Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,904 μηνύματα.
@rafaela11, πλάκα έκανα το πρωί (και ήταν και πολύ πρωί...). Πείραγμα (άλλο που βγήκα και κομπλεξική από πάνω...). Άλλωστε, δε με υποχρέωσε κανείς ν' απαντήσω...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
Ρε, για να στα πω κι ενα χέρι μπροστα σε όλους γιατι σαν πολύ τράβηξε το πανηγύρι.@rafaela11, πλάκα έκανα το πρωί (και ήταν και πολύ πρωί...). Πείραγμα (άλλο που βγήκα και κομπλεξική από πάνω...). Άλλωστε, δε με υποχρέωσε κανείς ν' απαντήσω...
Τι σε τρωει κι όλο παρεξηγιέσαι;
Απο τη μια μουτρωνεις με το παραμικρό και δε μου παραθετεις ποστ ουτε καρδιές, από την άλλη το μονο που μου απαντάς είναι είτε
α) απευθειας όταν πω κατι πονηρό για να δειξεις οτι ειμαι αθυρόστομο κακό παιδί
ή
β) σε σοβαρά θέματα αλλά ποτέ με παράθεση, για να τα ακουσει μεν η πεθερά αλλά να μη δειξεις οτι εμπλέκεσαι σε διάλογο μαζί μου.
Και πάνω σε όλα αυτα πετάς και λεξεις που κανεις δεν ειπε ευθέως πχ. "κομπλεξική" για να βρεις δικαιολογία να θιχτείς περισσότερο.
Ε συγγνωμη αλλα ετσι οπως κανεις, αυτο το λενε και ιδιοτροπία ναι;
Έχει πολύ μεγάλη ψυχολογική συντήρηση το να είναι κανείς φίλος σου, στο λέω, βάζεις τους ανθρώπους να περπατάνε σε τσόφλια και να πρέπει μονίμως να σου μιλάνε με το μαλακό για να μην πετας υπονοούμενα και να μην ξεκινάς παρεξηγήσεις.
Κόψτο. Είναι ενοχλητικό. Με βαραίνεις ψυχολογικά πολύ, δεν αντέχω άλλο, είναι απίστευτο αυτο το πράγμα πια.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Είσαι το ίδιο άτομο που αύριο μεθαύριο θα μιλήσει αλλιώς...Και που πριν λίγο καιρό τόσα έλεγες (ότι δεν ξεχνάς μπλα μπλα μπλα...)...Ρε, για να στα πω κι ενα χέρι μπροστα σε όλους γιατι σαν πολύ τράβηξε το πανηγύρι.
Τι σε τρωει κι όλο παρεξηγιέσαι;
Απο τη μια μουτρωνεις με το παραμικρό και δε μου παραθετεις ποστ ουτε καρδιές, από την άλλη το μονο που μου απαντάς είναι είτε
α) απευθειας όταν πω κατι πονηρό για να δειξεις οτι ειμαι αθυρόστομο κακό παιδί
ή
β) σε σοβαρά θέματα αλλά ποτέ με παράθεση, για να τα ακουσει μεν η πεθερά αλλά να μη δειξεις οτι εμπλέκεσαι σε διάλογο μαζί μου.
Και πάνω σε όλα αυτα πετάς και λεξεις που κανεις δεν ειπε ευθέως πχ. "κομπλεξική" για να βρεις δικαιολογία να θιχτείς περισσότερο.
Ε συγγνωμη αλλα ετσι οπως κανεις, αυτο το λενε και ιδιοτροπία ναι;
Έχει πολύ μεγάλη ψυχολογική συντήρηση το να είναι κανείς φίλος σου, στο λέω, βάζεις τους ανθρώπους να περπατάνε σε τσόφλια και να πρέπει μονίμως να σου μιλάνε με το μαλακό για να μην πετας υπονοούμενα και να μην ξεκινάς παρεξηγήσεις.
Κόψτο. Είναι ενοχλητικό. Με βαραίνεις ψυχολογικά πολύ, δεν αντέχω άλλο, είναι απίστευτο αυτο το πράγμα πια.
Δε διστάζεις (ποτέ δε δίσταζες, για την ακρίβεια...) να μιλάς και να λες ό,τι θες, όσα θες και όπου θες, μη λογαριάζοντας τίποτα.
Εγώ σε βαραίνω ψυχολογικά ; Αλήθεια τώρα ; Τι είναι αυτά ; Τόσοι σε βαραίνουν. Έβαλες κι εμένα στο παιχνίδι ;
Τέλος πάντων.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
Πράγματι δεν ξεχνάω. Αλλα οτι μου βοηθησες το γατι δε σημαινει οτι θα κατσω να μου το βγαλεις κι απο τη μυτη ξυνό.Είσαι το ίδιο άτομο που αύριο μεθαύριο θα μιλήσει αλλιώς...Και που πριν λίγο καιρό τόσα έλεγες (ότι δεν ξεχνάς μπλα μπλα μπλα...)...
Δε διστάζεις (ποτέ δε δίσταζες, για την ακρίβεια...) να μιλάς και να λες ό,τι θες, όσα θες και όπου θες, μη λογαριάζοντας τίποτα.
Εγώ σε βαραίνω ψυχολογικά ; Αλήθεια τώρα ; Τι είναι αυτά ; Τόσοι σε βαραίνουν. Έβαλες κι εμένα στο παιχνίδι ;
Τέλος πάντων.
Δεν ξέρω τι ζητάς, αλλά αυτό το κακό συνηθειο να παρεξηγεισαι με το παραμικρό κόφτο, ειναι κουραστικο ψυχολογικά στο ξαναλέω. Κανενας δε σε ειπε κομπλεξική.
Τελείωνε, έχουμε χοντρά προβλήματα και υγείας, δε μπορώ να ασχολουμαι με το τι φανταζεσαι πως σε θιγει καθε δευτερη μέρα.
Εντωμεταξυ ρε φιλε, τόσο λογική ώρες ώρες, αφου το ξερεις κι εσυ οτι εισαι ετσι και το χεις παραδεχτει, τι σκατα το διαιωνίζεις, σα να θρέφεσαι απο αυτο, δε μπορώ να σε καταλάβω.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Βρε τι λες ; Τι παραλήρημα είναι αυτό ; Ανούσιο. Από το πουθενά...παράσταση !!Πράγματι δεν ξεχνάω. Αλλα οτι μου βοηθησες το γατι δε σημαινει οτι θα κατσω να μου το βγαλεις κι απο τη μυτη ξυνό.
Δεν ξέρω τι ζητάς, αλλά αυτό το κακό συνηθειο να παρεξηγεισαι με το παραμικρό κόφτο, ειναι κουραστικο ψυχολογικά στο ξαναλέω. Κανενας δε σε ειπε κομπλεξική.
Τελείωνε, έχουμε χοντρά προβλήματα και υγείας, δε μπορώ να ασχολουμαι με το τι φανταζεσαι πως σε θιγει καθε δευτερη μέρα.
Να ξεχάσεις. Ευθέως στο λέω. Εγώ ξέχασα.
Λάθος άτομο βρήκες να ξεσπάσεις. Δε θα πληρώσω εγώ όλα τα σπασμένα. Και δε ζητάω τίποτα. Αυτά είναι ντροπής πράματα.
Καλή συνέχεια
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ναι καλά, όποιος επικαλείται συνεχώς τη ντροπή και τους μεγαλους σταυρούς, με βάζει σε υποψίες.Βρε τι λες ; Τι παραλήρημα είναι αυτό ; Ανούσιο. Από το πουθενά...παράσταση !!
Να ξεχάσεις. Ευθέως στο λέω. Εγώ ξέχασα.
Λάθος άτομο βρήκες να ξεσπάσεις. Δε θα πληρώσω εγώ όλα τα σπασμένα. Και δε ζητάω τίποτα. Αυτά είναι ντροπής πράματα.
Καλή συνέχεια
Άσε μας ρε δροχόα, πετας τα κομματάκια μπηχτής πιο πάνω κλαψερόν κλαψερόν μπουχουχου με ειπανε κομπλεξική και μετα πληρωνεις ταχα αλλων σπασμενα.
Ξέρω εγω τι λέω.
Πήγαινε χαλάρωσε εκεί δες λιγο προτοσάλτε, λιγο Μητσοτάκη και οταν ηρεμησεις τα ξαναλέμε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,708 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γεια σου Φωτάρα, τι κανς;Καλησπέρα παιδιά
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,278 μηνύματα.
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα από όσα λέτε. Που βγήκες κομπλεξική; Δεν κατάλαβα τίποτα@rafaela11, πλάκα έκανα το πρωί (και ήταν και πολύ πρωί...). Πείραγμα (άλλο που βγήκα και κομπλεξική από πάνω...). Άλλωστε, δε με υποχρέωσε κανείς ν' απαντήσω...
αν εννοείς αυτό με τις πορδες εγώ το πήρα όντως για πλακα την απάντηση σου
Δεν κατάλαβα κάποια παρεξήγηση παιδιά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Το οτι δεν το κατάλαβες ίσως ειναι το cue για να μεινεις εκτος αψιμαχίας ίσως;Συγγνώμη αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα από όσα λέτε. Που βγήκες κομπλεξική; Δεν κατάλαβα τίποτα
αν εννοείς αυτό με τις πορδες εγώ το πήρα όντως για πλακα την απάντηση σου
Δεν κατάλαβα κάποια παρεξήγηση παιδιά
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,278 μηνύματα.
Όχι αλήθεια δεν κατάλαβα απλά μαρεσει πολύ η συζήτηση περί εντερικου γιατί νιώθω ότι αμέσως με τον άλλον άνθρωπο έχουμε σπάσει αυτό το ταμπούΤο οτι δεν το κατάλαβες ίσως ειναι το cue για να μεινεις εκτος αψιμαχίας ίσως;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Κι εμένα, με φέρνει κοντά με τους άλλους αυτη η συζητηση, γι αυτο και γινομαι χυμα και μιλαω για πιο περίεργα πράγματα.Όχι αλήθεια δεν κατάλαβα απλά μαρεσει πολύ η συζήτηση περί εντερικου γιατί νιώθω ότι αμέσως με τον άλλον άνθρωπο έχουμε σπάσει αυτό το ταμπού
Μπορει να θέλω να σε φέρω σε λιγο δυσκολη θεση εκεινη την ωρα να πρέπει να διαλέξεις και να πεις "ω ρε γαμωτο, ντρέπομαι να γραψω τη λεξη πορδή, θα γράψω οτι προτιμω το ρέψιμο".
Μ αρεσει να του βγαζω του αλλου τον ανθρωπο απο μεσα απο το προσωπείο του στο φόρουμ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,708 μηνύματα.
Γεια σου Φωτάρα, τι κανς;
Καλά είμαι, εσύ;;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Φυγανε άγχη απο πάνω μου, κι οπως ειδες πιο πάνω με τη ραφ, προσπαθω να μαζέψω τα μεθεόρτια στο σώμα.Καλά είμαι, εσύ;;
Να πουμε καλά; Ε ας πούμε καλά!
Μπορούμε και καλύτερα όμως!
American Economist
Επιφανές μέλος
My childhood memories came back this night, the real emperor is back stronger than ever.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,319 μηνύματα.
@nearos
Welcome back
Welcome back
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
Γειά σου Reader μου, τι κάνεις; Πως είσαι;@nearos
Welcome back
Μου λείψατε
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,319 μηνύματα.
Είμαι μια χαρά, εσύ;Γειά σου Reader μου, τι κάνεις; Πως είσαι;
Μου λείψατε
Κι εσύ μας έλειψες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- nearos
- charmander
- Joji
- Μήτσος10
- American Economist
- Scandal
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Memetchi
- Wonderkid
- despoina13
- jellojina
- SlimShady
- Libertus
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- brizoulis
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.