπτυξη... Φυσικά papas. Το παιχνίδι θα τελειώσει απόψε, αν πετύχουμε δολοφόνο. Δεν είμαι εγώ. Στο ξαναλέω αν δεν τελειώσει σήμερα, βγάλτε με αύριο. Δε θα σε επηερρεάσω καθόλου. Αν φύγω εγώ σήμερα το παιχνίδι έχει χαθεί. Θα έχει μείνει μέσα η ιερόδουλη και η δολοφόνα. Ψήφισε neraida και στις 8 θα το δεις! Θα έχουμε κερδίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η Ηρώ έγραψε: #6.808 23-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Α ρε fandago, αν καταφέρεις να πείσεις με αυτά τον papas, γιατί πάνω του στηρίζεται το παιχνίδι.. τι να σου πω! Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #6.809 23-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Click για ανάπτυξη... Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Click για ανάπτυξη... Να το πάλι το δράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:59 Ο papas έγραψε: #6.810 23-06-08 13:59 Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Α ρε fandago, αν καταφέρεις να πείσεις με αυτά τον papas, γιατί πάνω του στηρίζεται το παιχνίδι.. τι να σου πω! Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #6.809 23-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Click για ανάπτυξη... Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Click για ανάπτυξη... Να το πάλι το δράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:59 Ο papas έγραψε: #6.810 23-06-08 13:59 Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα. Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη. Click για ανάπτυξη... Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν! Click για ανάπτυξη... Να το πάλι το δράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 13:59 Ο papas έγραψε: #6.810 23-06-08 13:59 Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η Ηρώ έγραψε: #6.811 23-06-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό; Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα; Να το πάλι το δράμα... Click για ανάπτυξη... Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα. Και άσε τα δράματα fandago! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Neraida έγραψε: #6.812 23-06-08 14:03 Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εγινε ρε παιδια?! Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?! Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους.... πφφφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Neraida έγραψε: #6.813 23-06-08 14:05 Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ηρω αστο..κανεις μπαμ πλεον για το τι εισαι....και απορω πως δε σε πηραμε/-νε χαμπαρι νωριτερα..και τον θεσπεσιο μιας ολοκληρης εβδομαδας αποπροσαναλοτισμο! Και συνεχιζεις ακαθεκτη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:05 Η Ηρώ έγραψε: #6.814 23-06-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:07 Η Neraida έγραψε: #6.815 23-06-08 14:07 Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσπαθεις να τον επηρεασεις...αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα ο παπας...ματια εχει και διαβαζει...απο την αρχη του παιχνιδιου μεχρι και τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:09 Ο papas έγραψε: #6.816 23-06-08 14:09 Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γτ εχω την εντυπωση οτι ο fandago και η Ηρω παιζουν θεατρακι,για τα ματια του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Ηρώ έγραψε: #6.817 23-06-08 14:10 Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χα! Δε λες τίποτα για αυτό ε; Τι να πεις! Αφού δε σε παίρνει βρε neraida. Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε! Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:12 Η Neraida έγραψε: #6.818 23-06-08 14:12 Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να επαναλαβω αλλη μια φορα..πως ο παπας και ο καθε παπας μπορει και μονος χωρις την εντονη επιμονη κανενος αλλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #6.819 23-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από papas: Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου; Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές! Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα! Δε σου λέει τίποτα αυτό; Click για ανάπτυξη... Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεση Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η Youki έγραψε: #6.820 23-06-08 14:16 Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θελω να πω τελευταία λογια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.