Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.950 μηνύματα. Κυριακή στις 22:30 Η Υδροχόος έγραψε: #12.441 Κυριακή στις 22:30 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα δεν είναι καθόλου του στυλ μου (όπως υποψιάζομαι ότι ξαφνιάστηκες) αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι μιλάει μέσα μου ρε παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Ξαφνιάστηκα, ναι. Σπανίως βάζεις ελληνικά και ειδικά τέτοιου είδους... Είδες, όμως ; Ένα μαγικό πράγμα...Είναι αυτό που λένε για κάποια τραγούδια. Ότι μιλάνε κατευθείαν στην ψυχή (μας). Μας αγγίζουν... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σ'ευχαριστώ για το τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωραίο δεν είναι; Με έχει πιάσει μια ρομαντική διάθεση αυτές τις μέρες και στη σκηνή αυτή είναι που πίνει για να ξεπεράσει τον χωρισμό της οπότε υπάρχει μπόλικο συναίσθημα. Μακριά από μας, φυσικά.. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχααα...Ναι, μακριά από μας, Παναγίτσα μου... Πολύ ωραίο είναι, ναι. Τη θυμάμαι τη σκηνή. Την έβλεπα τη σειρά, ανελλιπώς (δεν ήξερα και κανέναν που δεν την έβλεπε, να πω την αλήθεια...). Ήταν όλοι ένας κι ένας. Ο καθένας με τα ωραία του... Αλλά εντάξει...Χριστίνα και Σάσα όλα τα λεφτά. Και ο έρωτας ανάμεσα σε Χριστίνα και Αντώνη απ΄ αυτούς που έμειναν στη μεγάλη οθόνη... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 02:11 Η Kate1914 έγραψε: #12.442 Σήμερα στις 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Kate1914 καλή μου Κέιτ γιατί είσαι τόσο αθώα; Click για ανάπτυξη... ΑΜΑΝ Μπέσα αν δεν το σχολίαζε κάποιος δε θα το έπαιρνα χαμπάρι ΠΟΤΕ, ούτε που το πρόσεξα Πωωωωωωω, τώρα το κατάλαβα Εντάξει παιδιά, χάρηκα για τη γνωριμία, ώρα να την κάνω από το φόρουμ διαπαντός Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3.501 μηνύματα. Σήμερα στις 08:43 Ο Καvέvας έγραψε: #12.443 Σήμερα στις 08:43 Κι όμως, τίποτε το πρόστυχο δεν εμπεριέχει το σκίτσο. Ένας άνδρας σταυροπόδι, μ' ένα βιβλίο στο χέρι. Αλλά ο νους σας κατευθείαν στην πονηρή ψευδαίσθηση. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.950 μηνύματα. Σήμερα στις 08:48 Η Υδροχόος έγραψε: #12.444 Σήμερα στις 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΜΑΝ Μπέσα αν δεν το σχολίαζε κάποιος δε θα το έπαιρνα χαμπάρι ΠΟΤΕ, ούτε που το πρόσεξα Πωωωωωωω, τώρα το κατάλαβα Εντάξει παιδιά, χάρηκα για τη γνωριμία, ώρα να την κάνω από το φόρουμ διαπαντός Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εμένα πήγε το μυαλό μου. Αν δεν το έλεγε ο Γιάννης, δε θα το έβλεπα από άλλη οπτική γωνία... Το συγκεκριμένο μέλος είναι πολύ διακριτικό. Δεν κάνει τέτοια...Μην ανησυχείς... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 621 622 623 First Προηγούμενη 623 από 623 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 623 από 623 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 еще один пророк р... giannhs2001 Scandal rafaela11 charmander Angelikaaa Searching anna-maria1 vas 78 Memetchi American Economist tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εμένα δεν είναι καθόλου του στυλ μου (όπως υποψιάζομαι ότι ξαφνιάστηκες) αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι μιλάει μέσα μου ρε παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Ξαφνιάστηκα, ναι. Σπανίως βάζεις ελληνικά και ειδικά τέτοιου είδους... Είδες, όμως ; Ένα μαγικό πράγμα...Είναι αυτό που λένε για κάποια τραγούδια. Ότι μιλάνε κατευθείαν στην ψυχή (μας). Μας αγγίζουν... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σ'ευχαριστώ για το τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωραίο δεν είναι; Με έχει πιάσει μια ρομαντική διάθεση αυτές τις μέρες και στη σκηνή αυτή είναι που πίνει για να ξεπεράσει τον χωρισμό της οπότε υπάρχει μπόλικο συναίσθημα. Μακριά από μας, φυσικά.. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχααα...Ναι, μακριά από μας, Παναγίτσα μου... Πολύ ωραίο είναι, ναι. Τη θυμάμαι τη σκηνή. Την έβλεπα τη σειρά, ανελλιπώς (δεν ήξερα και κανέναν που δεν την έβλεπε, να πω την αλήθεια...). Ήταν όλοι ένας κι ένας. Ο καθένας με τα ωραία του... Αλλά εντάξει...Χριστίνα και Σάσα όλα τα λεφτά. Και ο έρωτας ανάμεσα σε Χριστίνα και Αντώνη απ΄ αυτούς που έμειναν στη μεγάλη οθόνη...
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.613 μηνύματα. Σήμερα στις 02:11 Η Kate1914 έγραψε: #12.442 Σήμερα στις 02:11 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Kate1914 καλή μου Κέιτ γιατί είσαι τόσο αθώα; Click για ανάπτυξη... ΑΜΑΝ Μπέσα αν δεν το σχολίαζε κάποιος δε θα το έπαιρνα χαμπάρι ΠΟΤΕ, ούτε που το πρόσεξα Πωωωωωωω, τώρα το κατάλαβα Εντάξει παιδιά, χάρηκα για τη γνωριμία, ώρα να την κάνω από το φόρουμ διαπαντός Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3.501 μηνύματα. Σήμερα στις 08:43 Ο Καvέvας έγραψε: #12.443 Σήμερα στις 08:43 Κι όμως, τίποτε το πρόστυχο δεν εμπεριέχει το σκίτσο. Ένας άνδρας σταυροπόδι, μ' ένα βιβλίο στο χέρι. Αλλά ο νους σας κατευθείαν στην πονηρή ψευδαίσθηση. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.950 μηνύματα. Σήμερα στις 08:48 Η Υδροχόος έγραψε: #12.444 Σήμερα στις 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΜΑΝ Μπέσα αν δεν το σχολίαζε κάποιος δε θα το έπαιρνα χαμπάρι ΠΟΤΕ, ούτε που το πρόσεξα Πωωωωωωω, τώρα το κατάλαβα Εντάξει παιδιά, χάρηκα για τη γνωριμία, ώρα να την κάνω από το φόρουμ διαπαντός Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εμένα πήγε το μυαλό μου. Αν δεν το έλεγε ο Γιάννης, δε θα το έβλεπα από άλλη οπτική γωνία... Το συγκεκριμένο μέλος είναι πολύ διακριτικό. Δεν κάνει τέτοια...Μην ανησυχείς... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 621 622 623 First Προηγούμενη 623 από 623 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 623 από 623 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 еще один пророк р... giannhs2001 Scandal rafaela11 charmander Angelikaaa Searching anna-maria1 vas 78 Memetchi American Economist tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: @Kate1914 καλή μου Κέιτ γιατί είσαι τόσο αθώα; Click για ανάπτυξη... ΑΜΑΝ Μπέσα αν δεν το σχολίαζε κάποιος δε θα το έπαιρνα χαμπάρι ΠΟΤΕ, ούτε που το πρόσεξα Πωωωωωωω, τώρα το κατάλαβα Εντάξει παιδιά, χάρηκα για τη γνωριμία, ώρα να την κάνω από το φόρουμ διαπαντός
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3.501 μηνύματα. Σήμερα στις 08:43 Ο Καvέvας έγραψε: #12.443 Σήμερα στις 08:43 Κι όμως, τίποτε το πρόστυχο δεν εμπεριέχει το σκίτσο. Ένας άνδρας σταυροπόδι, μ' ένα βιβλίο στο χέρι. Αλλά ο νους σας κατευθείαν στην πονηρή ψευδαίσθηση. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.950 μηνύματα. Σήμερα στις 08:48 Η Υδροχόος έγραψε: #12.444 Σήμερα στις 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΜΑΝ Μπέσα αν δεν το σχολίαζε κάποιος δε θα το έπαιρνα χαμπάρι ΠΟΤΕ, ούτε που το πρόσεξα Πωωωωωωω, τώρα το κατάλαβα Εντάξει παιδιά, χάρηκα για τη γνωριμία, ώρα να την κάνω από το φόρουμ διαπαντός Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εμένα πήγε το μυαλό μου. Αν δεν το έλεγε ο Γιάννης, δε θα το έβλεπα από άλλη οπτική γωνία... Το συγκεκριμένο μέλος είναι πολύ διακριτικό. Δεν κάνει τέτοια...Μην ανησυχείς... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 621 622 623 First Προηγούμενη 623 από 623 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 623 από 623 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κι όμως, τίποτε το πρόστυχο δεν εμπεριέχει το σκίτσο. Ένας άνδρας σταυροπόδι, μ' ένα βιβλίο στο χέρι. Αλλά ο νους σας κατευθείαν στην πονηρή ψευδαίσθηση.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.950 μηνύματα. Σήμερα στις 08:48 Η Υδροχόος έγραψε: #12.444 Σήμερα στις 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΜΑΝ Μπέσα αν δεν το σχολίαζε κάποιος δε θα το έπαιρνα χαμπάρι ΠΟΤΕ, ούτε που το πρόσεξα Πωωωωωωω, τώρα το κατάλαβα Εντάξει παιδιά, χάρηκα για τη γνωριμία, ώρα να την κάνω από το φόρουμ διαπαντός Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εμένα πήγε το μυαλό μου. Αν δεν το έλεγε ο Γιάννης, δε θα το έβλεπα από άλλη οπτική γωνία... Το συγκεκριμένο μέλος είναι πολύ διακριτικό. Δεν κάνει τέτοια...Μην ανησυχείς...
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: ΑΜΑΝ Μπέσα αν δεν το σχολίαζε κάποιος δε θα το έπαιρνα χαμπάρι ΠΟΤΕ, ούτε που το πρόσεξα Πωωωωωωω, τώρα το κατάλαβα Εντάξει παιδιά, χάρηκα για τη γνωριμία, ώρα να την κάνω από το φόρουμ διαπαντός Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εμένα πήγε το μυαλό μου. Αν δεν το έλεγε ο Γιάννης, δε θα το έβλεπα από άλλη οπτική γωνία... Το συγκεκριμένο μέλος είναι πολύ διακριτικό. Δεν κάνει τέτοια...Μην ανησυχείς...