Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.965 μηνύματα.
Dark alt λέω. Το καλοκαίρι είναι τόσο απωθητικό επειδή με τα μαύρα καίγεσαι + πρέπει να φοράς βερμούδα για να ζεις και οι βερμούδες με εκνευρίζουν απίστευτα. Προτιμώ τα παντελόνια.
Θες νταρκ αλτ; Πάρε μακριά καμπαρντίνα απο δερματίνη (έχω μια, δεν την έχω φορέσει ποτέ, δε ξέρω πως να τη στυλάρω), μαύρο πλεκτό ζιβάγκο, ή καποιο μεταλ μπαντ μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι με ζώνη και αρβύλες.
τι σε πειραζουν οι βερμουδες ;
Δεν υπάρχει χειρότερο. Δε ξέρω γιατί, απλά δε το γουστάρω καθόλου. Προτιμώ να φοράω τζιν ή παντελόνι με ζώνη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Προτιμώ τα παντελόνια.
Πρόσφατα ανακάλυψα τα παντελόνια με πιέτες και πραγματικα τα λατρεύω όσο δε πάει αλλά δεν είναι της ηλικίας μου :lol:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.458 μηνύματα.
Παιδιά το παλτό στον άνδρα είναι ότι πιο γοητευτικό υπάρχει αν ξέρει να το φορέσει σωστά.

α, και να διαλέξει και το σωστό *

όπως και στα δερμάτινα τζάκετ

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.485 μηνύματα.
Παιδιά το παλτό στον άνδρα είναι ότι πιο γοητευτικό υπάρχει αν ξέρει να το φορέσει σωστά.

α, και να διαλέξει και το σωστό *

όπως και στα δερμάτινα τζάκετ
Και το κουστούμι!!

ΑΛΛΑ με γραβάτα.
Αυτή η αηδία που βλέπω σε νεαρούς που φοράνε κουστούμι χωρίς γραβάτα και χορεύει ο γιακας και το μισό πουκάμισο σαν να μην πω τι, κατεβάζει όλο το σύνολο.

Και οι δερμάτινες μακρες καπαρντίνες (μαύρες) στους άνδρες είναι πολύ ωραίες.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.458 μηνύματα.
Και το κουστούμι!!

ΑΛΛΑ με γραβάτα.
Αυτή η αηδία που βλέπω σε νεαρούς που φοράνε κουστούμι χωρίς γραβάτα και χορεύει ο γιακας και το μισό πουκάμισο σαν να μην πω τι, κατεβάζει όλο το σύνολο.

Και οι δερμάτινες μακρες καπαρντίνες (μαύρες) στους άνδρες είναι πολύ ωραίες.
Αχ εμένα δεν μαρεσουν οι γραβάτες 🫠

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.485 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια