Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.502 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 21:46 Η Aura έγραψε: #21 23-01-22 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αφού τουλάχιστον κατέληξαν στη λεκάνη και δεν έμειναν στον ποπό καλά είσαι αχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Δε ρώτησες εμένα, αλλα ναι οριοθετεί το χώρο της. Εκτός και αν δεν έχει μάθει να κάνει μέσα στη λεκάνη της. Click για ανάπτυξη... Και πως το σταματάει ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εμενα μου το έκανε παλιά όταν ήθελε να διαμαρτυρηθεί για κάτι. Τα κανε ακριβως έξω στο πατωμα. Μπορει να πονάει. Να εχει δυσφορία εσωτερική για κατι (πχ στρουβιτη), να ειναι αστειρωτο και να ψεκάζει πρακτικά εξω απο την τουαλέτα, ή να το ενοχλει κατι στην άμμο και να μη θελει να παει μέσα. Εμένα το εκανε και με κακάκια. Αμα ειχε παραπονο απο μενα για οτιδηποτε και θυμωνε, τα εκανε εξω απο την τουαλέτα. Η ασφαλής ερωτηση είναι σε εναν κτηνίατρο μονο. Click για ανάπτυξη... Α οκ αστείρωτο είναι , αυτό θα είναι . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 21:48 Ο Valder έγραψε: #22 23-01-22 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και πως το σταματάει ; Click για ανάπτυξη... Εαν υπαρχει προβλημα, της λυνει προφανως ο γιατρός το προβλημα. Εαν ειναι νεο μικρο γατάκι και δεν έχει μαθει, θα το παρεις και θα το βαλεις στην αμμο και θα του κανεις με τα πατουσάκια "σκαψιές" να καταλάβει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 21:49 Ο Guest 709611: #23 23-01-22 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Παιδιά πραγματικά ας μη μιλάμε για στρατόπεδα. Ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδώ. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, σ' αυτό που λες... Ωστόσο, μπορεί να προκύψει, στην πορεία, κι άλλη τέτοια εύλογη απορία, όπως της @Aura ... Μην πάμε και στ' άλλο άκρο, έτσι ; Να μην απαντάμε και στις ευγενικά διατυπωμένες απορίες, επειδή περιέχουν τη λέξη στρατόπεδο... Χαλάρωσε...Το κλίμα, εδώ, είναι πιο ανάλαφρο. Δεν χάνεται η μπάλα... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 21:54 Η Pak έγραψε: #24 23-01-22 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχεις δίκιο, σ' αυτό που λες... Ωστόσο, μπορεί να προκύψει, στην πορεία, κι άλλη τέτοια εύλογη απορία, όπως της @Aura ... Μην πάμε και στ' άλλο άκρο, έτσι ; Να μην απαντάμε και στις ευγενικά διατυπωμένες απορίες, επειδή περιέχουν τη λέξη στρατόπεδο... Χαλάρωσε...Το κλίμα, εδώ, είναι πιο ανάλαφρο. Δεν χάνεται η μπάλα... Click για ανάπτυξη... Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Guest 709611: #25 23-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρθηκα... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Καvέvας έγραψε: #26 23-01-22 22:00 Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:05 Η Aleksa έγραψε: #27 23-01-22 22:05 Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:06 Η Pak έγραψε: #28 23-01-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρομαι... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Click για ανάπτυξη... Το παιδιά ας μη μιλάμε άλλο για στρατόπεδα ήταν προτροπή. Και το ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδω ήταν μια δήλωση μου. Δε θεωρώ οτι ανάγκασα κανέναν να μη μιλάει ή επέβαλα συγκεκριμένη θεματολογία. Και θα είμαι όσο χαλαρή θελω. Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 709611: #29 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσεις, ρε φίλε !!! Μ' αρέσεις, λέμε... Κάποια στιγμή, θα σας πω κι εγώ (ή θα σας δείξω...) τα 'μελάκια' και την Λίντα. Τα μελάκια είναι 4 παραδεισάκια (ζεμπράκια, αλλιώς...) και η Λίντα είναι ινδικό χοιρίδιο. Η τελευταία, πεσκέσι του γιου μου...Την έφερε, απροειδοποίητα. Ούρλιαζα, πετάχτηκα ίσαμε το ταβάνι, απείλησα Θεούς και δαίμονες, αλλά, ύστερα από λίγο, πολύ την αγάπησα... Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 875331: #30 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αφού τουλάχιστον κατέληξαν στη λεκάνη και δεν έμειναν στον ποπό καλά είσαι αχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Δε ρώτησες εμένα, αλλα ναι οριοθετεί το χώρο της. Εκτός και αν δεν έχει μάθει να κάνει μέσα στη λεκάνη της. Click για ανάπτυξη... Και πως το σταματάει ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εμενα μου το έκανε παλιά όταν ήθελε να διαμαρτυρηθεί για κάτι. Τα κανε ακριβως έξω στο πατωμα. Μπορει να πονάει. Να εχει δυσφορία εσωτερική για κατι (πχ στρουβιτη), να ειναι αστειρωτο και να ψεκάζει πρακτικά εξω απο την τουαλέτα, ή να το ενοχλει κατι στην άμμο και να μη θελει να παει μέσα. Εμένα το εκανε και με κακάκια. Αμα ειχε παραπονο απο μενα για οτιδηποτε και θυμωνε, τα εκανε εξω απο την τουαλέτα. Η ασφαλής ερωτηση είναι σε εναν κτηνίατρο μονο. Click για ανάπτυξη... Α οκ αστείρωτο είναι , αυτό θα είναι .
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 21:48 Ο Valder έγραψε: #22 23-01-22 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και πως το σταματάει ; Click για ανάπτυξη... Εαν υπαρχει προβλημα, της λυνει προφανως ο γιατρός το προβλημα. Εαν ειναι νεο μικρο γατάκι και δεν έχει μαθει, θα το παρεις και θα το βαλεις στην αμμο και θα του κανεις με τα πατουσάκια "σκαψιές" να καταλάβει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 21:49 Ο Guest 709611: #23 23-01-22 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Παιδιά πραγματικά ας μη μιλάμε για στρατόπεδα. Ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδώ. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, σ' αυτό που λες... Ωστόσο, μπορεί να προκύψει, στην πορεία, κι άλλη τέτοια εύλογη απορία, όπως της @Aura ... Μην πάμε και στ' άλλο άκρο, έτσι ; Να μην απαντάμε και στις ευγενικά διατυπωμένες απορίες, επειδή περιέχουν τη λέξη στρατόπεδο... Χαλάρωσε...Το κλίμα, εδώ, είναι πιο ανάλαφρο. Δεν χάνεται η μπάλα... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 21:54 Η Pak έγραψε: #24 23-01-22 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχεις δίκιο, σ' αυτό που λες... Ωστόσο, μπορεί να προκύψει, στην πορεία, κι άλλη τέτοια εύλογη απορία, όπως της @Aura ... Μην πάμε και στ' άλλο άκρο, έτσι ; Να μην απαντάμε και στις ευγενικά διατυπωμένες απορίες, επειδή περιέχουν τη λέξη στρατόπεδο... Χαλάρωσε...Το κλίμα, εδώ, είναι πιο ανάλαφρο. Δεν χάνεται η μπάλα... Click για ανάπτυξη... Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Guest 709611: #25 23-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρθηκα... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Καvέvας έγραψε: #26 23-01-22 22:00 Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:05 Η Aleksa έγραψε: #27 23-01-22 22:05 Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:06 Η Pak έγραψε: #28 23-01-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρομαι... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Click για ανάπτυξη... Το παιδιά ας μη μιλάμε άλλο για στρατόπεδα ήταν προτροπή. Και το ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδω ήταν μια δήλωση μου. Δε θεωρώ οτι ανάγκασα κανέναν να μη μιλάει ή επέβαλα συγκεκριμένη θεματολογία. Και θα είμαι όσο χαλαρή θελω. Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 709611: #29 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσεις, ρε φίλε !!! Μ' αρέσεις, λέμε... Κάποια στιγμή, θα σας πω κι εγώ (ή θα σας δείξω...) τα 'μελάκια' και την Λίντα. Τα μελάκια είναι 4 παραδεισάκια (ζεμπράκια, αλλιώς...) και η Λίντα είναι ινδικό χοιρίδιο. Η τελευταία, πεσκέσι του γιου μου...Την έφερε, απροειδοποίητα. Ούρλιαζα, πετάχτηκα ίσαμε το ταβάνι, απείλησα Θεούς και δαίμονες, αλλά, ύστερα από λίγο, πολύ την αγάπησα... Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 875331: #30 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και πως το σταματάει ; Click για ανάπτυξη... Εαν υπαρχει προβλημα, της λυνει προφανως ο γιατρός το προβλημα. Εαν ειναι νεο μικρο γατάκι και δεν έχει μαθει, θα το παρεις και θα το βαλεις στην αμμο και θα του κανεις με τα πατουσάκια "σκαψιές" να καταλάβει.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 21:49 Ο Guest 709611: #23 23-01-22 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Παιδιά πραγματικά ας μη μιλάμε για στρατόπεδα. Ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδώ. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, σ' αυτό που λες... Ωστόσο, μπορεί να προκύψει, στην πορεία, κι άλλη τέτοια εύλογη απορία, όπως της @Aura ... Μην πάμε και στ' άλλο άκρο, έτσι ; Να μην απαντάμε και στις ευγενικά διατυπωμένες απορίες, επειδή περιέχουν τη λέξη στρατόπεδο... Χαλάρωσε...Το κλίμα, εδώ, είναι πιο ανάλαφρο. Δεν χάνεται η μπάλα... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 21:54 Η Pak έγραψε: #24 23-01-22 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχεις δίκιο, σ' αυτό που λες... Ωστόσο, μπορεί να προκύψει, στην πορεία, κι άλλη τέτοια εύλογη απορία, όπως της @Aura ... Μην πάμε και στ' άλλο άκρο, έτσι ; Να μην απαντάμε και στις ευγενικά διατυπωμένες απορίες, επειδή περιέχουν τη λέξη στρατόπεδο... Χαλάρωσε...Το κλίμα, εδώ, είναι πιο ανάλαφρο. Δεν χάνεται η μπάλα... Click για ανάπτυξη... Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Guest 709611: #25 23-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρθηκα... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Καvέvας έγραψε: #26 23-01-22 22:00 Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:05 Η Aleksa έγραψε: #27 23-01-22 22:05 Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:06 Η Pak έγραψε: #28 23-01-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρομαι... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Click για ανάπτυξη... Το παιδιά ας μη μιλάμε άλλο για στρατόπεδα ήταν προτροπή. Και το ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδω ήταν μια δήλωση μου. Δε θεωρώ οτι ανάγκασα κανέναν να μη μιλάει ή επέβαλα συγκεκριμένη θεματολογία. Και θα είμαι όσο χαλαρή θελω. Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 709611: #29 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσεις, ρε φίλε !!! Μ' αρέσεις, λέμε... Κάποια στιγμή, θα σας πω κι εγώ (ή θα σας δείξω...) τα 'μελάκια' και την Λίντα. Τα μελάκια είναι 4 παραδεισάκια (ζεμπράκια, αλλιώς...) και η Λίντα είναι ινδικό χοιρίδιο. Η τελευταία, πεσκέσι του γιου μου...Την έφερε, απροειδοποίητα. Ούρλιαζα, πετάχτηκα ίσαμε το ταβάνι, απείλησα Θεούς και δαίμονες, αλλά, ύστερα από λίγο, πολύ την αγάπησα... Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 875331: #30 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Παιδιά πραγματικά ας μη μιλάμε για στρατόπεδα. Ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδώ. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, σ' αυτό που λες... Ωστόσο, μπορεί να προκύψει, στην πορεία, κι άλλη τέτοια εύλογη απορία, όπως της @Aura ... Μην πάμε και στ' άλλο άκρο, έτσι ; Να μην απαντάμε και στις ευγενικά διατυπωμένες απορίες, επειδή περιέχουν τη λέξη στρατόπεδο... Χαλάρωσε...Το κλίμα, εδώ, είναι πιο ανάλαφρο. Δεν χάνεται η μπάλα...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 21:54 Η Pak έγραψε: #24 23-01-22 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχεις δίκιο, σ' αυτό που λες... Ωστόσο, μπορεί να προκύψει, στην πορεία, κι άλλη τέτοια εύλογη απορία, όπως της @Aura ... Μην πάμε και στ' άλλο άκρο, έτσι ; Να μην απαντάμε και στις ευγενικά διατυπωμένες απορίες, επειδή περιέχουν τη λέξη στρατόπεδο... Χαλάρωσε...Το κλίμα, εδώ, είναι πιο ανάλαφρο. Δεν χάνεται η μπάλα... Click για ανάπτυξη... Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Guest 709611: #25 23-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρθηκα... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Καvέvας έγραψε: #26 23-01-22 22:00 Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:05 Η Aleksa έγραψε: #27 23-01-22 22:05 Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:06 Η Pak έγραψε: #28 23-01-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρομαι... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Click για ανάπτυξη... Το παιδιά ας μη μιλάμε άλλο για στρατόπεδα ήταν προτροπή. Και το ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδω ήταν μια δήλωση μου. Δε θεωρώ οτι ανάγκασα κανέναν να μη μιλάει ή επέβαλα συγκεκριμένη θεματολογία. Και θα είμαι όσο χαλαρή θελω. Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 709611: #29 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσεις, ρε φίλε !!! Μ' αρέσεις, λέμε... Κάποια στιγμή, θα σας πω κι εγώ (ή θα σας δείξω...) τα 'μελάκια' και την Λίντα. Τα μελάκια είναι 4 παραδεισάκια (ζεμπράκια, αλλιώς...) και η Λίντα είναι ινδικό χοιρίδιο. Η τελευταία, πεσκέσι του γιου μου...Την έφερε, απροειδοποίητα. Ούρλιαζα, πετάχτηκα ίσαμε το ταβάνι, απείλησα Θεούς και δαίμονες, αλλά, ύστερα από λίγο, πολύ την αγάπησα... Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 875331: #30 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έχεις δίκιο, σ' αυτό που λες... Ωστόσο, μπορεί να προκύψει, στην πορεία, κι άλλη τέτοια εύλογη απορία, όπως της @Aura ... Μην πάμε και στ' άλλο άκρο, έτσι ; Να μην απαντάμε και στις ευγενικά διατυπωμένες απορίες, επειδή περιέχουν τη λέξη στρατόπεδο... Χαλάρωσε...Το κλίμα, εδώ, είναι πιο ανάλαφρο. Δεν χάνεται η μπάλα... Click για ανάπτυξη... Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Guest 709611: #25 23-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρθηκα... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Καvέvας έγραψε: #26 23-01-22 22:00 Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:05 Η Aleksa έγραψε: #27 23-01-22 22:05 Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:06 Η Pak έγραψε: #28 23-01-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρομαι... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Click για ανάπτυξη... Το παιδιά ας μη μιλάμε άλλο για στρατόπεδα ήταν προτροπή. Και το ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδω ήταν μια δήλωση μου. Δε θεωρώ οτι ανάγκασα κανέναν να μη μιλάει ή επέβαλα συγκεκριμένη θεματολογία. Και θα είμαι όσο χαλαρή θελω. Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 709611: #29 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσεις, ρε φίλε !!! Μ' αρέσεις, λέμε... Κάποια στιγμή, θα σας πω κι εγώ (ή θα σας δείξω...) τα 'μελάκια' και την Λίντα. Τα μελάκια είναι 4 παραδεισάκια (ζεμπράκια, αλλιώς...) και η Λίντα είναι ινδικό χοιρίδιο. Η τελευταία, πεσκέσι του γιου μου...Την έφερε, απροειδοποίητα. Ούρλιαζα, πετάχτηκα ίσαμε το ταβάνι, απείλησα Θεούς και δαίμονες, αλλά, ύστερα από λίγο, πολύ την αγάπησα... Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 875331: #30 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Χαλαρή είμαι καλέ, απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να το λεμε και να το ξαναλέμε Click για ανάπτυξη... Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρθηκα... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα...
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Καvέvας έγραψε: #26 23-01-22 22:00 Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:05 Η Aleksa έγραψε: #27 23-01-22 22:05 Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:06 Η Pak έγραψε: #28 23-01-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρομαι... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Click για ανάπτυξη... Το παιδιά ας μη μιλάμε άλλο για στρατόπεδα ήταν προτροπή. Και το ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδω ήταν μια δήλωση μου. Δε θεωρώ οτι ανάγκασα κανέναν να μη μιλάει ή επέβαλα συγκεκριμένη θεματολογία. Και θα είμαι όσο χαλαρή θελω. Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 709611: #29 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσεις, ρε φίλε !!! Μ' αρέσεις, λέμε... Κάποια στιγμή, θα σας πω κι εγώ (ή θα σας δείξω...) τα 'μελάκια' και την Λίντα. Τα μελάκια είναι 4 παραδεισάκια (ζεμπράκια, αλλιώς...) και η Λίντα είναι ινδικό χοιρίδιο. Η τελευταία, πεσκέσι του γιου μου...Την έφερε, απροειδοποίητα. Ούρλιαζα, πετάχτηκα ίσαμε το ταβάνι, απείλησα Θεούς και δαίμονες, αλλά, ύστερα από λίγο, πολύ την αγάπησα... Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 875331: #30 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:05 Η Aleksa έγραψε: #27 23-01-22 22:05 Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:06 Η Pak έγραψε: #28 23-01-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρομαι... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Click για ανάπτυξη... Το παιδιά ας μη μιλάμε άλλο για στρατόπεδα ήταν προτροπή. Και το ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδω ήταν μια δήλωση μου. Δε θεωρώ οτι ανάγκασα κανέναν να μη μιλάει ή επέβαλα συγκεκριμένη θεματολογία. Και θα είμαι όσο χαλαρή θελω. Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 709611: #29 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσεις, ρε φίλε !!! Μ' αρέσεις, λέμε... Κάποια στιγμή, θα σας πω κι εγώ (ή θα σας δείξω...) τα 'μελάκια' και την Λίντα. Τα μελάκια είναι 4 παραδεισάκια (ζεμπράκια, αλλιώς...) και η Λίντα είναι ινδικό χοιρίδιο. Η τελευταία, πεσκέσι του γιου μου...Την έφερε, απροειδοποίητα. Ούρλιαζα, πετάχτηκα ίσαμε το ταβάνι, απείλησα Θεούς και δαίμονες, αλλά, ύστερα από λίγο, πολύ την αγάπησα... Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 875331: #30 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:06 Η Pak έγραψε: #28 23-01-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρομαι... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Click για ανάπτυξη... Το παιδιά ας μη μιλάμε άλλο για στρατόπεδα ήταν προτροπή. Και το ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδω ήταν μια δήλωση μου. Δε θεωρώ οτι ανάγκασα κανέναν να μη μιλάει ή επέβαλα συγκεκριμένη θεματολογία. Και θα είμαι όσο χαλαρή θελω. Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 709611: #29 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσεις, ρε φίλε !!! Μ' αρέσεις, λέμε... Κάποια στιγμή, θα σας πω κι εγώ (ή θα σας δείξω...) τα 'μελάκια' και την Λίντα. Τα μελάκια είναι 4 παραδεισάκια (ζεμπράκια, αλλιώς...) και η Λίντα είναι ινδικό χοιρίδιο. Η τελευταία, πεσκέσι του γιου μου...Την έφερε, απροειδοποίητα. Ούρλιαζα, πετάχτηκα ίσαμε το ταβάνι, απείλησα Θεούς και δαίμονες, αλλά, ύστερα από λίγο, πολύ την αγάπησα... Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 875331: #30 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βιάζεσαι... Δεν το λέμε, για να το πούμε, ξανά και ξανά. Στο...αν, τυχόν, προκύψει... αναφέρομαι... Θα κάνεις το χωροφύλακα ; Οχι, βέβαια. Εδώ κολλάει, το χαλάρωσε, που είπα... Click για ανάπτυξη... Το παιδιά ας μη μιλάμε άλλο για στρατόπεδα ήταν προτροπή. Και το ειπα γιατί το ζήτησα και τελειώνει εδω ήταν μια δήλωση μου. Δε θεωρώ οτι ανάγκασα κανέναν να μη μιλάει ή επέβαλα συγκεκριμένη θεματολογία. Και θα είμαι όσο χαλαρή θελω. Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 709611: #29 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσεις, ρε φίλε !!! Μ' αρέσεις, λέμε... Κάποια στιγμή, θα σας πω κι εγώ (ή θα σας δείξω...) τα 'μελάκια' και την Λίντα. Τα μελάκια είναι 4 παραδεισάκια (ζεμπράκια, αλλιώς...) και η Λίντα είναι ινδικό χοιρίδιο. Η τελευταία, πεσκέσι του γιου μου...Την έφερε, απροειδοποίητα. Ούρλιαζα, πετάχτηκα ίσαμε το ταβάνι, απείλησα Θεούς και δαίμονες, αλλά, ύστερα από λίγο, πολύ την αγάπησα... Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 875331: #30 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσεις, ρε φίλε !!! Μ' αρέσεις, λέμε... Κάποια στιγμή, θα σας πω κι εγώ (ή θα σας δείξω...) τα 'μελάκια' και την Λίντα. Τα μελάκια είναι 4 παραδεισάκια (ζεμπράκια, αλλιώς...) και η Λίντα είναι ινδικό χοιρίδιο. Η τελευταία, πεσκέσι του γιου μου...Την έφερε, απροειδοποίητα. Ούρλιαζα, πετάχτηκα ίσαμε το ταβάνι, απείλησα Θεούς και δαίμονες, αλλά, ύστερα από λίγο, πολύ την αγάπησα...
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:14 Ο Guest 875331: #30 23-01-22 22:14 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;; Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όσο εσείς παιδεύεστε με τα σκυλιά και τα γατιά σας, εγώ καλοπερνάω: Click για ανάπτυξη... Μεζεκλίκι θα το κάνεις;;;
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Καvέvας έγραψε: #31 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιανουαρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Έχεις χελωνάκια @TheUltimateUnderdog; Click για ανάπτυξη... Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 709611: #32 23-01-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το να γράφεις "κακίες" και να τις στολίζεις με ωραίες λεξούλες δε σημαίνει οτι δεν τις βλέπουμε. Θέμα δεν εχω, απλά το λεω Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, αναφέρεσαι ; Σ' εμένα πάει αυτό ; Σε ρωτώ γιατί εμένα παρέθεσες...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #33 23-01-22 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εμένα, αναφέρεσαι ; Σε εμένα πάει αυτό ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Και φυσικά δεν επιδιώκω να διαπληκτιστουμε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:22 Η Aleksa έγραψε: #34 23-01-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη). Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Όχι, είναι μόνη της αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να αποκτήσω κι άλλη, έτσι για να της κρατάει συντροφιά ή μήπως τύχει και ζευγαρώσουν, αλλά τελικά δε πήρα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις! Ενας λογος ειναι οτι στο φενγκ σούι (στο οποιο ομολογω δεν πιστεύω ), ειναι καλο να εχεις στο σπιτι σου μινιατουρες ζευγαριών, αν θες να ζευγαρώσεις κι εσυ (σε περιπτωση που εισαι μόνος), ή να ειστε αρμονικά με το ταιρι (σε περίπτωση που εχεις ήδη).
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο Guest 709611: #35 23-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Νομίζω ήμουν ξεκάθαρη. Click για ανάπτυξη... Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αυτά τα χαλάρωσε, βιάζεσαι, θα κάνεις τον χωροφύλακα κλπ αυτό μου δείχνουν. Δεν είναι αυτό που λέμε κακίες με την πληρη σημασία της λέξης γι'αυτο και τα ". Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν εχω κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου,απλα ειπα αυτο που ειδα. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Μα δεν θα τα χαλάσουμε...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:26 Ο Valder έγραψε: #36 23-01-22 22:26 Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:28 Η Pak έγραψε: #37 23-01-22 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Παραπάνω, από όσο νομίζεις... Click για ανάπτυξη... Κάτι υπονοείς εδώ ,το οποίο νομίζω οτι το πιάνω Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ούτε κι εγώ, όμως, είμαι...παιδί...που του βάζουν φίμωτρο, στο στόμα... Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα το αντίθετο και ούτε μου πέφτει λόγος. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι όμως. Φαίνεται σαν να έχεις. Μια απλή ματιά, σε όσα μου έγραψες, το αποδεικνύει... Click για ανάπτυξη... Δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα μου. Οκ,δεκτό απλα θα ξαναπώ οτι εγω δεν είχα σκοπό να τσακωθούμε απλα είπα ευθέως αυτό που σκέφτηκα Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μα δεν θα τα χαλάσουμε... Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω και γω. Θεωρώ πως ολες οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται στην επικοινωνία. Σου επικοινώνησα τι παρατήρησα απλα γιατί έτσι λειτουργώ. Αυτό είναι όλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Ιανουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάω να κανω μπανάκι. Προσαρμόστε τη ζωη σας ανάλογα. Click για ανάπτυξη... Να κλείσεις τον γατουλι στο κλουβί μην έρθει να κάνει ματάκια
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:31 Η Aleksa έγραψε: #38 23-01-22 22:31 Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:32 Η Pak έγραψε: #39 23-01-22 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος; Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κορίτσια.... Με το μαλακό... Έτσι θα εγκαινιάσουμε το νέο μας θέμα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν τσακωνόμαστε, τουλάχιστον οχι εγώ. Υ. Γ Μα κάνετε λες και δε με έχετε δει να τσακώνομαι. Εκτος και αν όντως δε με έχετε δει
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2022 στις 22:37 Η Aleksa έγραψε: #40 23-01-22 22:37 Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος;
Δεν ειπα οτι τσακώνεστε. Αλλα υπαρχει μια ένταση, στην ατμόσφαιρα.. Μπορεί και ένεκα της συγκίνησης για το οτι επιτέλους έχουμε μια δική μας γωνιά να τα λέμε. Κι αν χρειάζεστε χωροφύλακα, η θέση αυτή δικαιωματικά μου ανήκει. Άλλωστε το έχω αποδείξει στα παιχνίδια που παιζουμε μεταξύ μας. Έτσι δεν είναι @Υδροχόος;