Τι να κάνουμε, μαλάκας ο κόσμος, αλλα μαλάκας εις διπλούν αυτός που προσπαθεί μόνος του να τον φτιάξει.
Διαφωνώ
το ότι στο δικό σου περιβάλλον πέτυχες 15 μαλακες δεν σημαίνει ότι είναι έτσι γενικά. Σε πληροφορώ όλοι μου οι φίλοι και συνεργάτες είναι πολύ υπεύθυνοι σε αυτό το κομμάτι . Θες να στους αριθμήσω;
μην σκέφτεσαι έτσι. Ένας άνθρωπος με μια κακή εμπειρία, έχει 2 επιλογές : ή να γίνει το ίδιο σκατα με αυτούς που τον πληγώσανε ή να πει εγώ δεν θα γίνω έτσι, θα κάνω τη διαφορά.
η μαμά μου πέρασε σε όλη της την εφηβεία λευχαιμία, έχασε καθε όνειρο από το να κάνει αυτά που αγαπά, από άλλους ανθρώπους, που την ανάγκασαν να κάνει πράγματα που δεν ήθελε μετά και δεν κατάφερε ποτέ τα όνειρα της. Της φέρθηκαν και άσχημα, κι άδικα, χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό
Θα μπορούσε να έλεγε τα ίδια,όμως κοιτα που μόνο το καλό κάνει στους ανθρώπους. Αν δει κακό, απλώς αποχωρεί, κι ποτέ δεν έπαψε να παλεύει για αυτα που θέλει και πιστεύει , κι ας έχει εμπόδια ακόμα με την υγεία της, γιατί ο καρκίνος ακόμα κι αν σε αφήσει , αφήνει τα σημάδια του, πάντα .
η γιαγιά μου στα 13 της έμεινε ορφανή από μάνα κι ο πατέρας της την παράτησε και έφυγε στη Κρήτη να κάνει αλλού οικογένεια. Είχε 3 αδερφές που δεν την έδιναν πολύ σημασία γιατί ήταν μεγαλύτερες και κάνανε κι αυτές την τύχη τους. Έμενε από το ένα σπίτι στο άλλο, πολλές φορές δεν είχε να φάει
κι όμως κατάφερε και έχτισε τη ζωή της με αξιοπρέπεια και δουλειά, πολύ δουλειά . Και σε όλους τους ανθρώπους απαντά με αγάπη , ενώ τότε δεν πήρε!
ο εύκολος δρόμος είναι να είσαι ο μαλακας, απλώς.
Μην κάνεις αυτά που δεν θα ήθελαν να σου κάνουν, γυρνάει ο τροχός, και θα το δεις, γιατί εσύ δεν έχεις τόσο σκληρή καρδιά .
Μια απλή συμβουλή από εμένα.
Καλημέρα !