Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε να...γεμίζουν σιγά σιγά τα πινακάκια!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
... οπότε μαζεύεις (μαζί με adespoto και miss) εχτρα πόντους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
σωστό...νι...αλλά εσύ είσαι "παλιά" στο παιχνίδι και δεν έχεις υπάρξει δολοφόνα ακόμα
evouli
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Το εβούλι γιατί έχει ένα πονηρό ύφος, δεν ξέρω κάτι μου κάνει..
Την xrz επειδή προσπαθεί να μας κλείσει τα μάτια με την συν δολοφόνα φίλη της εβούλι
Αυτά για αρχή
Αλλα δεν βλέπω να ψηφίζω καμία απο αυτές επειδή έχω και κάποιο άλλο υπ'οψην που μπορεί να είναι
Εδιτ... Εκτός βέβαια άν η γιούκι και η χρζ είναι και προσπαθούν να ρήξουν το εβούλι που δεν είναι δολοφόνα
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Στον προηγούμενο γύρο ήμουνα κολλητάρι με τη διαβολίνα για να τους ξεπαστρέψουμε όλους, ΄τωρα έγινα του...εβουλίου???
Btw... εννοείται ότι και η mania είναι μέσα στους...10 μου για τους ίδιους λόγους με τις προηγούμενες κυρίες
mania
Επιφανές μέλος
aaa... όλα κι όλα! τελικά ποιανού φίλη είμαι εγώ? Γιατί μην πω τι μ'εχετε κάνει εδω μέσα
Στον προηγούμενο γύρο ήμουνα κολλητάρι με τη διαβολίνα για να τους ξεπαστρέψουμε όλους, ΄τωρα έγινα του...εβουλίου???
Btw... εννοείται ότι και η mania είναι μέσα στους...10 μου για τους ίδιους λόγους με τις προηγούμενες κυρίες
Να άλλος ένας λόγος που είσαι δολοφόνα, πάλι στρέφεσαι εναντίον μου για να με διώξουν πρίν αρχίσω τις θεωρίες, πάλι θα με διώξετε απο νωρίς αλλα πάλι τα ίδια αρχίσατε; είναι 25 άτομα πάλι εγώ πήραξα; αλλα βέβαια αυτό είναι με φοβάστε
Vkey
Επιφανές μέλος
Μμμμ...είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα από τώρα...
Για μιλήστε κι άλλο
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Να άλλος ένας λόγος που είσαι δολοφόνα, πάλι στρέφεσαι εναντίον μου για να με διώξουν πρίν αρχίσω τις θεωρίες, πάλι θα με διώξετε απο νωρίς αλλα πάλι τα ίδια αρχίσατε; είναι 25 άτομα πάλι εγώ πήραξα; αλλα βέβαια αυτό είναι με φοβάστε
καλέ τι λες??? εγώ είπα (από την αρχή!) ότι adespoto, evouli, miss κ εσύ έχετε έξτρα πόντους στις υποψίες μου γιατί είστε κ στους τρεις γύρους μέσα και ποτέ ως τώρα δολοφόνες!!!
---ΑΣΕ δε που εγώ σε κανέναν απο τους δύο προηγούμενους γυρους δεν είχα στραφεί εναντίον σου...άλλοι σε βγάλαν
όποιος έχει τη μύγα όμως....
misslittledevil
Επιφανές μέλος
@Evouli: νι...αλλά εσύ είσαι "παλιά" στο παιχνίδι και δεν έχεις υπάρξει δολοφόνα ακόμα
Το ιδιο λεω κι εγω, μονο που εκει λεει miss εγω λεω μανια.
Επισης, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι δολοφονοι η Μισελ και ο Λοριεν καθοτι νεοι στο παιχνιδι -δεν θυμαμαι για αλλους- σε σχεση με τους υπολοιπους.
evouli
Διάσημο μέλος
Το ιδιο λεω κι εγω, μονο που εκει λεει miss εγω λεω μανια.
Επισης, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι δολοφονοι η Μισελ και ο Λοριεν καθοτι νεοι στο παιχνιδι -δεν θυμαμαι για αλλους- σε σχεση με τους υπολοιπους.
ναι κι εγω.. μονο εκει που λεει miss.... αφηνω miss...
για μισέλ δεν νομιζω παντως.. θα ηταν ξεκαρφωμα..
λοριεν.. χμμμμ... κατσε να μιλησει και βλεπουμε..
παντως ήδη δυο ατομα εχουν πει lorien.. πριν καν μιλησει..
χμμμ.. μαλλον κατι θα επρεπε να μας πει αυτο...
Niyia
Διάσημο μέλος
Ξεκινήσαμεεε???
(κ άρχισαν ήδη οι μπηχτές? χαχαχαχα...πολύ γουστάρωθα μαλλιοτραβηχτούμε πάλι)
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
@ XRZ :
το αβατάρι σου είναι για τρελό ζούληγμα
Hunter
Περιβόητο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Hunter
Περιβόητο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Ελααααααατεεεεεεεεε! Αντε μπας και βγαλουμε καμια ακρη!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.