giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:02 Ο giannhs2001: #10.481 05-01-25 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Να είστε καλά εσύ και η αδυσώπητη @Kate1914 που επαναφέρατε την παράδοση, εγώ πριν την πρωτοβουλία σας δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε αυτό στο φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Φίλε από το 2022 έβλεπα τα παλιά νήματα Παλέρμο και ήθελα να το επαναφέρω. Το είχε πάρει το μάτι μου και όταν επέστρεψα ενεργά στο φόρουμ (το 2020) αλλά δεν το είχα καταλάβει ποτέ και δεν ασχολήθηκα. Μεγάλη απογοήτευση το ότι κανένας παλιός δεν το ήθελε (με όσους είχα μιλήσει τότε) οπότε τα props δεν πάνε μόνο σε εμένα και την Κέιτ αλλά και σε όλη την new gen του φόρουμ που το γουστάρατε και το κάναμε πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Το βάζω στοίχημα όμως ρε, την επόμενη να μην καταλάβεις τον ρόλο μου από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Θα δούμε, θα δούμε. Ως τώρα εσένα και τον Ούλτρα δεν σας είδαμε ποτέ ως πολίτες και ειδικά εσένα θέλω πάρα πολύ να σε δω ως πολίτη. Θα κάνεις καλή έρευνα. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πάντως αυτό που σκεφτόμουν, είναι ότι θα πρέπει ίσως ν' αναμορφωθούν λίγο οι κανόνες...Δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Αν επιτρέπεται... Π.χ. να μη γίνεται...δολοφονία και ψηφοφορία...με "το καλημέρα". Να μετατεθούν, αυτά τα δύο ειδικά, δυο/τρεις μέρες μετά την έναρξη... Click για ανάπτυξη... Βασικά πρέπει να μαζέψουμε κόσμο για να παιχτεί το extreme πάλι αλλά φαίνεται αρκετά δύσκολο αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:04 Η Υδροχόος έγραψε: #10.482 05-01-25 13:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Βασικά πρέπει να μαζέψουμε κόσμο για να παιχτεί το extreme πάλι αλλά φαίνεται αρκετά δύσκολο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εντάξει...θα τον μαζέψουμε, για να παίξουμε αυτό που λέτε : το extreme...Θα χυθούμε όλοι στη μάχη, για αναζήτηση παικτών... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:07 Ο Poirot έγραψε: #10.483 05-01-25 13:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα δούμε, θα δούμε. Ως τώρα εσένα και τον Ούλτρα δεν σας είδαμε ποτέ ως πολίτες και ειδικά εσένα θέλω πάρα πολύ να σε δω ως πολίτη. Θα κάνεις καλή έρευνα. Click για ανάπτυξη... Fingers crossed, το περιμένω κι εγώ όσο κι εσύ αυτό! Και εσένα σε ρόλο Μαφίας θα ήθελα να δω όμως. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:11 Ο giannhs2001: #10.484 05-01-25 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Και εσένα σε ρόλο Μαφίας θα ήθελα να δω όμως. Click για ανάπτυξη... και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:12 Η Reader έγραψε: #10.485 05-01-25 13:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:14 Ο Poirot έγραψε: #10.486 05-01-25 13:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Η Πόρνη είναι σκέτος πονοκέφαλος από τη δική μου εμπειρία. Καλά στη δική μου περίπτωση με κατέστρεψες κι εσύ γιατί είδες για σήμα κάτι που δεν ήταν καν σήμα και μετά δεν μπορούσα να στείλω κανονικά σήματα. Αλλά και που με κατάλαβε η Μαφία, με σκότωσε... Αν βρεις κώδικα επικοινωνίας με τη Μαφία θεωρώ ότι δεν είναι κακός ρόλος, αλλά όπως και να έχει είναι δύσκολος. Εγώ τουλάχιστον στο προηγούμενο δυσκολεύτηκα και προσπαθούσα να στραφώ εναντίον αυτών που θεωρούσα με μεγαλύτερη ασφάλεια ότι ήταν πολίτες. Την Υδροχόο για παράδειγμα την είχα στοχοποιήσει πολύ κάποια στιγμή γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:15 Ο giannhs2001: #10.487 05-01-25 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Reader έγραψε: #10.488 05-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Ο Poirot έγραψε: #10.489 05-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:57 Η Kate1914 έγραψε: #10.490 05-01-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Να είστε καλά εσύ και η αδυσώπητη @Kate1914 που επαναφέρατε την παράδοση, εγώ πριν την πρωτοβουλία σας δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε αυτό στο φόρουμ. Click για ανάπτυξη... Φίλε από το 2022 έβλεπα τα παλιά νήματα Παλέρμο και ήθελα να το επαναφέρω. Το είχε πάρει το μάτι μου και όταν επέστρεψα ενεργά στο φόρουμ (το 2020) αλλά δεν το είχα καταλάβει ποτέ και δεν ασχολήθηκα. Μεγάλη απογοήτευση το ότι κανένας παλιός δεν το ήθελε (με όσους είχα μιλήσει τότε) οπότε τα props δεν πάνε μόνο σε εμένα και την Κέιτ αλλά και σε όλη την new gen του φόρουμ που το γουστάρατε και το κάναμε πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Το βάζω στοίχημα όμως ρε, την επόμενη να μην καταλάβεις τον ρόλο μου από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Θα δούμε, θα δούμε. Ως τώρα εσένα και τον Ούλτρα δεν σας είδαμε ποτέ ως πολίτες και ειδικά εσένα θέλω πάρα πολύ να σε δω ως πολίτη. Θα κάνεις καλή έρευνα. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πάντως αυτό που σκεφτόμουν, είναι ότι θα πρέπει ίσως ν' αναμορφωθούν λίγο οι κανόνες...Δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Αν επιτρέπεται... Π.χ. να μη γίνεται...δολοφονία και ψηφοφορία...με "το καλημέρα". Να μετατεθούν, αυτά τα δύο ειδικά, δυο/τρεις μέρες μετά την έναρξη... Click για ανάπτυξη... Βασικά πρέπει να μαζέψουμε κόσμο για να παιχτεί το extreme πάλι αλλά φαίνεται αρκετά δύσκολο αυτό.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:04 Η Υδροχόος έγραψε: #10.482 05-01-25 13:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Βασικά πρέπει να μαζέψουμε κόσμο για να παιχτεί το extreme πάλι αλλά φαίνεται αρκετά δύσκολο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εντάξει...θα τον μαζέψουμε, για να παίξουμε αυτό που λέτε : το extreme...Θα χυθούμε όλοι στη μάχη, για αναζήτηση παικτών... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:07 Ο Poirot έγραψε: #10.483 05-01-25 13:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα δούμε, θα δούμε. Ως τώρα εσένα και τον Ούλτρα δεν σας είδαμε ποτέ ως πολίτες και ειδικά εσένα θέλω πάρα πολύ να σε δω ως πολίτη. Θα κάνεις καλή έρευνα. Click για ανάπτυξη... Fingers crossed, το περιμένω κι εγώ όσο κι εσύ αυτό! Και εσένα σε ρόλο Μαφίας θα ήθελα να δω όμως. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:11 Ο giannhs2001: #10.484 05-01-25 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Και εσένα σε ρόλο Μαφίας θα ήθελα να δω όμως. Click για ανάπτυξη... και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:12 Η Reader έγραψε: #10.485 05-01-25 13:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:14 Ο Poirot έγραψε: #10.486 05-01-25 13:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Η Πόρνη είναι σκέτος πονοκέφαλος από τη δική μου εμπειρία. Καλά στη δική μου περίπτωση με κατέστρεψες κι εσύ γιατί είδες για σήμα κάτι που δεν ήταν καν σήμα και μετά δεν μπορούσα να στείλω κανονικά σήματα. Αλλά και που με κατάλαβε η Μαφία, με σκότωσε... Αν βρεις κώδικα επικοινωνίας με τη Μαφία θεωρώ ότι δεν είναι κακός ρόλος, αλλά όπως και να έχει είναι δύσκολος. Εγώ τουλάχιστον στο προηγούμενο δυσκολεύτηκα και προσπαθούσα να στραφώ εναντίον αυτών που θεωρούσα με μεγαλύτερη ασφάλεια ότι ήταν πολίτες. Την Υδροχόο για παράδειγμα την είχα στοχοποιήσει πολύ κάποια στιγμή γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:15 Ο giannhs2001: #10.487 05-01-25 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Reader έγραψε: #10.488 05-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Ο Poirot έγραψε: #10.489 05-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:57 Η Kate1914 έγραψε: #10.490 05-01-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Βασικά πρέπει να μαζέψουμε κόσμο για να παιχτεί το extreme πάλι αλλά φαίνεται αρκετά δύσκολο αυτό. Click για ανάπτυξη... Εντάξει...θα τον μαζέψουμε, για να παίξουμε αυτό που λέτε : το extreme...Θα χυθούμε όλοι στη μάχη, για αναζήτηση παικτών...
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:07 Ο Poirot έγραψε: #10.483 05-01-25 13:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα δούμε, θα δούμε. Ως τώρα εσένα και τον Ούλτρα δεν σας είδαμε ποτέ ως πολίτες και ειδικά εσένα θέλω πάρα πολύ να σε δω ως πολίτη. Θα κάνεις καλή έρευνα. Click για ανάπτυξη... Fingers crossed, το περιμένω κι εγώ όσο κι εσύ αυτό! Και εσένα σε ρόλο Μαφίας θα ήθελα να δω όμως. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:11 Ο giannhs2001: #10.484 05-01-25 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Και εσένα σε ρόλο Μαφίας θα ήθελα να δω όμως. Click για ανάπτυξη... και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:12 Η Reader έγραψε: #10.485 05-01-25 13:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:14 Ο Poirot έγραψε: #10.486 05-01-25 13:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Η Πόρνη είναι σκέτος πονοκέφαλος από τη δική μου εμπειρία. Καλά στη δική μου περίπτωση με κατέστρεψες κι εσύ γιατί είδες για σήμα κάτι που δεν ήταν καν σήμα και μετά δεν μπορούσα να στείλω κανονικά σήματα. Αλλά και που με κατάλαβε η Μαφία, με σκότωσε... Αν βρεις κώδικα επικοινωνίας με τη Μαφία θεωρώ ότι δεν είναι κακός ρόλος, αλλά όπως και να έχει είναι δύσκολος. Εγώ τουλάχιστον στο προηγούμενο δυσκολεύτηκα και προσπαθούσα να στραφώ εναντίον αυτών που θεωρούσα με μεγαλύτερη ασφάλεια ότι ήταν πολίτες. Την Υδροχόο για παράδειγμα την είχα στοχοποιήσει πολύ κάποια στιγμή γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:15 Ο giannhs2001: #10.487 05-01-25 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Reader έγραψε: #10.488 05-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Ο Poirot έγραψε: #10.489 05-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:57 Η Kate1914 έγραψε: #10.490 05-01-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Θα δούμε, θα δούμε. Ως τώρα εσένα και τον Ούλτρα δεν σας είδαμε ποτέ ως πολίτες και ειδικά εσένα θέλω πάρα πολύ να σε δω ως πολίτη. Θα κάνεις καλή έρευνα. Click για ανάπτυξη... Fingers crossed, το περιμένω κι εγώ όσο κι εσύ αυτό! Και εσένα σε ρόλο Μαφίας θα ήθελα να δω όμως.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:11 Ο giannhs2001: #10.484 05-01-25 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Και εσένα σε ρόλο Μαφίας θα ήθελα να δω όμως. Click για ανάπτυξη... και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:12 Η Reader έγραψε: #10.485 05-01-25 13:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:14 Ο Poirot έγραψε: #10.486 05-01-25 13:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Η Πόρνη είναι σκέτος πονοκέφαλος από τη δική μου εμπειρία. Καλά στη δική μου περίπτωση με κατέστρεψες κι εσύ γιατί είδες για σήμα κάτι που δεν ήταν καν σήμα και μετά δεν μπορούσα να στείλω κανονικά σήματα. Αλλά και που με κατάλαβε η Μαφία, με σκότωσε... Αν βρεις κώδικα επικοινωνίας με τη Μαφία θεωρώ ότι δεν είναι κακός ρόλος, αλλά όπως και να έχει είναι δύσκολος. Εγώ τουλάχιστον στο προηγούμενο δυσκολεύτηκα και προσπαθούσα να στραφώ εναντίον αυτών που θεωρούσα με μεγαλύτερη ασφάλεια ότι ήταν πολίτες. Την Υδροχόο για παράδειγμα την είχα στοχοποιήσει πολύ κάποια στιγμή γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:15 Ο giannhs2001: #10.487 05-01-25 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Reader έγραψε: #10.488 05-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Ο Poirot έγραψε: #10.489 05-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:57 Η Kate1914 έγραψε: #10.490 05-01-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Και εσένα σε ρόλο Μαφίας θα ήθελα να δω όμως. Click για ανάπτυξη... και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:12 Η Reader έγραψε: #10.485 05-01-25 13:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:14 Ο Poirot έγραψε: #10.486 05-01-25 13:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Η Πόρνη είναι σκέτος πονοκέφαλος από τη δική μου εμπειρία. Καλά στη δική μου περίπτωση με κατέστρεψες κι εσύ γιατί είδες για σήμα κάτι που δεν ήταν καν σήμα και μετά δεν μπορούσα να στείλω κανονικά σήματα. Αλλά και που με κατάλαβε η Μαφία, με σκότωσε... Αν βρεις κώδικα επικοινωνίας με τη Μαφία θεωρώ ότι δεν είναι κακός ρόλος, αλλά όπως και να έχει είναι δύσκολος. Εγώ τουλάχιστον στο προηγούμενο δυσκολεύτηκα και προσπαθούσα να στραφώ εναντίον αυτών που θεωρούσα με μεγαλύτερη ασφάλεια ότι ήταν πολίτες. Την Υδροχόο για παράδειγμα την είχα στοχοποιήσει πολύ κάποια στιγμή γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:15 Ο giannhs2001: #10.487 05-01-25 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Reader έγραψε: #10.488 05-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Ο Poirot έγραψε: #10.489 05-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:57 Η Kate1914 έγραψε: #10.490 05-01-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:14 Ο Poirot έγραψε: #10.486 05-01-25 13:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Η Πόρνη είναι σκέτος πονοκέφαλος από τη δική μου εμπειρία. Καλά στη δική μου περίπτωση με κατέστρεψες κι εσύ γιατί είδες για σήμα κάτι που δεν ήταν καν σήμα και μετά δεν μπορούσα να στείλω κανονικά σήματα. Αλλά και που με κατάλαβε η Μαφία, με σκότωσε... Αν βρεις κώδικα επικοινωνίας με τη Μαφία θεωρώ ότι δεν είναι κακός ρόλος, αλλά όπως και να έχει είναι δύσκολος. Εγώ τουλάχιστον στο προηγούμενο δυσκολεύτηκα και προσπαθούσα να στραφώ εναντίον αυτών που θεωρούσα με μεγαλύτερη ασφάλεια ότι ήταν πολίτες. Την Υδροχόο για παράδειγμα την είχα στοχοποιήσει πολύ κάποια στιγμή γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:15 Ο giannhs2001: #10.487 05-01-25 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Reader έγραψε: #10.488 05-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Ο Poirot έγραψε: #10.489 05-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:57 Η Kate1914 έγραψε: #10.490 05-01-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: και εγώ θα ήθελα την εμπειρία αυτή. Όλα είναι καλοδεχούμενα εκτός από Πόρνη-Διεφθαρμένο αστυνομικό. Αυτούς τους ρόλους τους θεωρώ τους χειρότερους. Πρέπει να είσαι ένα κλικ πιο ξύπνιος από όλους για να πιάσεις μόνο εσύ τα σήματα και να μην καις την ομάδα σου. Δεν θα ήθελα να τους έχω. Click για ανάπτυξη... Η Πόρνη είναι σκέτος πονοκέφαλος από τη δική μου εμπειρία. Καλά στη δική μου περίπτωση με κατέστρεψες κι εσύ γιατί είδες για σήμα κάτι που δεν ήταν καν σήμα και μετά δεν μπορούσα να στείλω κανονικά σήματα. Αλλά και που με κατάλαβε η Μαφία, με σκότωσε... Αν βρεις κώδικα επικοινωνίας με τη Μαφία θεωρώ ότι δεν είναι κακός ρόλος, αλλά όπως και να έχει είναι δύσκολος. Εγώ τουλάχιστον στο προηγούμενο δυσκολεύτηκα και προσπαθούσα να στραφώ εναντίον αυτών που θεωρούσα με μεγαλύτερη ασφάλεια ότι ήταν πολίτες. Την Υδροχόο για παράδειγμα την είχα στοχοποιήσει πολύ κάποια στιγμή γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.051 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:15 Ο giannhs2001: #10.487 05-01-25 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Reader έγραψε: #10.488 05-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Ο Poirot έγραψε: #10.489 05-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:57 Η Kate1914 έγραψε: #10.490 05-01-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:20 Η Reader έγραψε: #10.488 05-01-25 13:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Ο Poirot έγραψε: #10.489 05-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:57 Η Kate1914 έγραψε: #10.490 05-01-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:22 Ο Poirot έγραψε: #10.489 05-01-25 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:57 Η Kate1914 έγραψε: #10.490 05-01-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξέραμε τα πάντα, κι ωστόσο δεν είχαμε ιδέα ποιος θα νικούσε μέχρι δύο ώρες πριν την ψηφοφορία περίπου Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν!
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 13:57 Η Kate1914 έγραψε: #10.490 05-01-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είμαι κάποια στιγμή ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Να γίνεις, δε λέω (απλώς όχι αδυσώπητη σαν εμένα). Και εγώ παρόλο που αλλιώς τα σκέφτηκα και αλλιώς με βγήκαν τότε (Φώτη ακόμη στο κρατάω μανιάτικο) είχα ενθουσιαστεί με τον ρόλο μου. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με τίποτα χδ. Θα ήθελα και ΣΕ να έκανα. Πρέπει να έχει τρομερό ενδιαφέρον να ξες τα πάντα και να βλέπεις όλα +τις σκέψεις των παικτών. Click για ανάπτυξη... Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:01 Ο Poirot έγραψε: #10.491 05-01-25 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να είμαι ΣΕ είναι αυτός. Έχει πολλή κούραση αλλά από αυτή την άποψη σίγουρα αξίζει. Click για ανάπτυξη... Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:05 Η Kate1914 έγραψε: #10.492 05-01-25 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό όντως ισχύει και νομίζω θα με δυσκόλευε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, όταν ξαναπαίξουμε εγώ προσφέρομαι για αυτόν τον ρόλο. Έτσι και αλλιώς, τη νίκη με τη μαφία που ήταν ο διακαής πόθος μου, τον πέτυχα.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:14 Ο Guest 881237: #10.493 05-01-25 14:14 Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Ευτυχώς όμως δεν έπιασε το κακό το μάτι την @Tropical Peace . και κέρδισαν! Click για ανάπτυξη...
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Η Υδροχόος έγραψε: #10.494 05-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εχει ενδιαφέρον, αλλά έχει και κούραση. Σίγουρα μην το κάνει μόνο ένας όπως τα καταφέρνει με θαυματουργό τρόπο ο ultraviolence. Ακόμα κι αν μπορείτε να διαχειριστείτε τον φόρτο, θα σκάσετε αν δεν μπορείτε να σχολιάσετε με κανέναν όλα όσα συμβαίνουν Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το. Είναι αυτό που σας έλεγα, ξανά και ξανά, ότι δε θα μπορούσα να είμαι ΣΕ (ακόμη κι αν είχα την εμπειρία...). Και γι' αυτό όλους εσάς - που έχετε κάνει ΣΕ - σας θαυμάζω διπλά... Μόνο κάποιον σαν και μένα να 'βλεπα πώς παίζει (αλλού 'ντ' αλλού...), θα ήθελα να τον πλακώσω στα χαστούκια...
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:23 Η Kate1914 έγραψε: #10.495 05-01-25 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Σε αυτό το Παλέρμο δεν είχε ΔΑ όμως? Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών).
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.942 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:25 Ο Poirot έγραψε: #10.496 05-01-25 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πίστεψέ με, είναι πολύυυυ καλύτερα που δεν υπήρξε αυτός ο ρόλος στο Παλέρμο που παίξαμε (άσε που δε γινόταν κιόλας λόγω του αριθμού των παικτών). Click για ανάπτυξη... Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:33 Ο ultraviolence: #10.497 05-01-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα" Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Βέβαια, τώρα που ήσουν εσύ Μαφία δεν ήθελες ΔΑ... Click για ανάπτυξη... Ε φυσικά. Σου λέει η μαντάμ "Αν έχουμε ΔΑ, αν έχει πάρει έστω και λίγο από εμένα, θα μας πάει τάπα"
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:43 Ο Guest 881237: #10.498 05-01-25 14:43 Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.493 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:47 Η Kate1914 έγραψε: #10.499 05-01-25 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ . Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 523 524 525 526 527 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 525 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ο ΔΑ αφού είναι διεφθαρμένος δεν είναι με την μαφία ουσιαστικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 14:48 Ο Guest 881237: #10.500 05-01-25 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ .
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, με τη μαφία είναι κανονικά. Κανονικά. Άσε τι έκανε ο ΔΑ του #48... Click για ανάπτυξη... Ε άρα θα μας συνέφερε καλέ .