nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,773 μηνύματα.
25-09-24
22:46
oτι καυλάντα και λαγνεία είχα για τις παρατάξεις έφυγε με τις καταλήψεις για την ιδιωτική παιδεία. Εκτοτες τις σιχάθηκα.Εχουν απειρο κοντεντ ομως , ειδικα στις συνελευσεις . Απλα θελει λιγο να τους καυλαντας και να μην εισαι ψαρωμενος
Ακομα και την ΠΚΣ αδερφέ
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,355 μηνύματα.
25-09-24
22:47
Ναι το θυμαμαι με τους κουκουλοφορουςΕγώ πήγα σε μία συνέλευση όλη κι όλη και μου άφησε αρκετά τραύματα για την επόμενη δεκαετία. Μέχρι και στις ειδήσεις έπαιξε.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,261 μηνύματα.
25-09-24
22:49
6 ώρες ήμασταν εκεί μέσα και κατέληξα με γρίπη παρότι φορούσα μάσκαΝαι το θυμαμαι με τους κουκουλοφορους
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
25-09-24
23:06
Να την φορέσω να γίνω ένα με τη θάλασσα
Είμαι σε πολύ κακό μουντ σήμερα, δυστυχώς.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,408 μηνύματα.
25-09-24
23:16
Τι εννοείς 6 ώρες;6 ώρες ήμασταν εκεί μέσα και κατέληξα με γρίπη παρότι φορούσα μάσκα
Μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως;Είμαι σε πολύ κακό μουντ σήμερα, δυστυχώς.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
25-09-24
23:17
Ο,τι κι αν είναι θα περάσει Ουλτρα, στο έχω ξαναπεί σύννεφα είναι και θα έρθει η καλύτερη μέρα!!Να την φορέσω να γίνω ένα με τη θάλασσα
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,150 μηνύματα.
26-09-24
02:11
Εν τω μεταξύ όσο το βλέπω μου φαίνεται τέρμα αστείο σαν εικόνα
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
26-09-24
08:18
Αντέχουμε πολλά. Θα περάσει κι αυτό (πολύ ωραία το είπε ο @Ουριήλ...). Τόσα έχεις περάσει. Ξέρεις πολύ καλά από αναποδιές. Να ευχηθώ να είναι απ' τις τελευταίες...Να την φορέσω να γίνω ένα με τη θάλασσα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,261 μηνύματα.
26-09-24
11:07
Ε ήταν μία Γενική Συνέλευση για τις καταλήψεις που είχαμε τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο και η όλη διαδικασία-φιάσκο κράτησε 6 ώρες. Τραυματική εμπειρία, wouldn't recommendΤι εννοείς 6 ώρες;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,150 μηνύματα.
26-09-24
11:57
Όσοι είδατε ότι έκανα ό,τι να 'ναι ερώτηση στο διάλεξε μέλος παρακαλώ πάρα μα πάρα πολύ να το ξεχάσετε
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
26-09-24
12:01
Tί δίνεις ;Όσοι είδατε ότι έκανα ό,τι να 'ναι ερώτηση στο διάλεξε μέλος παρακαλώ πάρα μα πάρα πολύ να το ξεχάσετε
Για να το ξεχάσουμε, εννοώ...
Τί ; Στο έτσι ;;
Άσχετο : Στο προηγούμενο Παλέρμο, εκβιαστής/εκβιάστρια υπήρχε ή όχι ;
Να ένας ρόλος που (θα) μου ταιριάζει γάντι...
Poirot
Περιβόητο μέλος
26-09-24
12:02
Πωπω μια μαφιόζα...Άσχετο : Στο προηγούμενο Παλέρμο, εκβιαστής/εκβιάστρια υπήρχε ή όχι ;
Να ένας ρόλος που (θα) μου ταιριάζει γάντι...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
26-09-24
12:05
Άσε...κρυφό ταλέντο, η δικιά σου...Πωπω μια μαφιόζα...
Δεν ήξερα ότι τόσο θα ταυτιστώ με κάποιους ρόλους...
Kate1914
Περιβόητο μέλος
26-09-24
12:05
Την αμέριστη ευγνωμοσύνη και εκτίμησή μου προς τα πρόσωπά σας, λίγο είναι;Tί δίνεις ;
Εν τω μεταξύ για πότε έτρεξα να το επεξεργαστώ όταν είδα σε ποιο θρεντ απάντησα δε λέγεται, το μπέρδεψα με το άλλο που παίζαμε
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
26-09-24
12:07
Βρε...σπάγγε !!!Την αμέριστη ευγνωμοσύνη και εκτίμησή μου προς τα πρόσωπά σας, λίγο είναι;
Άκου ευγνωμοσύνη...
Ασήμωσε κάτι, γιατί θα σε κάνω ρόμπα και εδώ και δίπλα...και παραπέρα !!!
Μη χρειαστεί να το ξαναπώ...
Έχω ντοκουμέντα και αναλυτικό ρεπορτάζ, στα χέρια μου...Εν τω μεταξύ για πότε έτρεξα να το επεξεργαστώ όταν είδα σε ποιο θρεντ απάντησα δε λέγεται, το μπέρδεψα με το άλλο που παίζαμε
Poirot
Περιβόητο μέλος
26-09-24
12:09
@Υδροχόος πληρώνω αδρά για να μάθω το μυστικό της Kate
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
26-09-24
12:11
Τί δίνεις εσύ, καμάρι μου, για να μάθεις ;@Υδροχόος πληρώνω αδρά για να μάθω το μυστικό της Kate
Δε νομίζω το κόκκινο σκουφί που έχεις για το - μοναδικό - τσουλούφι στο κεφάλι...
Όλοι οι κουβαρντάδες εδώ είστε μαζεμένοι μού φαίνεται...
Πες μου πώς...μεταφράζεται το "αδρά" μπας και συνεννοηθούμε...
Kate1914
Περιβόητο μέλος
26-09-24
12:12
Ξέρεις τι;Βρε...σπάγγε !!!
Άκου ευγνωμοσύνη...
Ασήμωσε κάτι, γιατί θα σε κάνω ρόμπα και εδώ και δίπλα...και παραπέρα !!!
Μη χρειαστεί να το ξαναπώ...
Έχω ντοκουμέντα και αναλυτικό ρεπορτάζ, στα χέρια μου...
Πες το, σιγά το πράγμα. Δεν είπα τίποτα φοβερό άλλωστε, απλώς ξέρω τι θα βρείτε να πείτε για να το δικαιολογήσετε
Poirot
Περιβόητο μέλος
26-09-24
12:13
Ό,τι δώσει η Kate +10%!Τί δίνεις εσύ, καμάρι μου, για να μάθεις ;
Δε νομίζω το κόκκινο σκουφί που έχεις για το - μοναδικό - τσουλούφι στο κεφάλι...
Όλοι οι κουβαρντάδες εδώ είστε μαζεμένοι μού φαίνεται...
Πες μου πώς...μεταφράζεται το "αδρά" μπας και συνεννοηθούμε...
Να κάνω ταγκ την αρμόδια;Ξέρεις τι;
Πες το, σιγά το πράγμα. Δεν είπα τίποτα φοβερό άλλωστε, απλώς ξέρω τι θα βρείτε να πείτε για να το δικαιολογήσετε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- nearos
- jellojina
- rafaela11
- Reader
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.