Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

16-03-25

14:11
Χαχαχαχαααα...
Αυτό που έβαλε η @amarelia στις σκέψεις είναι πολύ πετυχημένο...Αυτός ο αχταρμάς...Αυτά τα τελείως άσχετα μεταξύ τους, όντως...
Θα ήταν πολύ ωραίο/αστείο για καινούριο θέμα. Και ποιός μπορεί να γράψει το χειρότερο...
Αυτό που έβαλε η @amarelia στις σκέψεις είναι πολύ πετυχημένο...Αυτός ο αχταρμάς...Αυτά τα τελείως άσχετα μεταξύ τους, όντως...
Θα ήταν πολύ ωραίο/αστείο για καινούριο θέμα. Και ποιός μπορεί να γράψει το χειρότερο...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.572 μηνύματα.

16-03-25

14:15
Κάτι τέτοιο θα μας έβαζε η καθηγητρια της εκθεσης να κανουμε ανάλυση λολΚάτι κουλτουριάρηδες και "εναλλακτικοί" Έλληνες "ποιητές" ή συγγραφείς που έχουν τουπέ ως το ταβάνι ενώ γράφουν κάπως έτσι , δεν τους καταλαβαίνω.
Τελικά μια κούφια παραφουσκωμένη αυτοπεποίθηση μπορεί να σε πάει όπου θέλεις.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 853 μηνύματα.

16-03-25

14:16
Μπράβο, και μ' αυτά νευριάζω.Καταρχάς κι εγω μερικες φορές φοβαμαι να διαπληκτιστώ, αν και αλλες φορές έχω θράσος και μιλάω, εξαρταται. Αλλά ρε παιδι μου κατι κυράτσες που κυνηγανε το σκατο με το κυαλι ή γενικα τους ανθρωπους που βλεπουν μια μικρή παρασπονδία και "να κανω καταγγελία, να το καρφώσω στην υπηρεσία, να φέρω εισαγγελέα, θα δεις τι θα σου κανω και ποιος ειμαι γω" νταξει ασουμε τιποτε αλλο δεν εχουν να κανουν στη ζωη τους, ολο δικομανίες και καταγγελειομανίες.
Πιο πολύ θα τσαντιστω αμα τον δω να πεταει χαρτια τσιγαρα ή πλαστικα κατω, παρά το καημενο το σκυλακι να κανει την αναγκη του.
Δεν είπαμε να φτάσουμε και σε μήνυση, αλλά κάποιος πρέπει να τους τα δώσει να τα φάνε για να βάλουν μυαλό. Σκύλος σου είναι - οφείλεις να μαζεύεις και αυτά που αφήνει. Χτυπάει ευαίσθητη χορδή αυτή η απάθεια κι η ανεμελιά τους στο πώς σηκώνονται και φεύγουν.
Γκρίνια mode off. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Πέρασα πάλι απ' αυτό το πολυπαθές πεζοδρόμιο και τα πήρα πάλι. :ρ
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.787 μηνύματα.

16-03-25

14:20
ΨΗΘΕΙΤΕΧαχαχαχαααα...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

16-03-25

14:22
Χαχαχαααα...ΨΗΘΕΙΤΕ
Εγώ δεν έχω θέμα μ' αυτά τα σουρεάλ...Τα τελείως ό,τι να 'ναι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.274 μηνύματα.

16-03-25

14:26
Εγω οποτε βλεπω τετοια θολοκουλτουριαρεικα ειδικα αν τα ποσταρουν και καλα ρομαντικούλες που τα βράδια ονειρεύονται σκισμένο γκροβερ απο Μογγόλο Καλ Ντρόγκο, εχω την ταση να τα κοροιδευω και να γινομαι εντελώς σιχαμένος σε φάση "οκ γλείψτον μου τωρα λιγο ναι, πάρτον βαθιά".
"Αχ η αγάπη ειναι ακτίνα ενος θεσπέσιου αισθαντικού ήλιου της ψυχής;"
Πάρε την ακτίνα μου βαθιά, πάρτην όλη την ακτινα μου βαθιά. Θεσπέσιος πούτσος, πάρτονε, ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΤΟΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
"Αχ η αγάπη ειναι ακτίνα ενος θεσπέσιου αισθαντικού ήλιου της ψυχής;"
Πάρε την ακτίνα μου βαθιά, πάρτην όλη την ακτινα μου βαθιά. Θεσπέσιος πούτσος, πάρτονε, ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΤΟΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

16-03-25

14:34
Το αστείο για μένα σε κάτι τέτοια σαν κι αυτό, είναι ότι μπορεί να ειπωθεί ό,τι να 'ναι (μα ό,τι να 'ναι, κυριολεκτικά...). Και αυτό βγάζει τρελό γέλιο...Γιατί δε (θα) πάμε να το πασσάρουμε ως ποιοτικό, αλλά σαν αυτό που όντως είναι. Μια μλκ και μισή, δηλαδή...
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.787 μηνύματα.

16-03-25

14:42
Το 28 μέρες μετά είναι που ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο αυτός και δε βρίσκει κανέναν απολύτως. Δε θυμάμαι κάποια φάση με υπόγειο.Επειδη το χω δει νομιζω το έργο, εκει με τον υπογειο θυμαμαι μια σκηνη ή ηταν αλλο 28 ωρες μετα;
Υπάρχει και 28 ώρες μετά;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.274 μηνύματα.

16-03-25

14:48
Nομιζω ναι.Το 28 μέρες μετά είναι που ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο αυτός και δε βρίσκει κανέναν απολύτως. Δε θυμάμαι κάποια φάση με υπόγειο.
Υπάρχει και 28 ώρες μετά;
Αυτο που ξυπναει μονος του στο νοσοκομειο ειναι η αρχή του Walking Dead (τι αθλιο, το χω σταματησει στην 5η σεζον). Υπογειο εννοω english subway μετρό.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

16-03-25

15:38
Είμαι 100% σίγουρη ότι και το 28 μέρες μετά ξεκινάει όπως σου είπα. Ορίστε:Nομιζω ναι.
Αυτο που ξυπναει μονος του στο νοσοκομειο ειναι η αρχή του Walking Dead (τι αθλιο, το χω σταματησει στην 5η σεζον). Υπογειο εννοω english subway μετρό.
Έχω καιρό όμως που την είδα, οπότε μπορεί να με απατά η μνήμη μου.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.572 μηνύματα.

16-03-25

16:09
Προσπαθουσα κανα δεκαλεπτο να βρω τι εννοούσες και μετα θυμήθηκα για τα willow ptarmigansΒουνοχιονόκοτα.
Κάπου πρέπει να έχω ένα δισκάκι για κυνήγι βουνοχιονόκοτας. Σου το στέλνω κάποια στιγμή αν θες.

finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 853 μηνύματα.

16-03-25

16:28
Ξεχνιούνται;;;;;Προσπαθουσα κανα δεκαλεπτο να βρω τι εννοούσες και μετα θυμήθηκα για τα willow ptarmigans![]()

nearos
Επιφανές μέλος

16-03-25

20:35
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑΈγραφε αριστερίστικα συνθήματα για μια κουφή Ντίνα στην κουβεντούλα![]()
και θα το ξαναεκανα παλι
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

16-03-25

20:41
Ωχ, απάντησε ο Πουαρό και ξέρω ήδη για τι πράγμα θα μιλάει χωρίς να το δω
Κακή ιδέα να απαντήσω σε εκείνο το θρεντ

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

16-03-25

20:42
Τι να κάνω βρε αδυσώπητη, μου έδωσες πάτημαΩχ, απάντησε ο Πουαρό και ξέρω ήδη για τι πράγμα θα μιλάει χωρίς να το δω

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

16-03-25

20:43
ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗΉταν η καταδίκη μου σε κάθε Παλέρμο![]()
Περίμενα να ακούσω και ένα αδυσώπητη όμως
Edit: α εντάξει, δεν έμεινα με το παράπονο
nearos
Επιφανές μέλος

16-03-25

20:44
καυλιαρη δικηγορε πως παςΤι να κάνω βρε αδυσώπητη, μου έδωσες πάτημα![]()
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

16-03-25

20:46
Μια χαρά, γερμανικά διαβάζω τώρα και μόλις τελειώσω θα ασχοληθώ λίγο με μία εργασία που έχω. Εσύ;καυλιαρη δικηγορε πως πας
nearos
Επιφανές μέλος

16-03-25

20:51
Υποτίθεται κάνω φυσική αλλά πάντοτε το απόγευμα - βράδυ της Κυριακής δεν είμαι καθόλου παραγωγικός.Μια χαρά, γερμανικά διαβάζω τώρα και μόλις τελειώσω θα ασχοληθώ λίγο με μία εργασία που έχω. Εσύ;
Έχω πλήξει εντελώς, όχι μονο να διαβάσω, αλλά για το οτιδήποτε. Άστα να πανε.
Εύχομαι επιτυχία σε ό,τι κάνεις!

Poirot
Περιβόητο μέλος

16-03-25

20:54
Αφού βλέπεις ότι δεν έχει νόημα να διαβάζεις αυτό το χρονικό διάστημα, γιατί δεν δίνεις στον εαυτό σου ένα διάλειμμα; Δεν αλλάζει κάτι αν κάνεις κάτι που σου αρέσει σε σχέση με το να κάθεσαι μπροστά από τα βιβλία και να μην κάνεις τίποτα. Ίσα-ίσα, κουράζεσαι περισσότερο χωρίς λόγο και συσσωρεύεται κι άλλη πλήξη.Υποτίθεται κάνω φυσική αλλά πάντοτε το απόγευμα - βράδυ της Κυριακής δεν είμαι καθόλου παραγωγικός.
Έχω πλήξει εντελώς, όχι μονο να διαβάσω, αλλά για το οτιδήποτε. Άστα να πανε.
Danke schön, επίσης!Εύχομαι επιτυχία σε ό,τι κάνεις!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rafaela11
- Kate1914
- charmander
- Reader
- Joji
- Varus
- American Economist
- giannhs2001
- Scandal
- Libertus
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.