rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #9.461 23-10-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Νιώθω σα να με γλωσσοτρώνε κάθε μέρα, κάθε μέρα καταβεβλημένος λες και έχω πυρετό. Εχω το Θεο μου μαζί μου. Όλα θα γίνουν δίκαια. Click για ανάπτυξη... Το έχω πάθει, ένα χρόνο τυραννία Κουράγιο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.462 23-10-24 14:27 @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:30 Η Reader έγραψε: #9.463 23-10-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:31 Η rafaela11: #9.464 23-10-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:32 Η Reader έγραψε: #9.465 23-10-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:42 Η Υδροχόος έγραψε: #9.466 23-10-24 14:42 Προσωπικά, δεν πιστεύω/ασχολούμαι με γλωσσοφαγιές/μάτια κ.λπ. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος όλα να αποδίδονται εκεί... Χίλια στραβά θα μας τύχουν, και λίγα καλά. Αυτή είναι η ζωή... Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:44 Ο Valder έγραψε: #9.467 23-10-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Κάποιες φορές προσπαθώ να πολεμήσω τη φωτιά με τη φωτιά, αναγκάζομαι να κάνω tap into στη Σκοτεινούλα (η σκοτεινή μου θηλυκή φύση), αλλά δεν μοιάζει να με κανει να αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμα κι εκεινη γνωρίζει καλά ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις κι απλά πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Αυτό είναι το ένα κομμάτι της επιβάρυνσης. Το άλλο με τους ανθρωπους που απολαμβάνουν τον πόνο μου, well μπορεί και το αντιμετωπίζει, μπορώ να την αισθανθώ να βγάζει νύχια, σαν ενα θηρίο απο φλόγα που εκπορεύεται απο μέσα μου και τους καίει πίσω, ανταποδίδει τα δέοντα. Ανακουφιστικό θα έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... That's fucked up! Λυπάμαι που πέρασες κάτι τετοιο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:46 Η rafaela11: #9.468 23-10-24 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:53 Η Υδροχόος έγραψε: #9.469 23-10-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Click για ανάπτυξη... Ραφ μου, δεν ξέρεις τι είπες, μόλις τώρα...Την αγαπώ, την λατρεύω, την ευλαβούμαι πολύ την Παναγιά... Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω. Η ηρεμία της, γίνεται ηρεμία μου, κάποιες φορές. Διαφορετικά, δε θα την πάλευα και με την κακία, υποκρισία, διπροσωπία των ανθρώπων... Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά που λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί. Θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Ένας φίλος έλεγε το εξής, που συνηθίζω να το λέω κι εγώ : "Μην ξεχνάτε...την Παναγιά απ' το φουστάνι..."... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Η rafaela11: #9.470 23-10-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Νιώθω σα να με γλωσσοτρώνε κάθε μέρα, κάθε μέρα καταβεβλημένος λες και έχω πυρετό. Εχω το Θεο μου μαζί μου. Όλα θα γίνουν δίκαια. Click για ανάπτυξη... Το έχω πάθει, ένα χρόνο τυραννία Κουράγιο
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:27 Ο Valder έγραψε: #9.462 23-10-24 14:27 @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:30 Η Reader έγραψε: #9.463 23-10-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:31 Η rafaela11: #9.464 23-10-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:32 Η Reader έγραψε: #9.465 23-10-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:42 Η Υδροχόος έγραψε: #9.466 23-10-24 14:42 Προσωπικά, δεν πιστεύω/ασχολούμαι με γλωσσοφαγιές/μάτια κ.λπ. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος όλα να αποδίδονται εκεί... Χίλια στραβά θα μας τύχουν, και λίγα καλά. Αυτή είναι η ζωή... Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:44 Ο Valder έγραψε: #9.467 23-10-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Κάποιες φορές προσπαθώ να πολεμήσω τη φωτιά με τη φωτιά, αναγκάζομαι να κάνω tap into στη Σκοτεινούλα (η σκοτεινή μου θηλυκή φύση), αλλά δεν μοιάζει να με κανει να αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμα κι εκεινη γνωρίζει καλά ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις κι απλά πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Αυτό είναι το ένα κομμάτι της επιβάρυνσης. Το άλλο με τους ανθρωπους που απολαμβάνουν τον πόνο μου, well μπορεί και το αντιμετωπίζει, μπορώ να την αισθανθώ να βγάζει νύχια, σαν ενα θηρίο απο φλόγα που εκπορεύεται απο μέσα μου και τους καίει πίσω, ανταποδίδει τα δέοντα. Ανακουφιστικό θα έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... That's fucked up! Λυπάμαι που πέρασες κάτι τετοιο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:46 Η rafaela11: #9.468 23-10-24 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:53 Η Υδροχόος έγραψε: #9.469 23-10-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Click για ανάπτυξη... Ραφ μου, δεν ξέρεις τι είπες, μόλις τώρα...Την αγαπώ, την λατρεύω, την ευλαβούμαι πολύ την Παναγιά... Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω. Η ηρεμία της, γίνεται ηρεμία μου, κάποιες φορές. Διαφορετικά, δε θα την πάλευα και με την κακία, υποκρισία, διπροσωπία των ανθρώπων... Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά που λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί. Θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Ένας φίλος έλεγε το εξής, που συνηθίζω να το λέω κι εγώ : "Μην ξεχνάτε...την Παναγιά απ' το φουστάνι..."... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Η rafaela11: #9.470 23-10-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:30 Η Reader έγραψε: #9.463 23-10-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:31 Η rafaela11: #9.464 23-10-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:32 Η Reader έγραψε: #9.465 23-10-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:42 Η Υδροχόος έγραψε: #9.466 23-10-24 14:42 Προσωπικά, δεν πιστεύω/ασχολούμαι με γλωσσοφαγιές/μάτια κ.λπ. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος όλα να αποδίδονται εκεί... Χίλια στραβά θα μας τύχουν, και λίγα καλά. Αυτή είναι η ζωή... Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:44 Ο Valder έγραψε: #9.467 23-10-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Κάποιες φορές προσπαθώ να πολεμήσω τη φωτιά με τη φωτιά, αναγκάζομαι να κάνω tap into στη Σκοτεινούλα (η σκοτεινή μου θηλυκή φύση), αλλά δεν μοιάζει να με κανει να αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμα κι εκεινη γνωρίζει καλά ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις κι απλά πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Αυτό είναι το ένα κομμάτι της επιβάρυνσης. Το άλλο με τους ανθρωπους που απολαμβάνουν τον πόνο μου, well μπορεί και το αντιμετωπίζει, μπορώ να την αισθανθώ να βγάζει νύχια, σαν ενα θηρίο απο φλόγα που εκπορεύεται απο μέσα μου και τους καίει πίσω, ανταποδίδει τα δέοντα. Ανακουφιστικό θα έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... That's fucked up! Λυπάμαι που πέρασες κάτι τετοιο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:46 Η rafaela11: #9.468 23-10-24 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:53 Η Υδροχόος έγραψε: #9.469 23-10-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Click για ανάπτυξη... Ραφ μου, δεν ξέρεις τι είπες, μόλις τώρα...Την αγαπώ, την λατρεύω, την ευλαβούμαι πολύ την Παναγιά... Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω. Η ηρεμία της, γίνεται ηρεμία μου, κάποιες φορές. Διαφορετικά, δε θα την πάλευα και με την κακία, υποκρισία, διπροσωπία των ανθρώπων... Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά που λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί. Θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Ένας φίλος έλεγε το εξής, που συνηθίζω να το λέω κι εγώ : "Μην ξεχνάτε...την Παναγιά απ' το φουστάνι..."... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Η rafaela11: #9.470 23-10-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:31 Η rafaela11: #9.464 23-10-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:32 Η Reader έγραψε: #9.465 23-10-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:42 Η Υδροχόος έγραψε: #9.466 23-10-24 14:42 Προσωπικά, δεν πιστεύω/ασχολούμαι με γλωσσοφαγιές/μάτια κ.λπ. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος όλα να αποδίδονται εκεί... Χίλια στραβά θα μας τύχουν, και λίγα καλά. Αυτή είναι η ζωή... Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:44 Ο Valder έγραψε: #9.467 23-10-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Κάποιες φορές προσπαθώ να πολεμήσω τη φωτιά με τη φωτιά, αναγκάζομαι να κάνω tap into στη Σκοτεινούλα (η σκοτεινή μου θηλυκή φύση), αλλά δεν μοιάζει να με κανει να αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμα κι εκεινη γνωρίζει καλά ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις κι απλά πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Αυτό είναι το ένα κομμάτι της επιβάρυνσης. Το άλλο με τους ανθρωπους που απολαμβάνουν τον πόνο μου, well μπορεί και το αντιμετωπίζει, μπορώ να την αισθανθώ να βγάζει νύχια, σαν ενα θηρίο απο φλόγα που εκπορεύεται απο μέσα μου και τους καίει πίσω, ανταποδίδει τα δέοντα. Ανακουφιστικό θα έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... That's fucked up! Λυπάμαι που πέρασες κάτι τετοιο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:46 Η rafaela11: #9.468 23-10-24 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:53 Η Υδροχόος έγραψε: #9.469 23-10-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Click για ανάπτυξη... Ραφ μου, δεν ξέρεις τι είπες, μόλις τώρα...Την αγαπώ, την λατρεύω, την ευλαβούμαι πολύ την Παναγιά... Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω. Η ηρεμία της, γίνεται ηρεμία μου, κάποιες φορές. Διαφορετικά, δε θα την πάλευα και με την κακία, υποκρισία, διπροσωπία των ανθρώπων... Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά που λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί. Θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Ένας φίλος έλεγε το εξής, που συνηθίζω να το λέω κι εγώ : "Μην ξεχνάτε...την Παναγιά απ' το φουστάνι..."... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Η rafaela11: #9.470 23-10-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:32 Η Reader έγραψε: #9.465 23-10-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:42 Η Υδροχόος έγραψε: #9.466 23-10-24 14:42 Προσωπικά, δεν πιστεύω/ασχολούμαι με γλωσσοφαγιές/μάτια κ.λπ. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος όλα να αποδίδονται εκεί... Χίλια στραβά θα μας τύχουν, και λίγα καλά. Αυτή είναι η ζωή... Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:44 Ο Valder έγραψε: #9.467 23-10-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Κάποιες φορές προσπαθώ να πολεμήσω τη φωτιά με τη φωτιά, αναγκάζομαι να κάνω tap into στη Σκοτεινούλα (η σκοτεινή μου θηλυκή φύση), αλλά δεν μοιάζει να με κανει να αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμα κι εκεινη γνωρίζει καλά ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις κι απλά πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Αυτό είναι το ένα κομμάτι της επιβάρυνσης. Το άλλο με τους ανθρωπους που απολαμβάνουν τον πόνο μου, well μπορεί και το αντιμετωπίζει, μπορώ να την αισθανθώ να βγάζει νύχια, σαν ενα θηρίο απο φλόγα που εκπορεύεται απο μέσα μου και τους καίει πίσω, ανταποδίδει τα δέοντα. Ανακουφιστικό θα έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... That's fucked up! Λυπάμαι που πέρασες κάτι τετοιο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:46 Η rafaela11: #9.468 23-10-24 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:53 Η Υδροχόος έγραψε: #9.469 23-10-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Click για ανάπτυξη... Ραφ μου, δεν ξέρεις τι είπες, μόλις τώρα...Την αγαπώ, την λατρεύω, την ευλαβούμαι πολύ την Παναγιά... Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω. Η ηρεμία της, γίνεται ηρεμία μου, κάποιες φορές. Διαφορετικά, δε θα την πάλευα και με την κακία, υποκρισία, διπροσωπία των ανθρώπων... Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά που λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί. Θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Ένας φίλος έλεγε το εξής, που συνηθίζω να το λέω κι εγώ : "Μην ξεχνάτε...την Παναγιά απ' το φουστάνι..."... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Η rafaela11: #9.470 23-10-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη...
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:42 Η Υδροχόος έγραψε: #9.466 23-10-24 14:42 Προσωπικά, δεν πιστεύω/ασχολούμαι με γλωσσοφαγιές/μάτια κ.λπ. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος όλα να αποδίδονται εκεί... Χίλια στραβά θα μας τύχουν, και λίγα καλά. Αυτή είναι η ζωή... Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:44 Ο Valder έγραψε: #9.467 23-10-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Κάποιες φορές προσπαθώ να πολεμήσω τη φωτιά με τη φωτιά, αναγκάζομαι να κάνω tap into στη Σκοτεινούλα (η σκοτεινή μου θηλυκή φύση), αλλά δεν μοιάζει να με κανει να αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμα κι εκεινη γνωρίζει καλά ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις κι απλά πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Αυτό είναι το ένα κομμάτι της επιβάρυνσης. Το άλλο με τους ανθρωπους που απολαμβάνουν τον πόνο μου, well μπορεί και το αντιμετωπίζει, μπορώ να την αισθανθώ να βγάζει νύχια, σαν ενα θηρίο απο φλόγα που εκπορεύεται απο μέσα μου και τους καίει πίσω, ανταποδίδει τα δέοντα. Ανακουφιστικό θα έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... That's fucked up! Λυπάμαι που πέρασες κάτι τετοιο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:46 Η rafaela11: #9.468 23-10-24 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:53 Η Υδροχόος έγραψε: #9.469 23-10-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Click για ανάπτυξη... Ραφ μου, δεν ξέρεις τι είπες, μόλις τώρα...Την αγαπώ, την λατρεύω, την ευλαβούμαι πολύ την Παναγιά... Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω. Η ηρεμία της, γίνεται ηρεμία μου, κάποιες φορές. Διαφορετικά, δε θα την πάλευα και με την κακία, υποκρισία, διπροσωπία των ανθρώπων... Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά που λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί. Θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Ένας φίλος έλεγε το εξής, που συνηθίζω να το λέω κι εγώ : "Μην ξεχνάτε...την Παναγιά απ' το φουστάνι..."... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Η rafaela11: #9.470 23-10-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά, δεν πιστεύω/ασχολούμαι με γλωσσοφαγιές/μάτια κ.λπ. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος όλα να αποδίδονται εκεί... Χίλια στραβά θα μας τύχουν, και λίγα καλά. Αυτή είναι η ζωή... Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:44 Ο Valder έγραψε: #9.467 23-10-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Κάποιες φορές προσπαθώ να πολεμήσω τη φωτιά με τη φωτιά, αναγκάζομαι να κάνω tap into στη Σκοτεινούλα (η σκοτεινή μου θηλυκή φύση), αλλά δεν μοιάζει να με κανει να αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμα κι εκεινη γνωρίζει καλά ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις κι απλά πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Αυτό είναι το ένα κομμάτι της επιβάρυνσης. Το άλλο με τους ανθρωπους που απολαμβάνουν τον πόνο μου, well μπορεί και το αντιμετωπίζει, μπορώ να την αισθανθώ να βγάζει νύχια, σαν ενα θηρίο απο φλόγα που εκπορεύεται απο μέσα μου και τους καίει πίσω, ανταποδίδει τα δέοντα. Ανακουφιστικό θα έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... That's fucked up! Λυπάμαι που πέρασες κάτι τετοιο! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:46 Η rafaela11: #9.468 23-10-24 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:53 Η Υδροχόος έγραψε: #9.469 23-10-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Click για ανάπτυξη... Ραφ μου, δεν ξέρεις τι είπες, μόλις τώρα...Την αγαπώ, την λατρεύω, την ευλαβούμαι πολύ την Παναγιά... Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω. Η ηρεμία της, γίνεται ηρεμία μου, κάποιες φορές. Διαφορετικά, δε θα την πάλευα και με την κακία, υποκρισία, διπροσωπία των ανθρώπων... Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά που λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί. Θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Ένας φίλος έλεγε το εξής, που συνηθίζω να το λέω κι εγώ : "Μην ξεχνάτε...την Παναγιά απ' το φουστάνι..."... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Η rafaela11: #9.470 23-10-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κουράγιο Βάλντερ μου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που σε επηρεάζουν αρνητικά και απολαμβάνουν τον πόνο σου, άλλο τόσο υπάρχουν κι αυτοί που νοιάζονται για σένα και χαίρονται με τη χαρά σου. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Κάποιες φορές προσπαθώ να πολεμήσω τη φωτιά με τη φωτιά, αναγκάζομαι να κάνω tap into στη Σκοτεινούλα (η σκοτεινή μου θηλυκή φύση), αλλά δεν μοιάζει να με κανει να αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμα κι εκεινη γνωρίζει καλά ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις κι απλά πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Αυτό είναι το ένα κομμάτι της επιβάρυνσης. Το άλλο με τους ανθρωπους που απολαμβάνουν τον πόνο μου, well μπορεί και το αντιμετωπίζει, μπορώ να την αισθανθώ να βγάζει νύχια, σαν ενα θηρίο απο φλόγα που εκπορεύεται απο μέσα μου και τους καίει πίσω, ανταποδίδει τα δέοντα. Ανακουφιστικό θα έλεγα. Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Προσωπικά πέρασα ένα χρόνο από τη μια αρρώστια στην άλλη έτσι όχι χειρουργείο όχι ιώσεις που με κράτησαν εβδομάδες στο σπίτι.. και στο τέλος και μια λοιμώδη μονοπυρήνωση.. Μια μέρα πήγα εκκλησία έκλαψα με λυγμούς και από τότε έχω την υγεία μου είναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... That's fucked up! Λυπάμαι που πέρασες κάτι τετοιο!
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:46 Η rafaela11: #9.468 23-10-24 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:53 Η Υδροχόος έγραψε: #9.469 23-10-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Click για ανάπτυξη... Ραφ μου, δεν ξέρεις τι είπες, μόλις τώρα...Την αγαπώ, την λατρεύω, την ευλαβούμαι πολύ την Παναγιά... Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω. Η ηρεμία της, γίνεται ηρεμία μου, κάποιες φορές. Διαφορετικά, δε θα την πάλευα και με την κακία, υποκρισία, διπροσωπία των ανθρώπων... Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά που λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί. Θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Ένας φίλος έλεγε το εξής, που συνηθίζω να το λέω κι εγώ : "Μην ξεχνάτε...την Παναγιά απ' το φουστάνι..."... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Η rafaela11: #9.470 23-10-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πολύ ωραίο αυτό. Μπράβο... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:53 Η Υδροχόος έγραψε: #9.469 23-10-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Click για ανάπτυξη... Ραφ μου, δεν ξέρεις τι είπες, μόλις τώρα...Την αγαπώ, την λατρεύω, την ευλαβούμαι πολύ την Παναγιά... Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω. Η ηρεμία της, γίνεται ηρεμία μου, κάποιες φορές. Διαφορετικά, δε θα την πάλευα και με την κακία, υποκρισία, διπροσωπία των ανθρώπων... Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά που λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί. Θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Ένας φίλος έλεγε το εξής, που συνηθίζω να το λέω κι εγώ : "Μην ξεχνάτε...την Παναγιά απ' το φουστάνι..."... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Η rafaela11: #9.470 23-10-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Πιστεύω πολύ στον θεό και νιώθω ειδικά με την Παναγία μια μεγάλη σύνδεση από τότε, σα να είναι συνέχεια δίπλα μου Λίγες μέρες πριν από τον 15αυγουστο πήγαμε με τη γιαγιά και τη μαμά στο χωριό εκκλησία και εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα δεν μπορούσα να σταματήσω, χωρίς λόγο εκεί νιώθω πως η Παναγία έβαλε το χέρι της και μου έστειλε μετά από 2 μήνες τον άνθρωπο μου, δουλειά, κι πολλά ακόμα όμορφα πράγματα Click για ανάπτυξη... Ραφ μου, δεν ξέρεις τι είπες, μόλις τώρα...Την αγαπώ, την λατρεύω, την ευλαβούμαι πολύ την Παναγιά... Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω. Η ηρεμία της, γίνεται ηρεμία μου, κάποιες φορές. Διαφορετικά, δε θα την πάλευα και με την κακία, υποκρισία, διπροσωπία των ανθρώπων... Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά που λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί. Θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Ένας φίλος έλεγε το εξής, που συνηθίζω να το λέω κι εγώ : "Μην ξεχνάτε...την Παναγιά απ' το φουστάνι..."...
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Η rafaela11: #9.470 23-10-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχω κλάψει/λυγίσει/γονατίσει, μπροστά της, χίλιες φορές. Και όποτε κι αν το έκανα, η χάρη της με "σκέπασε". Με προστατεύει, με ηρεμεί, με αγγαλιάζει η παρουσία της στη ζωή μου. Απ' αυτήν παίρνω δύναμη, για όσα πέρασα, περνώ ή θα περάσω... Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου !!! Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Και ύστερα σου λένε..."φέρτε μας στοιχεία, για να πιστέψουμε. Επιστημονικά δεν τεκμηριώνονται αυτά λέτε...". Τί να σας φέρουμε ; Ζητείστε και θα σας δοθεί και θα δείτε κι εσείς το θαύμα... Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας !
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:57 Ο Valder έγραψε: #9.471 23-10-24 14:57 Το μεγαλύτερο τέχνασμα του κακού είναι ότι πείθει την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει. Ω, υπάρχει... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.529 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 14:59 Η Υδροχόος έγραψε: #9.472 23-10-24 14:59 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας... finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Είναι κάτι που μόνο μπορείς να το νιώσεις!! Την κοιτάω και νιώθω ότι με καθησυχάζει σαν μαμά όλων μας ! Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ σωστά. Η Μάνα μας είναι. Η Μάνα όλων μας...
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:25 Η finesse έγραψε: #9.473 23-10-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: @rafaela11 αμα ειναι να μου παρει ενα χρονο να καθαρισω απο γλωσσοφαγια και να ηρεμησω απο το στρες και το στομαχάκι μου να καταλαγιάσει, την έκατσα! Είμαι στα όριά μου, μέρες δεν ξερω αν θα αντέξω. Click για ανάπτυξη... Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #9.474 23-10-24 16:35 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω) finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μέχρι να βρεις την άκρη σου, πάρε κάτι να σε βοηθήσει με το άγχος, την ένταση κτλ αν δνε την παλεύεις. Μη βασανίζεσαι. Είτε λέγεται βότανο, είτε λέγεται κάποια φόρμουλα σε χάπι. Βοηθάει πάρα πολύ και το μαγνήσιο σε χηλική μορφή. Θα βοηθηθείς και στον ύπνο, που συνήθως χτυπάει κι εκεί το άνω κάτω μας. Click για ανάπτυξη... Μιλας με γρίφους. Τι ειναι χηλική μορφή; (το ψαχνω κατι βρηκα) Ευχαριστω για την πρόταση, μάλλον αγκαλιά θέλω (σοβαρά, δεν κάνω πλάκα, θέλω να με πάρουν αγκαλιά απλά να κατσω εκει και να χαλαρώσω)
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:42 Η finesse έγραψε: #9.475 23-10-24 16:42 Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #9.476 23-10-24 16:45 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από finesse: Χηλικής μορφής είναι πχ το γλυκινικό μαγνήσιο. Το μαγνήσιο έχει διάφορες μορφές. Πρέπει να δεις ποιο σου κάνει, γιατί πχ άλλο ενδείκνυται για χαλάρωση, άλλο για δυσκοιλιότητα και πάει λέγοντας. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο.
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:51 Η finesse έγραψε: #9.477 23-10-24 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αυτα βλέπω, γιατι ΘΕΛΩ να γινω πιο δυσκοιλιος, όχι να με ρέψει κι άλλο ως παρενέργεια. Θενξ θα το διερευνησω! Μετα τον Άρμιν το καλοκαίρι, απόγινα απο άγχος, το τερμάτισα, δεν με εχω ξαναδει τοσο ευερέθιστο. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:53 Ο Valder έγραψε: #9.478 23-10-24 16:53 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από finesse: Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα είδα, τυχαία από ένα μήνυμά σου, ότι κάτι έγινε με τον Άρμιν. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και να το ξεπεράσατε όλο αυτό. Click για ανάπτυξη... Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ.
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 16:58 Η finesse έγραψε: #9.479 23-10-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι το καλοκαίρι, ειχε μπλοκαρει η ουρηθρα του απο ουρολιθο και ηταν στο νοσοκομειο. Εχασα εφτα ζωές κι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ευχαριστούμε πολύ. Click για ανάπτυξη... Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.758 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2024 στις 17:02 Ο Valder έγραψε: #9.480 23-10-24 17:02 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ.
Αρχική Δημοσίευση από finesse: Έλα, ρε συ, ο γλυκούλης. Θα ταλαιπωρήθηκε πολύ (κι εσύ μαζί, σίγουρα! Καταλαβαίνω!) Να είναι καλά το ψυχάκι. Click για ανάπτυξη... Καποια στιγμη ευχηθηκα αντι να βασανισει εκεινον, να βασανιζει εμένα, να πάρω εγω οτι χρέη εχω προς το Θεο. Το αγαπώ.