Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
10-02-22
15:39
Mισό...το ετοιμάζω !!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;
Περίμενε...σβήνω πολλά από τα μείον μην μου πάθεις τίποτα. Του Αγίου Χαραλάμπους, σήμερα. Μεγάλη γιορτή...
Ας βοηθήσει, την ώρα που θα διαβάζεις...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
10-02-22
15:41
Ατόφιο το θέλω. Ενας χριστιανός δεν βρίσκεται να μου πει την αλήθεια πια, όλοι τα εξωραϊζετε όλα.Mισό...το ετοιμάζω !!!
Περίμενε...σβήνω πολλά από τα μείον μην μου πάθεις τίποτα. Του Αγίου Χαραλάμπους, σήμερα. Μεγάλη γιορτή...
Ας βοηθήσει, την ώρα που θα διαβάζεις...
Ατόφιο πουλάκι μου, ατόφιο.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
10-02-22
15:43
Guest 709611
Επισκέπτης
10-02-22
15:58
Την αλήθεια λέει. Αλλά δεν είσαι και από το πιο εύκολα άτομα του κόσμου, έτσι ;Ατόφιο το θέλω. Ενας χριστιανός δεν βρίσκεται να μου πει την αλήθεια πια, όλοι τα εξωραϊζετε όλα.
Ατόφιο πουλάκι μου, ατόφιο.
Ατόφιο είναι. Με Υδροχόο μιλάς...
Guest 709611
Επισκέπτης
10-02-22
21:17
Νεαρέ μου, εδώ είναι το θρεντ για συζητήσεις...Εντάξει,ΑλλάΑνΠράγματιΣυνέβηΚάτι,ΠαρακαλώΜηΜεΑφήνετεΑπ'ΤηνΑπέξω.
Θα σου πω μόνο, ότι δεν είμαι στα μέσα, για να γνωρίζω τ΄ απέξω. Τυχαία είδα την εικονίτσα της και αυτό που γράφει. Δική επιλογή. Οπότε, μόνο για καλό είναι...
Δεν θα πω τίποτα άλλο - για εκείνη - μ΄ εκείνη απούσα...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
10-02-22
21:36
Συνεχισε να απαντας στις Σκέψεις σα να ειναι κουβεντουλα και θα σου δωσω πολλους λογους για να σε κλάψουν μανούλες.Θέλω να κλάψουν και για μένα...μανούλες. Θα φύγω...
Guest 709611
Επισκέπτης
10-02-22
21:39
Παρασύρθηκα, λέμε...Συνεχισε να απαντας στις Σκέψεις σα να ειναι κουβεντουλα και θα σου δωσω πολλους λογους για να σε κλάψουν μανούλες.
Είμαι φορτισμένη, συναισθηματικά...έχει φεγγάρι, ησυχία, η @Aleksa ...λείπει, οπότε όλα καλά...
Ναι, δεν σε είχα υπολογίσει. Μου διέφυγες, εσύ...
10-02-22
21:42
Σέβομαι την ιδιωτικότητα του κάθε μέλους και δεν επιχειρώ με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο να την παραβιάσω.Νεαρέ μου, εδώ είναι το θρεντ για συζητήσεις...
Θα σου πω μόνο, ότι δεν είμαι στα μέσα, για να γνωρίζω τ΄ απέξω. Τυχαία είδα την εικονίτσα της και αυτό που γράφει. Δική επιλογή. Οπότε, μόνο για καλό είναι...
Δεν θα πω τίποτα άλλο - για εκείνη - μ΄ εκείνη απούσα...
Αλίμονο, άτομο που συνεχώς συντάσσει μηνύματα για ταπεινότητα, ευγένεια και για αγάπη, να μην διέπεται και η (έξω από δω) ζωή του από ηθικές αξίες.
Τί να πω, ίσως φταίει η υπέρμετρη διατήρηση της πειθαρχημένης συμπεριφοράς μου, αλλά αυτήν υιοθέτησα απ' τους δικούς μου, αυτή με χαρακτηρίζει, αυτή μου αρμόζει και δε την αλλάζω.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
10-02-22
21:43
Λες και το'ξερα, και μόλις εισήλθα!Παρασύρθηκα, λέμε...
Είμαι φορτισμένη, συναισθηματικά...έχει φεγγάρι, ησυχία, η @Aleksa ...λείπει, οπότε όλα καλά...
Ναι, δεν σε είχα υπολογίσει. Μου διέφυγες, εσύ...
Ποιος παρανόμησε;
10-02-22
21:45
Καλά έκανες κ ρώτησες από ενδιαφέρον ήταν . Ακόμα και να γνωρίζουμε όμως κάποιοι τι συμβαίνει πρόκειται για προσωπικά δεδομέναΣέβομαι την ιδιωτικότητα του κάθε μέλους και δεν επιχειρώ με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο να την παραβιάσω.
Αλίμονο, άτομο που συνεχώς συντάσσει μηνύματα για ταπεινότητα, ευγένεια και για αγάπη, να μην διέπεται και η (έξω από δω) ζωή του από ηθικές αξίες.
Τί να πω, ίσως φταίει η υπέρμετρη διατήρηση της πειθαρχημένης συμπεριφοράς μου, αλλά αυτήν υιοθέτησα απ' τους δικούς μου, αυτή με χαρακτηρίζει, αυτή μου αρμόζει και δε την αλλάζω.
Guest 709611
Επισκέπτης
10-02-22
21:46
Δεν είχα καμία, απολύτως, πρόθεση να πω κάτι για το άτομό σου. Γνωρίζεις και πόσο σε συμπαθώ, σ΄ εκτιμώ και σε θαυμάζω...Σέβομαι την ιδιωτικότητα του κάθε μέλους και δεν επιχειρώ με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο να την παραβιάσω.
Είμαστε, λίγο πολύ, φορτισμένοι. Μα όλα καλά...
10-02-22
Τί έχει ο τροχός της τιμωρίας;Λες και το'ξερα, και μόλις εισήλθα!
Ποιος παρανόμησε;
Guest 709611
Επισκέπτης
10-02-22
Δεν πρόλαβα...με μαζέψανε...Λες και το'ξερα, και μόλις εισήλθα!
Ποιος παρανόμησε;
Ή, καλύτερα, με μάζεψε...
10-02-22
21:47
Θέλετε
Guest 709611
Επισκέπτης
10-02-22
21:49
Την γωνίτσα, από την άλλη μεριά, ευχαρίστως την τσιμπούσα. Έχει και σουσαμάκι...μια χαρά...
Τί κουλουράκι είναι ; Για πες...υλικά. Με μούστο, πορτοκάλι, μέλι ; Τί ;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
10-02-22
Περίμενε ένα λεπτάκι...Ναι, δεν σε είχα υπολογίσει. Μου διέφυγες, εσύ...
Θα μορφωθείτε όλοι εδω μέσαΔεν πρόλαβα...με μαζέψανε...
Ή, καλύτερα, με μάζεψε...
10-02-22
Κριτσινι με σουσάμι!!!!Την γωνίτσα, από την άλλη μεριά, ευχαρίστως την τσιμπούσα. Έχει και σουσαμάκι...μια χαρά...
Τί κουλουράκι είναι ; Για πες...υλικά. Με μούστο, πορτοκάλι, μέλι ; Τί ;
Guest 709611
Επισκέπτης
10-02-22
21:50
Ταμάμ είναι. Και ελαφρύ. Μια χαρά...Κριτσινι με σουσάμι!!!!
10-02-22
21:51
Τί είναι αυτό, ψίχουλα... Φέρε κανά γλύκισμα παστάκι, που τρελαίνομαι να τρωω.
Guest 709611
Επισκέπτης
10-02-22
21:51
Που είναι...η @Aleksa ...να σ΄ επαναφέρει ;;;
Χριστέ μου, του Αγίου Χαραλάμπους σήμερα....Τί διάβασα, η γυναίκα !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.