Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,319 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,174 μηνύματα.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
Καλά πόσα χρόνια μου κρύβεις;;
Μη μιλάς έτσι στους founding fathers...

Ρίντερ, σε παρακαλώ, για τις απόκριες ντύσου redcoat με λευκή περούκα και γράφε με φτερό και μελάνι :P
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ti stylό είναι αυτό;; Είχα σκεφτεί μπορντό pilot g2 αλλα δεν κάνει τοσο σκούρα και ωραία γράμματα :hmm:

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,319 μηνύματα.
Καλά πόσα χρόνια μου κρύβεις;;
Να 'ναι καλά τα μπότοξ ;)

Μη μιλάς έτσι στους founding fathers...

Ρίντερ, σε παρακαλώ, για τις απόκριες ντύσου redcoat με λευκή περούκα και γράφε με φτερό και μελάνι :P
Το ψήνω πολύ άσχημα τώρα.
Και είδα ένα φτερό περιστεριού στο πεζοδρόμιο τώρα που γυρνούσα σπίτι αλλά δεν το μάζεψα:cry_x:

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,278 μηνύματα.
Να σαι καλά τσιτσί!

Πήρα ενα σκετο 500μλ που το ηπια σε 2 μερες, ενα φράουλα 330 που θα το πιω, κι ένα κιλο γιαουρτι 1% για τα βράδια.

Αντε να δουμε μπας και βγω απο το σπιτι χωρις φοβο.
Και μη ξεχνάς ανά 3 ώρες μικρά γεύματα θα σωθείς !!

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
Πως στο ΔΙΑΟΛΟ βρίσκεις κειμενικούς δείκτες σε πεζό;

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,174 μηνύματα.
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-10-29, 6.31.21 μμ.png

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,997 μηνύματα.
Πω κάνετε όλοι υπέροχα γράμματα πάντως, αλήθεια

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ, μέχρι και τα γράμματά του είναι τέλεια :give_rose:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πω κάνετε όλοι υπέροχα γράμματα πάντως, αλήθεια
Αν θυμάμαι καλά, και τα δικά σου είναι πολύ ωραία.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,997 μηνύματα.
Αν θυμάμαι καλά, και τα δικά σου είναι πολύ ωραία.
Στο ischool δε λες που είχα βάλει; Ε ναι δεν είναι και άσχημα, εφόσον είναι ευανάγνωστα μια χαρά.
Εκτός από όταν γράφω γρήγορα και μοιάζουν λίγο σαν ορνιθοσκαλίσματα :laugh:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Μια χαρά είμαι εγώ, εσύ;
Καλά, κάθομαι. Είχα γερμανικά το πρωί και μετά είχα 2 ώρες σχολή. Έχει αρχίσει να μου αρέσει το διοικητικό δίκαιο σε αυτό το εξάμηνο και ανησυχώ. :lol: Κατά τα άλλα ήσυχα.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά, κάθομαι. Είχα γερμανικά το πρωί και μετά είχα 2 ώρες σχολή. Έχει αρχίσει να μου αρέσει το διοικητικό δίκαιο σε αυτό το εξάμηνο και ανησυχώ. :lol: Κατά τα άλλα ήσυχα.
Ωραίο ακούγεται.
Το διοικητικό δίκαιο τι είναι;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,904 μηνύματα.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος