Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kynofilos
Δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
O Παπους του παπου μου ητανε απο την Συμη, αλλα λιγο αφου γενιθικε ο πατερας του παπου μου ηρθανε οικογενιακος στην Ροδο. Ο παπους μου γενιθικε και μεγαλωσε στην Ροδο (οπως και ο πατερας μου, οπως και εγω)
Ολο το σοΐ της μητερας του παπου μου ητανε απο ενα χωριο της Ροδου
Η μητερα της γιαγιας μου (οπως και ο πατερας της) ητανε απο την Χαλκη, αλλα στον πολεμο ηρθανε στην Ροδο, η γιαγια μου γενιθικε στο ταξιδη και μεγαλωσε στην Ροδο.
Το σοΐ απο την Σουηδια δεν το υπολογιζω καν, οποτε δηλωνω υπεριφανα Ροδιτης και μαλιστα της Παλιας Πολης.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορω να πω οτι ενιωσα Πελοπονησσιος οπως αναπολει η μητερα μου οτι ειναι και ας γεννηθηκε και μεγαλωσε Χαλκιδικη.
Χαλλλκιδικιωτης ρε!! Τι με λες τωρα?!
Nana
Δραστήριο μέλος
Από την μεριά της μητέρας μου, ο πατέρας της γεννήθηκε σε ένα χωριό της Αρκαδίας και η μητέρα της στο Άργος. Η μητέρα μου γεννήθηκε στην Κόρινθο.
Εγώ στην Αθήνα και από τότε μένω εδώ
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες να εισαι κανενα χαμμενο μου μακρινο ξαδερφι??Αρχική Δημοσίευση από Nana:Οι γονείς του πατέρα μου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον Πόντο, μετά αφού τους έστειλαν στην Γεωργία αν θυμάμαι καλά, μετανάστευσαν και πάλι και ήρθαν στην Αθήνα. Εδώ μόλις πρόλαβε, να γεννηθεί ο πατέρας μου.
Από την μεριά της μητέρας μου, ο πατέρας της γεννήθηκε σε ένα χωριό της Αρκαδίας και η μητέρα της στο Άργος. Η μητέρα μου γεννήθηκε στην Κόρινθο.
Εγώ στην Αθήνα και από τότε μένω εδώ
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Από μπαμπά Πήλιο και Βόλο...
Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα κυρίως Βόλο αν εξαιρέσεις κάποια χρόνια στην Αθήνα...
Ανήκω εκεί που είναι η καρδιά μου 8)
Hunter
Περιβόητο μέλος
Που ανηκω; μα φυσικα στην αγαπημενη μου Νοτια Αφρικη!!
kynofilos
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από burbuja:Εγώ κατάγομαι από Αθήνα,εκεί γεννήθηκα,εκεί μεγάλωσα κι εκεί εξακολουθώ να μένω..όσον αφορά στο πού ανήκω,θα έλεγα ότι ανήκω παντού..!
Αυτό το 'ανήκω παντου' ειναι συνείδηση της αλήθειας, χαιρετίζω την αντίληψή σου!
Nana
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Λες να εισαι κανενα χαμμενο μου μακρινο ξαδερφι??
Λες;;; Πού είναι το χωριό σου; Κοντά στη Μεγαλόπολη;;;
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπα Κοντα στη Βυτινα. Ενα χωριο που καποτε λεγοταν Γρανιτσα, τωρα δεν ξερω...Κοντα στο Λιγοβιτσι. Το χωριο του Κολοκοτρωνη. Δεν τα θυμαμαι καλα. Πολυ χαλι το οδικο δυκτιο της Πελοπονησσου Ουτε στον χαρτη δεν μπορουσα να τα βρω....Αρχική Δημοσίευση από Nana:Λες;;; Πού είναι το χωριό σου; Κοντά στη Μεγαλόπολη;;;
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σύμφωνα με τα παραπάνω θα έπρεπε να πω οτι ανήκω στη Λέσβο, όμως τη σιχαίνομαι απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και απο νήπιο έκανα τα αδύνατα δυνατά για να φύγουμε απο εκεί. Τη Θεσ/νίκη δεν τη μισώ, αλλά δεν μου αρέσει κιόλας. Όσο περίεργο, ανώριμο ή δεν ξέρω τι σας φανεί, η μόνη πόλη που έχω ζήσει και πραγματικά το απέλαυσα ήταν η Αθήνα. Και ακόμα και πριν πάω να μείνω εκεί περνούσα τέλεια όποτε πηγαίναμε, και τώρα που ζω Θεσ/νίκη και πηγαίνω για μερικές μέρες δεν θέλω να φύγω.
Οπότε εγώ νιώθω οτι εκεί ανήκω κι ας με θεωρήσετε διεστραμμένη όσοι μισείτε την Αθήνα
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Ο μπαμπας μου ειναι γεννημενος στην Κρητη (εχω πολυ καλες σχεσεις/αναμνησεις στο νησι και το θεωρω "δικο" μου τοπο) και η μαμα μου Κερκυρα (δεν ειμαι σιγουρη αν εχει γεννηθει εκει.. ).
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Από τη μαμά μου, Λάρισα και πιο μακρυνή καταγωγή Μικρά Ασία και Εύξινο Πόντο!
Εγώ γεννήθηκα Αθήνα.... sgroymf
Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την καταγωγή μου....
όσο για το που ανήκω... ανήκω εκεί που βρίσκεται η καρδιά μου.... άρα παντού κι εγώ... γιατί αγαπώ την ιστορία μου, τους προγόνους μου και τις ρίζες μου
Giovanna
Επιφανές μέλος
Demelene
Διάσημο μέλος
Σίγουρα δεν ανήκω στην Πάτρα και μάλλον ούτε στην Ελλάδα!
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.