Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
22-09-24
17:47
Βρε Φώτη μου ;; Ποιός σε έβαλε στο μάτι ; Όλα τα παιδιά μια χαρά ήταν !! Κι εσύ μια χαρά παιδί...Πού θα τα χαλούσατε ;Ήδη με έχουν βάλει στο μάτι από το πρώτο παιχνίδι, μην τα κάνεις χειρότερα.
Αν εγώ έχω το σύνδρομο "εδώ μαφιόζος, εκεί μαφιόζος, πού είναι ο μαφιόζος ;", εσύ έχεις αυτό της καταδίωξης...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,255 μηνύματα.
22-09-24
17:50
Άστο Υδροχόε, μην το σκαλίζεις! Ο γέγονε, γέγονε! Ας μην το συζητάμε άλλο.Βρε Φώτη μου ;; Ποιός σε έβαλε στο μάτι ; Όλα τα παιδιά μια χαρά ήταν !! Κι εσύ μια χαρά παιδί...Πού θα τα χαλούσατε ;
Αν εγώ έχω το σύνδρομο "εδώ μαφιόζος, εκεί μαφιόζος, πού είναι ο μαφιόζος ;", εσύ έχεις αυτό της καταδίωξης...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
22-09-24
17:54
Οκ. Άλλωστε δεν ήμουν στο 1ο, δεν ξέρω τί παίχτηκε. Ό,τι διαβάζω εδώ...Άστο Υδροχόε, μην το σκαλίζεις! Ο γέγονε, γέγονε! Ας μην το συζητάμε άλλο.
Σταματώ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,987 μηνύματα.
22-09-24
17:57
Βρε Φώτη μου ;; Ποιός σε έβαλε στο μάτι ; Όλα τα παιδιά μια χαρά ήταν !! Κι εσύ μια χαρά παιδί...Πού θα τα χαλούσατε ;
Πλάκα κάνω βρε, τουλάχιστον από την πλευρά μου.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,344 μηνύματα.
22-09-24
18:00
Για σένα μόνο δεν θα το κάνω.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
22-09-24
18:54
Δεν μπορούν να κρυφτούν τα πιτσουνάκια!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
22-09-24
19:26
Ας μην πετούσες μπηχτές και θα έκανα και σε σένα τη χάρη, όχι μόνο στον ΠουαρόΔεν μπορούν να κρυφτούν τα πιτσουνάκια!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
22-09-24
19:27
Δεν έχω την ανάγκη κανενός!Ας μην πετούσες μπηχτές και θα έκανα και σε σένα τη χάρη, όχι μόνο στον Πουαρό
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,255 μηνύματα.
22-09-24
19:28
Ψάχνει τρόπο να δικαιολογήσει τις κακίες τουΑς μην πετούσες μπηχτές και θα έκανα και σε σένα τη χάρη, όχι μόνο στον Πουαρό
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
22-09-24
19:29
Κι εσυ μωρή Σιλβανα ;Ψάχνει τρόπο να δικαιολογήσει τις κακίες του
Poirot
Περιβόητο μέλος
22-09-24
19:29
Ε μα! Στην π..τάνα π..τανίες;Κι εσυ μωρή Σιλβανα ;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
22-09-24
19:33
Είστε όλοι σας παιδιά μου. Εγώ σας δημιούργησα, πως μου το κάνετε αυτό;Ε μα! Στην π..τάνα π..τανίες;
Μονο ο @Micro με καταλαβαίνει.
Poirot
Περιβόητο μέλος
22-09-24
19:34
Σε αγαπάμε κατά βάθοςΕίστε όλοι σας παιδιά μου. Εγώ σας δημιούργησα, πως μου το κάνετε αυτό;
Μονο ο @Micro με καταλαβαίνει.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
22-09-24
19:34
Να σας βάλουμε στα ταιριαστά ζευγάρια τότεΜονο ο @Micro με καταλαβαίνει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλλά αγαπάμε περισσότερο να σε βασανίζουμε.Σε αγαπάμε κατά βάθος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
22-09-24
19:43
Σε αγαπάμε κατά βάθος
Κάλπικη η αγάπη σας, σαν την λιρα.Να σας βάλουμε στα ταιριαστά ζευγάρια τότε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλλά αγαπάμε περισσότερο να σε βασανίζουμε.
Οποιοι έχουν δει την ταινία, θα πιάσουν το référence.
Κι εγώ σας αγαπώ βρε παλιόπαιδα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
22-09-24
20:15
Βρε συ ναι...Αγαπιέται πολύ και αμέσως !!! Και είναι και απίστευτα γλυκός...Σε αγαπάμε κατά βάθος
Ευτυχώς είναι πιο ενεργός τελευταία, σε τούτη τη μεριά...
Υ.Γ. Και για να μην δω κανένα κουλό (όχι από σένα, Πουαρώ μου, από τα άλλα πειραχτήρια...), να πω ότι θα μπορούσα να είμαι και μαμά του...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
22-09-24
20:21
Καλε ναι! Είναι γνωστό άλλωστε πως τα ζαχαροκάλαμα υποκλίνονται μπροστά στην γλυκυτητα μουΒρε συ ναι...Αγαπιέται πολύ και αμέσως !!! Και είναι και απίστευτα γλυκός...
Μερσι!
Poirot
Περιβόητο μέλος
22-09-24
23:25
@ultraviolence επειδή έχουν μαζευτεί πολλοί υποψήφιοι μνηστήρες, μπορείς να κανεις ένα Παλέρμο στα γρήγορα να με ξανακάνεις Σιλβανα για να διαλέξω;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
22-09-24
23:27
@ultraviolence επειδή έχουν μαζευτεί πολλοί υποψήφιοι μνηστήρες, μπορείς να κανεις ένα Παλέρμο στα γρήγορα να με ξανακάνεις Σιλβανα για να διαλέξω;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Reader
- nearos
- rafaela11
- jellojina
- Kate1914
- charmander
- Joji
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.