Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ΠΟΛΙΤΕΣ: ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!!!!!
μένει να δούμε και ποιοι ήταν τι για να δούμε πόσο καλά τα πήγαμε στις .... μαντεψιές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε πείτε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Θα έλεγα ότι το forum είναι για να πει ο καθένας τη γνώμη του, όχι να την κρατάει για τον εαυτό του, αλλά δεν είναι το topic για να συζητήσουμε το προφανές. Και επίσης ποιος ο τρόπος μου που ενόχλησε;Κι εγώ λέω πως καλό θα ήταν να κρατάς την γνώμη σου για τον εαυτό σου. Καλό θα ήταν να προσέχουμε λίγο τον τρόπο που διατυπώνουμε κάποια πράγματα, ειδικά μέσα σ' ενα παιχνίδι.
Αυτή ήταν η άποψη μου και την είπα, αν θεωρείς ότι παραβαίνω τους κανόνες, σαν moderator μπορείς να διαγράψεις το post μου και να μου επιβάλεις ποινή. Στην τελική το παιχνίδι έχει κάποιους κανόνες, που όλοι μας δεχτήκαμε και ξέρω ένα άτομο που τους παρέβη επανειλημμένα καθώς και η λοιπή συμπεριφορά του για μένα, χαλάει το παιχνίδι.
Το ξέρω ότι θα αρχίσετε όλοι τα "χαλαρά ένα παιχνίδι είναι" και ναι συμφωνώ, αλλά όχι να δέχομαι παρατήρηση επειδή είπα τη γνώμη μου.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Δολοφονάκια μη μιλάτε, θα σας ανακοινώσω .. σιγά σιγα!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Οι δολοφόνοι που είστε μέσα... ποιοι ήταν οι συνεργάτες σας?!?!?
[η Corpse ε? yabadadoo!!! μπορέι να μου στοίχισε την έξοδο από το παιχνίδι αλλά τη βρήκα!!! ]
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι ψήφοι το κρόνου πάντως είναι 5!
Niyia
Διάσημο μέλος
πανηγυρίζω κ εγώ ως πολίτης (αν κ ομολογώ προς το τέλος σας έχασα...)
ΥΣ.: τώρα οι ψήφοι είναι πάλι οι ίδιοι κ στους 2
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Πείτε μας ποιοι ήταν τι!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Θα έλεγα ότι το forum είναι για να πει ο καθένας τη γνώμη του, όχι να την κρατάει για τον εαυτό του, αλλά δεν είναι το topic για να συζητήσουμε το προφανές. Και επίσης ποιος ο τρόπος μου που ενόχλησε;
Αυτή ήταν η άποψη μου και την είπα, αν θεωρείς ότι παραβαίνω τους κανόνες, σαν moderator μπορείς να διαγράψεις το post μου και να μου επιβάλεις ποινή. Στην τελική το παιχνίδι έχει κάποιους κανόνες, που όλοι μας δεχτήκαμε και ξέρω ένα άτομο που τους παρέβη επανειλημμένα καθώς και η λοιπή συμπεριφορά του για μένα, χαλάει το παιχνίδι.
Το ξέρω ότι θα αρχίσετε όλοι τα "χαλαρά ένα παιχνίδι είναι" και ναι συμφωνώ, αλλά όχι να δέχομαι παρατήρηση επειδή είπα τη γνώμη μου.
Είχε προφανώς την άδεια της Συντονιστικής να γράφει οπως έγραφε. Σε κάθε περίπτωση το να εκφράζεις την γνώμη σου είναι σεβαστό, αλλά ο τρόπος που την εκφράζεις έχει σημασία. Το αν το ποστ σου θα διαγραφεί και αν θα υπάρξουν κυρώσεις είναι θέμα όλης της ΟΔ να το αποφασίσει και όχι δικό μου. Εγώ απλά σου έκανα μια παρατήρηση, την οποία όμως όπως είδα αγνόησες επιδεικτικά. Κατά τα άλλα, αν υπάρχει κάτι που θέλεις να πεις σχετικά με όσα σου είπα, μπορείς να απευθυνείς στην ΟΔ με report ή ΠΜ.
Συνεχίζουμε το παιχνίδι και μισό γιατί έχω λαλήσει!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Άρα η Μόλκα φεύγει. Ίσως έχει κάποια σχέση με το ότι έπεσε ο σέρβερ πριν, δεν ξέρω.Dark_kronosburbuja, Corpse Bride, Hunter, Molka, Niyia
7 41,18%
Molkaadespoto, Αρκτούρος, Bill_Slayer, Dark_kronos, fandago, misslittledevil, XRZ, Youki
7 41,18%
Είμαι συντονιστική / περίεργος / κουμπάκιαςΓιώργος, Bill, Founes, kajira, Vkey
3 17,65%
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνεχίζουμε το παιχνίδι και μισό γιατί έχω λαλήσει!
Με την ησυχία σου βρε.. Μην τους ακούς..
ΥΓ: Προσέχτε κακομοίρηδες το καγίρι.. Μετά από αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει τιμώμενο μέλος..
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.