Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,175 μηνύματα.
14-02-22
23:24
Το νου σου εκεί εσένα.Σαλονάκι=αιδοίο;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,893 μηνύματα.
14-02-22
23:26
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείςΤο νου σου εκεί εσένα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Wow,τωρα το είδα.Αισθάνομαι, κάπως, περίεργα. Και μου λείπεις. Σε συνήθισα. Ειδικά, τον τελευταίο καιρό. Ίσως, είμαι η τελευταία που θα θεωρούσες ότι μπορεί να σου γράψει κάτι τέτοιο. Αλλά ισχύει...
Ξέρεις τί κάνεις και γιατί το κάνεις. Επιλογή σου και, απόλυτα, σεβαστή. Επιλογή μου ν΄ ακουμπήσω μία σκέψη μου, για σένα...
Αυτά, γάτα μου...Να προσέχεις και να είσαι καλά. Και να θυμάσαι...τη δύναμή σου. Αυτή που σ΄ έκανε να φύγεις, μα κι αυτή που θα σε γυρίσει πίσω, για να μείνεις. Όποτε εσύ, και μόνο, το επιλέξεις...
Είσαι δυνατή. Και σε θαυμάζω.-
Δεν ξερω τι να πω, με έκανες να χάσω τη μιλιά μου (και δε συμβαίνει και εύκολα ).
Σ'ευχαριστώ
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
14-02-22
23:56
Να είσαι καλά, γάτα μου...Wow,τωρα το είδα.
Δεν ξερω τι να πω, με έκανες να χάσω τη μιλιά μου (και δε συμβαίνει και εύκολα ).
Σ'ευχαριστώ
Φορτίστηκα, εκείνη τη μέρα. Και ακούμπησα τις σκέψεις μου...
Αλλά ήξερα, κατά βάθος, ότι θα ξανάρθεις...
14-02-22
23:57
Εγώ τόσα έγραψα κ με πήρες στο ψιλό???Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς
Wow,τωρα το είδα.
Σ'ευχαριστώ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,175 μηνύματα.
14-02-22
23:59
No good deed goes unpunished. Γι αυτο τρωει πολυ χοντρά βρισίδια απο μενα και με σέβεται.Εγώ τόσα έγραψα κ με πήρες στο ψιλό???
Διδάξου.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,893 μηνύματα.
15-02-22
00:00
Σου απάντησα και σένα στο δημόσιο.Εγώ τόσα έγραψα κ με πήρες στο ψιλό???
Ξέχασες την πρόταση: "Μόνο κόλλυβα δε μου έφτιαξες"
15-02-22
00:00
Ναι αυτό είπα με πήρες στο ψιλόΣου απάντησα και σένα στο δημόσιο.
Ξέχασες την πρόταση: "Μόνο κόλλυβα δε μου έφτιαξες"
Δηλαδή τι να κάνω???No good deed goes unpunished. Γι αυτο τρωει πολυ χοντρά βρισίδια απο μενα και με σέβεται.
Διδάξου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
15-02-22
00:01
Βρίστηνα την αισχρή τη σκύλα, την γαβ γαβ!Ναι αυτό είπα με πήρες στο ψιλό
Δηλαδή τι να κάνω???
Pak
Επιφανές μέλος
15-02-22
00:01
No good deed goes unpunished. Γι αυτο τρωει πολυ χοντρά βρισίδια απο μενα και με σέβεται.
Διδάξου.
15-02-22
00:02
Βρίστηνα την αισχρή τη σκύλα, την γαβ γαβ!
Pak
Επιφανές μέλος
15-02-22
00:02
Οτι του ζητάς συμβουλές με ξεπερνά αχαχαΔηλαδή τι να κάνω???
15-02-22
00:03
Τα σκυλάκια είναι πιο ευαίσθητα κ συναισθηματικα ζωάκιαΟτι του ζητάς συμβουλές με ξεπερνά αχαχα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
15-02-22
00:03
Ξέρει οτι την προσέχω. Αν ηταν να περιμενε απο σένα θα γερνούσε μονάχη να μαζεύει τσαμπια απο σταφύλια σε χωράφια απο βερυκοκιές μωρή περικοκλάδα.Οτι του ζητάς συμβουλές με ξεπερνά αχαχα
Τι σχέση έχουν τα σκυλάκια τώρα;Τα σκυλάκια είναι πιο ευαίσθητα κ συναισθηματικα ζωάκια
Pak
Επιφανές μέλος
15-02-22
00:05
Ξέρει οτι την προσέχω. Αν ηταν να περιμενε απο σένα θα γερνούσε μονάχη να μαζεύει τσαμπια απο σταφύλια σε χωράφια απο βερυκοκιές μωρή περικοκλάδα.
15-02-22
Ξέρω εγώ τι λέω.Ξέρει οτι την προσέχω. Αν ηταν να περιμενε απο σένα θα γερνούσε μονάχη να μαζεύει τσαμπια απο σταφύλια σε χωράφια απο βερυκοκιές μωρή περικοκλάδα.
Τι σχέση έχουν τα σκυλάκια τώρα;
Ξενέρωσα .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
15-02-22
Α καταφερε να σε ξενερώσει κι εσένα και της τη βγαινεις απο δεξια προτιμωντας αντι για γατες τα σκυλάκια. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ!Ξέρω εγώ τι λέω.
Ξενέρωσα .
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
15-02-22
00:06
Valder
Τιμώμενο Μέλος
15-02-22
00:07
Εχε χάρη που ειναι υπέροχη η εικόνα...φοράδα και γάτα
View attachment 96773
Pak
Επιφανές μέλος
15-02-22
00:08
Το κι εσένα από που και ως που κολλάει μωρ φοράδα; Θέλεις να δημιουργήσεις drama;Α καταφερε να σε ξενερώσει κι εσένακαι της τη βγαινεις απο δεξια προτιμωντας αντι για γατες τα σκυλάκια. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- American Economist
- jellojina
- Joji
- nearos
- Kate1914
- rafaela11
- Μήτσος10
- charmander
- Hased Babis
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.