Αγάπη μου γλυκιά δυστηχως θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι στην παρούσα φάση δεν μπορείς να βοηθήσεις εσύ τον Φώτη γιατί ακριβώς είστε στην ίδια μοίρα.
Ακριβώς όμως...με έχετε απασχολήσει με ακριβώς τα ίδια θέματα ....
Αυτό το λέω μετά και απο δικές μας συζητήσεις και φυσικά δεν βλέπω πουθενά τις επιθέσεις που λες .
Τώρα επειδή δεν σου αρέσουν αυτά που σου λέω πλέον γιατί ειναι η αλήθεια και όχι γιατι σε χαϊδεύω ειναι καθαρά δικό σου θέμα και δεν με απασχολεί καθόλου...
Το έχω ξαναπεί..το να μου στέλνουν κάποιοι μηνυματα να μου κατηγορούν ανθρώπους, να μου λένε γεγονότα και εγώ να κάθομαι και να τα πιστεύω και όχι να τα ψάχνω να δω αν όντως έχουν γίνει έτσι και αν όντως σε έχουν προσβάλει δεν θα το κάνω ...
Πιόνι για να μαζεύεται δημόσιες καρδούλες δεν θα γίνω...
Σου έχω πει ουκ ολίγα για το ποια η γνώμη μου για πολλούς που με ρωτούσες και μάλιστα συμφωνούσες και εσύ και πλέον βλέπω μια άλλη συμπεριφορά...
Άλλωστε είναι γνωστό πως όποιος σου λέει κάποια πραγνατα για να σε κινητοποίηση τον λαμβάνεις σαν εχθρό σου και όπως στα ειπα σε μηνύματα το λέω και δημόσια πλέον ότι δεν είναι τυχαίο ότι πας από τον έναν στον άλλον ζητώντας αποδοχή και εσύ..
Ένα θα σου πω ..είσαι 18 και είμαι 42 ..
Αυτό να το σκεφτείς την επόμενη φορά που θα νομίζεις ότι θα καθίσω να πιστέψω πολλά από αυτά που μου έχεις πει ..
Αν περίμενες ότι μπορείς εσύ να με πατήσεις πάνω στην ευαισθησία μου με ψυχολογικά γεγονότα και με αλλά πολλά για να λάβεις κάτι το οποίο δεν πήρες από εκεί που ήσουν εισαι βαθιά νυχτωμένη ότι θα άφηνα όλα αυτά έτσι και δεν θα έψαχνα να δω αν είναι όντως αλήθεια..
Αυτά και το κλείνω γιατί και εσύ και ο Φώτης το να πατάτε σε ψυχολογικά θέματα να ψάχνετε προσοχή και αποδοχή μέσα από ένα φόρουμ παίζοντας με ευαισθησίες και ηθικές ανθρώπων είναι τουλάχιστον κατακριτέο και άμεσα επιληψίμο ακομα και από την διαχείριση ...
Στο λέω και δημόσια πρόσεχε γιατί αυτή σου ή συμπεριφορά δεν θα σου προσφέρει αυτό που αναζητάς και άσε τα παραμύθια για επιθέσεις που ούτε καν υπάρχουν.
Δεν έχω κανένα λόγο να σου επιυεθω απλά πλέον δεν μπορώ να πιστεύω όλα αυτά που μου έλεγες πιστεύοντας ότι δεν θα το ψάξω, να ρωτήσω τα ίδια τα άτομα αν ειναι όντως αληθεια .
Αυτά στους συνομιλήσουν σου αγάπη μου γλυκιά και όχι σε μια γυναίκα που έχει και κόρη σαν και εσένα και ξέρω πολύ καλύτερα να σας διαχειρίζομαι
Αυτά με καθόλου διάθεση ούτε για επίθεση ούτε για κάτι άλλο..
Άλλωστε δεν έχω λόγο να επιτίθομαι απλά κάποια πράγματα πρπει να λέγονται ωμά όταν πατάνε σε θέματα ψυχολογίας και το κυριότερο?
Όταν θίγεις ηθικές άλλων ανθρώπων...