giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.259 μηνύματα.

05-01-25

13:02
Φίλε από το 2022 έβλεπα τα παλιά νήματα Παλέρμο και ήθελα να το επαναφέρω. Το είχε πάρει το μάτι μου και όταν επέστρεψα ενεργά στο φόρουμ (το 2020) αλλά δεν το είχα καταλάβει ποτέ και δεν ασχολήθηκα. Μεγάλη απογοήτευση το ότι κανένας παλιός δεν το ήθελε (με όσους είχα μιλήσει τότε) οπότε τα props δεν πάνε μόνο σε εμένα και την Κέιτ αλλά και σε όλη την new gen του φόρουμ που το γουστάρατε και το κάναμε πραγματικότητα.Να είστε καλά εσύ και η αδυσώπητη @Kate1914 που επαναφέρατε την παράδοση, εγώ πριν την πρωτοβουλία σας δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε αυτό στο φόρουμ.
Θα δούμε, θα δούμε. Ως τώρα εσένα και τον Ούλτρα δεν σας είδαμε ποτέ ως πολίτες και ειδικά εσένα θέλω πάρα πολύ να σε δω ως πολίτη. Θα κάνεις καλή έρευνα.Το βάζω στοίχημα όμως ρε, την επόμενη να μην καταλάβεις τον ρόλο μου από την αρχή.![]()
Βασικά πρέπει να μαζέψουμε κόσμο για να παιχτεί το extreme πάλι αλλά φαίνεται αρκετά δύσκολο αυτό.Πάντως αυτό που σκεφτόμουν, είναι ότι θα πρέπει ίσως ν' αναμορφωθούν λίγο οι κανόνες...Δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Αν επιτρέπεται...
Π.χ. να μη γίνεται...δολοφονία και ψηφοφορία...με "το καλημέρα". Να μετατεθούν, αυτά τα δύο ειδικά, δυο/τρεις μέρες μετά την έναρξη...