RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
12-03-22
16:03
Με 4 ώρες την εβδομάδα και με μια επαφή με την γλώσσα, σε 2 χρόνια παίρνεις Β2!@RafAspa94, ερώτηση! Σκέφτομαι να ξεκινήσω Ισπανικά σύντομα, μόλις ξεμπερδέψω με Πανελλήνιες, αλλά έχω ασχοληθεί μόνο με Αγγλικά προς το παρόν, και δεν ξέρω πόσα χρόνια χρειάζονται για να γίνει κανείς fluent στα Ισπανικά. Την λατρεύω σαν γλώσσα.
12-03-22
16:05
Κι εγώ το ίδιο κάνω στα γαλλικά !!!!!!!!!!!!! Ωραία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με 4 ώρες την εβδομάδα και με μια επαφή με την γλώσσα, σε 2 χρόνια παίρνεις Β2!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βασικά 6 ώρες .
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
12-03-22
16:07
Τέεελεια Όχι σαν τα Αγγλικά δηλαδή που κάναμε 8+ χρόνια για να τα μάθουμε τελικά προς το τέλοςΜε 4 ώρες την εβδομάδα και με μια επαφή με την γλώσσα, σε 2 χρόνια παίρνεις Β2!
12-03-22
16:08
Καλα κι αυτό υπερβολή είναι ... Εκμετάλλευση άκου 8 χρόνια για β2Τέεελεια Όχι σαν τα Αγγλικά δηλαδή που κάναμε 8+ χρόνια για να τα μάθουμε τελικά προς το τέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
12-03-22
16:10
Ακριβώς αυτό συζητούσαμε με τους μαθητές μου τις προάλλες. Πάντα στη β' ξένη γλώσσα επειδή έχουμε θεμέλιο τα αγγλικά, είναι πιο εύκολο να μάθεις μια άλλη λατινογενής σε ένα εύλογο χρονικό διάστημαΤέεελεια Όχι σαν τα Αγγλικά δηλαδή που κάναμε 8+ χρόνια για να τα μάθουμε τελικά προς το τέλος
12-03-22
16:11
Σωστά και συνήθως είναι φοιτητές ή εργάζονται οπότε έχουν πάραπανω χρόνο σε σχέση με τους μαθητές!!!Ακριβώς αυτό συζητούσαμε με τους μαθητές μου τις προάλλες. Πάντα στη β' ξένη γλώσσα επειδή έχουμε θεμέλιο τα αγγλικά, είναι πιο εύκολο να μάθεις μια άλλη λατινογενής σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
12-03-22
16:13
Πολύ σωστά! Όλοι όσοι αποφασίζουν να ασχοληθούν με μια ακόμα γλώσσα έχουν ξεμπερδέψει με το σχολείο. Συνήθως τα μικρά, πάνε για β' ξένη γλώσσα σαν στήριγμα για το σχολείο...Σωστά και συνήθως είναι φοιτητές ή εργάζονται οπότε έχουν πάραπανω χρόνο σε σχέση με τους μαθητές!!!
12-03-22
16:15
En algún momento desarrollé un interés por aprender español, hasta que ya no estaba en mis intenciones cuando me di cuenta de que era solo una formalidad más de mi entusiasmo por algo.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
12-03-22
16:15
Ώπα…En algún momento desarrollé un interés por aprender español, hasta que ya no estaba en mis intenciones cuando me di cuenta de que era solo una formalidad más de mi entusiasmo por algo.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Not to brag αλλά κατάλαβα το «español»
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
12-03-22
16:21
12-03-22
16:22
Πως τα έμαθες μόνος ??En algún momento desarrollé un interés por aprender español, hasta que ya no estaba en mis intenciones cuando me di cuenta de que era solo una formalidad más de mi entusiasmo por algo.
12-03-22
16:30
Bueno, me gustaría pensar que es un poco más fácil para los angloparlantes, como yo, aprender el idioma porque muchas palabras provienen del latín. El español también usa el mismo alfabeto que el inglés, y muchas de las palabras se pronuncian tal como se escriben.Πως τα έμαθες μόνος ??
12-03-22
16:30
Αχ πρέπει να πάω στη μετάφραση.Bueno, me gustaría pensar que es un poco más fácil para los angloparlantes, como yo, aprender el idioma porque muchas palabras provienen del latín. El español también usa el mismo alfabeto que el inglés, y muchas de las palabras se pronuncian tal como se escriben.
Ε περίμενε ...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
12-03-22
16:31
Ε ρε φωτιά που πήρε το γκουγκλ τρανσλειτ μου
12-03-22
16:31
Και πάλι εγώ δε θα μπορούσα να μάθω μια γλώσσα μόνη μου ... Μπράβο!!!Bueno, me gustaría pensar que es un poco más fácil para los angloparlantes, como yo, aprender el idioma porque muchas palabras provienen del latín. El español también usa el mismo alfabeto que el inglés, y muchas de las palabras se pronuncian tal como se escriben.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
12-03-22
16:33
Κανονικά έπρεπε να πατήσω απανωτά μπερδεύτηκα, αλλά εχε χάρη
Joji
Επιφανές μέλος
12-03-22
16:33
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΕ ρε φωτιά που πήρε το γκουγκλ τρανσλειτ μου
12-03-22
16:35
Δεν έχασα ευκαιρίαΚανονικά έπρεπε να πατήσω απανωτά μπερδεύτηκα, αλλά εχε χάρη
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
12-03-22
16:38
Pues, yo intenté aprender portugués sola, sin embargo, en algún momento necesisté la ayuda de un maestro!
De todas formas, esto significa que tienes mucha voluntad y sin duda es algo admirable!
De todas formas, esto significa que tienes mucha voluntad y sin duda es algo admirable!
Λοιπόν, εγώ δοκίμασα να μάθω μόνη πορτογαλικά αλλά κάποια στιγμή χρειάστηκα τη βοήθεια κάποιου καθηγητή. Εν πάση περιπτώσει αυτό δηλώνει οτι έχεις μεγάλη θέληση και αδιαμφισβήτητα είναι κάτι το αξιοθαύμαστο
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
12-03-22
16:39
Συγγνώμη, τώρα σε είδα. Δεν κρυώνεις μ' αυτό το - διάφανο - νεγκλιζέ ;Κανονικά έπρεπε να πατήσω απανωτά μπερδεύτηκα, αλλά εχε χάρη
Σε κάθε περίπτωση, ωραιότατο !!! Ανοιξιάτικο, ανάλαφρο και χαρούμενο. Με γειες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- nearos
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.