Dark_kronos
Επιφανές μέλος
ΕΠΙΣΗΣ , η απάντηση σου δηλώνει ότι ΟΝΤΩΣ ένας από τους 2 τους είναι δολοφόνος . Αν ήταν 2 πολίτες... όποιος και να έφευγε....
Για αυτο λεω οτι μας εκβιαζει... Αν αλαξω τωρα την ψηφω μου εγω, ειναι σαν να αφινω το αντιθετο στρατοπεφδο να νικισει, το ιδιο και η μολκα.. Μονο ο αρκτουρος που ειναι στην μεση αν θεωρισει οτι τελικα η Μολκα ειναι αθωα και εγω δολοφονος... Που ελπιζω εχει το μυαλο να καταλαβει πιος ειναι ο δολοφονος....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή αυτός είναι ο τελευταίος γύρος του παιχνιδιού κι έχουμε ισοψηφία αποφασίσαμε να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.
Για μία ώρα ανεβαίνει δημόσια και φανερή δημοσκόπηση μεταξύ των Dark_kronos και Molka. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι δήλωσαν συμμετοχή εξ' αρχής (οι ζωντανοί και οι νεκροί δηλαδή). Απαγορεύεται να ψηφίσουν άτομα που δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι και γι' αυτό το λόγο είναι φανερή ψηφοφορία.
Όσοι δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή (ή είστε συντονιστική, Βίκη για σένα μιλάω ) ψηφίστε την τρίτη επιλογή.
Έχετε μία ώρα από ΤΩΡΑ κι όποιος προλάβει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Είχαμε κάποια τεχνικά προβλήματα.Εεε... δεν ανεβασατε δημοσκοπιση....
Poll's up.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
εδιτ: Πολλ εννοούσα
εδιτ2: Πωπω, το όνομά μου σε πολλ
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Δεν φτάνει που είμαι τόσο δημοκρατική και δίνω σε όλους δικαίωμα επιλογής, μου λες οτι σ' εκβιάζω κιολας ε; Καλααααααααααααα!Για αυτο λεω οτι μας εκβιαζει... Αν αλαξω τωρα την ψηφω μου εγω, ειναι σαν να αφινω το αντιθετο στρατοπεφδο να νικισει, το ιδιο και η μολκα.. Μονο ο αρκτουρος που ειναι στην μεση αν θεωρισει οτι τελικα η Μολκα ειναι αθωα και εγω δολοφονος... Που ελπιζω εχει το μυαλο να καταλαβει πιος ειναι ο δολοφονος....
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξηγήστε αν είμαι λάθος.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μόλκα και Κρόνος ισοψηφούν. Άρα εσύ απαλλάσσεσαι και ο λαός αποφασίζει.Παιδιά, δεν κατάλαβα τι έγινε; Εφ'όσον η Molka πήρε δύο ψήφους, δεν πρέπει η ψηφοφορία να είναι ανάμεσα σε 'μένα και τον Κρόνο;
Εξηγήστε αν είμαι λάθος.
Κρόνε, κάνε κλικ στα νούμερα.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Παιδιά, δεν κατάλαβα τι έγινε; Εφ'όσον η Molka πήρε δύο ψήφους, δεν πρέπει η ψηφοφορία να είναι ανάμεσα σε 'μένα και τον Κρόνο;
Εξηγήστε αν είμαι λάθος.
Εγω και η μολκα πειραμε απο δυο ψηφους, και κανουμε την δημοσκοπιση για να δουμε πιος απο τους δυο θα φηγει απο το παιχνιδι. Δλδ ψηφιζεις αυτον που νομιζεις οτι ειναι δολοφονος (η μολκα δλδ)
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί μου "εκοψε"να ψηφίσω πριν με φάνε!!!Ναι, αλλά αφού η Youki δολοφονήθηκε, πως μετρά η ψήφος της;;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Είπαμε, ψηφίζουν όοοοοοοοοολοι όσοι συμμετείχαν εξ' αρχής. Μα δεν είδες το ποστ μου;Ναι, αλλά αφού η Youki δολοφονήθηκε, πως μετρά η ψήφος της;;
Αααα, λες για το 2-2. Ψήφισε πριν δολοφονηθεί.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω και η μολκα πειραμε απο δυο ψηφους, και κανουμε την δημοσκοπιση για να δουμε πιος απο τους δυο θα φηγει απο το παιχνιδι. Δλδ ψηφιζεις αυτον που νομιζεις οτι ειναι δολοφονος (η μολκα δλδ)
Ωραίος..
adespoto
Περιβόητο μέλος
Βικούλαααααα
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπαμε, ψηφίζουν όοοοοοοοοολοι όσοι συμμετείχαν εξ' αρχής. Μα δεν είδες το ποστ μου;
Αααα, λες για το 2-2. Ψήφισε πριν δολοφονηθεί.
Εννοώ βρε πως μετρά η ψήφος τις για τις 20.00. Το είδα το μήνυμά σου..
ΟΚ, λάθος μου. Αν ψηφίσεις πριν σε σκοτώσουν ισχύει η ψήφος σου. Απλά είδα το όνομά της με κόκκινο και παραπλανήθηκα.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.