American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.358 μηνύματα.

17-06-22

22:03
Ισχύει απλά είναι αυτό που λες, μερικά πράγματα δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Ο φίλος μου είναι αυτός που είναι, με τις παραξενιές του, όμως ξέρω ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί που σε γενικές γραμμές είμαι τυχερός που τον έχω φίλο μου. Λάθη έκανα εγώ και εκείνος όμως δεν μπορώ να σταθώ σε αυτά καθώς κατέστρεψα την ψυχική μου υγεία. Ίσα ίσα θα σου πω ότι με ανεχθηκε σε καιρό που η ψυχική μου υγεία έπιασε πάτο και τον έβριζα μέσα στη μούρη του, άρα αυτό λέει πολλά που δεν με έκανε στην άκρη.Μιλούσα για το κομμάτι που λες «Άδικα τον κατηγορούσα τόσο καιρό». Τον κατηγορούσες επειδή δεν είχε καλή συμπεριφορά απέναντί σου. Όσο για τα υπόλοιπα, καλά θα κάνεις. Αν και δεν μπορούμε να έχουμε έλεγχο πάντα σε όλα, οπότε μερικά πράγματα θα συμβαίνουν, θα μας στεναχωρούν, θα τσακωνόμαστε, θα τα βρίσκουμε, μπορεί και να μην τα βρίσκουμε, και θα πηγαίνουμε παρακάτω.