Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.250 μηνύματα.
Kαλά, σε ανάγκη όλα τα κάνεις. Κανένας μελισσοκόμος (τουλάχιστον οι περισσότεροι) δεν είπανε "μμ θα ασχοληθώ με μέλισσες γιατι είναι κερδοφόρο και μου αρεσουν οι μέλισσες"
Οι μελισσούλες ειναι επενδυση , χρειαζεται πολυ κοπος και χρημα για να πολλαπλασιάσεις τις κυψέλες και να αρχισεις να εισπράττεις

Θα ηθελα να ζησω μια μερα ως διαφορες χειρονακτικές δουλειές όμως, ανθρακορύχος, αγρότης, μελισσοκόμος, απλά για να δω πως θα ήτανε :P
Αγροτουρισμός είναι για σένα ! Παμ !

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.787 μηνύματα.
Πω Μίκρο εντάξει, είχες απόλυτο δίκιο, και εγώ κατάλαβα ότι έκανα λάθος τόσα χρόνια. Τυχερός είσαι, δε θα χρειαστεί να μου αγοράσεις καινούργιο γιαούρτι:laugh:.

Τελευταία επεξεργασία:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.250 μηνύματα.
Πω Μίκρο εντάξει, είχες απόλυτο δίκιο, κα εγώ κατάλαβα ότι έκανα λάθος τόσα χρόνια. Τυχερός είσαι, δε θα χρειαστεί να μου αγοράσεις καινούργιο γιαούρτι:laugh:.
Χαρά μου που βοήθησα !

50 ευρώ

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Koutsomoura is back :P

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.571 μηνύματα.

Θέλω να πάρω κάτι απο εδώ πέρα τόσο πολύ :P

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.

Θέλω να πάρω κάτι απο εδώ πέρα τόσο πολύ :P
Στείλε IBAN :P

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.571 μηνύματα.
@Poirot Δικηγόρε, ο μέγιστος χρόνος που μπορεί να μείνει ενας ανθρωπος στη φυλακή είναι 25 χρόνια;
Κάτι τέτοιο είχα ακούσει σημερα με την πισπιρίγκου και κατι δε μου κόλλαγε καλά :hmm:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
@Poirot Δικηγόρε, ο μέγιστος χρόνος που μπορεί να μείνει ενας ανθρωπος στη φυλακή είναι 25 χρόνια;
Κάτι τέτοιο είχα ακούσει σημερα με την πισπιρίγκου και κατι δε μου κόλλαγε καλά :hmm:
Σωστά, 25 χρόνια είναι. Μάλιστα άλλαξε σχετικά πρόσφατα αυτό, ήταν μέχρι 20.

nearos

Επιφανές μέλος

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Σωστά, 25 χρόνια είναι. Μάλιστα άλλαξε σχετικά πρόσφατα αυτό, ήταν μέχρι 20.
Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι, καλέ μου Πουαρό ; Και ήρθες πάνω στην ώρα που το σκεφτόμουν...

Το θέμα...της φόνισσας αφορά. Που σκότωσε τα παιδιά της στην Πάτρα...

Είπε, λοιπόν, η συγκρατούμενή της σ΄ ένα κανάλι ότι ωρυόταν και απειλούσε θεούς και δαίμονες...

Σ΄ ένα άλλο κανάλι, βγήκε η δικηγόρος που την υπερασπίζεται και είπε ότι δεν έχει συγκρατούμενη !!

Το συζητήσαμε - στην άλλη μεριά - και μου είπαν ότι αυτά κάνουν οι δικηγόροι...Αληθεύει ; Θέλω να πω γνωρίζω, κάπως, τα κακώς κείμενα, αλλά είναι δυνατόν να πει (η δικηγόρος που την υπερασπίζεται...) τόσο απροκάλυπτα ένα τέτοια ψέμα ; Και μάλιστα δημόσια ;; Δηλαδή να πει ότι δεν έχει συγκρατούμενη, ενώ έχει ;;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Εννοείς...

Χαιρετώ-τα-Ελληνικά-στρατά.jpg

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι, καλέ μου Πουαρό ; Και ήρθες πάνω στην ώρα που το σκεφτόμουν...

Το θέμα...της φόνισσας αφορά. Που σκότωσε τα παιδιά της στην Πάτρα...

Είπε, λοιπόν, η συγκρατούμενή της σ΄ ένα κανάλι ότι ωρυόταν και απειλούσε θεούς και δαίμονες...

Σ΄ ένα άλλο κανάλι, βγήκε η δικηγόρος που την υπερασπίζεται και είπε ότι δεν έχει συγκρατούμενη !!

Το συζητήσαμε - στην άλλη μεριά - και μου είπαν ότι αυτά κάνουν οι δικηγόροι...Αληθεύει ; Θέλω να πω γνωρίζω, κάπως, τα κακώς κείμενα, αλλά είναι δυνατόν να πει (η δικηγόρος που την υπερασπίζεται...) τόσο απροκάλυπτα ένα τέτοια ψέμα ; Και μάλιστα δημόσια ;; Δηλαδή να πει ότι δεν έχει συγκρατούμενη, ενώ έχει ;;
Κανονικά δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό, αλλά πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε εμείς στη σχολή είναι η τεράστια διαφορά ανάμεσα στο τι πρέπει να γίνεται και τι πραγματικά γίνεται…

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Κανονικά δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό, αλλά πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε εμείς στη σχολή είναι η τεράστια διαφορά ανάμεσα στο τι πρέπει να γίνεται και τι πραγματικά γίνεται…
Οκ. Κατάλαβα...

Tί να πω, δεν ξέρω...Εντάξει μπορώ να φανταστώ ψεματάκια (ή και ψεματάρες ακόμα...), αλλά αυτό που είπε είναι κάτι που μπορεί εύκολα να διαψευσθεί την επομένη στιγμή. Δηλαδή δεν την νοιάζει καθόλου αν βρεθεί κάποιος και της πει "βρε τί βλακείες λες ; έχει συγκρατούμενη"...

Εντύπωση μού κάνει. Τέλος πάντων...

Σ΄ ευχαριστώ...<3

Poirot

Περιβόητο μέλος

Οκ. Κατάλαβα...

Tί να πω, δεν ξέρω...Εντάξει μπορώ να φανταστώ ψεματάκια (ή και ψεματάρες ακόμα...), αλλά αυτό που είπε είναι κάτι που μπορεί εύκολα να διαψευσθεί την επομένη στιγμή. Δηλαδή δεν την νοιάζει καθόλου αν βρεθεί κάποιος και της πει "βρε τί βλακείες λες ; έχει συγκρατούμενη"...

Εντύπωση μού κάνει. Τέλος πάντων...

Σ΄ ευχαριστώ...<3
Είναι τόσα τα προβλήματα στον χώρο της Δικαιοσύνης, που δεν υπάρχει κάποιος να ασχοληθεί με αυτά. Είναι μεγάλη συζήτηση!

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.061 μηνύματα.
Είναι τόσα τα προβλήματα στον χώρο της Δικαιοσύνης, που δεν υπάρχει κάποιος να ασχοληθεί με αυτά. Είναι μεγάλη συζήτηση!
Μπορεί να πει κάποιος ότι με τόσα προβλήματα που έχουμε ως κοινωνία θα χρειαστούμε... Ασπιρίνη, όχι μια άλλα αρκετή.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Μπορεί να πει κάποιος ότι με τόσα προβλήματα που έχουμε ως κοινωνία θα χρειαστούμε... Ασπιρίνη, όχι μια άλλα αρκετή.
Ένα κουτί μαζεμένο ιδανικά, να ξεμπερδεύουμε! :lol: Πάντως υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο της Δικαιοσύνης που είναι πολύ αξιόλογοι. Εγώ (θέλω να) πιστεύω ότι έτσι είναι η πλειοψηφία. Αλλά πάντα υπάρχουν αυτοί που αμαυρώνουν την εικόνα.

nearos

Επιφανές μέλος

Βρίσκομαι σε μια άρνηση. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πλήρως ότι φέτος ενηλικιώνομαι. Νιώθω παιδί ακόμα. Δεν ξέρω κατα πόσο είμαι πνευματικά και ψυχικά έτοιμη να δώσω Πανελλήνιες, να αποφοιτήσω.
Πίστεψέ με, τα ίδια έλεγα και εγώ. Μην ανησυχείς όμως, εχω κλείσει 1 μηνα τα 18 μου και ακόμα νιώθω 13. Και πολλοί λένε το ιδιο πραγμα, πενηντάρηδες και νιώθουν 20, 30ρηδες και νιώθουν 18.
Απόλαυσε τα. Δεν αλλάζει ακόμα ριζικά τίποτα, μονο θα μπορεις να δικαιολογείς τις απουσίες σου στο σχολείο και να λαμβανεις μονη σου τους βαθμους :P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.274 μηνύματα.
Άκυρο, μια μαλακια και μιση ηταν το βιντεο, το εβγαλα

Τελευταία επεξεργασία:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.171 μηνύματα.