Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Συμβουλή μου papas, μην ψηφίσεις αν δεν πει τα τελυταία της λόγια η youki.
η Υοuki δολοφονήθηκε, άρα δεν έχει τελευταία λόγια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω...Αλήθεια πιsτεύεις πως μέσα σε 1 λεπτό, θα είχαν προλάβει να συνεννοηθούν στο μσν, να φτιάξουν προκήρυξη, να τη στείλουν στη Resident και η τελευταία να την ποστάρει κιόλας?
Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε;Πόσο ιερόδουλη είσαι ρε fandago!
Είπαμε, ξέρω, αλλά ξέρω καλύτεραΑυτά δε γίνονται και το ξέρεις. Έχω κάνει δολοφόνος και ξέρω, μην προπαθείς να πείσεις τους άλλους με αυτό.
Ή πολύ έξυπνοιΑπλά στάθηκαν πολύ άτυχοι.
Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουνΣυμβουλή μου papas, μην ψηφίσεις αν δεν πει τα τελυταία της λόγια η youki.
Και ο κλασσικός μελοδραματικός τόνος...Το παιχνίδι θα τελειώσαει στις 8 αν βγει η neraida. ΚΑι το ξαναλέω, αν δεν τελειώσει πέστε να με φάτε. Εγώ δε θα ποστάρω τίποτα για να επηρρεάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ειμαι μπερδεμενος...
Να περιμένεις να πει τα τελευταία της λόγια η youki, που είμαστε σίγουροι πως είναι πολίτης.
Σου ξαναλέω, πως στις 8 θα τελειώσει το παιχνίδι, γιατί η μοναδική δολοφόνα που έχει απομείνει είναι η neraida.
Aν δε γίνει αυτό που σου λέω, πρώτον να μη με λένε Ηρώ και δεύτερον δε θα ποστάρω τίποτα για να σας επηρρεάσω και σου λέω να με βγάλεις τότε.
papas
Διάσημο μέλος
Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα...
Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα...
Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι?
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Καλά νομίζω ότι έχω μεγαλύτερη πείρα από σένα, οπότε ξέρω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να συνεννοηθούν όλοι για να αποφασίσουν, συν του ότι κάποιες φορές είναι τόσο προφανές ποιος πρέπει να δολοφονηθεί που αρκεί και ένας να πάρει απόφαση. Τέλος, μπορούν ξέρεις να έχουν από πριν εναλλακτικές για τέτοια ενδεχόμενα και δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν αυτό. Και εγώ όταν έπαιζα είχα τουλάχιστον 2 προκηρύξεις έτοιμες! Γιαυτό, άσε, ξέρω...
Πρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη.
Και πάλι απλά δε γίνεται!
Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;!
Πόσο πολύ σε συμφέρει να με χαρακτηρίζεις έτσι ε;
Δεν υπάρχει ούτε μια το εκατομμύριο να μην είσαι!
Απορώ για πόσο ακόμα θα μπερδεύεσαι στο παιχνίδι. Ο δολοφονημένος ΔΕΝ έχει τελευταία λόγια. Ούτε πρωτάρα να ήσουν
Λάθος μου.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτόΠρίν λίγο χρησιμοποίησες το επιχείρημα ότι ήταν πρόχειρη, και ότι την έφτιαξαν τελευταία στιγμή. Τώρα λες πως την είχαν έτοιμη.
Και πάλι απλά δε γίνεται!
Είναι 1 λεπτό που να σε πάρει! Ποιον προπαθείς να πείσεις;!
Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή;
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ωστε δεν εχει τελευταια λογια ε???
Ηρω,μαλλον εσυ εισαι ή 'κοινη γυναικα' ή φονισσα...
Αλλα δεν αποκλειω και το φαινομενο να ειναι η νεραιδα...
Αν σκοτωσουμε και τον τελευταιο δολοφονο αποψε,θα μας ενημερωσει η ΣΕ οτι τελειωσε το παιχνιδι?
Φυσικά papas. Το παιχνίδι θα τελειώσει απόψε, αν πετύχουμε δολοφόνο.
Δεν είμαι εγώ. Στο ξαναλέω αν δεν τελειώσει σήμερα, βγάλτε με αύριο. Δε θα σε επηερρεάσω καθόλου.
Αν φύγω εγώ σήμερα το παιχνίδι έχει χαθεί. Θα έχει μείνει μέσα η ιερόδουλη και η δολοφόνα.
Ψήφισε neraida και στις 8 θα το δεις!
Θα έχουμε κερδίσει.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Απλά έθιξα πιθανά ενδεχόμενα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Είτε πρόχειρη την είχαν και απλά συμπλήρωσαν το όνομα τελευταία στιγμή είτε την είχαν έτοιμη το ένα και το αυτό
Επίσης τι ένα λεπτό μου λες, το να βάλεις το όνομα ή αν πεις στην Resident βάλε εσύ το όνομα και ανέβασε το άντε να πάρει 30 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω. Σε αυτό το λεπτό θέλεις να στηριχθείς δηλαδή;
Α ρε fandago, αν καταφέρεις να πείσεις με αυτά τον papas, γιατί πάνω του στηρίζεται το παιχνίδι.. τι να σου πω!
Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα.
Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη.
Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό;
Να σου θυμήσω αγαπητέ μου οτι δεν είχες ψηφίσει nininaou που ήταν δολοφόνα.
Αλλά εμένα που θεωρούσες πολίτη.
Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα;
Να το πάλι το δράμα...Τι να πω.. είναι ολοφάνερο και απορώ πως δεν το βέπουν!
papas
Διάσημο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Να σου θυμίσω αγαπητή μου, ότι αν ήμουν τόσο φανατικά υπέρ της Neraidas θα είχα μπει στις 8 τότε να ψηφίσω στη δημοσκόπηση και να φύγεις και να έχει λήξει το ζήτημα. Αλλά ΔΕΝ μπήκα! Δεν σου κάνει κάπως αυτό;
Επίσης εσύ προστάτευες την Neraida μέχρι ένα σημείο, τι μας λες τώρα;
Να το πάλι το δράμα...
Φυσικά και έπρεπε να μπεις τώρα για να υπερασπιστείς τη neraida την αγαπητή σου δολοφόνα.
Και άσε τα δράματα fandago!
Neraida
Επιφανές μέλος
Εβγαλε η αγαπητη μας εξω τη Γιουκι και τωρα αλωνιζει?!
Ρε σεις μην την πιστευετε...θελει παση θυσια να μας κερδισει...μια ειναι και επειδη ξερει ποσο καλη ειναι...θελει να επηρασει και να μας φαει ολους....
πφφφφφ!
Neraida
Επιφανές μέλος
Και συνεχιζεις ακαθεκτη.....
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες?
Γιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές!
Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα!
Δε σου λέει τίποτα αυτό;
Neraida
Επιφανές μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Δε λες τίποτα για αυτό ε;
Τι να πεις!
Αφού δε σε παίρνει βρε neraida.
Oι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα.
Ναι μάτια έχει και βλέπει.. είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δολοφόνος. Προπαθήσατε να μη βγάλετε τη nininaou, αλλά δε σας έκατσε!
Τώρα πάτε να βγάλετε εμένα, ελπίζω να το δει.
Neraida
Επιφανές μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί ως τότε η Nininaou συμφωνούσε σε όλα μαζί μου, εσύ θα την ψήφιζες στη θέση μου;Αλήθεια,γτ fandago όταν η nininaou ήταν φονιάς,δεν την ψήφισες?
Αν σκεφτείς όμως, όπως είπα και πριν, αν καιγόμουν τόσο να ΜΗΝ φύγει η neraida θα είχα μπει να ψηφίσω στη δημοσκόπηση όπου με τη δική μου ψήφο θα είχε φύγει η Ηρώ. Δεν μπήκα όμως καθόλου!
Έδωσα εξήγηση στον papas, νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι αυτό που λες έχει μεν βάση, αλλά δεν στέκει γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο. Κρατιέσαι από ένα σημείο και δεν βλέπεις όλη την υπόθεσηΓιατί είναι η ιερόδουλη papas. Είναι προφανές!
Να σου θυμήσω πως στον προηγούμενο γύρο φαινόταν η ιδιότητα αυτού που θα αποχωρούσε και αν δεν επέμενα εγώ με τη Youki δε θα είχε βγει η nininaou, μιας και ο fandago και η neraida ψήφισαν εμένα!
Δε σου λέει τίποτα αυτό;
Μα είναι λίγο αστείο να μιλάς εσύ για το τι έχουν πει οι ψήφοι μας ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έλεγες άλλα απ' ότι λες τώραOι ψήφοι σας τα έχουν πει όλα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.