Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Αν υπάρχει μία άβολη κατάσταση με ένα άτομο, θεωρείτε σωστότερο να του μιλήσετε για να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας ή να αφήσετε το πράγμα ως έχει με την ελπίδα να φύγει αυτή η αίσθηση με το πέρασμα του χρόνου;
Μου πήρε λίγες μέρες, αλλά ήταν εξαιρετική απόφαση. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.192 μηνύματα.
Της μίλησα
για πες , για πες:popcorn:
Happy Episode 2 GIF by America's Got Talent

Poirot

Περιβόητο μέλος

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.192 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.514 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.131 μηνύματα.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.514 μηνύματα.
Μου πήρε λίγες μέρες, αλλά ήταν εξαιρετική απόφαση. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
Ισχυει, κι εγω μίλησα στον αδερφο μου τελικα, και νιωθω ομορφα.
Χαίρομαι πολύ που ξεκαθάρισε η κατάσταση και για τους δυο σας :hug: