Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού είναι προφανές λοιπόν, δεν είναι λογικό τους 1 ή 2 επικρατέστερους να τους ψάχνεις σε αυτούς που ψήφισαν τους περισσότερους αθώους;
Η burbuja ποτέ δεν κινδύνεψε, δεν ψήφισε κανέναν επειδή την ψήφισε και αν έβαλε κάποιον στο μάτι ποτέ δεν με έπεισε με επιχειρήματα
Δυστυχώς εμένα προσωπικά δεν μου αρκεί σ' αυτό το σημείο που βρισκόμαστε ο τρόπος σκέψης σου, έχουν γίνει τόσες συζητήσεις επί συζητήσεων που με πείθουν για το αντίθετο. Αλλά όπως είπα και πριν, that's just me!
Δεν το περίμενε στον πρώτο γύρο.. άντε στον δεύτερο.. αλλά 4 άνθρωποι ήταν το team, ούτε ένας δεν σκέφτηκε αλλαγή τακτικής όταν είδαν πόσο ζεστά πήρες το θέμα; Το θεωρώ απίθανο έως ακατόρθωτο!Ή πολύ απλά δεν περίμενε ότι κάποιος θα κάθετε να φτιάχνει πίνακες ή να προσέχει και να θυμάται όλους όσους ψήφισε ο καθένας...
Α, έκανα ένα γρήγορο search βασιζόμενη σε αυτό σου το ποστ, και απ' ότι βλέπω έχεις υπολογίσει ως πολίτη το evouli, που απ' όσο ξέρω δεν γνωρίζουμε τι ήταν. Ή είναι βράδυ και κάτι δεν έχω καταλάβει καλά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Πουθενά στο post μου που αναφέρεις δεν έχω υπολογίσει σαν πολίτη το evouli. Ίσα ίσα που παίρνω σαν περίπτωση να είναι δολοφόνος, όπως πήρε το adespoto. Οι πορτοκαλί είναι αυτοί που εκεί μετράω για πολίτες. Για ξαναδές το και συγκεκριμενοποίησε την αναφορά σουΑ, έκανα ένα γρήγορο search βασιζόμενη σε αυτό σου το ποστ, και απ' ότι βλέπω έχεις υπολογίσει ως πολίτη το evouli, που απ' όσο ξέρω δεν γνωρίζουμε τι ήταν. Ή είναι βράδυ και κάτι δεν έχω καταλάβει καλά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Η burbuja ποτέ δεν κινδύνεψε, δεν ψήφισε κανέναν επειδή την ψήφισε και αν έβαλε κάποιον στο μάτι ποτέ δεν με έπεισε με επιχειρήματα
τεσπα.. ψηφίζω fandago, μπας και του περάσει ο καημός που δεν ψήφιζα αυτούς που με ψηφίζανε..!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
μου καζανοποιήσατε τον εγκέφαλό μου, πρέπει να σας πω
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Πρέπει να φυγω, δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω, κάντε σούμες μόνοι σας κι αν στην 13.00 δεν έχει μπει η προκήρυξη κάντε ριπορτ οποιοδήποτε ποστ να το θυμήσετε στην ΟΔ, τους έχω αφήσει την προκήρυξη!
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα καταλήξει σε 2 άτομα, αλλά μετά από αυτό:
και μιας και η corpse bride είναι ούτως ή άλλως μεταξύ των ατόμων που υποψιάζομαι από την αρχή, θα ανταποδώσω.Ψηφιζω youki χωρις καμια αιτιολογια (κι αυτο ειναι αψυχολογητη κινηση που θελει να μπερδεψει τα πραγματα τη στιγμη που η youki δεν εχει καμια υποψια και καμια ψηφο, οεο).
Corpsebride από μένα!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Σούμα για Δευτέρα(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
- Αρκτούρος:
- adespoto:Dark Kronos
- Bill_Slayer: burbuja
- burbuja:
- Corpse Bride:Youki
- Dark_kronos:
- dooo:
- faithplus1:
- fandago:
- Molka:
- XRZ: Dark_kronos
- Youki:Corpse Bride
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
adespoto
Περιβόητο μέλος
Τεσπα προς το παρόν θα ψηφίσω Κρόνο και ίσως αλλάξω προς το βράδυ...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα έχω μπερδευτεί ακόμα κι εγώ
Τεσπα προς το παρόν θα ψηφίσω Κρόνο και ίσως αλλάξω προς το βράδυ...
Nα ένας βέβαιος ότι θα ...ζει το βράδυ!!!!
τέτοια βεβαιότητα μόνο οι δολοφόνοι και ο ρουφιάνος εγώ αυτό ξέρω....
adespoto
Περιβόητο μέλος
Nα ένας βέβαιος ότι θα ...ζει το βράδυ!!!!
τέτοια βεβαιότητα μόνο οι δολοφόνοι και ο ρουφιάνος εγώ αυτό ξέρω....
Έλεος. Το λόγο για τον οποίο ψηφίζω τώρα δεν τον σκέφτηκες?
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Έλεος. Το λόγο για τον οποίο ψηφίζω τώρα δεν τον σκέφτηκες?
Για αποπροσανατολισμό
[έλεος εγώ! Πως το είχε πει η ..."συνεργάτιδα" μου κατά faith? Aς μην αρπαζόμαστε ... παιχνίδι είναι!]
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Σούμα για Δευτέρα(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
- Αρκτούρος:
- adespoto:Dark Kronos
- Bill_Slayer: burbuja
- burbuja:
- Corpse Bride:Youki
- Dark_kronos:
- dooo:Dark Kronos
- faithplus1:
- fandago:
- Molka:
- XRZ: Dark_kronos
- Youki:Corpse Bride
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
adespoto
Περιβόητο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Νομίζω τους κούρασα τους δολοφόνους και θα με βγάλουν!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
γιαμ, γιαμ... Vampire strikes again!!!
ήταν το απωθημένο μου... νόμιζα οτι ήταν δολοφόνος... αν ήταν ομως, θα είχε φροντίσει να καλυφθεί καλύτερα και να μην κινδυνεύσει απο τους πολίτες... οι οποίοι μου την παρέδωσαν πολύ εύκολα... σαν θυσία... Η δίψα μου για αίμα ήταν μεγάλη και το δικό της ήταν αμβροσία! μμμμμμμμμ.... θεσπέσιο... who's next ???
αχαχαχχαχα. Ολα τα απωθημενα, εδω θα τα βγαλετε ρε 'σεις?
Συγνωμη που πεταγομαι σαν.. την πορδη αλλα δεν μπορουσα να μην σχολιασω την εμπνευση του Φουνες.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν δεν θα σας προλάβω μου φαίνεται να δω ποιος θα πεθάνει, πρέπει να προλάβω τα μαγαζιά.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Τσ τσ, ο ένας σαν πορδή, ο άλλος σαν φάντασμα, ο άλλος σαν βαμπίρ...
Λοιπόν δεν θα σας προλάβω μου φαίνεται να δω ποιος θα πεθάνει, πρέπει να προλάβω τα μαγαζιά.
είναι εδώ ...ΔΕΝ έχει ψηφίσει και παρόλαυτα φεύγει και ΔΕΝ ψηφίζει πριν τη 1... Είναι ύποπτα αυτά or what??!?!?!
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.