Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

• Thread starter Thread starter Pak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Συγγνώμη, τώρα σε είδα. Δεν κρυώνεις μ' αυτό το - διάφανο - νεγκλιζέ ; :P

Σε κάθε περίπτωση, ωραιότατο !!! Ανοιξιάτικο, ανάλαφρο και χαρούμενο. Με γειες...
Πεθαινωωωωω

Ευχαριστώ και εχω να δηλώσω οτι δεν κρυώνω, μιας και είμαι θερμοαιμη :laugh:

Υ. Γ Ευτυχώς που δεν έχει γατούλη το φόρουμ αχαχα

Να σου πω την αλήθεια μόλις είδα το μήνυμα της Τριξ μπήκα στη συλλογή μου, αλλα μετά ημουν σε φάση Πακ σταμάτα να είσαι παρορμητική. Οπότε, το αφήνω για το μέλλον και τολμώ να πω για το άμεσο μέλλον

Εγώ το μετάνιωσα πάντως .

Να σου πω την αλήθεια μόλις είδα το μήνυμα της Τριξ μπήκα στη συλλογή μου, αλλα μετά ημουν σε φάση Πακ σταμάτα να είσαι παρορμητική. Οπότε, το αφήνω για το μέλλον και τολμώ να πω για το άμεσο μέλλον

Εγώ το μετάνιωσα πάντως .
Ποιο;

16K για μια κατάκτηση fluent γλώσσας αγγλικών :P

ΥΓ:Αυτά είναι

Α. Ε η αλήθεια ηταν οτι πήρες μια παρορμητική απόφαση στο είπα και τότε. Αλλα δεν είναι και το τέλος του κόσμου.
Δεν είμαι κότα σαν κάτι άλλους (σορι ) που ντρέπονται τοοοοοοσο πολύ λες και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί τους (εκτός κι αν έχουν ανασφάλειες με την εμφάνιση τους ,τότε το δέχομαι ) απλά ακούστηκαν διαφορά ότι ψάχνω αμόρε, θέλω προσοχή κλπ .

Braxton Family Values Love GIF by WE tv

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Unlike English, an ordinary West Germanic language, Spanish is actually considered a romantic language. :P
Θα με τρελάνεις εσύ σήμερα με το fluency και στις 2 γλώσσες.

Δεν είμαι κότα σαν κάτι άλλους (σορι ) που ντρέπονται τοοοοοοσο πολύ λες και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί τους (εκτός κι αν έχουν ανασφάλειες με την εμφάνιση τους ,τότε το δέχομαι ) απλά ακούστηκαν διαφορά ότι ψάχνω αμόρε, θέλω προσοχή κλπ .
Καλά αυτό το εχω ακούσει και γω μονο και μόνο επειδή είμαι πολύ φιλική με τους περισσότερους.

Μην ξεχνάμε και την αραβική επιρροή στην ισπανική γλώσσα...

@Ioannidou θα παίξουμε ξύλο στο λέω .Μόνο ο τζουστ μου βάζει μπερδεύτηκα ,είναι τρόπος επικοινωνίας μας .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back