nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.913 μηνύματα.

09-02-25

00:59
@amarelia ο Άγιος Luigi Mangione, προστάτης της δημόσιας υγείας είναι αυτός; 

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.222 μηνύματα.

09-02-25

10:20
Έδωσα εχθές τη πιστοποίηση ! Πήγε καλύτερα από όσο περίμενα, όχι τέλεια, αλλά καλύτερα ! 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.190 μηνύματα.

09-02-25

11:08
Λοιπόν πήγα για καφέ στα Starbucks της Γλυφάδας. Σταματάει έξω μια BMW και μαντέψτε ποιος μπήκε μέσα για να πάρει καφέ. Ο Αυτιάς του ΣΚΑΙ που τώρα είναι στην Ευρωβουλή με την Νέα Δημοκρατία. Έπαθα σοκ.

Καλημέρα παιδιά. Πολύ κρύο και σήμερα.

Καλημέρα παιδιά. Πολύ κρύο και σήμερα.
Guest 182562
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-02-25

15:46
@juste un instant, δίνουμε 3 γράμματα και γράφουμε 1 λέξη που να έχει αυτά τα 3 γράμματα. Επιτρέπονται και τα διπλά ή τριπλά γράμματα.
Εδώ και λίγο καιρό όμως, κατόπιν πρότασης του Δία, γράφουμε 3 λέξεις (και όχι μία) που να έχουν τα 3 γράμματα του προηγούμενου χρήστη.
Εννοείται πως δεν υποχρεωτικό να γράφεις 3 λέξεις. Το κάνουμε έτσι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το παιχνίδι. Και με 1 λέξη τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού.
Καλή διασκέδαση!
Εδώ και λίγο καιρό όμως, κατόπιν πρότασης του Δία, γράφουμε 3 λέξεις (και όχι μία) που να έχουν τα 3 γράμματα του προηγούμενου χρήστη.
Εννοείται πως δεν υποχρεωτικό να γράφεις 3 λέξεις. Το κάνουμε έτσι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το παιχνίδι. Και με 1 λέξη τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού.
Καλή διασκέδαση!

09-02-25

19:47
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.833 μηνύματα.

09-02-25

20:16
Ναι, ήθελα να αλλάξω και μιας και έχω μια αγάπη για την ιστορία (φάνηκε και χθες μάλλον) είπα ότι η Σπαρτιάτισσα βασίλισσα είναι μια ωραία επιλογή.
Guest 182562
Επισκέπτης

09-02-25

20:47
Είναι φοβερή, όντως!

09-02-25

22:11
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.833 μηνύματα.

09-02-25

23:44
Είχα χρόνια να τα ακούσω όλα αυτά της Ριάνα, σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.190 μηνύματα.

09-02-25

23:46
Είχα χρόνια να τα ακούσω όλα αυτά της Ριάνα, σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!
Τίποτα. Και εμένα μου αρέσει η Rihanna, κρίμα που έχει αποσυρθεί πλέον από την μουσική βιομηχανία.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.037 μηνύματα.

10-02-25

20:18
Τελείωσα με τα υποχρεωτικά μαθήματα, ένα εκκλησιαστικό δίκαιο μου μένει την Πέμπτη και επιτέλους τέλος 

American Economist
Επιφανές μέλος

10-02-25

22:24
Σεισμός στην Αθήνα παιδιά

10-02-25

22:27
Όντως;Σεισμός στην Αθήνα παιδιά
Δεν κατάλαβα τίποτα.
American Economist
Επιφανές μέλος

10-02-25

22:30
Όντως;
Δεν κατάλαβα τίποτα.
Ναι τώρα, έγινε στην Σαντορίνη και έγινε αισθητός και σε εμάς.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

11-02-25

16:12
Βλέπετε, είναι καταπληκτικό το πώς κάτι (εν προκειμένω, ένα τραγούδι) μπορεί να έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή σε σένα.
Σύμπτωση; Μια τυχαία κίνηση που τελικά ήταν η σωστή; Ή ήταν προδιαγεγραμμένο όλο αυτό τελικά;
Ό,τι και αν είναι απ' όλα αυτά, εγώ τείνω να πιστέψω ότι μερικές φορές, δε μπορεί να μιλάμε για απλές συμπτώσεις.
American Economist
Επιφανές μέλος
Guest 182562
Επισκέπτης

11-02-25

23:25
Πώς μου είστε; Χουχουλιάζετε; 

11-02-25

23:33
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ κρυώνωΠώς μου είστε; Χουχουλιάζετε;![]()

Εσύ πώς είσαι;
Guest 182562
Επισκέπτης

11-02-25

23:38
Αχ και να το μάθει αυτό ο ΠουαρόΔεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ κρυώνω
Εσύ πώς είσαι;

Καλά είμαι. Και η όρεξή μου μια χαρά είναι. Σήμερα έφαγα μισό ταψί μπουγάτσα. Αλλά μην το πεις πουθενά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- American Economist
- giannhs2001
- Reader
- Sakiss
- Kate1914
- rafaela11
- Hased Babis
- nearos
- charmander
- Joji
- Libertus
- Μήτσος10
- Varus
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.