Ούτε καν, τους συγχαίρουν μόνο στα λόγια. Φωνάζουν γιατροί, επιδημιολόγοι για την κατάσταση και η κυβέρνηση τα αφήνει όλα στο έλεος του θεού, θέλοντας να πετύχει ανοσία αγέλης όπως έκανε ο Τζόνσον στην Αγγλία. Και σου φέρνω το παράδειγμα οι υγειονομικοί φώναζαν παράταση 2 εβδομάδων στο άνοιγμα σχολείων και πανεπιστημίων και ο Μητσοτάκης, βγαίνει και λέει εγώ θα τα ανοίξω. Αυτό εμένα μου δείχνει ότι δεν σέβεται την προσπάθεια που κάνουν, την κατάσταση που επικρατεί στις ΜΕΘ κλπ κλπ. αντί να βοηθήσει. Βγαίνει και πανηγυρίζει ότι τα έκαναν όλα σωστά και ότι εάν δεν άνοιγαν τα σχολεία αυτά τα κρούσματα θα κυκλοφορούσαν έξω. Ενώ εάν τα παιδιά κολλήσουν που κλείνουν τα τμήματα ένα ένα δεν θα θα κολλήσουν γονείς και παππούδες, μας δουλεύει κανονικότατα αυτό έχω να πω. Αχ ιδιωτική περίθαλψη, ιδιωτική εκπαίδευση όλα θέλουν να τα κάνουν ιδιωτικά και δημιουργούν κοινωνικές ανισότητες παντού. Θυμός μόνο. Καταργούν την κοινωνιολογία από τα σχολεία και βάζουν πάλι λατινικά, ένα ένα τα θυμάμαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Σιγά να μη νοιαστεί, όλο μέτρα στήριξης και μέτρα στήριξης αλλά μόνο κοροϊδία έχω δει εγώ. Περικοπές μισθών, προσωπικού και κολοκύθια τούμπανα, ανεργία στα ύψη, θα τα διαλύσουν όλα αυτοί. Στα τζάμπο ξέρω από γνωστούς μου, εκμεταλλεύονται προσωπικό, τους έχουν δουλικό, δεν πληρώνουν, γενικά ο χειρότερος εργοδότης, μακριά από εκεί.
Για το ρεύμα άλλο φρούτο, γιατί το φυσικό αέριο, τα προϊόντα στο σούπερ μάρκετ; Μην νιώθεις άσχημα είναι όλη η κατάσταση μία απογοήτευση δυστυχώς αλλά κάποιοι θα τους ξανά ψηφίσουν .... Μην ψάχνεις για ασφαλιστικό στην Ελλάδα και ειδικά με τον Κούλη εδώ κόβει την συνταγογτάφηση για τους ανασφάλιστους και τους στέλνει εν μέσω πανδημίας σε δημόσιες δομές! Δες
εδώ μετά λέμε για κοινωνικό κράτος.! Συγχίστηκα

αλήθεια σου λέω, και αναρωτιόμαστε γιατί οι νέοι φεύγουμε από την Ελλάδα, εάν και εγώ δεν θέλω να φύγω
Πάω να φάω, και θα επανέλθω.
Καλό μεσημέρι