misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η misslittledevil: #4.221 09-01-08 13:49 Εγω εχω ψηφισει ξουρουζου βρε Ζωρζ. Εντιτ: αχαχαχαχα. Ακυρο. Σημερα δεν παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:50 Ο Γιώργος έγραψε: #4.222 09-01-08 13:50 Τι άλλο θα ψήφιζες; Λίστα για Τετάρτη Idril: Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:52 Η misslittledevil: #4.223 09-01-08 13:52 Κι εσυ δεν πας καλυτερα ομως.. Η ξουρουζου μολις εφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Ο Γιώργος έγραψε: #4.224 09-01-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κι εσυ δεν πας καλυτερα ομως.. Η ξουρουζου μολις εφυγε! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά δεν ανανέωσες την ψήφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:59 Η Phoebe έγραψε: #4.225 09-01-08 13:59 Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η misslittledevil: #4.226 09-01-08 14:03 Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:04 Η Idril έγραψε: #4.227 09-01-08 14:04 Εγώ Youki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 09-01-08 14:05 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Click για ανάπτυξη... Οκζ. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Click για ανάπτυξη... Οκέι, σκέψου κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:10 Η Youki έγραψε: #4.229 09-01-08 14:10 Idril βεβαίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Ο Γιώργος έγραψε: #4.230 09-01-08 14:15 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω εχω ψηφισει ξουρουζου βρε Ζωρζ. Εντιτ: αχαχαχαχα. Ακυρο. Σημερα δεν παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:50 Ο Γιώργος έγραψε: #4.222 09-01-08 13:50 Τι άλλο θα ψήφιζες; Λίστα για Τετάρτη Idril: Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:52 Η misslittledevil: #4.223 09-01-08 13:52 Κι εσυ δεν πας καλυτερα ομως.. Η ξουρουζου μολις εφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Ο Γιώργος έγραψε: #4.224 09-01-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κι εσυ δεν πας καλυτερα ομως.. Η ξουρουζου μολις εφυγε! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά δεν ανανέωσες την ψήφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:59 Η Phoebe έγραψε: #4.225 09-01-08 13:59 Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η misslittledevil: #4.226 09-01-08 14:03 Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:04 Η Idril έγραψε: #4.227 09-01-08 14:04 Εγώ Youki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 09-01-08 14:05 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Click για ανάπτυξη... Οκζ. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Click για ανάπτυξη... Οκέι, σκέψου κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:10 Η Youki έγραψε: #4.229 09-01-08 14:10 Idril βεβαίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Ο Γιώργος έγραψε: #4.230 09-01-08 14:15 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι άλλο θα ψήφιζες; Λίστα για Τετάρτη Idril: Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:52 Η misslittledevil: #4.223 09-01-08 13:52 Κι εσυ δεν πας καλυτερα ομως.. Η ξουρουζου μολις εφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Ο Γιώργος έγραψε: #4.224 09-01-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κι εσυ δεν πας καλυτερα ομως.. Η ξουρουζου μολις εφυγε! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά δεν ανανέωσες την ψήφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:59 Η Phoebe έγραψε: #4.225 09-01-08 13:59 Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η misslittledevil: #4.226 09-01-08 14:03 Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:04 Η Idril έγραψε: #4.227 09-01-08 14:04 Εγώ Youki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 09-01-08 14:05 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Click για ανάπτυξη... Οκζ. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Click για ανάπτυξη... Οκέι, σκέψου κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:10 Η Youki έγραψε: #4.229 09-01-08 14:10 Idril βεβαίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Ο Γιώργος έγραψε: #4.230 09-01-08 14:15 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εσυ δεν πας καλυτερα ομως.. Η ξουρουζου μολις εφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Ο Γιώργος έγραψε: #4.224 09-01-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κι εσυ δεν πας καλυτερα ομως.. Η ξουρουζου μολις εφυγε! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά δεν ανανέωσες την ψήφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:59 Η Phoebe έγραψε: #4.225 09-01-08 13:59 Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η misslittledevil: #4.226 09-01-08 14:03 Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:04 Η Idril έγραψε: #4.227 09-01-08 14:04 Εγώ Youki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 09-01-08 14:05 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Click για ανάπτυξη... Οκζ. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Click για ανάπτυξη... Οκέι, σκέψου κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:10 Η Youki έγραψε: #4.229 09-01-08 14:10 Idril βεβαίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Ο Γιώργος έγραψε: #4.230 09-01-08 14:15 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κι εσυ δεν πας καλυτερα ομως.. Η ξουρουζου μολις εφυγε! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά δεν ανανέωσες την ψήφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:59 Η Phoebe έγραψε: #4.225 09-01-08 13:59 Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η misslittledevil: #4.226 09-01-08 14:03 Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:04 Η Idril έγραψε: #4.227 09-01-08 14:04 Εγώ Youki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 09-01-08 14:05 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Click για ανάπτυξη... Οκζ. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Click για ανάπτυξη... Οκέι, σκέψου κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:10 Η Youki έγραψε: #4.229 09-01-08 14:10 Idril βεβαίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Ο Γιώργος έγραψε: #4.230 09-01-08 14:15 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η misslittledevil: #4.226 09-01-08 14:03 Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:04 Η Idril έγραψε: #4.227 09-01-08 14:04 Εγώ Youki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 09-01-08 14:05 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Click για ανάπτυξη... Οκζ. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Click για ανάπτυξη... Οκέι, σκέψου κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:10 Η Youki έγραψε: #4.229 09-01-08 14:10 Idril βεβαίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Ο Γιώργος έγραψε: #4.230 09-01-08 14:15 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:04 Η Idril έγραψε: #4.227 09-01-08 14:04 Εγώ Youki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 09-01-08 14:05 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Click για ανάπτυξη... Οκζ. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Click για ανάπτυξη... Οκέι, σκέψου κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:10 Η Youki έγραψε: #4.229 09-01-08 14:10 Idril βεβαίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Ο Γιώργος έγραψε: #4.230 09-01-08 14:15 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ Youki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Ο Γιώργος έγραψε: #4.228 09-01-08 14:05 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Click για ανάπτυξη... Οκζ. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Click για ανάπτυξη... Οκέι, σκέψου κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:10 Η Youki έγραψε: #4.229 09-01-08 14:10 Idril βεβαίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Ο Γιώργος έγραψε: #4.230 09-01-08 14:15 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγω Γιώργο ψήφισα την Idril! Click για ανάπτυξη... Οκζ. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εγω εχω προβληματιστει! Μου πηρατε [] και την ξουρουζου και δεν ξερω ποιον να ψηφισω.. Πρεπει να κατσω να σκεφτω τωρα. Click για ανάπτυξη... Οκέι, σκέψου κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:10 Η Youki έγραψε: #4.229 09-01-08 14:10 Idril βεβαίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Ο Γιώργος έγραψε: #4.230 09-01-08 14:15 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Idril βεβαίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Ο Γιώργος έγραψε: #4.230 09-01-08 14:15 Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: XRZ Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Προβλέπεται ντέρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:18 Η Resident Evil: #4.231 09-01-08 14:18 [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Ο Γιώργος έγραψε: #4.232 09-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: [στο οποίο προφανώς θα κερδίσουν οι αριθμητικά περισσότεροι δολοφόνοι!] Click για ανάπτυξη... Πνεύμα, στη θέση σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Resident Evil: #4.233 09-01-08 14:27 [ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[ε τι σήμερα τι αύριο τι τώρα ... άσε που το παιχνίδι είναι έτσι που δεν το επηρεάζω και επίσης δεν λέω και κάτι που να "δίνει" κανέναν ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:38 Η misslittledevil: #4.234 09-01-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ασχετο αλλα το οτι ο shaman και ο Lorien δεν ψηφιζουν πριν την δολοφονια δεν ειναι υποπτο? Κι αν δεν κανω λαθος.. Ο Lorien ειχε την ιδια συμπεριφορα και στους δυο [?] προηγουμενους γυρους οπου ΤΥΧΑΙΑ ηταν και δολοφονος.. Click για ανάπτυξη... Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Με λες δηλαδή δολοφόνο ; Το παραβλέπω ! Click για ανάπτυξη... Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:47 Ο Γιώργος έγραψε: #4.235 09-01-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Καταχωρήθηκε for now. Next. Λίστα για Τετάρτη Idril: Youki Lorien: Metal_Lover: misslittledevil: Lorien Phoebe: Idrill Vkey: ΧRZ: Idril Youki: Idril (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Phoebe έγραψε: #4.236 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μετα απο μια συντομη αναδρομη στα παλια αυτο που συγκρατησα ειναι το συγκεκριμενο μνμ. Με βλεπω να ψηφιζω lorien. Click για ανάπτυξη... Χμ, ποιον άλλον θα ψήφιζε ένας δολοφόνος για να μην καρφωθεί από έναν που δεν συμμετέχει και πολύ ; Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Επισης, μου φανηκε λιγο περιεργο αυτο το μνμ. Την κατηγορουν για δολοφονο, και ναι μεν το σχολιαζει [μην αφησουμε να πεσει τπτ κατω ] αλλα το σχολιαζει λιγο.. επιπολαια. Ενα πραγμα του στυλ "λεγε οτι θες εσυ". Click για ανάπτυξη... Χαχαχα! Όντως το έχω αυτό! Το δικό μου το μνμακι δεν ήταν καθόλου περίεργο κυρία διαολίνα ! Αλλουνού είναι τα περίεργα ! Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Κατα τα αλλα, με εχουν προβληματισει πολυ youki & idrill, και γενικα δεν ξερω τι να ψηφισω. ουφ. Click για ανάπτυξη... Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:48 Η Resident Evil: #4.237 09-01-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Εμένα πάντως με ζάλισες!Και επειδή πιστεύω την Idril λόγω ρίαλ λάιφ γνωριμίας σε ψηφίζω!Youki από μένα! Click για ανάπτυξη... [το πνεύμα δενκοιμάται ποτέ....] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:07 Η misslittledevil: #4.238 09-01-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καταχωρήθηκε for now. Next. Click για ανάπτυξη... Νομιζω ειπα! Δεν αποφασισα! Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Πας να μας μπερδέψεις θεωρώντας ύποπτη την Idril; Αφού ξέρουμε οτι και οι δυο είστε στυγνές εκτελέστριες !!! Δολοφόνααααα !!! Click για ανάπτυξη... Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:09 Η Vkey έγραψε: #4.239 09-01-08 15:09 Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Idril for me! Τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Phoebe έγραψε: #4.240 09-01-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Ξερετε? Ποιοι ξερετε? Και πως το ξερετε? ααααα.. Κατι γινεται εδω. Click για ανάπτυξη... Όταν λέω ξέρουμε εννοώ εμείς οι πολίτες, καλή μου δολοφόνα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.