American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,031 μηνύματα.
27-09-24
22:05
Για να σε ακούσει η Κέιτ, βυθισμένη καθώς είναι στον έρωτά της.
Άρχισες ξανά το πείραγμα βλέπω.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
27-09-24
22:06
Αρκεί εκείνος να κοιμάται δίπλα τηςΚαλέ αφού εγώ την οδήγησα σε αυτό τον ερωτα ας κοιμάται όσο θέλει
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,391 μηνύματα.
27-09-24
22:07
Αρκεί εκείνος να κοιμάται δίπλα της
Μάλλον οι δύο φαντάροι κοιμούνται δίπλα δίπλα και όχι η kate
Η @Kate1914 παιδιά μια μέρα απλά θα μας τρολαρει όλους και θα μας φέρει κανένα Λατίνο, εγώ έτσι την κόβω
Δεν πα να χτυπιομαστε εμείς
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,794 μηνύματα.
27-09-24
22:08
μιας και ειναι εδω ο φωτης και εχουμε πιασει τη συζητηση περι κρεβατιωνΑρκεί εκείνος να κοιμάται δίπλα της
με το κομμουνι βρηκες να κοιμηθεις πρωτη βραδια ρε ατιμε
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
27-09-24
Το επικό plot twist του βιβλίου.Μάλλον οι δύο φαντάροι κοιμούνται δίπλα δίπλα και όχι η kate
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,794 μηνύματα.
27-09-24
ναι θα φέρει εναν ηλιοκαμμένο νεαρόΗ @Kate1914 παιδιά μια μέρα απλά θα μας τρολαρει όλους και θα μας φέρει κανένα Λατίνο, εγώ έτσι την κόβω
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,391 μηνύματα.
27-09-24
ΜΩΡΕ ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩναι θα φέρει εναν ηλιοκαμμένο νεαρό
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,031 μηνύματα.
27-09-24
22:09
μιας και ειναι εδω ο φωτης και εχουμε πιασει τη συζητηση περι κρεβατιων
με το κομμουνι βρηκες να κοιμηθεις πρωτη βραδια ρε ατιμε
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,264 μηνύματα.
27-09-24
22:10
Θα συμφωνήσω με αυτό! Καλά όλα τα άλλα, αλλά χωρίς έρωτα και αγάπη είναι λειψά.Έτσι, δώστε τον παλμό...
Να μιλάτε για έρωτα και αγάπη...Αυτά έχουν τη μόνη αξία, στην τελική. Χωρίς αυτά η ζωή δεν έχει κανένα νόημα...
nearos
Διακεκριμένο μέλος
27-09-24
22:13
debatableΘα συμφωνήσω με αυτό! Καλά όλα τα άλλα, αλλά χωρίς έρωτα και αγάπη είναι λειψά.
πρωτίστως αγάπη προς τον εαυτό σου και μετα προς οποιονδήποτε αλλον.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
27-09-24
22:13
Καλά και άγια, θα συμφωνήσω. Αλλά μισά, όπως το λες...Θα συμφωνήσω με αυτό! Καλά όλα τα άλλα, αλλά χωρίς έρωτα και αγάπη είναι λειψά.
Σαν τον έρωτα και την αγάπη δεν έχει. Ο άνθρωπος μέσα απ' αυτά ζει και εξελίσσεται...
Σε διαφορετική περίπτωση, η ζωή είναι όπως το καρδιογράφημα ενός νεκρού. Ευθεία γραμμή...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,264 μηνύματα.
27-09-24
22:14
Εννοείται. Αλλά αναφερόμουν σε πραγματική αγάπη και πραγματικό έρωτα. Όχι τοξικές καταστάσεις που τις βαφτίζουμε αγάπη κι έρωτα!debatable
πρωτίστως αγάπη προς τον εαυτό σου και μετα προς οποιονδήποτε αλλον.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
27-09-24
22:14
μαλακα αναστάση αουτςΌχι τοξικές καταστάσεις που τις βαφτίζουμε αγάπη κι έρωτα!
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,161 μηνύματα.
27-09-24
22:15
Με επιβεβαιώνεις από προσωπική εμπειρία φαντάζομαιΓια να σε ακούσει η Κέιτ, βυθισμένη καθώς είναι στον έρωτά της.
Φίλε μου Φώτη, δε θα μπορούσες να πετάξεις αυτό το άσχετο ποστ σε πιο κατάλληλη στιγμή.
Έχει δίκιο παιδιά. Ας μιλήσουμε για τον καιρό, ένα θέμα που μας ενώνει όλους, όχι σαν κάτι άλλα που αφορούν μονάχα ορισμένους εδώ μέσα
Γιατί ρε; Δίνω τέτοια εντύπωση εγώ; Αλήθεια το έχω απορίαΜάλλον οι δύο φαντάροι κοιμούνται δίπλα δίπλα και όχι η kate
Η @Kate1914 παιδιά μια μέρα απλά θα μας τρολαρει όλους και θα μας φέρει κανένα Λατίνο, εγώ έτσι την κόβω
Δεν πα να χτυπιομαστε εμείς
Ε, είπαμε. Αυτό τώρα είναι χτύπημα κάτω από τη μέσηναι θα φέρει εναν ηλιοκαμμένο νεαρό
rafaela11
Διάσημο μέλος
27-09-24
22:16
Εννοείται. Αλλά αναφερόμουν σε πραγματική αγάπη και πραγματικό έρωτα. Όχι τοξικές καταστάσεις που τις βαφτίζουμε αγάπη κι έρωτα!
Δυστυχώς οι περισσότεροι πλέον αυτό κάνουν στην ηλικία μας
Φοβερή κτητικοτητα που το λέμε αγάπη...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν λέω τίποτα απλά περιμένω να δωΓιατί ρε; Δίνω τέτοια εντύπωση εγώ; Αλήθεια το έχω απορία
American Economist
Επιφανές μέλος
27-09-24
22:17
Έτσι, δώστε τον παλμό...
Να μιλάτε για έρωτα και αγάπη...Αυτά έχουν τη μόνη αξία, στην τελική. Χωρίς αυτά η ζωή δεν έχει κανένα νόημα...
Let me introduce myself.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Με επιβεβαιώνεις από προσωπική εμπειρία φαντάζομαι
Φίλε μου Φώτη, δε θα μπορούσες να πετάξεις αυτό το άσχετο ποστ σε πιο κατάλληλη στιγμή.
Έχει δίκιο παιδιά. Ας μιλήσουμε για τον καιρό, ένα θέμα που μας ενώνει όλους, όχι σαν κάτι άλλα που αφορούν μονάχα ορισμένους εδώ μέσα
Γιατί ρε; Δίνω τέτοια εντύπωση εγώ; Αλήθεια το έχω απορία
Ε, είπαμε. Αυτό τώρα είναι χτύπημα κάτω από τη μέση
Σε έχουν βρει μικρή και αθώα με αποτέλεσμα να σε χτυπάνε όλοι μαζί.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,161 μηνύματα.
27-09-24
22:19
Όχι Φώτη.
Χρήσιμα και αυτά, σύμφωνοι, αλλά όχι.
Poirot
Περιβόητο μέλος
27-09-24
22:19
Entschuldigung, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να σου πω πια!μαλακα αναστάση αουτς
Ε τι να κάνουμε δεν μπορούμε να κρυφτούμε πλέονΜε επιβεβαιώνεις από προσωπική εμπειρία φαντάζομαι
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
27-09-24
22:20
Μπααααα αδύναμα είναι κι αυτά, μπρος τ' άλλα δυο...
nearos
Διακεκριμένο μέλος
27-09-24
22:20
σου'χει τυχει ποτε να λες θελω να χωρισουμε και να σου λεει οχι και να συνεχιζει να σου στελνει τικτοκς;Entschuldigung, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να σου πω πια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- nearos
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.