Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:20 Η Oralee έγραψε: #2.361 19-10-07 20:20 Είναι φανερή η ψηφοφορία, μη σας μπαίνουν ιδέες για τσατσιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:21 Ο Αρκτούρος: #2.362 19-10-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Εσύυυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:22 Η Kakerlak έγραψε: #2.363 19-10-07 20:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:23 Η Molka έγραψε: #2.364 19-10-07 20:23 Να με συμπαθάτε, αλλά έχω και μια ανηψούδα να προσέξω, θα ξαναέρθω σε κανένα μισάωρο.. Καλή μας επιτυχία Κρόνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η misslittledevil: #2.365 19-10-07 20:24 Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:25 Ο Γιώργος έγραψε: #2.366 19-10-07 20:25 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Click για ανάπτυξη... Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:26 Ο Dark_kronos: #2.367 19-10-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Δεν εφυγε κανεις... Δεν ξερουμε πιοι ητανε οι δολοφονοι... Εγω πιστευω πως ητανε Hunter-Burbuja-Molka, αφου ειτε εγω ειτε η μολκα πρεπει να ειναι δολοφονος, και εγω ξερω τι ειμαι... ο Hunter ετρεχε να ψηφισει για να φυγω εγω και η Burbuja απλα ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:27 Η misslittledevil: #2.368 19-10-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ειπα, εσυ εκανες διακοπες σε αυτον τον γυρο δεν μετρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η Youki έγραψε: #2.369 19-10-07 20:28 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά. ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:29 Η misslittledevil: #2.370 19-10-07 20:29 Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι φανερή η ψηφοφορία, μη σας μπαίνουν ιδέες για τσατσιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:21 Ο Αρκτούρος: #2.362 19-10-07 20:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Εσύυυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:22 Η Kakerlak έγραψε: #2.363 19-10-07 20:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:23 Η Molka έγραψε: #2.364 19-10-07 20:23 Να με συμπαθάτε, αλλά έχω και μια ανηψούδα να προσέξω, θα ξαναέρθω σε κανένα μισάωρο.. Καλή μας επιτυχία Κρόνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η misslittledevil: #2.365 19-10-07 20:24 Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:25 Ο Γιώργος έγραψε: #2.366 19-10-07 20:25 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Click για ανάπτυξη... Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:26 Ο Dark_kronos: #2.367 19-10-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Δεν εφυγε κανεις... Δεν ξερουμε πιοι ητανε οι δολοφονοι... Εγω πιστευω πως ητανε Hunter-Burbuja-Molka, αφου ειτε εγω ειτε η μολκα πρεπει να ειναι δολοφονος, και εγω ξερω τι ειμαι... ο Hunter ετρεχε να ψηφισει για να φυγω εγω και η Burbuja απλα ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:27 Η misslittledevil: #2.368 19-10-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ειπα, εσυ εκανες διακοπες σε αυτον τον γυρο δεν μετρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η Youki έγραψε: #2.369 19-10-07 20:28 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά. ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:29 Η misslittledevil: #2.370 19-10-07 20:29 Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Εσύυυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:22 Η Kakerlak έγραψε: #2.363 19-10-07 20:22 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:23 Η Molka έγραψε: #2.364 19-10-07 20:23 Να με συμπαθάτε, αλλά έχω και μια ανηψούδα να προσέξω, θα ξαναέρθω σε κανένα μισάωρο.. Καλή μας επιτυχία Κρόνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η misslittledevil: #2.365 19-10-07 20:24 Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:25 Ο Γιώργος έγραψε: #2.366 19-10-07 20:25 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Click για ανάπτυξη... Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:26 Ο Dark_kronos: #2.367 19-10-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Δεν εφυγε κανεις... Δεν ξερουμε πιοι ητανε οι δολοφονοι... Εγω πιστευω πως ητανε Hunter-Burbuja-Molka, αφου ειτε εγω ειτε η μολκα πρεπει να ειναι δολοφονος, και εγω ξερω τι ειμαι... ο Hunter ετρεχε να ψηφισει για να φυγω εγω και η Burbuja απλα ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:27 Η misslittledevil: #2.368 19-10-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ειπα, εσυ εκανες διακοπες σε αυτον τον γυρο δεν μετρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η Youki έγραψε: #2.369 19-10-07 20:28 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά. ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:29 Η misslittledevil: #2.370 19-10-07 20:29 Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... κ εγω το ιδιο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:23 Η Molka έγραψε: #2.364 19-10-07 20:23 Να με συμπαθάτε, αλλά έχω και μια ανηψούδα να προσέξω, θα ξαναέρθω σε κανένα μισάωρο.. Καλή μας επιτυχία Κρόνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η misslittledevil: #2.365 19-10-07 20:24 Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:25 Ο Γιώργος έγραψε: #2.366 19-10-07 20:25 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Click για ανάπτυξη... Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:26 Ο Dark_kronos: #2.367 19-10-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Δεν εφυγε κανεις... Δεν ξερουμε πιοι ητανε οι δολοφονοι... Εγω πιστευω πως ητανε Hunter-Burbuja-Molka, αφου ειτε εγω ειτε η μολκα πρεπει να ειναι δολοφονος, και εγω ξερω τι ειμαι... ο Hunter ετρεχε να ψηφισει για να φυγω εγω και η Burbuja απλα ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:27 Η misslittledevil: #2.368 19-10-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ειπα, εσυ εκανες διακοπες σε αυτον τον γυρο δεν μετρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η Youki έγραψε: #2.369 19-10-07 20:28 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά. ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:29 Η misslittledevil: #2.370 19-10-07 20:29 Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να με συμπαθάτε, αλλά έχω και μια ανηψούδα να προσέξω, θα ξαναέρθω σε κανένα μισάωρο.. Καλή μας επιτυχία Κρόνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η misslittledevil: #2.365 19-10-07 20:24 Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:25 Ο Γιώργος έγραψε: #2.366 19-10-07 20:25 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Click για ανάπτυξη... Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:26 Ο Dark_kronos: #2.367 19-10-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Δεν εφυγε κανεις... Δεν ξερουμε πιοι ητανε οι δολοφονοι... Εγω πιστευω πως ητανε Hunter-Burbuja-Molka, αφου ειτε εγω ειτε η μολκα πρεπει να ειναι δολοφονος, και εγω ξερω τι ειμαι... ο Hunter ετρεχε να ψηφισει για να φυγω εγω και η Burbuja απλα ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:27 Η misslittledevil: #2.368 19-10-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ειπα, εσυ εκανες διακοπες σε αυτον τον γυρο δεν μετρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η Youki έγραψε: #2.369 19-10-07 20:28 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά. ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:29 Η misslittledevil: #2.370 19-10-07 20:29 Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:25 Ο Γιώργος έγραψε: #2.366 19-10-07 20:25 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Click για ανάπτυξη... Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:26 Ο Dark_kronos: #2.367 19-10-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Δεν εφυγε κανεις... Δεν ξερουμε πιοι ητανε οι δολοφονοι... Εγω πιστευω πως ητανε Hunter-Burbuja-Molka, αφου ειτε εγω ειτε η μολκα πρεπει να ειναι δολοφονος, και εγω ξερω τι ειμαι... ο Hunter ετρεχε να ψηφισει για να φυγω εγω και η Burbuja απλα ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:27 Η misslittledevil: #2.368 19-10-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ειπα, εσυ εκανες διακοπες σε αυτον τον γυρο δεν μετρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η Youki έγραψε: #2.369 19-10-07 20:28 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά. ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:29 Η misslittledevil: #2.370 19-10-07 20:29 Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω. Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? Click για ανάπτυξη... Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:26 Ο Dark_kronos: #2.367 19-10-07 20:26 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Δεν εφυγε κανεις... Δεν ξερουμε πιοι ητανε οι δολοφονοι... Εγω πιστευω πως ητανε Hunter-Burbuja-Molka, αφου ειτε εγω ειτε η μολκα πρεπει να ειναι δολοφονος, και εγω ξερω τι ειμαι... ο Hunter ετρεχε να ψηφισει για να φυγω εγω και η Burbuja απλα ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:27 Η misslittledevil: #2.368 19-10-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ειπα, εσυ εκανες διακοπες σε αυτον τον γυρο δεν μετρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η Youki έγραψε: #2.369 19-10-07 20:28 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά. ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:29 Η misslittledevil: #2.370 19-10-07 20:29 Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? Click για ανάπτυξη... Δεν εφυγε κανεις... Δεν ξερουμε πιοι ητανε οι δολοφονοι... Εγω πιστευω πως ητανε Hunter-Burbuja-Molka, αφου ειτε εγω ειτε η μολκα πρεπει να ειναι δολοφονος, και εγω ξερω τι ειμαι... ο Hunter ετρεχε να ψηφισει για να φυγω εγω και η Burbuja απλα ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:27 Η misslittledevil: #2.368 19-10-07 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ειπα, εσυ εκανες διακοπες σε αυτον τον γυρο δεν μετρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η Youki έγραψε: #2.369 19-10-07 20:28 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά. ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:29 Η misslittledevil: #2.370 19-10-07 20:29 Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. Click για ανάπτυξη... ΣΕ ειπα, εσυ εκανες διακοπες σε αυτον τον γυρο δεν μετρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:28 Η Youki έγραψε: #2.369 19-10-07 20:28 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά. ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:29 Η misslittledevil: #2.370 19-10-07 20:29 Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά. ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:29 Η misslittledevil: #2.370 19-10-07 20:29 Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Τελος παντων.. Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Ο Dark_kronos: #2.371 19-10-07 20:30 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα! Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η Oralee έγραψε: #2.372 19-10-07 20:30 ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Ο Bill_1992: #2.373 19-10-07 20:31 Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8) Η Molka πάλι...πιο πιθανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η misslittledevil: #2.374 19-10-07 20:31 Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προφανως θυμαμαι λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:33 Ο Dark_kronos: #2.375 19-10-07 20:33 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Προφανως θυμαμαι λαθος.. Click για ανάπτυξη... Λαθος θυμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:36 Η Resident Evil: #2.376 19-10-07 20:36 Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη. Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Ο fandago έγραψε: #2.377 19-10-07 20:46 Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος) Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης) evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά) faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης) Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε mania : Youki > ψηφοφορία Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης) Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης) XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.) Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους: Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:49 Η adespoto έγραψε: #2.378 19-10-07 20:49 Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς βγάζω δολοφόνους: Hunter, burbuja, corpse. Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:50 Η Resident Evil: #2.379 19-10-07 20:50 fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 20:53 Η Niyia έγραψε: #2.380 19-10-07 20:53 Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι? οκ άκυρο...το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.