Από κουζίνα είμαι φανατικός...

Από φαγητό είμαι φανατικός...
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 76)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    76
καλως ή κακως....ειμαι του junk food....
λατρευω τα ζυμαρικα....και και δεν μπορω να φαω τπτ χωρις ψωμι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σαλατες και ζυμαρικα! και φυσικα αποξηραμενες μπανανες!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...της μερέντας!!!!!
:alljumpy:

Λατρεύω ΠΙΤΕΣ!!!
Είτε Spinatwaehe στα ξένα, είτε χωριάτικη σπανακόπιτα στην Ελλάδα, απλά τις λατρεύω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με σοκολάτα! Είμαι chocoholic :slourp:

άντε και λίγο τα καυτερά φαγητά, τύπου μεξικάνικο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ινδικο {πρωτο κα καλυτερο}, Αραβικο και Μεξικανικο !

Ολα τα αλλα ειναι δευτερης κατηγοριας σε συγκριση με αυτα τα τρια.

Ψήφισα Ινδικό λόγω των καυτερών φαγητών. Όπως και πολλά Μεξικάνικα επίσης.

το pc ψήφησε μόνο του πριν πατήσω εγώ την επιλογή :D

Ι-Τ-Α-Λ-Ι-Κ-Ο

καλησπερα !!!! λοιπον... εγω ψηφιζω οτι εχει να κανει σχεση με μακαρονια:D

Ότι έχει το poll εκτός του Ινδικού που δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Θα έλεγα ελληνικού αν μου είχες βάλει γεμιστά και μουσακά. Μήπως να πω άλλο και να εννοώ την πολίτικη κουζίνα?

Προτιμω την Ιταλικη κουζινα!!! Ειδικα τα ζυμαρικα.... :alljumpy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρονάς. :loltooth:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back