Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
10-02-22
14:16
Δε θέλω "το τρόπαιο ",αλλα απλα να παίξω ναιΚουιζ της ημέρας. Όποιος το βρει κερδίζει ατομικό στριπτιζ απο μενα.
Θέλετε να παίξουμε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
10-02-22
14:17
Γιατι μαρή; Κουκουτσια έχει το τρόπαιο;;;Δε θέλω "το τρόπαιο ",αλλα απλα να παίξω ναι
10-02-22
14:19
Για εμένα δεν είναι τόσο απλό !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά δε σε νοιάζει μάλλον .
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
10-02-22
14:20
Γιατι μαρή; Κουκουτσια έχει το τρόπαιο;;;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
10-02-22
14:21
Τι σου κανε ζαργάνα μου πάλι το πρόσωπον;Για εμένα δεν είναι τόσο απλό !!!!!!!!!!!!!!!!!
10-02-22
14:22
Τίποτα αρκεί να είναι καλά .Τι σου κανε ζαργάνα μου πάλι το πρόσωπον;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
10-02-22
14:24
Awwwww... she loves him!Τίποτα αρκεί να είναι καλά .
10-02-22
14:26
Όχι είναι κάτι άλλο . Τέλος πάντωνAwwwww... she loves him!
Pak
Επιφανές μέλος
10-02-22
14:26
@Valder Μάλλον λόγο του τροπαιου δε θέλουνε να παίξουν οι άλλοι
Ελα ρίξε το κουίζ, χωρίς να κερδίζει(που λεει ο λόγος ) κάτι ο νικητής
Ελα ρίξε το κουίζ, χωρίς να κερδίζει(που λεει ο λόγος ) κάτι ο νικητής
Valder
Τιμώμενο Μέλος
10-02-22
14:28
Κοίτα, εγω για μια χαρά τύπο τον κόβω πάντως αν σε έχει κάνει έτσι, ξέρει τι κάνει.Όχι είναι κάτι άλλο . Τέλος πάντων
Σοβαρά. Μια χαρά, τα συγχαρητήριά μου να δώσετε στον άνθρωπο.
10-02-22
14:28
Δεν είναι αυτό είπα !!!!!!!!Κοίτα, εγω για μια χαρά τύπο τον κόβω πάντως αν σε έχει κάνει έτσι, ξέρει τι κάνει.
Σοβαρά. Μια χαρά, τα συγχαρητήριά μου να δώσετε στον άνθρωπο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
10-02-22
14:29
Οκ.Δεν είναι αυτό είπα !!!!!!!!
Pak
Επιφανές μέλος
10-02-22
14:34
Με γράφεις μωρή φοράδα;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
10-02-22
14:35
Οχι (παραδοξως). Κάτι κανω ταυτόχρονα, με συγχωρείς.Με γράφεις μωρή φοράδα;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
10-02-22
15:14
Τα φωτάκια...αναμμένα ή σβηστά ; Να τολμήσουμε...να πλησιάσουμε εμείς, οι κοινοί θνητοί ;Οχι (παραδοξως). Κάτι κανω ταυτόχρονα, με συγχωρείς.
Καλού κακού...και λίγα λουλουδάκια, να βρίσκονται. Το απρόβλεπτο, του Κριού, βλέπεις...
Πάω στα ζώδιά μου...
Ωραία μέρα σήμερα, Ζυγέ !!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
10-02-22
15:19
Θα εξαρτηθεί η καλή σου μέρα απο το τι θα πεις για τους Ζυγούς.Τα φωτάκια...αναμμένα ή σβηστά ; Να τολμήσουμε...να πλησιάσουμε εμείς, οι κοινοί θνητοί ;
Καλού κακού...και λίγα λουλουδάκια, να βρίσκονται. Το απρόβλεπτο, του Κριού, βλέπεις...
Πάω στα ζώδιά μου...
Ωραία μέρα σήμερα, Ζυγέ !!!
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
10-02-22
15:21
Οκ. Πάω να ετοιμάσω...ένα ωραιότατο αρθράκι για τους Ζυγούς και θα σου σφυρίξω να έρθεις...Θα εξαρτηθεί η καλή σου μέρα απο το τι θα πεις για τους Ζυγούς.
Δεν ξέρω πόσο θα με πάρει...Είναι πού πρέπει να είμαι και πολύ προσεκτική. Με εσένα, αναγνώστη, δεν είναι να παίζει κανείς...
Θα προσπαθήσω για το καλύτερο...αλλά και το πιο αληθινό, συνάμα...
See you
Pak
Επιφανές μέλος
10-02-22
15:21
Τώρα που λέγατε για καλή μέρα μου θυμισατε αυτό:Θα εξαρτηθεί η καλή σου μέρα απο το τι θα πεις για τους Ζυγούς.
Υ. Γ Εμένα μου άρεσε πάντως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.