Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είναι φανερή η ψηφοφορία, μη σας μπαίνουν ιδέες για τσατσιές! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? :hmm:

Εσύυυ....:lol::lol::lol::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια? :hmm:

κ εγω το ιδιο ψαχνω:/:

Να με συμπαθάτε, αλλά έχω και μια ανηψούδα να προσέξω, θα ξαναέρθω σε κανένα μισάωρο.. Καλή μας επιτυχία Κρόνε :)

Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω.
Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? :P

Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω.
Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε? :P
Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε. :P

Δεν εφυγε κανεις... Δεν ξερουμε πιοι ητανε οι δολοφονοι...
Εγω πιστευω πως ητανε Hunter-Burbuja-Molka, αφου ειτε εγω ειτε η μολκα πρεπει να ειναι δολοφονος, και εγω ξερω τι ειμαι... ο Hunter ετρεχε να ψηφισει για να φυγω εγω και η Burbuja απλα ειμαι σιγουρος...

Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μάθαμε ποτέ κανέναν δολοφόνο. :hmm:
Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά.

ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο! :P

Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα!
Τελος παντων..

Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι. :confused:

Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα!

Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει

ΣΕ: Διαβολίνα, δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ ανακοίνωση πως εφυγε δολοφόνος με ψηφοφορία. Που σημαίνει πως μάλλον δεν έκανα. Αλλά δεν είναι σίγουρο. Ψάξε.

:P

Εγώ θα ψηφίσω Molka γιατί ξέρω πως ο κρόνος δεν είναι δολοφόνος8)
Η Molka πάλι...πιο πιθανό;)

Προφανως θυμαμαι λαθος.. :worry:

Επιβεβαιώνω. Ή που σκοτωθήκανε μεταξύ τους:P, ή που έφυγαν σε ψηφοφορία μη ανακοινώσιμη.

Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα ;))

Αυτό είναι όλο το ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται και μόνο
  1. Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka
  2. adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ
  3. Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja
  4. burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος)
  5. Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία
  6. Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka
  7. dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης)
  8. evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά)
  9. faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε
  10. fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε
  11. Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka
  12. Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία
  13. misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης)
  14. Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos
  15. Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε
  16. mania : Youki > ψηφοφορία
  17. Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης)
  18. Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse
  19. thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης)
  20. XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.)
  21. Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos
Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους:
  1. Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka
  2. Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos
Από τις ψήφους τους δεν υπάρχει τίποτα προφανές, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνίδιού θυμάμαι ότι η Molka μου έκανε περισσότερο για δολοφόνος. Για μένα τελικά ο ρουφιάνος ήταν η burbuja. Δολοφόνοι κάνω μια μαντεψιά και βάζω τον Hunter αλλά μετά έχω τους Corpse, faithplus1 και Molka!!! Πέφτω έξω ε;:P

Εγώ πάντως μετά από πρόχειρους υπολογισμούς :P βγάζω δολοφόνους:
Hunter, burbuja, corpse.
Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος?

fandago ε΄γω ήμουν πολίτης μετά από επιλογή της ΣΕ? :P

αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε :P

Μπορούν να ψηφίσουν όλοι υποθέτω, έτσι?

οκ άκυρο...το είδα :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back