evouli
Διάσημο μέλος
ωστοσο, εγω ειχα την εντυπωση οτι ο lorien ειχε ξαναπαιξει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
Σορρυ για το οφφ τόπικ, αλλά μ' αρέσει ρε κοριτσούδια που ψάχνετε να βρείτε λογική σ' όσα λένε οι άντρες! (Να σας θυμίσω το αυτονόητο.. είναι άντρες!! )
+1 (ΛΟΛΛΛΛ)
Όσο για το παιχνίδι, πολλές μπηχτές ακούω μεταξύ συγκεκριμένων ατόμων εδώ μέσα κ δεν μου αρέσει καθόλου αυτό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ps. Σε αυτό το παιχνίδι θα μαθαίνουμε ιδιότητα ? To αδεσποτο ας πούμε, θα μάθουμε τελικά τι ήταν... (να επιβεβαιώσουμε δλδ!)
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Bill-slayer για σήμερα!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Θα τους πάρω με την σειρά τους δολοφόνους... misslittledevil for today, μιας και απο κάποια στιγμή κ μετά δεν θα έχω πρόσβαση σε νετ...
ps. Σε αυτό το παιχνίδι θα μαθαίνουμε ιδιότητα ? To αδεσποτο ας πούμε, θα μάθουμε τελικά τι ήταν... (να επιβεβαιώσουμε δλδ!)
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Με τον ενα ή τον άλλο τρόπο δεν μου τη γλυτώνεις... Το πολύ να σε φάει το vampire!!!
mania
Επιφανές μέλος
Σορρυ για το οφφ τόπικ, αλλά μ' αρέσει ρε κοριτσούδια που ψάχνετε να βρείτε λογική σ' όσα λένε οι άντρες! (Να σας θυμίσω το αυτονόητο.. είναι άντρες!! )
Ναι αλλα μπορεί να είναι και δολοφόνοι...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Η αλήθεια είναι πως έχω μια αδυναμία στο αντρικό φύλο, αλλά όχι κι έτσι!Ναι αλλα μπορεί να είναι και δολοφόνοι...
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ε...? Ε τότες την ξανακάναν!!!η Angie_Ann ήταν [και(??)] στον πρώτο γύρο δολοφόνα πάντως ...
evouli
Διάσημο μέλος
- Angie_Ann:
- Bill_Slayer:
- Bugs Bunny:
- burbuja:
- Corpse Bride:
- Dark_kronos:
- dooo: Lorien
- evouli: Lorien
- faithplus1:
- Founes: misslittledevil
- Hunter: shaman
- Lorien:
- mania: faithplus1
- Michelle:
- misslittledevil: shaman
- Molka: Lorien
- Niyia:
- Phoebe:
- shaman:
- Sleepyhead:
- Vkey:
- XRZ:
- Youki: Bill_Slayer
shaman: 2
faithplus1: 1
misslittledevil: 1
Bill_Slayer: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
πλησιάζει 1 και δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ.
Η επιλογή είναι τυχαία [ανάμεσα σε αυτούς που δεν έχουν ψηφίσει] απλά για να προλάβω να ψηφίσω...
Βλέπουμε μετά τη δολοφονία [αν είμαι εδώ] ξανά μετά τη 1
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Πάω να κάνω ένα review στα ποστς μπας κ βγάλω καμιά άκρη κ θα επανέλθω να αποφανθώ
...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
- Angie_Ann:
- Bill_Slayer:
- Bugs Bunny:
- burbuja:
- Corpse Bride:
- Dark_kronos:
- dooo: Lorien
- evouli: Lorien
- faithplus1:
- Founes: misslittledevil
- Hunter: shaman
- Lorien:
- mania: faithplus1
- Michelle:
- misslittledevil: shaman
- Molka: Lorien
- Niyia:
- Phoebe:
- shaman:
- Sleepyhead:
- Vkey:
- XRZ: faithplus1
- Youki: Bill_Slayer
shaman: 2
faithplus1: 2
misslittledevil: 1
Bill_Slayer: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Καλημέρα κορίτσια!
Μικροδιαβολίνα, παίζουμε!! (κρουασανάκι; )
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Με τον ενα ή τον άλλο τρόπο δεν μου τη γλυτώνεις... Το πολύ να σε φάει το vampire!!!
Τωρα εγω αυτο, πως να το παρω?
Με εχετε μπερδεψει!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.