Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 17:56 Η Υδροχόος έγραψε: #12.261 20-08-25 17:56 Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο πρόχειρο (ξέρετε τί λένε...ποιητής εκ του προχείρου...)... Οι φακές τού Γιάννη, γίνανε λιμάνι λίγο να καθίσω και να τ΄ αναλύσω… Οι φακές τού Γιάννη (που είναι και αλάνι…) γίνανε με ρύζι κι ως εδώ μυρίζει !!! Εύχομαι η ΣΕ μας οι καλοί κριτές μας μη με μπουζουριάζουν κι άλλο μη με πάψουν… Έχω ανησυχίες (ίσως κι αϋπνίες...) και προσπαθώ λιγάκι να σκάσει το χειλάκι… Τίτλος : Οι φακές τού Γιάννη (@giannhs2001) giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 17:57 Ο giannhs2001: #12.262 20-08-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο πρόχειρο (ξέρετε τί λένε...ποιητής εκ του προχείρου...)... Οι φακές τού Γιάννη, γίνανε λιμάνι λίγο να καθίσω να το αναλύσω… Οι φακές τού Γιάννη (που είναι και αλάνι…) γίνανε με ρύζι κι ως εδώ μυρίζει !!! Εύχομαι η ΣΕ μας οι καλοί κριτές μας μη με μπουζουριάζουν κι άλλο μη με πάψουν… Έχω ανησυχίες (ίσως κι αϋπνίες...) και προσπαθώ λιγάκι να σκάσει το χειλάκι… Τίτλος : Οι φακές τού Γιάννη (@giannhs2001) Click για ανάπτυξη... Πάω να τις σώσω με εγχείρηση ανοικτής καρδιάς. Κάτσε να δούμε. Τα οχυρά δεν παραδίδονται, μόνο καταλαμβάνονται! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 20:52 Η Kate1914 έγραψε: #12.263 22-08-25 20:52 Σου απαντώ εδώ μιας και αφορά το #50: Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί ειρωνικά, βρε συ ; Δεν παίξατε πολύ ωραία ;; Αλήθεια δεν είναι ;; Μπροστά ήμασταν...Μείναμε κάγκελο όλοι, στο τέλος... Click για ανάπτυξη... Καλά εμένα μου άρεσε πολύ που σε σκοτώναμε και σε αναστέναμε. Πω τι φάση που είχε, και μετά να λες εσύ πεπεισμένη "Η ΙΟΝ είναι αθώα, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαφιόζα, ακούστε με που σας λέω" Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 20:54 Η Υδροχόος έγραψε: #12.264 22-08-25 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σου απαντώ εδώ μιας και αφορά το #50: Καλά εμένα μου άρεσε πολύ που σε σκοτώναμε και σε αναστέναμε. Πω τι φάση που είχε, και μετά να λες εσύ πεπεισμένη "Η ΙΟΝ είναι αθώα, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαφιόζα, ακούστε με που σας λέω" Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαααααα... Βρε συ, δεν ξέρω τί συμβαίνει μ΄ εμένα πια !! Είτε έτσι, είτε αλλιώς απ΄ τη μέση θέλουν να με βγάλουν... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...αλλά κανείς δε με θέλει, τελικά !!! Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και μ΄ αναστήσατε, κιόλας. Το είχες στήσει πολύ καλά και έπιασε...Οπότε ; Τί να έλεγα ; Υ.Γ. Μην τα λες τόσο δυνατά αυτά. Προφανώς τα έλεγα στον Μεμέτσι, για να τον πείσω... Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2025 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:10 Η Kate1914 έγραψε: #12.265 22-08-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και με αναστήσατε, κιόλας ; Click για ανάπτυξη... Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:12 Η Υδροχόος έγραψε: #12.266 22-08-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το αποφασίσεις ;;; Αφού κήρυττα όπου στεκόμουν κι όπου βρισκόμουν ότι είστε αθώες !!! Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Αλλά νομίζω μ΄ έσωσε και κάποιος άλλος... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12.267 22-08-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:27 Η Υδροχόος έγραψε: #12.268 22-08-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε !!! Τώρα τα θυμήθηκα καλύτερα !! Αλλά ισχύει αυτό που είπα για την κάρτα και το όνομα... Το πήγατε πάρα πολύ καλά. Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Είχες βγει κι από την αρχή και, παρόλα αυτά, το παρασκήνιο δούλεψε άψογα. Θυμάμαι, στο τέλος, σας θαυμάσαμε όλοι. Μείναμε...Πόσο σωστά την καθοδηγούσες και πόσο δε σου ξέφευγε το παραμικρό... Μιλάμε για Τη στρατηγική... Τα πήγες/πήγατε περίφημα. Έχουμε να το θυμόμαστε... Και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία, έτσι ; Αυτό θυμάμαι...Και στα δυο προηγούμενα. Τέλος πάντων. Τα είπα. Δεν τα ξαναλέω. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:29 Ο Poirot έγραψε: #12.269 22-08-25 21:29 Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:32 Η Υδροχόος έγραψε: #12.270 22-08-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο πρόχειρο (ξέρετε τί λένε...ποιητής εκ του προχείρου...)... Οι φακές τού Γιάννη, γίνανε λιμάνι λίγο να καθίσω και να τ΄ αναλύσω… Οι φακές τού Γιάννη (που είναι και αλάνι…) γίνανε με ρύζι κι ως εδώ μυρίζει !!! Εύχομαι η ΣΕ μας οι καλοί κριτές μας μη με μπουζουριάζουν κι άλλο μη με πάψουν… Έχω ανησυχίες (ίσως κι αϋπνίες...) και προσπαθώ λιγάκι να σκάσει το χειλάκι… Τίτλος : Οι φακές τού Γιάννη (@giannhs2001)
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 17:57 Ο giannhs2001: #12.262 20-08-25 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο πρόχειρο (ξέρετε τί λένε...ποιητής εκ του προχείρου...)... Οι φακές τού Γιάννη, γίνανε λιμάνι λίγο να καθίσω να το αναλύσω… Οι φακές τού Γιάννη (που είναι και αλάνι…) γίνανε με ρύζι κι ως εδώ μυρίζει !!! Εύχομαι η ΣΕ μας οι καλοί κριτές μας μη με μπουζουριάζουν κι άλλο μη με πάψουν… Έχω ανησυχίες (ίσως κι αϋπνίες...) και προσπαθώ λιγάκι να σκάσει το χειλάκι… Τίτλος : Οι φακές τού Γιάννη (@giannhs2001) Click για ανάπτυξη... Πάω να τις σώσω με εγχείρηση ανοικτής καρδιάς. Κάτσε να δούμε. Τα οχυρά δεν παραδίδονται, μόνο καταλαμβάνονται! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 20:52 Η Kate1914 έγραψε: #12.263 22-08-25 20:52 Σου απαντώ εδώ μιας και αφορά το #50: Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί ειρωνικά, βρε συ ; Δεν παίξατε πολύ ωραία ;; Αλήθεια δεν είναι ;; Μπροστά ήμασταν...Μείναμε κάγκελο όλοι, στο τέλος... Click για ανάπτυξη... Καλά εμένα μου άρεσε πολύ που σε σκοτώναμε και σε αναστέναμε. Πω τι φάση που είχε, και μετά να λες εσύ πεπεισμένη "Η ΙΟΝ είναι αθώα, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαφιόζα, ακούστε με που σας λέω" Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 20:54 Η Υδροχόος έγραψε: #12.264 22-08-25 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σου απαντώ εδώ μιας και αφορά το #50: Καλά εμένα μου άρεσε πολύ που σε σκοτώναμε και σε αναστέναμε. Πω τι φάση που είχε, και μετά να λες εσύ πεπεισμένη "Η ΙΟΝ είναι αθώα, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαφιόζα, ακούστε με που σας λέω" Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαααααα... Βρε συ, δεν ξέρω τί συμβαίνει μ΄ εμένα πια !! Είτε έτσι, είτε αλλιώς απ΄ τη μέση θέλουν να με βγάλουν... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...αλλά κανείς δε με θέλει, τελικά !!! Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και μ΄ αναστήσατε, κιόλας. Το είχες στήσει πολύ καλά και έπιασε...Οπότε ; Τί να έλεγα ; Υ.Γ. Μην τα λες τόσο δυνατά αυτά. Προφανώς τα έλεγα στον Μεμέτσι, για να τον πείσω... Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2025 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:10 Η Kate1914 έγραψε: #12.265 22-08-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και με αναστήσατε, κιόλας ; Click για ανάπτυξη... Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:12 Η Υδροχόος έγραψε: #12.266 22-08-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το αποφασίσεις ;;; Αφού κήρυττα όπου στεκόμουν κι όπου βρισκόμουν ότι είστε αθώες !!! Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Αλλά νομίζω μ΄ έσωσε και κάποιος άλλος... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12.267 22-08-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:27 Η Υδροχόος έγραψε: #12.268 22-08-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε !!! Τώρα τα θυμήθηκα καλύτερα !! Αλλά ισχύει αυτό που είπα για την κάρτα και το όνομα... Το πήγατε πάρα πολύ καλά. Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Είχες βγει κι από την αρχή και, παρόλα αυτά, το παρασκήνιο δούλεψε άψογα. Θυμάμαι, στο τέλος, σας θαυμάσαμε όλοι. Μείναμε...Πόσο σωστά την καθοδηγούσες και πόσο δε σου ξέφευγε το παραμικρό... Μιλάμε για Τη στρατηγική... Τα πήγες/πήγατε περίφημα. Έχουμε να το θυμόμαστε... Και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία, έτσι ; Αυτό θυμάμαι...Και στα δυο προηγούμενα. Τέλος πάντων. Τα είπα. Δεν τα ξαναλέω. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:29 Ο Poirot έγραψε: #12.269 22-08-25 21:29 Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:32 Η Υδροχόος έγραψε: #12.270 22-08-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο πρόχειρο (ξέρετε τί λένε...ποιητής εκ του προχείρου...)... Οι φακές τού Γιάννη, γίνανε λιμάνι λίγο να καθίσω να το αναλύσω… Οι φακές τού Γιάννη (που είναι και αλάνι…) γίνανε με ρύζι κι ως εδώ μυρίζει !!! Εύχομαι η ΣΕ μας οι καλοί κριτές μας μη με μπουζουριάζουν κι άλλο μη με πάψουν… Έχω ανησυχίες (ίσως κι αϋπνίες...) και προσπαθώ λιγάκι να σκάσει το χειλάκι… Τίτλος : Οι φακές τού Γιάννη (@giannhs2001) Click για ανάπτυξη... Πάω να τις σώσω με εγχείρηση ανοικτής καρδιάς. Κάτσε να δούμε. Τα οχυρά δεν παραδίδονται, μόνο καταλαμβάνονται!
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 20:52 Η Kate1914 έγραψε: #12.263 22-08-25 20:52 Σου απαντώ εδώ μιας και αφορά το #50: Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί ειρωνικά, βρε συ ; Δεν παίξατε πολύ ωραία ;; Αλήθεια δεν είναι ;; Μπροστά ήμασταν...Μείναμε κάγκελο όλοι, στο τέλος... Click για ανάπτυξη... Καλά εμένα μου άρεσε πολύ που σε σκοτώναμε και σε αναστέναμε. Πω τι φάση που είχε, και μετά να λες εσύ πεπεισμένη "Η ΙΟΝ είναι αθώα, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαφιόζα, ακούστε με που σας λέω" Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 20:54 Η Υδροχόος έγραψε: #12.264 22-08-25 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σου απαντώ εδώ μιας και αφορά το #50: Καλά εμένα μου άρεσε πολύ που σε σκοτώναμε και σε αναστέναμε. Πω τι φάση που είχε, και μετά να λες εσύ πεπεισμένη "Η ΙΟΝ είναι αθώα, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαφιόζα, ακούστε με που σας λέω" Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαααααα... Βρε συ, δεν ξέρω τί συμβαίνει μ΄ εμένα πια !! Είτε έτσι, είτε αλλιώς απ΄ τη μέση θέλουν να με βγάλουν... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...αλλά κανείς δε με θέλει, τελικά !!! Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και μ΄ αναστήσατε, κιόλας. Το είχες στήσει πολύ καλά και έπιασε...Οπότε ; Τί να έλεγα ; Υ.Γ. Μην τα λες τόσο δυνατά αυτά. Προφανώς τα έλεγα στον Μεμέτσι, για να τον πείσω... Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2025 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:10 Η Kate1914 έγραψε: #12.265 22-08-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και με αναστήσατε, κιόλας ; Click για ανάπτυξη... Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:12 Η Υδροχόος έγραψε: #12.266 22-08-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το αποφασίσεις ;;; Αφού κήρυττα όπου στεκόμουν κι όπου βρισκόμουν ότι είστε αθώες !!! Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Αλλά νομίζω μ΄ έσωσε και κάποιος άλλος... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12.267 22-08-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:27 Η Υδροχόος έγραψε: #12.268 22-08-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε !!! Τώρα τα θυμήθηκα καλύτερα !! Αλλά ισχύει αυτό που είπα για την κάρτα και το όνομα... Το πήγατε πάρα πολύ καλά. Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Είχες βγει κι από την αρχή και, παρόλα αυτά, το παρασκήνιο δούλεψε άψογα. Θυμάμαι, στο τέλος, σας θαυμάσαμε όλοι. Μείναμε...Πόσο σωστά την καθοδηγούσες και πόσο δε σου ξέφευγε το παραμικρό... Μιλάμε για Τη στρατηγική... Τα πήγες/πήγατε περίφημα. Έχουμε να το θυμόμαστε... Και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία, έτσι ; Αυτό θυμάμαι...Και στα δυο προηγούμενα. Τέλος πάντων. Τα είπα. Δεν τα ξαναλέω. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:29 Ο Poirot έγραψε: #12.269 22-08-25 21:29 Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:32 Η Υδροχόος έγραψε: #12.270 22-08-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σου απαντώ εδώ μιας και αφορά το #50: Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί ειρωνικά, βρε συ ; Δεν παίξατε πολύ ωραία ;; Αλήθεια δεν είναι ;; Μπροστά ήμασταν...Μείναμε κάγκελο όλοι, στο τέλος... Click για ανάπτυξη... Καλά εμένα μου άρεσε πολύ που σε σκοτώναμε και σε αναστέναμε. Πω τι φάση που είχε, και μετά να λες εσύ πεπεισμένη "Η ΙΟΝ είναι αθώα, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαφιόζα, ακούστε με που σας λέω"
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 20:54 Η Υδροχόος έγραψε: #12.264 22-08-25 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σου απαντώ εδώ μιας και αφορά το #50: Καλά εμένα μου άρεσε πολύ που σε σκοτώναμε και σε αναστέναμε. Πω τι φάση που είχε, και μετά να λες εσύ πεπεισμένη "Η ΙΟΝ είναι αθώα, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαφιόζα, ακούστε με που σας λέω" Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαααααα... Βρε συ, δεν ξέρω τί συμβαίνει μ΄ εμένα πια !! Είτε έτσι, είτε αλλιώς απ΄ τη μέση θέλουν να με βγάλουν... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...αλλά κανείς δε με θέλει, τελικά !!! Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και μ΄ αναστήσατε, κιόλας. Το είχες στήσει πολύ καλά και έπιασε...Οπότε ; Τί να έλεγα ; Υ.Γ. Μην τα λες τόσο δυνατά αυτά. Προφανώς τα έλεγα στον Μεμέτσι, για να τον πείσω... Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2025 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:10 Η Kate1914 έγραψε: #12.265 22-08-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και με αναστήσατε, κιόλας ; Click για ανάπτυξη... Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:12 Η Υδροχόος έγραψε: #12.266 22-08-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το αποφασίσεις ;;; Αφού κήρυττα όπου στεκόμουν κι όπου βρισκόμουν ότι είστε αθώες !!! Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Αλλά νομίζω μ΄ έσωσε και κάποιος άλλος... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12.267 22-08-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:27 Η Υδροχόος έγραψε: #12.268 22-08-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε !!! Τώρα τα θυμήθηκα καλύτερα !! Αλλά ισχύει αυτό που είπα για την κάρτα και το όνομα... Το πήγατε πάρα πολύ καλά. Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Είχες βγει κι από την αρχή και, παρόλα αυτά, το παρασκήνιο δούλεψε άψογα. Θυμάμαι, στο τέλος, σας θαυμάσαμε όλοι. Μείναμε...Πόσο σωστά την καθοδηγούσες και πόσο δε σου ξέφευγε το παραμικρό... Μιλάμε για Τη στρατηγική... Τα πήγες/πήγατε περίφημα. Έχουμε να το θυμόμαστε... Και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία, έτσι ; Αυτό θυμάμαι...Και στα δυο προηγούμενα. Τέλος πάντων. Τα είπα. Δεν τα ξαναλέω. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:29 Ο Poirot έγραψε: #12.269 22-08-25 21:29 Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:32 Η Υδροχόος έγραψε: #12.270 22-08-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Σου απαντώ εδώ μιας και αφορά το #50: Καλά εμένα μου άρεσε πολύ που σε σκοτώναμε και σε αναστέναμε. Πω τι φάση που είχε, και μετά να λες εσύ πεπεισμένη "Η ΙΟΝ είναι αθώα, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μαφιόζα, ακούστε με που σας λέω" Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαααααα... Βρε συ, δεν ξέρω τί συμβαίνει μ΄ εμένα πια !! Είτε έτσι, είτε αλλιώς απ΄ τη μέση θέλουν να με βγάλουν... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...αλλά κανείς δε με θέλει, τελικά !!! Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και μ΄ αναστήσατε, κιόλας. Το είχες στήσει πολύ καλά και έπιασε...Οπότε ; Τί να έλεγα ; Υ.Γ. Μην τα λες τόσο δυνατά αυτά. Προφανώς τα έλεγα στον Μεμέτσι, για να τον πείσω...
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:10 Η Kate1914 έγραψε: #12.265 22-08-25 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και με αναστήσατε, κιόλας ; Click για ανάπτυξη... Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:12 Η Υδροχόος έγραψε: #12.266 22-08-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το αποφασίσεις ;;; Αφού κήρυττα όπου στεκόμουν κι όπου βρισκόμουν ότι είστε αθώες !!! Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Αλλά νομίζω μ΄ έσωσε και κάποιος άλλος... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12.267 22-08-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:27 Η Υδροχόος έγραψε: #12.268 22-08-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε !!! Τώρα τα θυμήθηκα καλύτερα !! Αλλά ισχύει αυτό που είπα για την κάρτα και το όνομα... Το πήγατε πάρα πολύ καλά. Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Είχες βγει κι από την αρχή και, παρόλα αυτά, το παρασκήνιο δούλεψε άψογα. Θυμάμαι, στο τέλος, σας θαυμάσαμε όλοι. Μείναμε...Πόσο σωστά την καθοδηγούσες και πόσο δε σου ξέφευγε το παραμικρό... Μιλάμε για Τη στρατηγική... Τα πήγες/πήγατε περίφημα. Έχουμε να το θυμόμαστε... Και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία, έτσι ; Αυτό θυμάμαι...Και στα δυο προηγούμενα. Τέλος πάντων. Τα είπα. Δεν τα ξαναλέω. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:29 Ο Poirot έγραψε: #12.269 22-08-25 21:29 Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:32 Η Υδροχόος έγραψε: #12.270 22-08-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απλά στο δικό σας Παλέρμο, κουτσά - στραβά, έμεινα...Και με αναστήσατε, κιόλας ; Click για ανάπτυξη... Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:12 Η Υδροχόος έγραψε: #12.266 22-08-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το αποφασίσεις ;;; Αφού κήρυττα όπου στεκόμουν κι όπου βρισκόμουν ότι είστε αθώες !!! Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Αλλά νομίζω μ΄ έσωσε και κάποιος άλλος... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12.267 22-08-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:27 Η Υδροχόος έγραψε: #12.268 22-08-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε !!! Τώρα τα θυμήθηκα καλύτερα !! Αλλά ισχύει αυτό που είπα για την κάρτα και το όνομα... Το πήγατε πάρα πολύ καλά. Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Είχες βγει κι από την αρχή και, παρόλα αυτά, το παρασκήνιο δούλεψε άψογα. Θυμάμαι, στο τέλος, σας θαυμάσαμε όλοι. Μείναμε...Πόσο σωστά την καθοδηγούσες και πόσο δε σου ξέφευγε το παραμικρό... Μιλάμε για Τη στρατηγική... Τα πήγες/πήγατε περίφημα. Έχουμε να το θυμόμαστε... Και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία, έτσι ; Αυτό θυμάμαι...Και στα δυο προηγούμενα. Τέλος πάντων. Τα είπα. Δεν τα ξαναλέω. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:29 Ο Poirot έγραψε: #12.269 22-08-25 21:29 Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:32 Η Υδροχόος έγραψε: #12.270 22-08-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε έμεινες γιατί έτσι το αποφάσισα εγώ Εν τω μεταξύ ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ αν σε σκοτώσαμε πάνω από μια φορά, δε θυμάμαι καθόλου Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην το αποφασίσεις ;;; Αφού κήρυττα όπου στεκόμουν κι όπου βρισκόμουν ότι είστε αθώες !!! Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Αλλά νομίζω μ΄ έσωσε και κάποιος άλλος...
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12.267 22-08-25 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:27 Η Υδροχόος έγραψε: #12.268 22-08-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε !!! Τώρα τα θυμήθηκα καλύτερα !! Αλλά ισχύει αυτό που είπα για την κάρτα και το όνομα... Το πήγατε πάρα πολύ καλά. Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Είχες βγει κι από την αρχή και, παρόλα αυτά, το παρασκήνιο δούλεψε άψογα. Θυμάμαι, στο τέλος, σας θαυμάσαμε όλοι. Μείναμε...Πόσο σωστά την καθοδηγούσες και πόσο δε σου ξέφευγε το παραμικρό... Μιλάμε για Τη στρατηγική... Τα πήγες/πήγατε περίφημα. Έχουμε να το θυμόμαστε... Και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία, έτσι ; Αυτό θυμάμαι...Και στα δυο προηγούμενα. Τέλος πάντων. Τα είπα. Δεν τα ξαναλέω. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:29 Ο Poirot έγραψε: #12.269 22-08-25 21:29 Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:32 Η Υδροχόος έγραψε: #12.270 22-08-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όχι, με είχατε σκοτώσει παραπάνω...Με είχατε βάλει στο μάτι. Στην κάρτα, στο τέλος, φαινόταν υδροχόος, πάνω από μια φορά, απ΄ ό,τι θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι!
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:27 Η Υδροχόος έγραψε: #12.268 22-08-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε !!! Τώρα τα θυμήθηκα καλύτερα !! Αλλά ισχύει αυτό που είπα για την κάρτα και το όνομα... Το πήγατε πάρα πολύ καλά. Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Είχες βγει κι από την αρχή και, παρόλα αυτά, το παρασκήνιο δούλεψε άψογα. Θυμάμαι, στο τέλος, σας θαυμάσαμε όλοι. Μείναμε...Πόσο σωστά την καθοδηγούσες και πόσο δε σου ξέφευγε το παραμικρό... Μιλάμε για Τη στρατηγική... Τα πήγες/πήγατε περίφημα. Έχουμε να το θυμόμαστε... Και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία, έτσι ; Αυτό θυμάμαι...Και στα δυο προηγούμενα. Τέλος πάντων. Τα είπα. Δεν τα ξαναλέω. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:29 Ο Poirot έγραψε: #12.269 22-08-25 21:29 Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:32 Η Υδροχόος έγραψε: #12.270 22-08-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι καλά λες, κάτσε να ψάξω να δούμε. Ορίστε: Τρεις φορές η εκλεκτή ήσουν και ας μην πέτυχαν όλες, ποιος τη χάρη σου! Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να το παραθέσουμε: Μπορεί να είχα βγει αλλά η συμμαφιόζα μου δεν έμεινε χωρίς βοήθεια. Μέχρι τέλους πιστή σε εμάς Υδροχόε μας, ευχαριστούμε και πάλι! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε !!! Τώρα τα θυμήθηκα καλύτερα !! Αλλά ισχύει αυτό που είπα για την κάρτα και το όνομα... Το πήγατε πάρα πολύ καλά. Και δεν αστειεύομαι καθόλου. Είχες βγει κι από την αρχή και, παρόλα αυτά, το παρασκήνιο δούλεψε άψογα. Θυμάμαι, στο τέλος, σας θαυμάσαμε όλοι. Μείναμε...Πόσο σωστά την καθοδηγούσες και πόσο δε σου ξέφευγε το παραμικρό... Μιλάμε για Τη στρατηγική... Τα πήγες/πήγατε περίφημα. Έχουμε να το θυμόμαστε... Και περάσαμε και πάρα πολύ ωραία, έτσι ; Αυτό θυμάμαι...Και στα δυο προηγούμενα. Τέλος πάντων. Τα είπα. Δεν τα ξαναλέω.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:29 Ο Poirot έγραψε: #12.269 22-08-25 21:29 Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:32 Η Υδροχόος έγραψε: #12.270 22-08-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2025 στις 21:32 Η Υδροχόος έγραψε: #12.270 22-08-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έβαλα να διαβάσω τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε τότε με την Υδροχόο και βλέπω τη βεβαιότητά της μέχρι και την τελευταία στιγμή για την αθωότητα της Ιον Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαααααααα... Θυμάμαι και το Μεμέτσι να χτυπιέται ότι δεν είναι ένοχος. Σε μια ψήφο, ουσιαστικά, κρίθηκε το παιχνίδι... Και μάλιστα τον είχα ψηφίσει και νωρίς - νωρίς...για να μη γίνει κάτι και φύγω. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν ένοχος... Που να ΄ξερα...
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 17:54 Ο Poirot έγραψε: #12.271 23-08-25 17:54 @Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Kate1914 συμπαικτρια για το μετρημα εχεις, ανταγωνιστες σιγα μην ξαναβρειτε για να παιξετε. Ποιος θα μπλεξει;
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:02 Η Kate1914 έγραψε: #12.272 23-08-25 18:02 Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2025 στις 18:06 Ο Poirot έγραψε: #12.273 23-08-25 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Γιατί μωρέ, δεν μπορείτε να μαζευτείτε τρεις; Δε θέλει και πολλούς. Το counting game είναι καθαρά θέμα αριθμητικής υπεροχής, τίποτα άλλο. Καλά όχι ότι υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να νικήσετε ακόμη και έτσι, αν χρειαστεί εδώ θα ξημερώσουμε. Αλλά λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι και να πεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ και να ερθουμε να σας καμαρωσουμε το πρωι εσενα και την αλλη τη σουπια να πανηγυριζετε που φτασατε το 1000. Πριτς.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.888 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2025 στις 13:27 Ο American Economist: #12.274 24-08-25 13:27 @ultraviolence συγχαρητήρια για την νέα σου ιδιότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 17:51 Ο Guest 691153: #12.275 29-08-25 17:51 @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω;
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:03 Ο giannhs2001: #12.276 29-08-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: @amarelia @giannhs2001 εσείς είστε τυχεροί γιατί οι αναρχικοί και οι εθνικιστές γράφουν μπινελίκια στα γκραφίτι τους και μπορείτε να βρίζεστε ο ένας τον άλλον. Εμένα που οι σφ απλά ζωγραφίζουν τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ).
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:09 Ο Guest 691153: #12.277 29-08-25 18:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ΚΚΕ μπρο είναι για boomers. Στις εκλογές είναι οι μόνοι που κολλάνε αφίσες σε κολώνες και τοίχους λες και είμαστε στα 80s και στα 90s. Τις ξέσκιζα πριν τις εκλογές μέρα μεσημέρι μπροστά σε όλους και ήρθε ένας μπάρμπας να με την πει (με πέρασε για αναρχικό επειδή ως συνήθως ήμουν μαυροντυμένος με κουκούλα χδ). Click για ανάπτυξη... Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 18:18 Ο giannhs2001: #12.278 29-08-25 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν είναι αυτό ρε συ απλώς έχουμε μία ιδεολογία ότι δήθεν τα μόνα άτομα που πληγώνουμε κάνοντας graffiti είναι η εργάτες που θα πάνε να τα καθαρίσουνε άσε που τα βλέπουν ως προβοκάτσια κάποια. Για αυτό θα δεις ότι τα περισσότερα "graffiti" του κκε είναι κυριολεκτικά καλλιτεχνικά δηλαδή ούτε σπρέι μπογιάς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Πλέον όλο το στοίχημα είναι στο διαδίκτυο. Ένα καλό μοντάζ με δυναμικό background ήχο προσφέρει περισσότερα από μία αφίσα, ένα έντυπο, μία εφημερίδα κλπ. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή που δεν λειτουργούν τέτοιοι τρόποι διάδοσης ενός μηνύματος. Περιοδικά/έντυπα, τρικάκια, εφημερίδες είναι μόνο για έναν κλειστό κύκλο ακολούθων. Ο μέσος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει τίποτα από αυτά στο 2025. Οι αφίσες προσελκύουν μόνο τους ηλικιωμένους, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είναι πιστά κομματόσκυλα από παλιά. Δεν θα τους αλλάξει γνώμη η αφίσα ή το σποτάκι. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως αυτά τα απαρχαιωμένα μέσα είναι απλά ένα circlejerk για να βλέπουν και να χαίρονται οι ήδη εξασφαλισμένοι ψηφοφόροι μεταξύ τους. Το μόνο έξυπνο που έκανε το ΚΚΕ είναι να προσεγγίσει την νεολαία μέσω του Luben.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:53 Η amarelia έγραψε: #12.279 29-08-25 20:53 @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 612 613 614 615 616 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 614 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.044 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2025 στις 20:57 Ο giannhs2001: #12.280 29-08-25 20:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @giannhs2001 σύντομα θα ξεμείνω απο το google search και θα πάρω το σπρέι Click για ανάπτυξη... Τώρα που τα λες φοβάμαι μην και τα δικά μου έχουν στεγνώσει. Έχω καιρό να βγω παγανιά. Μεγαλώσαμε ρε συ αμαρέλια, δεν είναι πια της ηλικίας μας αυτή η μορφή αντίστασης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2025 Αρχική Δημοσίευση από nearos: τα κάνουμε ακόμα με πινέλο λες και είμαστε στο 1945 Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το είδα. Ανειρωνικά με πινέλο είναι πιο safe. Πρώτον, περιορίζεται ο τρομερός θόρυβος που κάνει η μπίλια μέσα στο σπρέι αλλά και το ίδιο το σπρέι όταν ψεκάζει. Δεύτερον, αν είσαι αρχάριος με τα σπρέι είναι τρομερός μπελάς να γράψεις κάτι. Κάνεις μουντζούρες. Τρίτον και σημαντικότερο. Με τα σπρέι λερώνονται τα χέρια σου οπότε σε τυχαίο μπατσοέλεγχο τους δίνεις αμέσως αποδεικτικό ότι έκανες μλκια. Το πινελάκι είναι πιο γρήγορο και safe αν τα εξαφανίσεις.