Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
22-09-24
16:48
Ποια συνωμοσία μωρέ, από τον Γιάννη; Που πέθανε σαν το σκυλί σε ένα έρημο και κυρίως βρώμικο σοκάκι του Παλέρμο;Εγώ φταίω που σου αποκάλυψα τη συνωμοσία εναντίον σου.
Πέρα από την πλάκα το ότι ο @ultraviolence το συμπεριέλαβε ακριβώς έτσι όπως του το είπα στο ημερολόγιο πραγματικά δεν το περίμενα, είχα σκάσει στα γέλια . Και με κόκκινα γράμματα όπως του το είχα ζητήσει
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
22-09-24
16:49
Εμ σε παρακαλώ κούκλα μου, τις κουμπαρες παίζουμε; Χαλάω εγώ χατίρι;;Πέρα από την πλάκα το ότι ο @ultraviolence το συμπεριέλαβε ακριβώς έτσι όπως του το είπα στο ημερολόγιο πραγματικά δεν το περίμενα, είχα σκάσει στα γέλια . Και με κόκκινα γράμματα όπως του το είχα ζητήσει
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
22-09-24
16:51
Εγώ πάντως θα το σκεφτώ για ΣΕ. Είδα ότι έχει τρομερή δουλειά βέβαια αλλά αν μπορώ θα προσφερθώ. Και για να μάθω, και βασικά για να μη χάσει η ομάδα με την οποία θα τύχαινε να συνεργαστώΜόνο αν μπορέσει να μπει και 2ο άτομο μαζί μου. Απλά να ξέρει ότι η πλειοψηφία των υποχρεώσεων θα πέσει πάνω του κι εγώ θα αναλαμβάνω όταν θα επιστρέφω από δουλειά.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,255 μηνύματα.
22-09-24
16:51
Α κι εγώ το σκεφτόμουν για ΣΕ κάποια στιγμή, αλλά αν είναι να μπεις εσύ δεν μπαίνωΕγώ πάντως θα το σκεφτώ για ΣΕ. Είδα ότι έχει τρομερή δουλειά βέβαια αλλά αν μπορώ θα προσφερθώ. Και για να μάθω, και βασικά για να μη χάσει η ομάδα με την οποία θα τύχαινε να συνεργαστώ
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
22-09-24
16:52
Την έτερη ΣΕ την ρωτησες αν σε θέλει; Έχουμε και μια ιστορία...Εγώ πάντως θα το σκεφτώ για ΣΕ. Είδα ότι έχει τρομερή δουλειά βέβαια αλλά αν μπορώ θα προσφερθώ. Και για να μάθω, και βασικά για να μη χάσει η ομάδα με την οποία θα τύχαινε να συνεργαστώ
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
22-09-24
16:53
Καλέ μην ανησυχείς, εγώ γι' αυτό είμαι εδώ. Ανυπομονώ να σε βοηθήσω ως ΣΕ.Μόνο αν μπορέσει να μπει και 2ο άτομο μαζί μου. Απλά να ξέρει ότι η πλειοψηφία των υποχρεώσεων θα πέσει πάνω του
Τότε είναι που θα λέω σε όλους να αλλάζουν συνεχώς την ψήφο τουςεγώ θα αναλαμβάνω όταν θα επιστρέφω από δουλειά.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
22-09-24
16:54
Τότε θα σου έρχεται λίστα κάθε μισή ώρα. Που θεωρητικά, πρέπει ανά ~3 ψήφους να πέφτει νέα λίστα. Μην κοιτάς που εγώ σας είχα στα ώπα-ωπα κι ανά μια ψήφο έβγαζα λίστα.Τότε είναι που θα λέω σε όλους να αλλάζουν συνεχώς την ψήφο τους
Kate1914
Περιβόητο μέλος
22-09-24
16:57
Α κι εγώ το σκεφτόμουν για ΣΕ κάποια στιγμή, αλλά αν είναι να μπεις εσύ δεν μπαίνω
Τς τς τς, δείτε οι υπόλοιποι τι λένε αυτοί οι δύο για την υπέρτατη δολοφόνισσα και αδυσώπητη ΔΑ. Εγώ φταίω που είμαι τόσο καλή και θέλω να βοηθήσωΤην έτερη ΣΕ την ρωτησες αν σε θέλει; Έχουμε και μια ιστορία...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
22-09-24
16:59
Η μοναξιά της κορυφής! Έτσι πάει όταν είσαι τόσο καλός. Φθόνος!Τς τς τς, δείτε οι υπόλοιποι τι λένε αυτοί οι δύο για την υπέρτατη δολοφόνισσα και αδυσώπητη ΔΑ. Εγώ φταίω που είμαι τόσο καλή και θέλω να βοηθήσω
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
22-09-24
16:59
Δεν σε εκτιμάνε Κέιτ μου, ώρα να δείξουμε στους ανίδεους κατοίκους του Παλέρμο τι σημαίνει αιματοχυσία.Εγώ φταίω που είμαι τόσο καλή και θέλω να βοηθήσω
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
22-09-24
17:05
Με την Κειτ στο πλευρό σου; Το μόνο σίγουρο. Πάρε πολλά τσιροτα όμως, θα σου χρειαστούν.Δεν σε εκτιμάνε Κέιτ μου, ώρα να δείξουμε στους ανίδεους κατοίκους του Παλέρμο τι σημαίνει αιματοχυσία.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,255 μηνύματα.
22-09-24
17:09
Άστην να δει τη γλύκα να μην κοροϊδεύει μετάΜε την Κειτ στο πλευρό σου; Το μόνο σίγουρο. Πάρε πολλά τσιροτα όμως, θα σου χρειαστούν.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
22-09-24
17:09
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι . Άσ' τους να γελάνε, έτσι και είμαστε εμείς οι δύο μαφιόζες θα δουν πώς θα γελάσουμε εμείς μετάΔεν σε εκτιμάνε Κέιτ μου, ώρα να δείξουμε στους ανίδεους κατοίκους του Παλέρμο τι σημαίνει αιματοχυσία.
Με την Κειτ στο πλευρό σου; Το μόνο σίγουρο. Πάρε πολλά τσιροτα όμως, θα σου χρειαστούν.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
22-09-24
17:12
Έχεις όρεξη βλέπωΜε την Κειτ στο πλευρό σου; Το μόνο σίγουρο. Πάρε πολλά τσιροτα όμως, θα σου χρειαστούν.
Πολύ την χάρηκα την Κέιτ που σας διέλυσε στο πρώτο παιχνίδι. Στην επόμενη σπόντα, θα συγχαρώ και τον Φώτη
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
22-09-24
17:13
Στην επόμενη σπόντα, θα συγχαρώ και τον Φώτη
Poirot
Περιβόητο μέλος
22-09-24
Ιιιι αν το κάνεις αυτό μη μου απευθύνεις ξανά τον λόγοΈχεις όρεξη βλέπω
Πολύ την χάρηκα την Κέιτ που σας διέλυσε στο πρώτο παιχνίδι. Στην επόμενη σπόντα, θα συγχαρώ και τον Φώτη
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
22-09-24
Πέσταέτσι και είμαστε εμείς οι δύο μαφιόζες θα δουν πώς θα γελάσουμε εμείς μετά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ιδού πως σταματάνε οι σπόντες
Για σένα μόνο δεν θα το κάνω.Ιιιι αν το κάνεις αυτό μη μου απευθύνεις ξανά τον λόγο
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
22-09-24
17:20
Ιδού πως σταματάνε οι σπόντες
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
22-09-24
17:25
Παλέρμο #48 déjà vu.
Για να δεις τι καλός άνθρωπος που είμαι, σταματάω.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,987 μηνύματα.
22-09-24
17:39
Έχεις όρεξη βλέπω
Ήδη με έχουν βάλει στο μάτι από το πρώτο παιχνίδι, μην τα κάνεις χειρότερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Reader
- nearos
- rafaela11
- jellojina
- Kate1914
- charmander
- Joji
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.