Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια?
Εσύυυ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Μπορει καποιος να μου πει [δεν θυμαμαι γμτ] ποιος ηταν ο φανερος δολοφονος που εφυγε με ψηφοφορια?
κ εγω το ιδιο ψαχνω
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε.Πειτε ρε, γιατι πρεπει να φυγω.
Που στο καλο ειναι η ΣΕ τωρα που την χρειαζομαστε?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Δεν εφυγε κανεις... Δεν ξερουμε πιοι ητανε οι δολοφονοι...
Εγω πιστευω πως ητανε Hunter-Burbuja-Molka, αφου ειτε εγω ειτε η μολκα πρεπει να ειναι δολοφονος, και εγω ξερω τι ειμαι... ο Hunter ετρεχε να ψηφισει για να φυγω εγω και η Burbuja απλα ειμαι σιγουρος...
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Ε, πού να θυμόμαστε; Ψάξε.
ΣΕ ειπα, εσυ εκανες διακοπες σε αυτον τον γυρο δεν μετρας.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλἀ στη κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό μου παίζει και να μη θυμαμαι καλά.
ΥΓ: Πάντως στα πινακάκια μου δεν έχω σημειωμένο δολοφόνο!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Τελος παντων..
Εγω θα ψηφισω Molka αλλα δεν ξερω γιατι.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Αληθεια? Λαθος θυμαμαι? Η ΞουΡουΖου που ειναι, θα θυμαται σιγουρα!
Μα δεν εχει ανακοινωθει κανεις ως δολοφονος, μονο πολιτες εχουμε μαθει
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Η Molka πάλι...πιο πιθανό
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Προφανως θυμαμαι λαθος..
Λαθος θυμασε
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Για τώρα Molka δαγκωτό! Σιγά μην ψήφιζε δολοφόνος για να σωθεί πολίτης ΄(όπως προσπάθησε ο Dark εμένα )
fandago
Διακεκριμένο μέλος
- Αρκτούρος : kronos >misslittledevil >misslittledevil > evouli> Kronos> XRZ > XRZ > burbuja > dooo > Molka
- adespoto: mania > Hunter > Dark_kronos > evouli> Dark_Kronos > XRZ > δολοφονήθηκε > XRZ
- Bill_Slayer: mania> Ηunter > XRZ > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > δολοφονήθηκε (πολίτης) > burbuja
- burbuja: phoebe> Niyia > Niyia >evouli > misslittledevil > XRZ > XRZ > Youki > ψηφοφορία (για μένα ο ρουφιάνος)
- Corpse Bride: mania > XRZ > Niyia > evouli > misslittledevil > Youki > ψηφοφορία
- Dark_Kronos: κενό > XRZ > Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka
- dooo: phoebe > Niyia > Niyia > Dark_Kronos > Dark_Kronos > Dark_Kronos > XRZ > Youki > Youki > ψηφοφορία (πολίτης)
- evouli: phoebe > Niyia > Niyia > adespoto > ψηφοφορία (και καλά)
- faithplus1: burbuja > κενό > XRZ > XRZ > misslittledevil> Dark_Kronos > burbuja > burbuja > δολοφονήθηκε
- fandago: Kakerlak > Hunter > Niyia> adespoto > misslittledevil> δολοφονήθηκε
- Founes: Kakerlak > XRZ > δολοφονήθηκε > Molka
- Hunter: thodoris28 > XRZ > ψηφοφορία
- misslittledevil: adespoto > Founes > kronos > kronos > Kronos > ψηφοφορία (πολίτης)
- Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos
- Kakerlak: Molka > Niyia > Bill_Slayer > evouli > δολοφονήθηκε
- mania : Youki > ψηφοφορία
- Niyia: fandago >XRZ > dooo > ψηφοφορία (πολίτης)
- Phoebe: Niyia > Hunter > Niyia > δολοφονήθηκε (πολίτης)> Corpse
- thodoris28: mania > δολοφονήθηκε (πολίτης)
- XRZ: Niyia > Hunter > Phoebe > faithplus1 > adespoto > Corpse Bride > burbuja > ψηφοφορία - πολίτης (μετά από επιλογή Σ.Ε.)
- Youki: mania > Hunter > Bill_Slayer > adespoto > adespoto > Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > δολοφονήθηκε (πολίτης) > Dark_Kronos
- Dark_Kronos: κενό > XRZ> Bill_Slayer > adespoto > misslittledevil> Corpse Bride > burbuja > burbuja > dooo > Molka
- Molka: Kakerlak >XRZ > fandago > fandago > adespoto > Dark_Kronos > XRZ > burbuja > Youki > Dark_Kronos
adespoto
Περιβόητο μέλος
Hunter, burbuja, corpse.
Όοοολοι αυτοί έχουν ψηφίσει Κρόνο. Γίνεται για ξεκάρφωμα, ή όντως είναι η Μόλκα δολοφόνος?
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
αγαπητή ΣΕ : το κόβω πάντως να μην καταφέρνετε να το λήξετε το παιχνίδι ...από ισοψηφία σε ισοψηφία το πάμε
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.