Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,923 μηνύματα.

25-02-25

18:03
Δεν τρελαίνομαι από άποψη μαθημάτων, αλλά τουλάχιστον έχω λιγότερο κουραστικό πρόγραμμα σε σχέση με το προηγούμενο. Οπότε ούτε κρύο ούτε ζέστη γενικά.Εγώ καλά είμαι, Πουαρώ. Πώς είναι το νέο εξάμηνο μέχρι στιγμής;
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 636 μηνύματα.

25-02-25

18:03
@Poirot Να διαβάσω βιβλία του Kensel?
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,923 μηνύματα.

25-02-25

18:07
Kensel εγώ δεν γνωρίζω, αλλά για να ρωτάς εμένα μήπως εννοείς τον Kelsen που ήταν θεωρητικός του δικαίου;@Poirot Να διαβάσω βιβλία του Kensel?
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 697 μηνύματα.

25-02-25

18:21
Ωραία σειρούλα (μόλις 16 ωριαίων επεισοδίων) που ενδεχομένως την εκτιμήσουν οι της Νομικής είναι το Law School (2021). Είναι νοτιοκορεατική τηλεοπτική σειρά και την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Εγώ δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα από τα νομικά, γιατί είμαι εντελώς άσχετος, αλλά γενικότερα μου άρεσε το σασπένς που είχε. Επίσης, εκτίμησα πολύ τα ωραία πλάνα της Νότιας Κορέας και γενικά τη γεύση που πήρα από την κουλτούρα της χώρας.
Με παρακίνησε να δω μία νοτιοκορεατική σειρά η υπέρμετρη φιλοδοξία για την οποία φημίζονται πολλοί Νοτιοκορεάτες και δη όσοι είναι φοιτητές Νομικής.
Κάποια στιγμή, σκοπεύω να δω και άλλη νοτιοκορεατική σειρά (αλλά να είναι στα κυβικά μου αυτή τη φορά)
Εγώ δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα από τα νομικά, γιατί είμαι εντελώς άσχετος, αλλά γενικότερα μου άρεσε το σασπένς που είχε. Επίσης, εκτίμησα πολύ τα ωραία πλάνα της Νότιας Κορέας και γενικά τη γεύση που πήρα από την κουλτούρα της χώρας.
Με παρακίνησε να δω μία νοτιοκορεατική σειρά η υπέρμετρη φιλοδοξία για την οποία φημίζονται πολλοί Νοτιοκορεάτες και δη όσοι είναι φοιτητές Νομικής.
Κάποια στιγμή, σκοπεύω να δω και άλλη νοτιοκορεατική σειρά (αλλά να είναι στα κυβικά μου αυτή τη φορά)

Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 636 μηνύματα.

25-02-25

18:47
Αυτόν, μπράβο!Kensel εγώ δεν γνωρίζω, αλλά για να ρωτάς εμένα μήπως εννοείς τον Kelsen που ήταν θεωρητικός του δικαίου;
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,464 μηνύματα.

25-02-25

19:09
Ήταν όντως ωραία.Ωραία σειρούλα (μόλις 16 ωριαίων επεισοδίων) που ενδεχομένως την εκτιμήσουν οι της Νομικής είναι το Law School (2021). Είναι νοτιοκορεατική τηλεοπτική σειρά και την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Κάποια στιγμή, σκοπεύω να δω και άλλη νοτιοκορεατική σειρά (αλλά να είναι στα κυβικά μου αυτή τη φορά)![]()
Θυμάμαι πως κάτι μου είχε κάνει εντύπωση όταν την έβλεπα και μετά συνειδητοποίησα ότι, σε αντίθεση με τις περισσότερες σειρές που έχουν να κάνουν με πανεπιστήμια, εκεί οι φοιτητές όντως διάβαζαν

Poirot
Περιβόητο μέλος

25-02-25

19:13
Βιβλίο του δεν έχω διαβάσει, αλλά έχω διαβάσει για όσα έλεγε στο πλαίσιο της σχολής. Έχουν ενδιαφέρον οι θεωρίες του, οπότε σε προτρέπω να διαβάσεις.Αυτόν, μπράβο!

Hased Babis
Δραστήριο μέλος

25-02-25

19:15
Ευχαριστώ Ασπιρίνη. Θέλω να αρχίσω να διαβάζω βιβλία γενικά.Βιβλίο του δεν έχω διαβάσει, αλλά έχω διαβάσει για όσα έλεγε στο πλαίσιο της σχολής. Έχουν ενδιαφέρον οι θεωρίες του, οπότε σε προτρέπω να διαβάσεις.Είναι από τους σπουδαιότερους θεωρητικούς του δικαίου.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,561 μηνύματα.

25-02-25

19:16
Σε μια άλλη νοτιοκορεατική σειρά έμαθα ότι οι μαθητές στο λύκειο κάνουν φροντιστήριο για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο μέσω εξετάσεων μετά από το σχολείο και είδα ότι έχουμε αρκετές ομοιότητες με εδώ τα φροντιστήρια στη Ελλάδα για τις πανελλήνιες.Θυμάμαι πως κάτι μου είχε κάνει εντύπωση όταν την έβλεπα και μετά συνειδητοποίησα ότι, σε αντίθεση με τις περισσότερες σειρές που έχουν να κάνουν με πανεπιστήμια, εκεί οι φοιτητές όντως διάβαζαν![]()
Hased Babis
Δραστήριο μέλος

25-02-25

19:17
Σε μια άλλη νοτιοκορεατική σειρά έμαθα ότι οι μαθητές στο λύκειο κάνουν φροντιστήριο για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο μέσω εξετάσεων μετά από το σχολείο και είδα ότι έχουμε αρκετές ομοιότητες με εδώ τα φροντιστήρια στη Ελλάδα για τις πανελλήνιες.
Ναι, και δίνουν 3 μαθήματα την ημέρα

Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 697 μηνύματα.

25-02-25

19:18
Είναι ιδιαίτερο το εκπαιδευτικό σύστημα εκεί και αρκετά ενδιαφέρον!Σε μια άλλη νοτιοκορεατική σειρά έμαθα ότι οι μαθητές στο λύκειο κάνουν φροντιστήριο για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο μέσω εξετάσεων μετά από το σχολείο και είδα ότι έχουμε αρκετές ομοιότητες με εδώ τα φροντιστήρια στη Ελλάδα για τις πανελλήνιες.
Και χαίρομαι πολύ που δεν αναλώθηκε σε έρωτες!Ήταν όντως ωραία.
Εμείς που μια ζωή είμαστε singles τι φταίμε να βλέπουμε παντού έρωτες;

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,561 μηνύματα.

25-02-25

19:21
Αρκετά ενδιαφέρον δε θα το έλεγα, πολύ απαιτητικό είναι το σύστημα. Στη Κορέα στοχεύουν στην τελειότητα στα πάντα και μου φαίνεται εξαντλητικό.Είναι ιδιαίτερο το εκπαιδευτικό σύστημα εκεί και αρκετά ενδιαφέρον!
Hased Babis
Δραστήριο μέλος

25-02-25

19:23
Είναι η Γερμανία της Ασίας, με λίγα λόγια.
Εντωμεταξύ μαζεύω δύναμη για να κάνω ένα θρέντ, το οποίο είναι σημαντικό για εμένα.
Εντωμεταξύ μαζεύω δύναμη για να κάνω ένα θρέντ, το οποίο είναι σημαντικό για εμένα.
Azur
Δραστήριο μέλος

25-02-25

19:23
Αναμφισβήτητα. Αλλά αναρωτιέσαι «Πώς την παλεύουν; Με τι κόστος όλη αυτή η τελειότητα;»πολύ απαιτητικό είναι το σύστημα

Μια χαρά είναι και το Κιριμπάτι τελικά@Azur Το κόστος είναι ισχυρή οικονομία.

Skiyo
Διάσημο μέλος

25-02-25

19:26
Για να μην απογοητεύσουν τους γονείς τους.Αναμφισβήτητα. Αλλά αναρωτιέσαι «Πώς την παλεύουν; Με τι κόστος όλη η τελειότητα;»![]()
Hased Babis
Δραστήριο μέλος

25-02-25

19:27
Δεν είναι το κόστος, όσο το όφελος, μια ισχυρή οικονομία.
Poirot
Περιβόητο μέλος

25-02-25

19:28
Δυναμική αρχή έχεις επιλέξει!Ευχαριστώ Ασπιρίνη. Θέλω να αρχίσω να διαβάζω βιβλία γενικά.
Hased Babis
Δραστήριο μέλος

25-02-25

19:30
Με τι έπρεπε να ξεκινήσω, με Coleen Hoover, η με καμία Δημουλίδου;Δυναμική αρχή έχεις επιλέξει!

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,602 μηνύματα.

25-02-25

19:34
Zecharia Sitchin την επταλογία για τους Αννουνάκι.Με τι έπρεπε να ξεκινήσω, με Coleen Hoover, η με καμία Δημουλίδου;![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 41 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- rafaela11
- Hased Babis
- charmander
- Joji
- American Economist
- giannhs2001
- A350
- ck_chrysiis
- pendejo
- Μήτσος10
- jellojina
- Scandal
- Marel
- Memetchi
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.