Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Μα προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τις γυναίκες ;
Έχω να πω το εξής ετσι και δεν είναι ο shaman δολοφόνος Idril ψάξε μέρος να κρυφτείς!!!
+100000000000000000000000
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Κι εγώ δεν έκανα τπτ, στα δολοφόνια τα ρίξεις, κι εγώ μαζεμένα τους τα 'χω, μην ανησυχείς! (είναι η πρώτη φορα που δεν είμαι μέσα σε καμιά συνομιλία για το ποιον θα σκοτώσουν..)
Επίσης έχω να δηλώσω πως καλό είναι να μη γίνονται συζητήσεις εκτός παιχνιδιού και να βλέπουμε απλά ξαφνικά ένα "αλλάζω την ψήφο μου, αλλά αν τελικά κάνω λάθος, την έχεις πατήσει ΤΑΔΕ" - το θέμα είναι να γίνεται παιχνίδι εδώ μέσα, να βλέπουμε όλοι, όχι σε μσν/ΠΜ/δεν ξέρω.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης έχω να δηλώσω πως καλό είναι να μη γίνονται συζητήσεις εκτός παιχνιδιού και να βλέπουμε απλά ξαφνικά ένα "αλλάζω την ψήφο μου, αλλά αν τελικά κάνω λάθος, την έχεις πατήσει ΤΑΔΕ" - το θέμα είναι να γίνεται παιχνίδι εδώ μέσα, να βλέπουμε όλοι, όχι σε μσν/ΠΜ/δεν ξέρω.
Επειδή αυτό που λες kajira νομίζω οτι αφορά και εμένα θέλω να πω οτι δεν είχα με κανέναν προσωπική συνομιλία ώστε να αλλάξω γνώμη πάνω στον ποιον θα ψηφίσω ! Άλλαξα γνώμη μόνο από αυτά που είπε η Idril στο συγκεκριμένο θέμα και πουθενά αλλού!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σας ψηφιζω ολους !
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Τελευταία λόγια: "Όρσε, να"
Ολο στα καλυτερα λειπω γμτ!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Επειδή αυτό που λες kajira νομίζω οτι αφορά και εμένα θέλω να πω οτι δεν είχα με κανέναν προσωπική συνομιλία ώστε να αλλάξω γνώμη πάνω στον ποιον θα ψηφίσω ! Άλλαξα γνώμη μόνο από αυτά που είπε η Idril στο συγκεκριμένο θέμα και πουθενά αλλού!
Σε αυτό που είπα χθες θέλω να προσθέσω οτι όταν είπα στην Idril να ψάξει μέρος να κρυφτεί αν ο shaman είναι πολίτης το είπα για αστείο ! Ελπίζω η Idril να μην το παρεξήγησε !
Δεν είχα σκοπό να κάνω παρατήρηση σε κάποιον, το είπα επίτηδες τόσο γενικά, επειδή ήταν απλά μια εντύπωσή μου και μπορεί να κάνω και λάθος
Καλά έκανες και το είπες !
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω σήμερα (μιας και που μαθαίνουμε τι είναι αυτός που θα φύγει με ψηφοφορία) να φύγει κανας δολοφόνος.
Επιμένω Idril.
Misslittledevil u r next!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Τα καταφέραν τελικά να σας αποπροσανατολίσουν ε? το ότι η Idril πάλεψε απεγνωσμένα να κρατηθεί στο παιχνίδι δεν σας παραξενεύει? Μέχρι και την ψήφο της άλλαξε και κατάφερε να σας παρασύρει. Πάει ο shaman...
Ελπίζω σήμερα (μιας και που μαθαίνουμε τι είναι αυτός που θα φύγει με ψηφοφορία) να φύγει κανας δολοφόνος.
Επιμένω Idril.
Misslittledevil u r next!
Εγώ ρε γαμώτο έχω καραμπερδευτεί ! Δεν στροφάρω και γρήγορα ! Εσύ Youki πολύ σίγουρη είσαι για αυτά που λες και δεν ξέρω αν είσαι ρουφιάνος ή δολοφόνος ! Αν σήμερα φύγει η Idril και δούμε οτι είναι δολοφόνος τότε θα πιστώ οτι είσαι ο ρουφιάνος!
Θα ψηφίσω Idril! Θέλω πολύ να μάθω τι είναι!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν, ας ανατρέξουμε στα γεγονότα του χθεσινού απογεύματος. Η Idril απειλείται, κάνει έκκληση στους πολίτες και ανταποκρίνονται η Phoebe και η XRZ. Υποθέτω λοιπόν ότι και 2 οι είναι πολίτες γιατί μου φαίνεται τρελα άκυρο να είναι δολοφόνοι και να άλλαξαν ψήφους έτσι για παραπλανηση, παραπάει το πράμα (αν και ομολογουμένως από αυτή την ομάδα δολοφόνων με αυτά που είδαμε ως τώρα έχω μπερδευτεί τόσο πια που όλα τα περιμένω!) Τέλος πάντων, η misslittledevil δεν ξέρω τι είναι γιατί είτε είναι πολίτης είτε δολοφόνος πάντα ψηφίζει την XRZ (πλακα πλακα έχει καταντήσει γελοίο πια, χωρίς παρξηγησ κιόλας). Τη vkey και τα δυο αγοράκια τα βλέπω ψιλοαδιάφορα οποτε πάλι δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.
και ερχόμαστε στο ακανθώδες θέμα της youki η οποια όπως λέει και η Phoebe είναι προφανές ότι είναι η ρουφιάνος η δολοφόνος. Το πρόβλημα για έναν πολίτη είναι ότι δεν μπορεί να καταλάβει ποτε κάποιος που δίνει σίγουρες πληροφορίες είναι δολοφόνος παρα μοναχα όταν δέχεται ο ίδιος την επίθεση του. και αυτό φυσικά συνέβη με εμενα. Ξέρω ότι είμαι πολίτης, η youki μου επιτίθεται άρα καταλαβαίνω ότι είναι δολοφονα. Και επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα πρέπει να οργανωθούμε πιστεύω. είπε ότι misslittledevil η είναι επομενη η άρα τη θεωρώ κι αυτή πολίτη. Οποτε μαζί με τις δυο που υπέθεσα παραπάνω είμαστε 4. Στο διά ταύτα, misslittledevil αντί να ψηφίζεις με βάση την προσωπική βεντέτα με την XRZ, και Pohebe αντί να ψηφίζεις με βάση την περιέργεια για το τι είμαι εγώ, καθίστε να σκεφτείτε λίγο μήπως και τη βγάλουμε καθαρή! Sorry για το σεντόνι αλλα δε γλίτωσα από του Χάρου τα δόντια χθες για να με νικήσει η youki σήμερα! θα κηρύξω κι εγώ βεντέτα τώρα!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
τελικά μάλλον η idril είναι δολοφόνος.. και η Youki o ρουφιάνος μήπως?
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Miaς και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε δεν πειράζει που σπαμμάρω λίγο ε;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.