Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.463 εγγεγραμμένα μέλη και 3.564.997 μηνύματα σε 106.065 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 425 άτομα.
Ασχετο, είμαι ακόμα ψόφια. Χθες και σήμερα ζήτημα να εχω σηκωθεί δεκα φορές από το κρεβάτι και εχω χάσει ολίγον την οξυδέρκεια μου. Οπότε δε μου ερχεται κάποια καλή ατάκα για απάντηση.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.298 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.298 μηνύματα.
Άρπαξε δυο πακέτα δρακουλίνια, τρεις σειρές κρακεράκια και 42 dips γκουακαμόλε και χώσου στο πλησιέστερο καταφύγιο και μη βγαλεις κεφάλι μέχρι να σου πουμε οτι τελειωσε ο πόλεμος.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Άρπαξε δυο πακέτα δρακουλίνια, τρεις σειρές κρακεράκια και 42 dips γκουακαμόλε και χώσου στο πλησιέστερο καταφύγιο και μη βγαλεις κεφάλι μέχρι να σου πουμε οτι τελειωσε ο πόλεμος.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.